Vvskomplett AS Recensioni 3.340

TrustScore 3 su 5

3,0

Serice har blitt for dårlig. Jeg har bestilt her før uten problemer. Men nå har jeg en ordre som jeg ventet på i 4 uker. Det er ikke noe kommunikasjon fra VVS Komplett. Ordre #400091951 er besti... Leggi di più

Holde dere langt vekk fra denne butikken, Jeg bestilte en vare som var oppgitt som på lager. Jeg ventet i to uker uten å få noen informasjoneller estimat om når kan få den i posten. Da jeg begynte... Leggi di più

Bestilte et toalett sete 26/1. Var i kontakt med dere hvor man forespeilet varen inn fra sentra lageret denne uken. Var i kontakt med dere i dag 09.02. Hyggelig kundeservice. Varen kom inn på fredag... Leggi di più

1. Negozio di forniture per il bagno

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Den komplette VVS nettbutikken

3,0

Nella media

TrustScore 3 su 5

Ingen kommunikasjon

Ordre #400091951 er bestilt 13/03/2026. I dag er det 17/04/2026. Jeg har bare fått en ordrebekreftelse men den inneholder ingen leveringsdato.

De har ikke svart på 3 forskjellig forespursler om status oppdatering til begge salg og post epost addressende deres.

13 marzo 2026

Hei,

Takk for at du tar deg tid til å gi tilbakemelding – og ikke minst for at du har handlet hos oss tidligere.

Vi beklager på det sterkeste opplevelsen du har hatt med denne ordren. Produktet du bestilte har dessverre vært restet på sentrallager hos leverandør, noe som har ført til lengre leveringstid enn normalt. Varen er nå på vei til deg.

Når det gjelder manglende oppfølging fra vår side, er dette noe vi tar svært alvorlig. Du skal selvfølgelig få svar på henvendelsene dine, og vi beklager at du ikke har fått tilbakemelding til tross for flere forsøk på å kontakte oss.

Vi forstår godt at dette er frustrerende, spesielt når du tidligere har hatt gode erfaringer med oss. Vi tar med oss tilbakemeldingen din videre for å forbedre både kommunikasjon og oppfølging i slike situasjoner.

Ta gjerne kontakt med oss direkte dersom det er noe mer vi kan hjelpe deg med rundt ordren.

Holde dere langt vekk fra denne…

Da jeg begynte å ringe, fikk jeg beskjed om at den skulle sendes fra Sverrige og er på vei men fortsatte det i enda en uke uten at noe ble sendt.

Anbefaler ikke denne butikken til noen!

31 marzo 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen – vi tar slike opplevelser på alvor.

Vi kjenner dessverre ikke igjen saken basert på informasjonen i anmeldelsen, da vi ikke har mottatt navn eller ordrenummer. For at vi skal kunne undersøke hva som har skjedd og gi deg et konkret svar, vil vi veldig gjerne at du kontakter oss direkte med flere detaljer.

Generelt ønsker vi å presisere at lagerstatus i enkelte tilfeller kan inkludere varer som sendes fra våre leverandører i utlandet, noe som kan påvirke leveringstiden. Vi skal uansett alltid informere kundene våre så godt som mulig dersom det oppstår forsinkelser, og vi beklager dersom dette ikke har blitt gjort tydelig i ditt tilfelle.

Vi ønsker selvfølgelig å komme til bunns i saken og finne en god løsning for deg. Ta gjerne kontakt med oss på e-post eller telefon, så følger vi deg opp så raskt som mulig.

Med vennlig hilsen
VVS Komplett

Jeg bestilte en vare som var pålagt…

Jeg bestilte en vare som var oppgitt som på lager. Jeg ventet i én måned uten å få noen informasjon om at varen var sendt. Da jeg begynte å ringe, fikk jeg beskjed om at den skulle sendes på fredag. Slik fortsatte det i enda en måned, uten at noe ble sendt.

Til slutt ble varen fjernet fra nettsiden, og de sluttet å svare på telefonene mine. Jeg måtte åpne en reklamasjon via banken 😔

Jeg ble helt utslitt av denne kjøpsopplevelsen. Anbefaler ikke denne butikken til noen!

12 gennaio 2026

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse – og vi beklager virkelig at du har hatt en så frustrerende handel hos oss.

Slik du beskriver saken, er dette ikke i tråd med hvordan vi ønsker at våre kunder skal oppleve oss. Samtidig klarer vi dessverre ikke å finne igjen denne konkrete saken basert på informasjonen i anmeldelsen.

Vi har i enkelte tilfeller opplevd leveringsutfordringer på produkter fra leverandør, og i noen situasjoner har varer blitt midlertidig fjernet fra nettsiden nettopp på grunn av usikker leveringstid. Dette kan forklare deler av opplevelsen, men vi ønsker å undersøke saken din nærmere.

Vi setter stor pris på om du kan ta direkte kontakt med oss på e-post eller telefon med litt mer informasjon (ordrenummer eller navn), slik at vi får gått gjennom saken og fulgt deg opp på en ordentlig måte.

The item was advertised as “in stock,”…

The item was advertised as “in stock,” but it was not. After waiting for a month for the delivery, I requested a refund. I only received my money back after asking my bank for a chargeback.

17 marzo 2026

Hei,

Thank you for your feedback,
We’re sorry to hear about your experience and understand your frustration.

The item was originally listed as in stock, but unfortunately the delivery was delayed due to unexpected production issues from the manufacturer. This resulted in a longer delivery time than initially estimated. We informed you about the delay both by email and phone as soon as we received this information.

When we received your final cancellation request, the order had already been refunded to your payment card from our side. We’re sorry if this was not clearly communicated and led you to initiate a chargeback.

We sincerely apologize for the inconvenience caused by the delay, which was unfortunately outside of our control.

If you have any further questions, please feel free to contact us.

Bestilte en dusjløsning i Januar og har…

Bestilte en dusjløsning i Januar og har siden ikke hørt noe fra dem. Har spurt om eta og purret men ingen svar fra vvskomplett på mail.

12 marzo 2026

Takk for tilbakemelding.
Beklager opplevelsen du har hatt med denne bestillingen.

Da vi mottok kanselleringen av ordren var varen allerede sendt fra leverandøren. Dette har vi nå fått stoppet. Leveransen ble også forsinket hos leverandør, noe som gjorde at leveringstiden ble lengre enn normalt. Dette beklager vi.

Vi har vært i kontakt med deg på telefon, og det er fint å høre at du fikk tak i et alternativ lokalt slik at du kom videre med prosjektet ditt.

Ta gjerne kontakt med oss dersom det er noe vi kan hjelpe deg med videre.

Vente i månedsvis?

Det er flere måneder siden jeg bestilte et produkt og jeg har ennå ikke mottatt det. Etter at jeg purret sist for en måneds tid siden var infoen at det trolig ville komme et stykke ut i januar. Nærmer oss slutten av februar og har fortsatt ikke hørt et "pip"

4 novembre 2025

Hei,

Takk for tilbakemeldingen, og vi beklager virkelig den lange ventetiden og manglende oppdatering underveis.

Som vi tidligere har informert om på mail har vår underleverandør hatt betydelige leveringsproblemer i forbindelse med en omregistrering av selskapet, noe som dessverre har påvirket produksjon og levering av flere produkter. Vi fikk tidligere informasjon om at leveransene skulle være i gang igjen i januar, men dette viste seg dessverre å ta lengre tid enn først opplyst.

Vi har nå fått oppdatert leveringsdato fra leverandøren, og produktet er forventet inn til vårt lager 20. mars. Så snart det ankommer vil det bli sendt videre til deg umiddelbart.

Vi forstår veldig godt at dette har vært frustrerende, og vi beklager både forsinkelsen og at du ikke har fått en oppdatert status fra oss tidligere.

Dersom du ikke ønsker å vente lenger har du selvfølgelig også mulighet til å kansellere bestillingen – i så fall er det bare å gi oss beskjed.

Ta gjerne kontakt med oss direkte dersom du har spørsmål, så hjelper vi deg videre.

Selger varer som aldri kommer

Bruker en uke på å svare på mail, bestilte vare i midten av desember 2025, og har allerede betalt, men ikke mottatt varen enda. Null oppdatering på hvor varen er eller når den eventuelt kommer.

17 dicembre 2025

Bestilte varene desember 2025

Bestilte varene desember 25, betalte varene, ingen varer har komt til meg, sende mail på post@vvskomplett ingen svar.fortsatt ingen varer kjem no til å gå til anmeldese av firmaet.
Trist at dette kan være mulig.
Mvh Per Ødegård

15 dicembre 2025

Hei Per,

Vi beklager virkelig den lange leveringstiden du har opplevd.

Som vi tidligere har informert om på e-post har dessverre leverandøren hatt betydelige leveringsproblemer på disse produktene, noe som har ført til lengre leveringstid enn normalt. Vi forstår godt at dette er frustrerende når du har ventet så lenge.

Vi har nå fått oppdatert informasjon fra leverandøren om at varene er ventet inn til vårt lager i uke 12, og de vil bli sendt videre til deg omgående så snart de ankommer oss.

Dersom du ønsker en oppdatert status eller heller vil kansellere bestillingen og få refundert beløpet, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss, så hjelper vi deg videre.

Vi beklager igjen ulempene dette har medført.

Bra varer som kom en dag for tidlig

varene kom en dag for tidlig i henhold til hva som var bestilt, men jeg bor heldigvis i et lovlydig nabolag så det gikk greit at varene stod utenfor i 5 timer. Hadde varene kommet når de skulle ville det blitt 5 stjerner. Dette firmaet har betalingsanmerkinger i følge proff.no så anbefaler kredittkort i tilfelle firmaet skulle få større problemer.

4 febbraio 2026

Null kundeservice

Mangel på kundeservice. Mottok aldri pakken, fikk aldri no svar, bare faktura

6 dicembre 2025

Risposta di Vvskomplett AS

Hei og takk for tilbakemelding. Vi sjekker loggen på din bestilling og ser at varen var restnotert lenge hos produsent . Vi ser også at vi har svart deg på mail første uken i januar for å oppdatere deg på korrekt leveringstid. Etter noen dager fikk vi melding om du hadde avbestilt varen 31.12, ikke hos oss, men hos ditt finansieringsselskap. Da vi fikk melding om dette fra selskapet ble varen selvsagt umiddelbart kreditert deg. Vi tar gjerne læring på hurtigere tilbakemelding, men her var vi uvitende om din annullering.

Bestilte en sensor som jeg fikk…

Bestilte en sensor som jeg fikk ordrebekreftelse på. Så ble det tyst! Ingen mld om at denfingen skal sendes og ingen svar på henvendelse på mail. Elendig service!

21 gennaio 2026

Takk for tilbakemelding.

Svarte deg i går på henvendelsen din på mail.
Produktet på din ordre er bestillingsvare fra underleverandøren med 2 – 3 ukers leveringstid.
Dette er spesifisert på produktet ved bestilling. Som vi svarte deg på mail er dette ventet inn om en ukes tid og sendes da omgående videre til din adresse.
Sporings informasjon vil da bli sendt til deg når det er opprettet. 😊