Helt forfærdelig virksomhed! Vil aldrig anbefale den til nogen! Mine svigerforældre har købt et spisebord ved dem, og der mangler diverse ting til bordet. De svarer ikke på nogle mails, telefonopkal... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg købte 2 lamper hos tendensshop inkl. pærer. Lamperne kom inden for få dage, men desværre var pærerne “smuttet”. I dag blev pærerne leveret personligt til døren. Det giver 5 stjerner herfra for... Leggi di più
Købte for nogle år siden tre kontorstole. De ankom hurtigt og var umiddelbart i fin stand. Et par år senere opdagede jeg at et af hjulene blev ved med at falde af stolen fordi der manglede en metalrin... Leggi di più
Alt forløb til min fulde tilfredshed. Jeg kom ind i butikken sen eftermiddag her i slutningen af december, og bestilte min vare. Mandag morgen blev jeg ringet op: varen er klar til afhentning :-)... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Tendensshop
Scritti dall'azienda
Informazioni di contatto
Gåseagervej 8, 8250, Egå, Danimarca
- info@tendensshop.dk
- www.tendensshop.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 16% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Kanon service midt i en Coronatid
Kanon service midt i en Coronatid. - tog en chance med en luftrenser, da den skulle kunne fjerne alt lugt,- selv mados👏👏👏 har aldrig oplevet lignende❤️ Ingen lugt af bacon eller noget!!! Ja har kun rosende ord. Alt er i top👍🏻👍🏻👍🏻

Varme anbefalinger herfra!
Jeg er yderst tilfreds med min handel hos Tendensshop!
- God kommunikation over mail
- Overholder løfte om prismatch
- Levering før tid
- Varen levede op til mine forventninger
5 store stjerne herfra :-D

Passivitet og løftebrud
Passivitet og to løftebrud
Med baggrund i nedenstående forløb, handler jeg helt sikkert ikke mere på dette site:
Torsdag d. 8. aug.: Beløb (> 3.000 kr.) for lampe trækkes på kort. Hører efterfølgende intet.
Torsdag d. 15 aug.: Forespørger på status (mail) omkring levering. Hører intet.
Fredag d. 16. aug.: Kontakter Tendensshop telefonisk. De beklager den manglende respons og manglende vare. Medarbejderen GARANTERER at kontakte mig senere samme dag med en opdatering på status. Hører intet. Kontakter Tendensshop samme dag, altså sent fredag eftermiddag. De beklager meget, at de ikke fik ringet tilbage. De kan imidlertid ikke give mig status på ordren/levering, men de LOVER at kontakte mig igen mandag.
Mandag d. 19. aug.: Hører intet. Annullerer derfor ordren om aftenen.

Risposta di Tendensshop
Jeg har fået rigtig god hjælp og hurtig…
Jeg har fået rigtig god hjælp og hurtig levering - er meget tilfreds og vender gerne tilbage og handler en anden gang.
Ann
Bestilte fredag formiddag og blev leveret mandag
Bestilte fredag formiddag 2 stk. Kartell lamper og mandag eftermiddag var de leveret! Konkurrencedygtige priser og super service! Det er ikke sidste gang vi handler hos Tendensshop!

Risposta di Tendensshop
Jeg købte en Fatboy hængekøje og valgte…
Jeg købte en Fatboy hængekøje og valgte at afhente den selv i Egå. Der stod at forventet leveringstid var 5 dage, og det var lige præcis hvad der gik :)
Effektive, venlige og hjælpsomme ude ved butikken :)

For dårligt
Bestilte 2 tillægsplader til mit spisebord fra Andersen furniture. Forventet leveringstid var ca. 4 uger.
Kontaktede Tendens efter 6 uger og fik at vide de ville rykke for levering.
Kontaktede Tendens igen efter 8 og fik at vide at ordren var blevet glemt - øv!
Pladerne blev leveret efter 10 uger, men da jeg endelig fik dem var beslagene monteret forkert fra fabrikken og jeg måtte selv i gang med skruetrækkeren.

Risposta di Tendensshop
Jeg har haft problemer med en levering…
Jeg har haft problemer med en levering - men efter jeg havde lavet en dårlig anmeldelse her på Trustpilot blev der straks taget kontakt til mig og fejlen blev udbedret.
Selvom det var PostNord der havde forlagt min ordre, så er der nu en ny pakke på vej.
Stor tak for hjælpen.

Købte mørkeblå Fatboy puf
Købte mørkeblå Fatboy puf - en rigtig fin puf, desværre er puffen ikke blå men lilla. Kontaktede kundeservice og fik at vide, at jeg kunne returnerer varen - fragtfrit. Fantastisk sød og forstående medarbejder - indtil jeg kontaktede dem igen via mail, da jeg ikke modtog returlabel. Fik svar, at jeg naturligvis gerne måtte returnerer varen, skulle bare selv betale... Det var nu engang den farve puffen skulle have, så varen fejlede ikke noget. Efterfølgende er der tilføjet varen, at den blå mere er lilla... Jamen, hvorfor så ikke erkende, at produktet ikke svarer til den forventede farve og lad mig returnerer puffen frit og gratis. Der skal så lidt til at imødekomme kunder.. Men nej, sådan gør man ikke hos Tendensshop! Hvor er det bare ærgerligt. Ellers en spændende Webshop

Yderst god service
Yderst god service samt hurtig levering.
5 stjerner herfra, Kan kun anbefale.

Super lækker side
Super lækker side. Bestilte et bord samt stole. Superservice hele vejen igennem. Bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer.

Risposta di Tendensshop
Super service som altid og fede møbler. Tak for endnu en god handel. Vender snart tilbage igen.

Super service.
Super service.
Vi har købt en Vipp lampe, som desværre forsvandt på turen til os.
Vi har fra første opkald, oplevede høflige og hjælpsomme medarbejder, som gjorde alt for, at løse opgave tilfredsstillende.
De har holdt os orienteret om forløbet, som blev ganske kort, da vi i dag har modtaget en “ Ny lampe “
Endda har vi haft mulighed for SMS.
Og i dag skrev Mikkel, om lampen var i sikre hænder.
En godt og trygt sted at handle og går noget galt, så er de klar på at hjælpe ...
Ikke sidste gang de “ ser os “

Risposta di Tendensshop
Altid en fornøjelse at handle i…
Altid en fornøjelse at handle i Tendens. Uovertruffen service.

Risposta di Tendensshop
Altid super god service !
Altid super god service i butikken samt online. Vi har handlet her en del og jeg har altid oplevet god service. Tak for det 🙏 Skønt personle, fed butlk, service i top.

Fuldstændig elendig service
Fuldstændig elendig service og mangel på svar
Mine forældre bestilte hynder til y-stole fra Bent Hansen, til mig i julegave. Trods bestilling omkring black friday, magtede de ikke at få dem leveret i tide. Min mor har ringet ikke mindre end 7 gange til jer, for at få svar angående leveringstid, hvortil der bliver svaret at i vender tilbage. Dette skete så aldrig.
Jeg kontakter jer selv, da jeg har bestilt yderligere 2 hynder til mine stole, så de passer sammen i farven, og pigen i røret fortæller, hun vil følge op på sagen med det samme og vende tilbage samme dag. Det magtede hun så heller ikke.
Men mandag d 21/1 kom de så. Uden jeg havde hørt en lyd fra en eneste i jeres såkaldte service team.
Helt elendig ringe service i har jer, og jeg er træt af jeg valgte at handle ved jer. Jeg gør det aldrig igen.

Risposta di Tendensshop
tendensshop hvis du skal have toplækre ting til din bolig
Tendensshop er super hurtige og varerne bliver leveret til tiden og ordentligt emballeret. Jeg anbefaler varmt at handle med Tendensshop hvis du skal ha lækkert inventar til din bolig. Og de har tit gode tilbud.

dårlig kommunikation, lang leveringstid
Vi har haft en følelse af en ringe kommunikation, altså vi skal selv tage kontakt hvis vi vil kende status på bestilt bord.
Havde fået en forventet leveringstid på 3-4 uger som ender med at blive 8 uger, det er måske ikke noget de er herre over, men det mindste man kan gøre er at beklage og holde en informeret. Det skete ikke

Risposta di Tendensshop
Alt forløb til min fulde tilfredshed.
Alt forløb til min fulde tilfredshed.
Sød og meget venlig betjening - lækker butik med fantastisk udvalg.

Risposta di Tendensshop
Dårlig service og lang leveringstid!!!
Aldrig har jeg oplevet så dårlig service og behandling og så enda fra de to chefer!
Jeg havde bestilt en varer for 2 mdr siden (leveringstid 3-4 uger på deres hjemmeside) ringede til dem utallige gange og blev holdt hen med tom snak og dårlige undskyldninger. Kom og hentede nogle af mine produkter i jeres butik hvor der desværre blev snakket dårlig om hinanden som kollegaer hvilket jeg fandt meget upassende. Måtte rykke endnu engang efter det sidste på min ordre hvor og spurgte om de ville sende det sidste ud til mig uden beregning for at give mig en ekstra god behandling efter at have ventet yderligere 14 dage men til dette fik jeg besked på at jeg kunne købe mine varer et andet sted hvis jeg ikke var tilfreds. Endelig kom min varer på lager men den ene chef ville ikke gå ud at åbne pallen for at finde dem til mig da han mente han ikke havde tid ringede igen senere hvor jeg kom i kontakt med en ansat som var yderst venlig og serviceminded som ville tjekke og hente varen til mig på deres lager.
Aldrig har jeg oplevet så dårlig behandling og service også enda fra de to chefer som burde være et forbillede for deres ansatte.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.