Avoid this company! We stayed overnight on Victoria 1 (Helsinki–Tallinn), expecting to rest before our 8 AM departure. Instead, we spent the night listening to loud drilling and grinding through the w... Leggi di più
I needed to change the time of my cruise due to a transportation delay. I’m visiting from the U.S. and didn’t realize that Bolt rides can take up to 15 minutes to arrive, which caused me to be... Leggi di più
Jag har åkt med Siljaline mellan Helsingfors och Stockholm i över 40 år och alltid uppskattat resan. Men nu, när jag för första gången på länge valde Grand Buffet inser jag att den urusla kvalitén på... Leggi di più
Heldags kryssning till mariehamn med silja Princess ut o Galaxy hem Ditresan var ok och frukostbuffén jättebra. Hemresan vart en stor besvikelse då buffén på Galaxy var under all kritik Dålig ma... Leggi di più
Om du planerar att åka på en härlig…
Om du planerar att åka på en härlig kryssning med nöje och god mat. Nja då ska du inte åka dessa kryssningar som silja, viking mm. Ja priset är ju billigt men då får man ju tänka efter vad man betalar.
Recensionen är endast på upplevelsen och maten.
Showen under kvällen var ok. De är duktiga och försöker få igång publiken.
Sedan är det sedan maten och priserna... Jag förstår att företaget lägger på men sedan kan det vara lite kvalité. Vi åt på den italienska restaurangen. Son fick äte barn buffén som såg ok ut från håll men var kallt så en annan gäst frågade om nya portioner eller om de kunde värma. Sonen sa själv när vi tog...pommes friten är kall pappa.
Beställde cannelloni för 18€ och de var de två mindre canelooni man sett och att man då betalade 9€ styck kändes lite väl...två slice av pizzan från barn buffén var mer lockande.
Frukosten var ok om man tänker på vad det kostade.
Två stjärnor för man ska tänka på var man betalar och då ska ha en bild vad man kan förvänta sig.
Hade bokat resa på vår bröllopsdag…
Hade bokat resa på vår bröllopsdag 11.12. Silja avbokade resan 2 gånger pga legionella. I fredags kom vi äntligen iväg. På parkeringen och vänthallen var fruktansvärd kaos. Ungdomarna skulle till Tallin och festade rejält. Tomflaskor överallt. Poliser stod och tittade på ärendet utan att ingripa. Sedan följde smaklös middag. Filmade lite mumindisco till barnbarnet. Sedan kom 3 herrar och sjöng samma på hemresan. Äntligen tänktr vi få dansa lite men det kom en usel show. Vi hade verkligen sett framemot dansen men tydligen är det borttaget. Allt var väldigt dyrt och man får betala bara med euro för att de skall tjäna ännu mer pengar. Även 1 åring får betala 4 euro för frukost. Det är väldigt dyrt även för folk från Finland. Tror inte vi har lust åka med tallink igen. Personalen var trevlig men inget annat positivt. Blivit mycket sämre.
Good cruises
Great shipping company that has ships cruising between Finland, Estonia and Sweden. Great buffet and a la carte food, nighlife, tax free shopping, etc. Cabins are a bit small for my taste but beds are okay and clean.
Ingen höjdare...
En resa till Helsingfors, första rummet vi fick i aktern stank av mögel så vi fick ont i huvudet, heltäckningsmattan var dyngsur, dom kollade inte ens, för att dom såklart visste om detta mycket väl. Personal som står på däck och för hetsiga diskussioner om andra kollegor så passagerare hör. Buffen var ymnig men av högst medioker kvalite, mindre av sorter och bättre tillagat vore att föredra. Personalen verkar dock göra så gott dom kan och är trevliga mot kund. Det var ingen billig resa, men det var helhetsintrycket, vi blev mycket besvikna och gör aldrig om det!
Not impressed
I’ve travelled round trip with Silja Stockholm-Helsinki. First trip the suer smell in the cabin was disgusting and on the way back didn’t have any shower gel or soap in the bathroom.
The cabin also lacks nightlights, the only switch is by the entry door.
Not impressed at all as it’s not cheap to travel with Silja.
Hade bokat en Commodorehytt med stort…
Hade bokat en Commodorehytt med stort fönster. Det visade sig att det fanns en eller två riktigt dåliga sådana i fören där fönstret satt över en och en halv meter in i en lutande nisch så att man inte alls fick den utsikt och känsla som vi hade tänkt oss. En sådan fick vi. Inte alls som det såg ut när vi bokade. Jag har försökt ge feedback på detta till Tallink Silja efteråt och får inte ens ett svar. Dåligt.
Uppdatering: Har fått svar nu (efter en månad) att det inte ens går att undvika att få denna hytt igen, för även om man kontaktar kundtjänst och ber om att slippa den hytten, så kan de "inte garantera" det. Aldrig mer Tallink Silja således.
Inte nöjd
Jag va inte nöjd i föra veckan men jag kommer aldrig ska jag åka med den här båten
Faktiskt ingen stjärna
Faktiskt ingen stjärna alls. Väldigt otrevliga personal. Middags buffé var inte alls gott jag skulle rekommendera om ni vill öka så ska ni inte ha förväntningar med bra bemötande i receptionen samt personal i restaurangen. Dessutom fanns det ett annat problem vilket var att de talar inte engelska eller svenska vilket också är inte bra. Internet surfen är begränsad.
Till Helsingfors med Silja Symphony
Vi (en vuxen och två barn i nedre tonåren) åkte Silja Symphonys familjekryssning till Helsingfors. Allt var bra - ren och mysig hytt, överdådliga bufféer, generöst med aktiviteter och trevlig, hjälpsam personal. Vi kommer gärna tillbaka!
Vi åker ofta med Tallink och brukar…
Vi åker ofta med Tallink och brukar vara nöjda. Finns små grejer som skulle kunna justeras, men inte några stora. På senaste tiden har det dock blivit mycket dyrt att åka med de, vilket är synd.
Good service changing tickets
We’ve had several good experiences traveling with Silja Line. This time I had somehow booked the ticket in the wrong direction, and I only discovered on the same day as the departure. Called customer service, and they changed it in a minute with no extra charges. Great service!
Värdelöst företag 😡😡
Kommer aldrig mer att åka med tallink silja. Baltik queen. Katastrof priser. Cider på taxfee 10 kronor dyrare än i Sverige 👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎👎😡😡😡😡😡😡😡 Dåligt företag. Kommer aldrig i hela mitt liv att åka med er igen
Ringde in för att avboka min biljett…
Ringde in för att avboka min biljett pga operation samt akut sjukdom. Ingen återbetalning eller hjälp överhuvudtaget. Tack för hjälpen. Not.
M/S Baltic Queen 👎
Längtade så att resa till Tallinn igen med Tallink. Hade inte varit på denna resa på många år. Blev djupt besviken på service och utbud. Fanns väldigt olika svar på frågor som alkoholfria varor i barerna. Ingen av personalen verkade vara glad att jobba inom företaget. På FastLane så stod kassörskan och pratade med andra anställda medans jag stod och väntade på att få beställa och betala. Hon slängde fram dosan som man kan se när maten är klar. Sedan får vi helt fel mat! Så dåligt. De var inte heller bra på att fråga om mitt Club kort. Ingen gjorde det. Kommer INTE åka Silja Line/Tallink igen.
Familjeresa med Symphony
Familjeresa med Symphony, buffé o frukost OK. Personal toppen!
Betala inte för Commodore hytt! Dubbelsängen består av två rörsängar som glider isär om man ligger i mitten.
Kundtjänst en katastrof. Service vet vissa inte vad det innebär, trevliga endast när man får sin syn på rätt.
Silja har tappat sin glans
Silja har tappat sin glans, mycket tråkigt att se några av de bästa båtarna jag åkt med så många år, att se hur förfallna båtarna är känns lite som gost ship. Morgon Buffén var bara katastrof 179 spänn för jag vet inte vad? Ost från Lidl?! personalen ska vi inte äns tala om. Inget jag kommer att åka med igen!! ren och skär besvikelse! Men som sagt det åker ju fler rederier Ex Viking line som kör över Östersjön och som INTE tappat sin glans.
Avtalsbrott
Beställde och betalade en hotellkryssning i juni.
Har nu blivit informerad att hemresan 12:e september är inställd då Tallink hyrt ut båten för att tjäna mer pengar och erbjuder hemresa via Helsingfors så vi förlorar en dag i Tallinn utan kompensation trots att Tallink brytit avtalet!
Heldags kryssning till mariehamn med…
Heldags kryssning till mariehamn med silja Princess ut o Galaxy hem
Ditresan var ok och frukostbuffén jättebra.
Hemresan vart en stor besvikelse då buffén på Galaxy var under all kritik
Dålig mat
Personal som diskuterade sinsemellan
Maten tog slut och långa väntetider på att de skulle fylla på
Smaklöst o dåligt urval o smutsigt i restaurangen och kommer aldrig mer boka buffé på silja line!
WORST CUSTOMER SERVICE EVER!
I used the Tallink Webshop to purchase some skincare. I got a confirmation that they had received my order and that the order would be delivered 5-7 days after confirmation. It has now gone 37 days and I have sent a ridiculous number of e-mails asking where my order is. Most e-mails just remains unanswered but I once got the reply that "it sometimes takes up to 10 days" but at that time more then 20 days had already passed. Then suddenly I got a swish for 90 sek but without any message. What on earth does that mean?! My order is for 1,183.00kr so it cannot be that it has been cancelled. Today I got a new order confirmation sent to my e-mail and that I had ordered something for 1,193.00kr wich is not correct and that this order is expeced to arrive in 5-7 days.
I dont know what on earth they are doing at customer service!!!
I'm still waiting...
Used their services to travel to…
Used their services to travel to Baltics. Compared to other cruises this one seemed outdated. Their entertainment program was poor, there was nothing much to do....
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.