I går formiddags ringede jeg til Kjærgaard Symaskiner. Manden der tog telefonen, var god til at lytte sig til mine kriterier for hvad min kommende symaskine skulle kunne. I formiddags blev symaskin... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Sikken god rådgivning fra Kjærgaard Symaskiner: Jeg fik præcist og uddybende svar på alle mine spørgsmål til Pfaff Quilt Expression 720 Special Edition, garanti og hvorledes med reparationer.... Leggi di più
Jeg ringede til Kjærgaard Symaskine for at blive sikker i mit valg af symaskine. Jeg fik en god vejledning og rådgivning. Ekspedienten var virkelig meget venlig og tålmodig. Jeg købte ‘Den ultimati... Leggi di più
Kørte fra vejle til Hjørring udelukkende for at købe en ny symaskine 😊. Min egen singer symaskine er gået på pension 😢. Det var svært at tage afsked men så alligevel ikke, for fik den bedste behandl... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Kjærgaard Symaskiner har beliggenhed i Nordjylland hvorfra vi betjener de kunder, som gerne vil have den personlige betjening. Vores butik er særdeles veludstyrede, og samtidig har du jo mulighed for at tage din brugte symaskine med og omgående få et godt byttetilbud. Familieforretningen Kjærgaard Symaskiner har siden 1959 – gennem 3 generationer arbejdet på højtryk for at skaffe vores kunder de bedste symaskiner i verden – til de absolut laveste priser. Vi har Danmarks største lager og udvalg af symaskiner og overlockere samt tilbehør og software.
Informazioni di contatto
Skolegade 1B, 9800, Hjørring, Danimarca
- 98921953
- kontakt@symaskine.dk
- www.symaskine.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
God kundeservice med hurtig levering
God kundeservice med hurtig levering. Kan anbefales.
Fantastisk service
Svend Aage ved alt om symaskiner
Svend Aage ved alt om symaskiner. Han er så dygtig til at finde den helt rigtige maskine til dig.
Både min symaskine og overlocker er købt hos Svend. Jeg elsker de maskiner.
Tak Svend. 🙏🩵
Fin oplevelse
Jeg kan kun sige gode ord om den kjærgaard symaskiner. Bestemt ikke sidste gang jeg handler eller anbefaler andre at købe der fra.
:-) TAK FOR DEN FINE MASKINE TIL ET FANTASTISK KØB :-)
Super god og hurtig service
Fantastisk service
Fantastisk service. Min symaskine afleverede PostNord hos jer tirsdag den 30.1. Den blev efterset, renset og repareret og torsdag afleverede PostNord den hjemme hos mig. Og den syr igen super fint . Jubiii
Bedste pris og super service!
Ikke alene laveste pris jeg har kunnet finde på nettet, men venlig og imødekommende da jeg ringede inden for at høre om symaskinen og forsendelse. Efter jeg har modtaget maskinen har jeg igen fået venlig og kompetent hjælp og vejledning med min nye maskine, når der er noget jeg ikke kunne finde ud af.
altid hurtig og præcis levering
Altid en god oplevelse at købe…
Altid en god oplevelse at købe symaskiner hos Kjærgaard symaskiner
Alt var perfekt
Jeg bestilte et sykursus efter jeg har…
Jeg bestilte et sykursus efter jeg har købt ny symaskine, glæder mig til kurset
en helt utrolig god service
en helt utrolig god service. Hurtig levering og meget fin oplevelse. Vil helt sikkert handle hos Kjærgaard symaskiner hvis jeg igen skal købe ny maskine. Kan helt klar anbefales.
God og hurtig service 😉👍
God betjening
Ja men jeg syntes det gik rigtig hurtig bestilte den ene dag og næste dag modtog jeg varen
Jeg ringede og fik personlig betjening.
Jeg ringede og fik personlig betjening.
Personalet har styr på produkterne og
forsendelse/levering gik hurtigt.
Hurtig ekspedition og god kontakt.
Med fare for at Trustpilot udøver…
Med fare for at Trustpilot udøver censur;
I gjorde det godt, jeg bestilte og varer kom indenfor et par dage.
Mvh. Birgit
Super god service 👍🥰
Jeg har købt en symaskine og en…
Jeg har købt en symaskine og en overlocker til virkelig gode priser og fik også ekstras med i købet.
Maskinen blev hurtig leveret .
Jeg vil klart anbefale Kjærsgaard symaskiner.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.