De stilte ikke opp til avtalt tid, og ga heller ingen melding eller beskjed om forsinkelse eller lignende. Jeg forsøkte da å ringe dem (ca 20 ganger), og ingen svarte på telefon. Helt håpløst.... Leggi di più

Anbefales på det varmeste ! System Flyttebyrå er det hyggeligste, mest effektive og ryddigste flyttebyrået jeg har vært borti. Service er helt topp og flyttegutta var så serviceinnstilte og forsiktige... Leggi di più

Utmerket flytteopplevelse fra start til slutt! System Flyttebyrå var utrolig profesjonelle, effektive og pålitelige. De håndterte alle eiendelene våre med stor forsiktighet og sørget for at alt ko... Leggi di più

3,5

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Rimelig og bra, svært fornøyd

Vi valgte System flyttebyrå av flere grunner: De anbefales av flere eiendomsmeglere, var best på pris blant flere tilbud vi innhentet, og tilbyr også flyttevask. De var også det eneste firmaet som kom på befaring og kunne gi et skreddersydd tilbud om fastpris. Alle gjenstander kom frem hele og godt behandlet. Flyttefolkene kunne nok ha vært litt mer opptatt av å yte det lille ekstra, vi følte kanskje at de så etter enkleste utvei når det oppsto en utfordring, men alt i alt er vi svært fornøyde og kan absolutt anbefale dem.

21 ottobre 2024

Utrolig fornøyd

Har brukt System Flyttebyrå to ganger nå. Utrolig fornøyd begge ganger ! Effektive, varsomme og ingen skader. Meget profesjonelle. Benyttet meg av flyttevask også og komfyren så helt ny ut og resten av huset ble gullende rent ! Kan absolutt anbefales !

6 dicembre 2024

Styr unna!!

Styr unna!!
På flyttelasset vårt ble smykker og verdisaker stjålet. Daglig leder ignorerte vår henvendelse og synes tydeligvis det er greit å ha sånne uærlige ansatte. Saken er selvsagt politianmeldt! Totalt useriøst!

7 agosto 2024

Superfornøyd

Hadde flytterengjøring og flytting av vaskemaskin/tørketrommel og safe via systemflyttebyrå. Leser nå noen av de andre anmeldelsene her og er litt overrasket over disse på 1. Før det var virkelig ikke noe vi opplevde som negativt. To veldig hyggelige flyttefolk kom og tok vare på tingene våre. Løftet alt på plass i vårt nye hjem. Flyttevask kom med tre hyggelige mennesker som i et par timer vasket alt på en måte som sikkert aldri hadde vært ryddet i huset før.

Så superfonrøyd og absolutt anbefales til andre.

15 novembre 2024

Du advares! Ikke stol på system flyttebyrå

Pass på! Jeg endte opp med å måtte politianmelde dette selskapet etter at de stjal verdier til 30.000 kr fra meg. I følge Google Business reviews er det flere som har lidd samme skjebne. De har nå slettet sin Google Business profil nettopp fordi reviewene var så dårlige.

Jeg får ikke lagt inn lenker, men søk på "Møblene ble ødelagt, men erstatningen uteblir" så finner dere en Aftenposten artikkel om byrået.

Søk også på "Ber om hjelp til å spre denne🙏🏻 Da vi flyttet nå i September benyttet vi oss av System renhold og flyttebyrå, bedriften er registrert" så ser dere en lang tråd full av frustrerte kunder.

Ikke stol på denne hyggelige damen bak telefonen. Hun kommer til å lure deg og rane deg.

Merk også at de aller fleste positive reviewene én eneste review. Altså falske kontoer.

Du er advart!

28 novembre 2024

Vask av bolig (flyttevask) var utrolig…

Vask av bolig (flyttevask) var utrolig dårlig utført. Virket som de kun hadde støvsuget og tørket over med klut. Kontaktet leder flere ganger som ønsket å ordne opp, men sendte samme vaskere som virkelig ikke hadde peiling og som forventet å gjøre en vask på kort tid. Da de kom for tre gang måtte jeg vise alle kriker og kroker og de skjønte virkelig ikke hva jeg mente! De reiste etter 20min fordi de måtte videre på en ny jobb enda vi hadde avtalt at de skulle vaske og ordne opp en uke i forveien. Styr unna dette firmaet! Virkelig ikke peiling på generell vask. Det er bortkastet penger og forrige eier kunne sikkert ha vasket bedre selv. Mvh Misfornøyd ny huseier

11 giugno 2024

Super opplevelse

Utmerket flytteopplevelse fra start til slutt! System Flyttebyrå var utrolig profesjonelle, effektive og pålitelige. De håndterte alle eiendelene våre med stor forsiktighet og sørget for at alt kom trygt frem.

Hele teamet var vennlige og serviceinnstilte, og de gjorde flyttedagen mye enklere for oss. Prisene var konkurransedyktige, og det var ingen skjulte kostnader.

Anbefaler dem varmt til alle som trenger et pålitelig flyttebyrå!

15 ottobre 2024

Totalt sett en skuffende leveranse

Totalt sett en skuffende leveranse. De bruker veldig gamle biler og denne streiket på vår dag. Til tross for at sjefen selv stilte opp og fikk orden på bilen mistet vi mange timer så jeg måtte bestille et team til. Til sammenligning tok teamet fra System flyttebyrå flere pauser og jobbet generelt litt tregere, men de var i godt humør! De var også en del mer uforsiktig med tingene slik at det ble skrape skader og noen brekk skader på møbler/bilder.

Kroken på døren var at til tross for at bilen streiket og de ikke kunne levere som avtalt så forsøker de å jukse med timene og kreve "ekstra" betalt for til og fra kjøring som ikke står nevnt noe sted - i tillegg til "oppstart".

Styr unna disse. Noen ekstra hundrelapper i timen er verdt det for et mer profesjonelt og oppriktig byrå.

15 agosto 2024

Veldig fornøyd

Bestilte flytting av møbler. De kom til avtalt tid. Gikk gjennom alle møblene og så om det var skader e.l. fra før og ga beskjed før de bærte det ut. De mest sårbare møblene ble beskyttet ekstra og de flyttet til presist etasjen hver møbel skulle ligge i.

De var hyggelige og høflige under hele prsoessen.

Ingen negativ hendelse å peke på.

Anbefales!

7 settembre 2024

Det startet med befaring

Det startet med befaring - så de fikk en oversikt over hva som skulle flyttes og hva som skulle rengjøres. På flyttedagen kom de presis - det var ikke en ting som ble ødelagt under flytting - de bærte på plass til de tilhørende rom. Maken til effektivitet skal man lete lenge etter . Bortkjøring av avfall var også fantastisk - satte alt på en plass som skulle kastet - og dette tok de til slutt.
Disse guttene var super effektive og rask og håndterte møbler og esker med all forsiktighet.
Og ikke å forglemme den gjengen med fantastisk flotte damer som vasket meg ut av ett hus på 225 kvm - fantastisk ryddig opplevelse dette også.
Skal bruke de igjen allerede om nopen dager til utvask av en leilighet.
Dette er virkelig ett selskap jeg kan anbefale - Siv har virklig kontroll på gjengen sin.

8 agosto 2023

Anbefales

Anbefales ! Vi er superfornøyde. Kjempehyggelige folk som er hardtarbeidende og forsiktig med alle møblene. De hjalp til med demontering og innpakking. Satte alt på plass der vi ville ha det. Kommer til og anbefale dere til alle vi kjenner :-)

17 luglio 2024

Styr unna! Tyver

Styr unna!! Ble frastjålet verdisaker og smykker under flyttingen. Dette ble rapportert til daglig leder, og hennes respons var «jeg har jo ikke sett dine flytteesker, hvordan kan du bevise at dette er sant?». Vi fortalte gang på gang at hennes ansatte er tyver, men hun nektet å lytte og sluttet å svare på våre henvendelser. Derfor bør folk virkelig styre unna dette useriøse firmaet!

2 maggio 2024

Håpløst selskap

Håpløst selskap. Kommer når de skal og gjør en grei jobb, men hvis noe går galt blånekter de for all skyld, slutter å ta telefonen og trenerer alle forsøk på kontakt. De skulle oppbevare et piano for oss i tiden etter flytting, når vi kommer for å hente det er det store lakkskader og merker. De nekter først for skadene, så slutter de å ta telefonen. Ender til slutt med et forlik, over to mnd etter at skader er oppdaget, der vi har måttet purre, true og mase i alle fall 30 ganger. De har også vært i Aftenposten før pga dårlig arbeid. STYR UNNA.

10 maggio 2024

Var veldig misfornøyd med dette…

Var veldig misfornøyd med dette flyttebyrået i aug i fjor, og ble derfor positivt overrasket når Siv ringte meg i dag. Hun beklaget den dårlige opplevelsen jeg hadde og gjorde opp for seg.
Hyggelig gjort etter så lang tid👏🏻

16 aprile 2024

Styr unna

Styr unna! De har utro tjenere som stjeler og i tillegg er uforsiktige. Her ble vi to gullringer fattigere, og i tillegg stygge merker på et par av møblene som ble fraktet. Disse er ikke seriøse....

8 ottobre 2023

Syntes dette flytteselskapet var en av…

Syntes dette flytteselskapet var en av de mer seriøse i bransjen! Har hatt tidligere opplevelser som ikke har vært noe hyggelig.

Men det kan ikke sies her!
Hadde både vask og pakking av min leilighet, da var det to hyggelige damer som kom og utførte dette på to forskjellige dager. Det var noen mangler ved sjekk av vask, som de ordnet opp i før de reiste. Det var veldig greit å kunne gå gjennom leiligheten med dem i etterkant.

Flytting ble utført etter pakking og dette var helt supert, to menn med en ekstra flytte leder.
Flytte lederen var veldig hyggelig og strukturert.

4 ottobre 2023