Jeg var der sammen med min familie i går aftes, og jeg har kun rosende ord om vores oplevelse. Fra det øjeblik jeg ringede for at bestille bord – og fik hjælp til mine lidt specielle ønsker – til... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Min mand fik den værste burger han nogensinde har smagt..Syrlig udefinerbar smag gjorde den uspiselig for ham. Min store salat (kokkens mixed) var et virvar af meget salat, lidt billige oliven, d... Leggi di più
Jeg er altid inde og spise på Texas når jeg er på øen. God mad, især deres chili cheese fries (skal dog helst spises i restauranten, de bliver lidt slatne når man henter dem til takeout :-)) smager vi... Leggi di più
Rigtig god oplevelse! Betjeningen var personlig og i top. De var opmærksomme. Maden var lige som den skulle være. Havde to friske drenge med som nu har fået en ny ynglings restaurant! Pris ok - og... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Øv for en træls aften
Øv for en træls aften. Det er det mest elendige mad vi længe har fået. 735 kr for noget, der smager så kedeligt. Nachos var gummiagtige og kolde, så meget, at min søn måtte opgive at spise dem, steak sandwichen var alt for stærk sandwichbrødet var kedeligt og tørt. T-bone steaken skulle være medium, men var rå i det meste af kødet. Så alt i alt en virkelig trist og ærgerlig oplevelse, penge lige ud af vinduet.
Sikke en ringe oplevelse
Sikke en ringe oplevelse!
Vi var i mandags en tur i Rønne og kommer en gruppe af 12 personer.
For mange år siden havde vi været på selv samme restaurant og var ikke i tvivl om hvor vi skulle spise igen.
Men det skulle vise sig at være noget heeeelt andet end sidst!
Vi stiller os i kø og får afvide at de kan ikke rumme så mange mennesker .. Wow - i en ferieby som Rønne kan man ikke rumme 12 personer.
Vi foreslår så om vi kan dele os og sidde på 2 borde, det fik vi så lov til.
Efter 15 min kommer chefen og tager imod vores bestilling - eller det vil sige, han kunne ikke rumme at tage alles bestilling, så han måtte dele bestillingen op, dvs. 3 af vores 6 børn fik mad først og derefter skulle de vente på næste yderligere 15 min på næste hold fik mad.
Maden var ubeskrivelig ringe, JR burgerne var kødet utroligt sejt, den almindelige burger var bøffen ikke stegt på trods af at i skriver at bøffen altid er gennemstegt med mindre andet er aftalt.
Nachos chipsene var bløde.
Da vi konfrontere chefen fortæller han blot at det skulle vi have sagt så kunne vi have fået en ny, men vi havde jo set hvad klokken var slået, da de absolut ikke kunne følge med i køkkenet.
Vi sætter ALDIG vores ben der igen.
For ikke at komme ind på deres latterligt høje pris for en Pepsi Max 0,5l sodavand til … hold fast … 50 kr!!!!!
Øv med øv på.
Hele oplevelsen var generelt dårlig
Hele oplevelsen var generelt dårlig. Menu kortet er en stor løgn, der er ikke noget der er mørt. Maden kom sent, betjening kom sent. Bare øv…
Tougher than the rest...
Vi er på kort visit fra Silkeborg og bestilte take away fra Texas... Vi kom dog lidt tidligt og blev betjent af mr. & mrs. Texas som resulterede i god service, god mad og til en god pris !
Ingen unødvendigt ævl herfra 😉🇺🇸
Utrolig ringe
Utrolig ringe. De glemmer kunder på terrassen og efterfølgende ignorerer de henvendelser stilet til deres virksomheds mail.
Jeg skrev:
Kære ledelse.
Fredag.
Vi ankommer idag til restauranten 18.45. Vi bliver mødt af en smilende ældre kvinde, der siger snart bliver det vores tur nærmest pr omgående da vi kommer ind i restaurantens indhegnede ude del.
Det virker lovende. Sekundet efter bliver vi mødt af en sød yngre smilende kvinde med store Sølv øreringe. Jeg venligt komplimenterer at hun ser godt ud, hun takker spørger om vi har bestilt bord, hvortil jeg svarer nej, kækt "svarer hun, så var det derfor du fedter", hvortil jeg svarer "nej, sådan er bare".
Vi bliver anvist et bord med medfølgende menukort. Herefter stopper al kommunikation. Vi bliver nærmest overset af begge de tjenere der så imødekommende tog i mod os. Hver gang de kommer til nabo bordene vender de fluks retur til restauranten uden at modtage nogen bestilling.
Uacceptabelt. Efter 28 minutters ventetid og uden mulighed for at indfange personalet vælger vi at gå videre til anden restaurant på torvet. Det var en aparte oplevelse. Her vil vi ikke turde komme igen med sultne børn.
Skuffende.
Lækker mad
Lækker mad. Alt var 100% i orden. Lækre burgere og det trækker så absolut ikke ned, at der er gratis refill af sodavand.
Mega lækker mad og super service fra et…
Mega lækker mad og super service fra et rigtig godt personale
Uhøflig
Uhøflig, barnlig ejer af stedet. Jager personalet væk. Siger de ikke op selv i frustration, bliver de "frosset ude", ved ikke at få nogen vagter. Han har ikke modet til at fyre dem face to face. Vender ikke tilbage, når man forsøger at få en forklaring fra ham.
Meget skuffende oplevelse
Meget skuffende oplevelse. Lige fra start var det dårlig service. V havde reserveret bord og fik tildelt en booth men min mor som bruger rullator kunne ikke komme ind og sidde ordentligt, så vi spurgte om vi kunne få et bord i stedet. Der var 5 tomme borde lige omkring os, men ejeren kunne ikke give os et bord for de var tiltænkt andre. Meget underligt. Der var tomt og de få der siden kom, ville ikke have haft problemer med en booth. Nå men vi fik hende kantet ind og alt var ok. Så ville vi gerne bestille 3 mørbrad men da vi afgav ordren, fik vi at vide at de ikke havde hverken den eller ribeyen. I stedet havde de en anden steak som han/ejeren sagde var endnu mere mør - meeeeen det var den ikke. Mega sej og senet og den var ikke medium - den var rimelig rå/rød. Super ærgerligt. Den bagte kartoffel var ikke færdig bagt og smagte ikke af noget. Til sidst fik vi dessert og de ved ikke hvad en Creme Brulee er. Det var noget varmt sjask, Isen var ok.
Men det værste var at de ikke sagde at de ikke havde mørbraden eller ribeyen da vi enten kom ind eller da menuen var givet. De sagde det først efter vi havde valgt den og det var mega skuffende. Jeg tænker at hvis de havde sagt det tidligere, så var vi og andre nok bare gået, så derfor den strategy med at vente til sidste øjeblik. Alt i alt, en dårlig oplevelse og kan absolut ikke anbefales.
Ikke pengene værd
Den gode betjening får 2 stjerner - maden fortjener ikke en eneste . 2x pulled pork - 1 x pommesfrites og en børne nuggets - det bedste var faktisk de nuggets - resten var tabt i et saltkar - serveret i noget der mest af alt mindede om et forstørret rundstykke - så sprødt at det gik i 1000 stykker ved udskæring.
Denne udgave af pulled pork og ditto coleslaw fås bedre i netto.
Summa summarum - for dårlig mad for pengene.
Priserne på hjemmesiden stemmer ikke…
Priserne på hjemmesiden stemmer ikke overens med restauranten.
I vores tilfælde kom vi til at betale 100kr mere for vores take-away mad end der står på menukortet på hjemmesiden.
Coleslaw’en manglede og fritterne havde intet med grovfritter at gøre.
Mails bliver der åbenbart ikke svaret på.
forrige gang vi spiste i restauranten var der en højtaler med rockmusik direkte i nakken på mig skruet HELT op, så man ikke kunne snakke sammen ved bordet.
Der blev pænt bedt om at skrue ned for musikken. 5 min efter blev der skruet op igen.
Ikke anbefalingværdigt
Da jeg skulle bestille bord ringede jeg først to gang hvor røret blev taget og der blev sagt "Et øjeblik". Da lagde jeg på efter 5-6 min.
Tredje gang jeg ringede blev røret igen taget og restauranten lagde på efter 6-7 min.
Fair nok hvis der ikke er tid men så måske en telefon svare i stedet?
Vi fik dog bestilt bord dagen efter alligevel.
Hverken Spareribs eller fish and chips smagte godt.
Eneste årsarg til 2 stjerner er adgangsforholdene er gode.
Langsom service og middelmådig mad.
Virkelig langsom service og det var ikke fordi de havde travlt. Ingen undskyldning for den lange ventetid. Maden var middelmådig.
God mad og god Service
Sød betjening
Alt for lang tid fra vi bestilte til vi…
Alt for lang tid fra vi bestilte til vi fik maden.
Personalet var dog rigtig søde og besøget blev en Ok oplevelse.
Lækker mad
Lækker mad. Super smilende og venlig personale, selvom der er travlt.
Vi har besøgt stedet 2 gange. Hver gang positiv oplevelse af maden. Varmt anbefales
Pragtfuld mad og god servering
Pragtfuld mad og god servering. Helt klart at anbefale
Råt som i råt kød
Vi bestilte to u’s- Ribe eye begge to var så rå at de måtte retur, hvor de kommer tilbage og havde kun lige kysset panden igen, hvor vi så sidder tilbage med kolde fritter og sovs, men tjeneren var super sød!!
Vi ville bestille take-away og…
Vi ville bestille take-away og servitricen der tog telefonen bad os vente og lagde røret fra sig. Efter 7minutter var det ikke lykkedes os at komme igennem for at kunne bestille mad.
Det er mig en kæmpe gåde hvorfor man ikke kan bestille mad via en app fra dem hvis de ikke kan håndtere et telefonopkald i ny og næ.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.