Al jaren gebruiken wij Benelux Taxi Service, OP TIJD MIDDEN IN DE NACHT, nieuwe auto's en persoonlijke benadering! Lekker uitgerust op schiphol, en heel erg fijn wordt gereden we zijn zeer tevrede... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Al diverse keren gebruik gemaakt van deze taxi service, zo ook vandaag, van en naar de luchthaven. Altijd op tijd, goede communicatie, prettige rit. Echte service en daardoor echt een aanrader. Dank... Leggi di più
Omdat ik door een medisch probleem momenteel zelf geen auto kan rijden ben ik al een maand of 2 vaste klant van Benelux Taxi om naar mijn werk te gaan. Prima service, altijd keurig op tijd en vriendel... Leggi di più
Prima geregeld.De taxi was duidelijk zichtbaar op de fagesproken plaats met een vrolijke chauffeur,die,ondanks onze vermoeidheid na een vlucht van 10 uur de route van Dusseldorf naar den Bosch op een... Leggi di più
Taxi Den Bosch Naar Schiphol € 89,00 ACTIE* Taxi Den Bosch Eindhoven Airport € 45,00 ACTIE* Taxi Den Bosch Naar Brussel Airport € 139,00 Taxi Den Bosch Naar Dusseldorf Airport € 139,00 Taxi Den Bosch Naar Rotterdam Airport €89,00 Voor meer info & Prijzen Bel 073 612 1800 of surf naar www.taxidenboschtaxi.nl
javastraat 78, 5215 BG, Den Bosch
Non risultano inviti alla recensione recenti
Het was een prettige taxi rit. Onze chauffeur was ook erg vriendelijk.

Risposta di Benelux Taxi Service
Vrolijke en vriendelijke chauffeur die me veilig van a naar b heeft gebracht!
Ik ben erg tevereden over jullie service, altijd op tijd heel vriendlijk aan de lijn, ik blijf zeker bij jullie altijd bestellen.
Leuke taxi chauffeur leuke babbeltje en niet te duur. Alles wat je zoekt bij een fijne rit!
Top!
Bedankt voor de goede vriendelijke service
het was heel goed heel vertrouwd en heel rustige rit
ik zou deze bedrijf iedereen aan kunnen raden
nou kort gevat TOP BEDRIJF
M.V.G Shkar
Heel betrouwbaar bedrijf met goede service.
Bedankt,
Zeer snel gezorgd voor een rit naar Berchem België. Keurig contact en alle afspraken perfect nagekomen.
Dank voor de goede service en zeker tot ziens!
Benelux Taxi Service is a very reliable service, it is real pleasure
to be driven by Kamaran. Always kindhearted, smiling and full
of jokes and joy. A ride with him is a real pleasure.
Goed bedrijf met een goede en snelle service!
Wij hadden een Schipholtaxi besteld om 4.30 's morgens. De chauffeur belde die ochtend dat hij over vijf minuten zou arriveren. Hij volgens mij wel een paar minuten te laat, maar het was prettig dat hij dat even liet weten en uiteindelijk geen probleem. De chauffeur was verder heel vriendelijk en voorkomend en de rit was prima. Al met al zijn we tevreden en maken we een eventuele volgende keer graag weer gebruik van Benelux Taxi Service.
Goed en goedkoop, zo ervaar ik Benelux Taxiservice. Nette chauffeurs en ze weten waar ze mee bezig zijn.
Keurig op tijd opgehaald, nette chauffeur. Lekker luxe begin van de vakantie om voor de deur van de vertrekhal op Schiphol te worden afgezet.
De chauffeur was erg aardig en netjes naar mij toe. Ik voelde me veilig tijdens de rit, en ben snel en vakkundig thuis gebracht. Alles ging volgens afspraak, en hoefde na reservering nergens meer aan te denken, alles werd netjes geregeld voor mij!
Perfect!
Op tijd, behulpzaam, en vriendelijk. De taxi was er op tijd zowel thuis als op het vliegveld. Behulpzaam met het in en uitladen van de koffers en rolstoel. Vriendelijk tijdens de rit heen en terug. Bedankt voor de service
de laatste maanden heb ik vaak benelux taxi gebruikt - voor transport naar verschillende vliegvelden - schiphol, eindhoven, dusseldorf. de service is meer dan prima en het kostenplaatje erg gunstig, raadt het iedereen aan
De avond voordat je wordt opgehaald, ontvang je een telefoontje ter bevestiging. Dan weet je al alles is geregeld ! Op het afgesproken tijdstip wordt je opgehaald, je bent op tijd op het vliegveld.
Als je landt bij je terugreis, dan zet je je telefoon aan zodat de chauffeur je kan bereiken. Hij haalt je op en brengt je vervolgens naar huis.
Al met al, geen zorgen, de service is uitstekend en de kosten vallen mee ! Ik kan Benelux Taxi Service bij iedereen aanbevelen.
Ik ben al jaren een zeer tevreden klant bij Benelux Taxi Service. Ze zijn flexibel, betrouwbaar, hebben een geweldige service en je betaald een goede prijs.
De ritten zijn altijd super gezellig.