Serice har blitt for dårlig. Jeg har bestilt her før uten problemer. Men nå har jeg en ordre som jeg ventet på i 4 uker. Det er ikke noe kommunikasjon fra VVS Komplett. Ordre #400091951 er besti... Leggi di più
Holde dere langt vekk fra denne butikken, Jeg bestilte en vare som var oppgitt som på lager. Jeg ventet i to uker uten å få noen informasjoneller estimat om når kan få den i posten. Da jeg begynte... Leggi di più
Den komplette VVS nettbutikken
Salhusvegen 55, 5131, Nyborg, Norvegia
Ordre #400091951 er bestilt 13/03/2026. I dag er det 17/04/2026. Jeg har bare fått en ordrebekreftelse men den inneholder ingen leveringsdato.
De har ikke svart på 3 forskjellig forespursler om status oppdatering til begge salg og post epost addressende deres.

Risposta di Vvskomplett AS
Da jeg begynte å ringe, fikk jeg beskjed om at den skulle sendes fra Sverrige og er på vei men fortsatte det i enda en uke uten at noe ble sendt.
Anbefaler ikke denne butikken til noen!

Risposta di Vvskomplett AS
Jeg bestilte en vare som var oppgitt som på lager. Jeg ventet i én måned uten å få noen informasjon om at varen var sendt. Da jeg begynte å ringe, fikk jeg beskjed om at den skulle sendes på fredag. Slik fortsatte det i enda en måned, uten at noe ble sendt.
Til slutt ble varen fjernet fra nettsiden, og de sluttet å svare på telefonene mine. Jeg måtte åpne en reklamasjon via banken 😔
Jeg ble helt utslitt av denne kjøpsopplevelsen. Anbefaler ikke denne butikken til noen!

Risposta di Vvskomplett AS
The item was advertised as “in stock,” but it was not. After waiting for a month for the delivery, I requested a refund. I only received my money back after asking my bank for a chargeback.

Risposta di Vvskomplett AS
Bestilte en dusjløsning i Januar og har siden ikke hørt noe fra dem. Har spurt om eta og purret men ingen svar fra vvskomplett på mail.

Risposta di Vvskomplett AS
Det er flere måneder siden jeg bestilte et produkt og jeg har ennå ikke mottatt det. Etter at jeg purret sist for en måneds tid siden var infoen at det trolig ville komme et stykke ut i januar. Nærmer oss slutten av februar og har fortsatt ikke hørt et "pip"

Risposta di Vvskomplett AS
Bruker en uke på å svare på mail, bestilte vare i midten av desember 2025, og har allerede betalt, men ikke mottatt varen enda. Null oppdatering på hvor varen er eller når den eventuelt kommer.
Bestilte varene desember 25, betalte varene, ingen varer har komt til meg, sende mail på post@vvskomplett ingen svar.fortsatt ingen varer kjem no til å gå til anmeldese av firmaet.
Trist at dette kan være mulig.
Mvh Per Ødegård

Risposta di Vvskomplett AS
Får ikke bekreftet leverings tid og magel på repose
Hyggelig og behjelpelig kontakt på telefon. Leverte til tiden. Supert produkt.
Bedre kommikasjon med kjøper.Bedre tilbake meldinger.Slett service
Bestilte et toalett sete 26/1. Var i kontakt med dere hvor man forespeilet varen inn fra sentra lageret denne uken. Var i kontakt med dere i dag 09.02. Hyggelig kundeservice. Varen kom inn på fredag og sendes ut i dag. Raskt ekspedert når varen kom på lager.
Har ikke mottatt varen og får ikke svar når jeg etterspør status på leveringen
varene kom en dag for tidlig i henhold til hva som var bestilt, men jeg bor heldigvis i et lovlydig nabolag så det gikk greit at varene stod utenfor i 5 timer. Hadde varene kommet når de skulle ville det blitt 5 stjerner. Dette firmaet har betalingsanmerkinger i følge proff.no så anbefaler kredittkort i tilfelle firmaet skulle få større problemer.
Mangel på kundeservice. Mottok aldri pakken, fikk aldri no svar, bare faktura

Risposta di Vvskomplett AS
Veldig forsinket leveranse, har bestillt og betalt for en bereder den 2.12.2025 og det har kommet etter en måned, selv om på nettsiden står levering i 2-4 dager.
Bestilte en sensor som jeg fikk ordrebekreftelse på. Så ble det tyst! Ingen mld om at denfingen skal sendes og ingen svar på henvendelse på mail. Elendig service!