Terzake Nederland

Valutata 1 stelle su 5

Jammer dat je geen 0 sterren kunt geven. Ze proberen je een contract in te kletsen en/of te mailen en als je aangeeft niet van ze gediend te zijn, wordt je teruggebeld door een rat die je zo lang moge... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Wij hebben sinds januari maandelijks 120 euro te veel aan belasting betaald maar ik krijg van Terzake geen opheldering hoe dit wordt opgelost. Ondertussen staat dit foute bedrag nog steeds op nieuwe f... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

alle negatieve reviews kloppen! allemaal herkenbaar! kevin is al lang weg trouwens...bij stichting rechtsbijstand zijn deze bedrijven terzake Nederland en ondernemd Nederland ook bekend! mij hebben ze... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Vreselijk bedrijf! er als ondernemer jaren geleden ingetrapt. Nu ben ik gestopt met de zaak moet ik een torenhoge boete betalen. Ze doen alsof ze er voor je zijn en je willen helpen maar denken alleen... Leggi di più

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

top!

Kan al die negatieve reacties hieronder niet begrijpen. Eindelijk een bedrijf die je Echt wil helpen

5 gennaio 2021

Zojuist gebeld door Terzake Nederland

Zojuist gebeld door Terzake Nederland. Er zou in de regio een onderzoek zijn gedaan onder bedrijven en daaruit zou de conclusie zijn dat veel bedrijven teveel voor de nutsvoorzieningen betaald hebben. Zij zouden dat op moeten onderzoeken en oplossen. Van die dat dan moet is mij niet duidelijk. Het is geen overheidsinstantie, maar een "onafhankelijke" organisatie. Ze hebben ook mij aangeboden om een expert te ontvangen die de nota's komt controleren.
Bij een beetje doorvragen worden de antwoorden ontwijkender. Ben er dan ook niet mee in zee gegaan, ik vond het niet lekker ruiken :-)
Met hartelijke groet,
Wilco de Groot

4 gennaio 2021

Wat een oplichters!

Wat een oplichters. Met een smoes binnenkomen om te fakturen te checken of je niet teveel hebt betaald. Ze doen zich compleet onafhankelijk voor. Vervolgens vragen ze een handtekening en gaan ze een contract voor je afsluiten bij een andere maatschappij zonder dit te overleggen met jou als ondernemer. Voor ik het wist zat ik vast aan een partij waar ik nog nooit van gehoord had, geen overeenkomst gekregen helemaal niks! Na een telefoontje zouden ze het uitzoeken hoe dat kan maar nooit meer teruggebeld.

26 dicembre 2020

Valse informatie !!

Let op!! Bellen met een smoes. In mijn geval door te vertellen dat ze een onderzoek doen naar foutieve energierekeningen en dit moeten rechtzetten. Ze wekken de indruk dat ze namens de netbeheerder bellen. Ik heb niet eens eens een energiecontract want dat staat op iemand anders. Bij navraag blijkt dat ze zogenaamd onafhankelijk acteren.
Ja, ja, weer zo'n partij die de KVK gegevens gebruikt om iemand een contract aan te smeren op de laatste werkdag voor de Kerstvakantie.
Beste dames en heren, de werkloosheid in Nederland neemt af, zoek dus een baan waar iedereen vrolijk van wordt en stop met dit soort valse aansmeeracties.

18 dicembre 2020
Valutata 1 stelle su 5

Zeer vaag bedrijf dat bij je langs wil komen

Ik werd gebeld door een zeer opdringerige dame die zo snel sprak dat ik niet eens begreep waar het overging. Het belscript wat ze gebruiken beweert min of meer dat ze van de overheid zijn. Dan zegt ze dat er iemand langs komt volgende week en wanneer dat het beste schikt: 's middags of 's avonds.
Wat een vreemde en nare manier van werken. Ik ben er vanzelfsprekend niet op ingegaan.

18 dicembre 2020
Valutata 5 stelle su 5

Wim van Terzake is bij mij op bezoek…

Wim van Terzake is bij mij op bezoek geweest en die heeft mijn aansluitingen geclusterd. Heb tot 5 jaar met terugwerkende kracht geld terug gekregen van de belastingdienst.

Eindelijk een keer de belastingdienst kunnen uitmelken :)

17 dicembre 2020

Opdringerig

Bellen uit het niets, opdringerig, vragen naar een bewoner van het huisadres maar hebben alleen een voorletter, oftewel ze doen alsof ze precies weten wie ze willen spreken maar verder dan 1 letter en de achternaam komen ze niet. Wel doen ze alsof ze heel bekend zijn we ze al gesproken hebben. Willen facturen vergelijken, nja dat weet je het wel. Grote onzin.

11 dicembre 2020

Notacontrole

Vanochtend een specialist op bezoek gehad voor de notacontrole. Bleek uiteindelijk niks mis te zijn, specialist was met 15 minuten weer buiten. Man was vriendelijk en wist heel veel. heb er geen slecht woord over te zeggen.
Gr Rebecca

21 ottobre 2020
Valutata 5 stelle su 5

Kwam een jongeman bij me op de zaak en…

Kwam een jongeman bij me op de zaak en keek alles na en een week later kreeg ik van een ander partij een overeenkomst binnen op de mail waar ik niet van op de hoogte was. Ik heb de jongeman gebeld van terzake deze heeft dit gelijk netjes voor me opgelost en het contract opgezegd. Ik ben blij met een partij die me helpt met zaken waar ik me als ondernemer niet bezig wil houden. Bedankt Terzake Nederland👍 Pizzaria Michael in Zwolle

15 ottobre 2020
Valutata 1 stelle su 5

Alle goede recensies hier zijn vast…

Alle goede recensies hier zijn vast door medewerkers van terzake geplaatst.
Ten eerste liegen ze al over de gegevens die ze hebben.
Ten 2e willen ze langskomen omdat ik volgens hen te veel heb betaald aan liander onze netwerk beheerder is enexis. En dat komen ze thuis uitzoeken.

Dacht het niet leugenachtig en oplichters, nee ze doen niet aan verkoop, tuurlijk niet. Oplichters

23 settembre 2020
Valutata 5 stelle su 5

Ik ben heel goed geholpen!!

Vanmiddag is er een adviseur langs geweest en heb een super aanbod gekregen van total gas and power! Gelukkig zijn er nog eerlijke en betrouwbare organisaties die je goed op weg helpen.

15 maggio 2020
Valutata 5 stelle su 5

Snap niet echt waarom klanten…

Snap niet echt waarom klanten ontevreden zijn, ik heb een zeer goede ervaring met deze organisatie, de adviseur was prima op tijd en heeft ervoor gezorgd dat wij toch een besparing op onze energie hebben van ruim 630 euro per jaar. Die 20 minuten was dus echt de moeite waard.

30 aprile 2020

it is fraud company

it is fraud company, they never pay there worker. they will make a nice picture you can earn a lot of money but they are big time fraud. once it is time to pay they will never pay you the money

15 aprile 2020

Fijn hoor

Fijn hoor, afspraak maken met ouderen in coronatijd!! En dan ook nog offerte sturen waar dus niks instaat...lekker duidelijk weer. Zeker als een van hen ook nog dementie heeft en dacht dat de afspraak was voor meters vervangen!

6 aprile 2020
Valutata 4 stelle su 5

Ik ben zeer tevreden over dit telefonische gesprek en geheel vrijblijvende check die zij mij aanboden. Inspecteurs hebben mij vervolgens uitstekend geholpen en waren professioneel.

6 marzo 2020
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più