Terzake Nederland

Valutata 1 stelle su 5

Jammer dat je geen 0 sterren kunt geven. Ze proberen je een contract in te kletsen en/of te mailen en als je aangeeft niet van ze gediend te zijn, wordt je teruggebeld door een rat die je zo lang moge... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Wij hebben sinds januari maandelijks 120 euro te veel aan belasting betaald maar ik krijg van Terzake geen opheldering hoe dit wordt opgelost. Ondertussen staat dit foute bedrag nog steeds op nieuwe f... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

alle negatieve reviews kloppen! allemaal herkenbaar! kevin is al lang weg trouwens...bij stichting rechtsbijstand zijn deze bedrijven terzake Nederland en ondernemd Nederland ook bekend! mij hebben ze... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Vreselijk bedrijf! er als ondernemer jaren geleden ingetrapt. Nu ben ik gestopt met de zaak moet ik een torenhoge boete betalen. Ze doen alsof ze er voor je zijn en je willen helpen maar denken alleen... Leggi di più

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Persoonlijke service

Professionele persoonlijke service. Eerst was ik sceptisch, maar dit komt door al die leveranciers die dagelijks bellen. Kevin van Terzake kwam bij ons langs en had veel kennis over verschillende leveranciers. Uiteindelijk konden we besparen door de aansluitwaarde te verlagen en onze 3 meters te clusteren. Onze huidige leverancier Essent heeft dit nooit gezegd dat dit kon. Daarnaast heeft Kevin ons aangemeld bij de leverancier Qwint. Kwamen als goedkoopste uit. Mensen die negatieve reviews plaatsten gaan vaak over gebeld worden door Terzake, maar niet over de service en medewerkers. Dit bedrijf belt eerst om aan te geven dat ze iemand kunnen sturen. Hierdoor heb je persoonlijke service en niet alles via de telefoon. Heel fijn ervaren op deze manier. Raad het alle ondernemers aan om te doen!!

Valutata 5 stelle su 5

Adviseur Kevin langs geweest.

Adviseur Kevin lang geweest. Goede uitleg! Verstand van zaken. Zelfs tijdens zijn vakantie neemt ie de tijd om vragen te beantwoorden. Top service. Een trouwe klant erbij!!

Niet te vertrouwen

Een vaag antwoord wanneer ik vraag hoe ze aan mijn telefoonnummer komen. Klanten bellen om iets te verkopen is verboden. Ik zal hier een melding van maken!

Beste ervaring ooit

Beste ervaring ooit. Goed advies gehad. Verschillende energieleveranciers zijn voor ons vergeleken. Uiteindelijk na 1 week een prima aanbod gehad die ik nooit gekregen had als ik zelf iets was gaan zoeken.

10 agosto 2021

Nieuwsgierig geworden

In het begin sceptisch.. toch een adviseur laten komen.. die kwamen met z’n 2en. Dit was om de kwaliteit te waarborgen. Op zich geen slecht idee… zou iedereen moeten doen. Monique en een jongeman hebben ons een goed advies gegeven nav de notacheck. Gekeken naar clustering en wilde ons helpen met zonnepanelen en subsidie aanvragen. Al met al een goed en transparant gesprek gehad. Dat is onze positieve ervaring. Als er iets is zijn ze goed bereikbaar. De koffie staat weer klaar volgend jaar voor de check up 😁

1 agosto 2021

plaat voor hun kop...

Voor de 3de keer word ik gebeld door Terzake Nederland terwijl ik in het "bel me niet" register sta ingeschreven.
Ook al 3 keer aangegeven dat ik me beroep op recht van verzet....ze luisteren gewoon niet. Nu ook verzocht om mijn gegevens uit hun systeem te halen.. ben benieuwd hoe vaak ze nog gaan bellen.

28 luglio 2021

Oplichters

Oplichters, smeren je een contract aan zonder duidelijk uitleg. Ben blij dat ik op tijd onderuit kon komen. Zou het niemand aanraden.

21 luglio 2021

Prima geholpen door Serginho i.v.m

Prima geholpen door Serginho i.v.m. met problemen inzake opzegvergoeding vorige energieleverancier.
Serginho heeft mij diverse tips en trucs aan de hand gedaan hoe hiermee om te gaan.

15 luglio 2021

goed bedrijf

IK ben geen klant van terzake ,alleen ben ik wel geholpen door hen , er is mij vanalles verteld door een ander tussen persoon .toen ik het door ging nemen met terzake klopte er helemaal niks wat gezegd werd,gelukkig is dit nu opgelost , en dit terwijl ik geen klant ben . met dank aan Serginho , wie weet doen we n de toekomst nog zaken met terzake .

14 luglio 2021

Pas op, scam!

Pas op, dit is een scam bedrijf! Word gebeld over een nota waar zogenaamd iets fout in is gegaan. Nooit te maken gehad met dit bedrijf. Na dit te hebben laten weten werd er continu gevraagd waarom ik geen interesse zou hebben. Opgezocht en dit bedrijf maakt gebruik van KvK telefoonlijsten om mensen energiecontracten aan te smeren met leugens. Houden zich ook niet aan het bel-me-niet register. Meteen melding bij het ACM gemaakt.

5 luglio 2021
Valutata 1 stelle su 5

slechte service bellen niet terug

slechte service bellen niet terug, komen niet op de afspraak opdagen, ik bleef er voor thuis namelijk. word niet of na weken pas op de mail gereageerd, verder is het gewoon een aanfluiting.

12 giugno 2021

Netjes opgelost

Ik had netjes een brief ontvangen op de post dat er een specialist zou langs komen om mijn nota na te kijken of er geen foutieve kosten waren doorberekend.

De specialist is langs geweest en heb er positieve gevoel aan overgehouden. De specialist heeft alles nagekeken en helaas was er inderdaad dus wel sprake van foutieve kosten, inmiddels is het opgelost.

De vriendelijke klantenservice…

De vriendelijke klantenservice medewerker van terzake Nederland heeft mij een enige tijd geleden op de hoogte gesteld van de situatie waar wij ondernemers ons zich in bevinden, ik merkte inderdaad al dat er iets niet klopte en gelukkig heeft de specialist dit voor mij opgelost + de energie belasting heb ik ook teruggevorderd gekregen!

Ze zijn bij mij in dit geval positief terzake gekomen

Valutata 1 stelle su 5

Wederom een bedrijf wat je een…

Wederom een bedrijf wat je een energiecontract aan probeert te smeren. “Wij zijn een onafhankelijke nota controleur” en vervolgens worden allerlei informatie gevraagd die niet bewaard mag blijven volgens de richtlijnen van AVG.
Niet mee in zee gaan dus.
Malafide partij.

Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più