Scopri cosa dicono le persone
Vi var i Ringkøbing Søndag, hvor vi talte med Lasse L Rasmussen, Det blev ikke til en bil i denne omgang, men når vi skal have ny bil skal vi forbi Lasse igen. Han er utrolig faglig kompetent og me... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Havde min Suzuki S Cross hybrid årg. 2021 til 40.000 serviceeftersyn hos Tang Biler - i følge serviceskema var viskerblade checket og fundet Ok - jeg vidste at de skulle skiftes da de var slidte og... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bilforhandler Nybo Bakke 1, Holstebro, Denmark +45 96 10 51 51 salg@tang-as.dk tangbiler.dk/med-holstebro
Informazioni di contatto
Nybo Bakke 1, 7500, Holstebro, Danimarca
- salg@tang-as.dk
- www.tangbiler.dk
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Køber en bil til 400.000 og få den…
Køber en bil til 400.000 og få den serviceret ved Tang biler i Ringkøbing af flere omgang. Og denne blev så den sidste. Reservedels priser, der ligger minimum 4 gange over dyreste pris fundet online (og det er ikke Temu, bildeleshop men etablerede webshops)
Reservedelspris, ikke pris inkl montering.
1130 + moms for et sæt bremseklodser.
Det er uhørt.
Så det blev sidste servicebesøg, og bestemt sidste bil fra Tang biler i Ringkøbing.
Skuffet.
Ny bil Ringkøbing
Han er utrolig faglig kompetent og meget behaglig at tale med.Kunne alle sælgere bare være sådan.
Styretøjs problem
Jeg har købt en brugt Baleno ved Tang Holstebro.
Efter kort tid opdagede jeg, at bilen ikke kunne køre ligeud, den skulle hele tiden rettes op.
Værkstedet mente at tandstangen skulle skiftes, og det ble ordnet.
Men problemet forsatte, værkfører mener ikke, at der var noget galt, men efter pres fra mig gik værksteds leder med til at skifte top lejerne.
Det var stadigvæk ikke i orden, men værkstedet ville ikke lave mere, så skrev jeg til ledelsen, som ville lave en test ved FDM, som er der hvor de får synes deres biler.
FDM konklusion er at biler med el—servostyring er kendt format “binde” lidt under kørsel, trænger ikke til omgående udbredningen , men skal holdes under opsyn.
Jeg har haft to mekaniker til at kører i bilen, og deres mening er også at den ikke er i orden
Vi har to bekendte der har samme bil, som ikke har de problemer.
Mvh. Verner Lauritsen

Risposta di Tang Biler
Mig og min kone var interesseret i en…
Mig og min kone var interesseret i en bil og ringede to gange indenfor en uge (mandag/tirsdag og torsdag) for at spørge ind til pris og for at få en prøvetur i 1 konkret bil og hver gang bliver vi mødt med svaret at sælger har travlt og vil ringe tilbage senere og samme dag. Da vi så vil til at møde op og ringer forud fredag eftermiddag så får vi at vide at bilen er solgt. Så det er ikke videre nogen god oplevelse når vi to gange får at vide at de nok skal ringe tilbage samme dag og så er bilen solgt fire dage senere hvor de endnu ikke har ringet tilbage.
Update:
Efter tangs biler lidt provokerende svar her på trustpilot hvor tang biler ikke vil vedkende sig at deres telefonnummer er 96105151 har vi taget direkte kontakt til ejeren af bilhandleren Kent Thomsen og dokumenteret hændelsen og deres udsagn som han finder meget bekymrende og har lovet at undersøge det nærmere.

Vil Klart anbefale Tang biler Ringkøbing
Vil Klart anbefale Tang biler Ringkøbing til din Hyundai. - De kan deres kram og giver også en GOD service.
Vi har haft 2 Hyundai biler til service ved Tang biler i Ringkøbing indenfor den sidste månedstid ca.
Begge gange fantastisk kundeservice. Der bliver taget tid til at forklare hvis man er nysgerrig på noget og på et niveau som alle kan følge med på.
Bilerne som blev serviceret var henholdsvis en Kona Electric og i10, som begge fik en fyldestgørende gennemgang. Derudover retfærdige priser. Jeg havde også lånebil begge gange, uden nogle problemer det har bare været lige til.
God service, som er værd at køre 295 km hver vej for
God service er værd at køre langt for. Vi fik vores bil hos Tang biler Ringkøbing for 1 år siden. Vi glemmer ikke, at vi fik den bedste service. Selvfølgelig skal bilen 1.gang serviceres lige der. Tænk servicen er stadig lige så super og kan varmt anbefales. Vi vender gerne tilbage og kører gerne 295 km hver vej for den bedste service .
Var til servic med min T Roc hos Tang…
Var til servic med min T Roc hos Tang biler Lemvig d 6/9-24
Alt blev lavet som aftalt og til prisen også
De er rigtig flinke at snakke med kan anbefale dem
Hilsen Kim
Supergod oplevelse at handle bil
Supergod oplevelse at handle bil. Sælgeren var behagelig, kompetent og havde styr på tingene. Super kundeservice.
Kan kun anbefale Tang Biler til andre.

Risposta di Tang Biler
Tak Tang biler Holstebro for den høje…
Tak Tang biler Holstebro for den høje faglighed i at løse problemer. Jeres professionalisme og fornemme service får kunden til at holde sig til at handle med jeres virksomhed under alle omstændigheder, for i sidste ende er kunden tryg og kommer helt tilfreds med det service, i har givet ham. Tak Allan Hagelskjær fremragende og professionel, da jeg altid har kendt dig og det team, der arbejder sammen med dig, Tak allesammen :-)
Mustafa AL.Shareef

Risposta di Tang Biler
Købte Kona el-bil hos tang biler i Ringkøbing , fik en rigtig god modtagelse selv om jeg/ vi kom lige før lukketid en søndag , fik en prøvetur og jeg var helt solgt i bilen , kørte der ud og handle næste dag , igen fik en fantastisk god service , jeg er super glad for bilen 🫶 kan varmt anbefalde bilen og forhandleren . 🤗

Punktering
Fremragende service. Jeg kom for at få fikset en punktering, som blev repareret på ingen tid. Hele processen var hurtig og nem, med et venligt og professionelt personale. Jeg kan helt klart anbefale😄

Risposta di Tang Biler
Købte en helt ny i Hyundai Kona af en…
Købte en helt ny i Hyundai Kona af en utrolig flink og forstående sælger i december måned. Forleden dag bimlede den og bamlede pga. af opdateringer og manglende dæktryk. Personalet var så flinke til at forklare bilen, så det var til at forstå og ordnede dæktrykket på ingen tid.
Dejlig oplevelse.

Risposta di Tang Biler
Jeg havde en Hyundai i30 som jeg var…
Jeg havde en Hyundai i30 som jeg var glad for, den skiftet jeg ud med en ny for lidt over 2 ½ år siden. Jeg har stadig ikke navigering der virker, den hopper af ca. 4 gange pr. 100 km. Jeg har prøvet 3 forskellige mobiltelefoner, mindst 6 usb kabler incl. dem der følger med mobilen og 2 forskellige usb to wireless android auto TANG biler har gentagende gange opdateret software, det tog et halv år at få skiftet usb stikket, det halveret udfaldene. 2 fridage har det kostet og få lavet noget ved TANG biler, sidst jeg skulle have skiftet noget, havde de ikke fået varen hjem, da jeg ringet ca. kl. 12.30 kunne jeg få at vide at varen ikke kom hjem men de havde opdateret mit software det tog åbenbart fra kl. 7 til 12.30, jeg har kun prøvet at jeg skulle ringe til TANG biler for at få at vide hvordan det går med min bil og hver gang skulle de lige til at ringe til mig, det var ved 3. mistet fridag jeg blev p.... sur (værdi ca. 2400,- pr stk.), det har de også fået at vide hvorefter jeg blev ønsket god Jul.
Min bil virker stadig ikke, jeg skriver derfor til Hyundai og jer.
Jeg aftalte at ved service skulle de opdatere mit software da jeg købte bilen, det er den eneste grund til at komme på Tang biler.

Risposta di Tang Biler
Ingen reservedel til 1 år gammel…
Ingen reservedel til 1 år gammel Hyundai
For 1 år siden købte vi en helt ny Hyundai Bayon hos Tang biler Holstebro. Den 22 December får vi en skade på fronten af bilen. Bilen kan sagtens køre videre dog med en fejl på nødbremsesystemet. Dagen efter sender jeg en mail til Tang biler med et billede af fronten på bilen, så de kan få bestilt reservedele med det samme. Da der ikke bliver reageret efter et par timer kontakter jeg værkføreren for at høre, om han har set min mail. Han siger at de er nødt til at se bilen for at bestille reservedele og at de mere eller mindre er på vej på juleferie, så det først kan blive efter nytår. Til gengæld beroliger han mig med, at jeg ikke skal være så nervøs mht. leveringstid på reservedele, da det normalt tager en lille uges tid. Desuden kan bilen også sagtens køre videre så større er problemet jo ikke. Efter nytår bliver bilen kørt på værkstedet og vi får at vide, at det er bedst at lade den stå indtil den er repareret. Nu får vi så at vide at bilen i bedste fald først kan være færdig om 3 uger pga leveringstid på reservedele. Da der er gået knapt 2 uger ringer værkføreren så til mig og fortæller, at de nu først kan skaffe reservedelen til den 30/4. Vi spørger om de ikke bare kan samle bilen igen indtil reservedelen dukker op, men det bliver blankt afvist. Vi efterspørger om en mulighed på en lånebil i mellemtiden da vi har svært ved at få hverdagen til at hænge sammen med kun en bil og det bedste vi kan få tilbudt er en lille Suzuki Ignis for 75kr pr dag med en km begrænsning på 50km/dag. Vi har også forsøgt at lave en handel med Tang biler om at de køber bilen tilbage og mod at vi køber en anden, men det er ret tydeligt at det er os der skal tage det store værditab. For som sælgeren siger: ”jeg kan jo først sætte din bil til salg om 4 måneder når den er repareret og markedet er usikkert”. Man står magtesløs tilbage med flere bekymringer og spørgsmål om det videre forløb. Hvornår ringer værkføreren til mig og fortæller mig at reservedelen igen bliver forsinket? Hvorfor har Hyundai sendt nye biler på markedet uden at sørge for reservedele hertil? Kan det virkelig være rigtigt, at hverken Hyundai importør eller forhandler vil gøre noget ekstraordinært for en kunde i en sådan situation?
Mvh: En MEGET skuffet Hyundai ejer!

Risposta di Tang Biler
Super service! Alt var som aftalt uden overraskelser.
Super service!
Bilen var færdig til aftalt tidspunkt og jeg modtog en fin videogennemgang af bilen, som gav rigtig god indsigt i det udførte arbejde.
Meget hjælpsomt og flinkt personale - det er bestemt ikke sidste gang jeg benytter Tang Biler Hyundai/Suzuki Holstebro til servicering af min bil.

Risposta di Tang Biler
God service hos hyundai/Suzuki holstebro
Bilen var færdig til tiden, støvsuget og vasket.

God betjening ved Suzuki & Hyundai Holstebro
Jeg har haft min bil til service ved Suzuki & Hyundai i Holstebro, og det var en positiv oplevelse. Jeg blev taget godt i mod af et meget venlig og imødekommende personale, som også gav mig en god gennemgang af bilen da den var færdig. Det er et sted hvor man føler sig velkommen, og prisen på servicet kunne jeg heller ikke sige noget til.

virkelig dårlig oplevelse
virkelig dårlig oplevelse
i start september køber min kæreste en bil af en brugtvognshandler , men bilen har kun en nøgle , han siger han bestiller en ny nøgle ved tang biler i holstebro , efter et par uger ringer jeg til dem, de siger ja den er kommet , vi kører derud , så er nøgle væk . vi prøver igen . denne gang er det en forkert nøgle . vi prøver igen . bestiller tid . ham de har der kan det har fri da vi kommer der . vi prøver igen .nøgle er igen væk . vi prøver igen i går , han siger det er ok vi kan hente den om 2 timer . fint tænker jeg , efter en time ringer en og siger ham der kan har fri . ok vi aftaler at den er færdig i dag kl 0800 fint tænker jeg , vi kommer 830 og bilen står udenfor helt urørt . jeg beder om at få orginal nøgle og så må vi køre et andet sted hen , han siger så at det er pga deres port er frossen , men der havede nu kørt 2 biler igennem den kunne jeg se i sneen , alt i alt nok 20 opkald og 5 besøg bare for at få en ny nøgle , min tålmodighed er ikke til det

bedste service jeg har fået før
bedste service jeg har fået før
jeg kom ind mega stresset fordi min bil var helt i stykker
men kom tilbagde en uge efter hvor de gav mig den sprit ny igen.
+de gav mig nye måtter helt gratis

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.