Kjærgaard Symaskiner Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,9

I går formiddags ringede jeg til Kjærgaard Symaskiner. Manden der tog telefonen, var god til at lytte sig til mine kriterier for hvad min kommende symaskine skulle kunne. I formiddags blev symaskin... Leggi di più

Sikken god rådgivning fra Kjærgaard Symaskiner: Jeg fik præcist og uddybende svar på alle mine spørgsmål til Pfaff Quilt Expression 720 Special Edition, garanti og hvorledes med reparationer.... Leggi di più

Jeg ringede til Kjærgaard Symaskine for at blive sikker i mit valg af symaskine. Jeg fik en god vejledning og rådgivning. Ekspedienten var virkelig meget venlig og tålmodig. Jeg købte ‘Den ultimati... Leggi di più

Kørte fra vejle til Hjørring udelukkende for at købe en ny symaskine 😊. Min egen singer symaskine er gået på pension 😢. Det var svært at tage afsked men så alligevel ikke, for fik den bedste behandl... Leggi di più

1. Negozio di elettronica

Kjærgaard Symaskiner har beliggenhed i Nordjylland hvorfra vi betjener de kunder, som gerne vil have den personlige betjening. Vores butik er særdeles veludstyrede, og samtidig har du jo mulighed for at tage din brugte symaskine med og omgående få et godt byttetilbud. Familieforretningen Kjærgaard Symaskiner har siden 1959 – gennem 3 generationer arbejdet på højtryk for at skaffe vores kunder de bedste symaskiner i verden – til de absolut laveste priser. Vi har Danmarks største lager og udvalg af symaskiner og overlockere samt tilbehør og software.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

4K recensioni

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

12 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Fantastisk hurtig levering.

Fantastisk hurtig levering og super service, købte en symaskine til min datter og vil helt klart købe min symaskine hos Kjærgaard Symaskiner, når jeg selv skal ny symaskine.

8 gennaio 2024

Utroligt magiske fejl.

De utroligt mange fejl der på magisk vis opstod i maskinerne som Kjærgaard Symaskiner sendte er ikke generelt kendte fra noget, der skal forestille at være fabriksnye eller nyere modeller. Den efterfølgende test af vores evne til at trykke på knapper eller kende forskel på synåle, og andre helt meningsløse tests, var virkelig mærkelige. Vi følte os til sidst nødsaget at optage på flere videoer alt hvad der reelt skete mens vi testede maskinerne så vi kunne bevise at fejlen lå hos dem.

Vi kan se på andre anmeldelser at fremgangsmåden med at sælge flere maskiner af samme model der ikke virker, og spilde kundernes tid, er en der er blevet anvendt flere gange. Men vi besluttede at springe det trin over, hvor vi evt ville blive tilbudt en helt anden maskine til en langt dyrere pris og i stedet gå direkte til bedre forhandlere.

Vi kan ikke anbefale Kjærgaard Symaskiner til nogen der har mindre end 25 timer i døgnet at gøre godt med.

Alle maskiner vi efterfølgende har købt andre steder, blandt andet i Tyskland, har virket upåklageligt og prisen og betjening har været rimelig. De nåede også frem inden jul.

13 dicembre 2023
Logo di Kjærgaard Symaskiner

Risposta di Kjærgaard Symaskiner

Hej Delenn Ribes.

Jeg kan ikke lige genkende hvad der skrives.
Maskinerne skulle være det samme om den er købt i Danmark eller tyskland, ingen forskel.
Hvad maskine er der købt ?
Hvor lang tid siden er det ?
Vi står altid til hjælp på tlf 98921953.

Mvh Kenth Kjærgaard

HOLD JER FRA KJÆRGAARD SYMASKINER

Når man er så luset, at man online sælger en coverstitch maskine, “næsten som ny”, men sender en anden, noget mere slidt udgave og IKKE kan se det forkerte i den handel, så er én stjerne for meget.!!!
Forsøger man at tale fornuft med Svend Kjærgaard, bliver han hurtig meget ubehagelig 🤦🏼‍♀️
Min anbefaling - HOLD JER FRA KJÆRGAARD SYMASKINER 🙄

20 novembre 2023

Varm anbefaling 10⭐

Kan varmt anbefale at købe hos Kjærgaard Symaskiner 🙂

Rigtig god vejledning før køb, for at være sikker på jeg fik den rigtige maskine til mit behov 🙂

Fik fri fragt, en lækker taske med til
min Pfaff, vejledning mm og 2 års garanti 🙂

Og 10⭐ support bagefter, hvor de
har svaret på alle mine spørgsmål 🙂

11 dicembre 2023