Jeg er så glad for at jeg meldte mig ind da jeg var 18 år. Nu, næsten 50 år senere, har jeg adskillige svære skavanker som er dyre at medicinere. Men selvom apoteket er dyrt, så trykker jeg bare på "... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Har kun gode ting at sige om Danmark, big thumbs up herfra. Er min mor evig taknemlig for at hun i sin tid meldte mig ind i Danmark. I dag har jeg nemlig 3 kroniske sygdomme så får en del medicin , me... Leggi di più
Sidste uge kontaktede jer kundeservice 2 gange, da der ikke var registret indberetning fra apotek. Hver gang blev jeg oplyst at det var apotekets fejl. Så i denne uge får jeg besked fra apoteketet at... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Udbetaling af tilskud må ikke være lotteri. Efter indsendelse af kvitteringen blev tilskuddet afvist i første omgang skriftligt, i anden omgang mundligt, og i tredje omgang bevilget uden yderligere f... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
På sygeforsikring.dk kan du melde dig ind i ”danmark”. Du kan også se alle tilskudstakster og kontingenter for de forskellige grupper. Er du medlem kan du se Egne medlemsoplysninger, bestille en udbetaling eller foretage ændringer i dit medlemskab.
Informazioni di contatto
Palægade 5, 1261, København K, Danimarca
- www.sygeforsikring.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 86% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Meget tilfreds
Jeg har været medlem i ca 40 år.
Har altid været tilfreds, både da mine børn var dækket af sygeforsikringen og nu.
Med årene er der blevet flere udgifter og så er den en stor tryghed.
Dog er jeg ikke tilfreds med at Wegovy tilskuddet stopper helt - man kunne jo sætte tilskuddet ned.
Ellers kun positive erfaringer.
Data breach alert!
In a recent membership dispute case that I requested “danmark” to send me my data under GDPR rule, surprisingly found out that the data belongs to other members was distributed to me. On top, lots of my data was missing. It took back and forth communication for 5 months to finally get my data so as to start the complaint with a 3rd party.
Strongly recommend existing members do a data check!
Uengageret og manglende ligestillingsfokus hos Sygeforsikring Danmark
Jeg må desværre konstatere, at min oplevelse med Sygeforsikring Danmark har været alt andet end tilfredsstillende i forbindelse med booking af FødselsForberedelse. Det er forbløffende, hvordan dette firma tilsyneladende har undladt at opdatere deres tilgang til ligestilling og moderne familiestrukturer.
Jeg er selv medlem af Sygeforsikring Danmark, og da jeg ønskede at benytte mig af tilskuddet til FødselsForberedelse, stødte jeg på en yderst forældet politik. Ifølge deres retningslinjer er det kun den fødende kvinde, der kan modtage tilskud til denne form for forberedelse. Dette er helt absurd og ude af trit med den progressive udvikling, som Danmark praler af at være en del af.
FødselsForberedelse er designet til både den fødende kvinde og manden, hvilket gør det til en fælles oplevelse. Sygeforsikring Danmark's regel om, at det kun er den fødende kvinde, der kan modtage tilskud, er ikke kun arkaisk, men det sender også et klart signal om manglende engagement i at støtte moderne familiedynamikker.
I et samfund, hvor vi fremhæver ligestilling og inklusion, er det ganske enkelt uacceptabelt, at Sygeforsikring Danmark ikke formår at tilpasse sig disse værdier. Det er som om, de insisterer på at fastholde en forældet og snæversynet tilgang til forsikringsydelser.
Jeg håber, at Sygeforsikring Danmark snart indser behovet for at modernisere deres politikker og tage højde for den diversitet, der kendetegner moderne familier. Indtil da vil jeg desværre ikke anbefale dette Sygeforsikring Danmark til nogen, der søger et selskab, der er i trit med tidens tendenser og værdier.
Kan ikke længere tilgå min side uden…
Kan ikke længere tilgå min side uden MIT ID
Jeg har i dag bedt dem om en opringning ang dette og afventer denne i løbet af i dag d.25/09-23
Kundeservice prøvede at bilde mig ind at NEM ID er lukket, hvilket IKKE er sandt da jeg stadig bruger det på bla AULA og mange andre sider.
Men det er simpelthen ikke i orden at ekskludere sine medlemmer på denne måde, MIT ID er et tilbud og ikke tvang.
Jeg har været medlem i mindst 20 år og så behandler man sine trofaste medlemmer på den måde.
Skammeligt.
Opdatering vedr. kundeservice....
Samtalen gik som forventet, de forholder sig ikke til deres kunder som ikke ønsker MIT ID, fordi de følger bare med udviklingen !
Jeg bad dem derfor om et skriftligt svar på mail om at de ikke ønsker at give en alternativ login mulighed, men det vil de ikke, jeg kan derimod få et svar sendt til min personlige side !!! Ja den som jeg ikke længere kan logge ind på !!!
Vi lever altså ikke i Kina med et diktatur endnu så vidt jeg ved, men vi er da godt på vej, når man Tvinger borgere/kunder til en løsningsmodel.
Jeg er mildt sagt rasende og skuffet over sygeforsikring Danmark.

Risposta di Sygeforsikring
Det har været en temmelig flad
Det har været en temmelig flad, slatten og ugidelig tone fra kundeservice de gange jeg har kontaktet dem med spørgsmål.
Måske der skulle ses lidt på deres arbejdsmiljø.

Risposta di Sygeforsikring
Altid problemer med at logge på deres…
Altid problemer med at logge på deres hjemmeside, hver kvartal jeg skal betale min mands regning.. Sidst var jeg ved ikke at kunne få lov at betale fordi min mands Mit ID var gået i kludder, de kunne ikke på nogen måde sende en regning, til sidst måtte jeg en sur kvinde læse betalings linjen op så vi kunne betale.. Min mand har troligt betalt i 58 år den højeste gruppe.. Sygesikring Danmark har været heldige at han har et jernhelbred.. En “ super kunde”
Ja så sidder jeg her igen og kan ikke komme på deres hjemmeside 😳

Svindel
Svindel. Ved min indmeldelse taler jeg i telefon med sygeforsikringen, der informerer mig om at at jeg fra samme dato kan få mine vaccinationer med tilskud fra Danmark. Når jeg så har fået alle disse vaccinationer, informerer Danmarks kundeservice mig om at mit abbonnement er i bero de første 3 måneder. En information jeg ikke har fået før. HOLD JER VÆK FRA DET HER SVINDEL!
Forventer i virkelig at man “skal”…
Forventer i virkelig at man “skal” logge ind for få beskeder om betaling og rykkere?
I sender forresten først 3 rykker på mail tlf og post, men intet andet er modtaget langs spammail, ikke engang grundbeløbet påmindelsen. De andre er ikke modtaget og mailen er rigtig!
Er ikke tilfreds med den telefoniske samtale men i opkræver for et helt år på en 3 måneders for undlade hjælpe jeres medlemmer…
De lover det er løst, men...........
Servicen er god, hvis de ellers gad at løse den udfordring som vi står overfor. Det kan ikke være så svært at finde anden løsning for at acceptere et tilbud. Jeg er ikke den eneste som giver dårlig bedømmelse.
Ringede for at få hjælp til at betale…
Ringede for at få hjælp til at betale medlemsskab for en som ligger på sygehuset og har været ukontaktbar i flere dag har vedkommende cpr men de ville ikke sige hvor meget jeg skulle overføre på mobilpay så kære alle få lavet en fuldmagt til en anden så de kan ordne det ellers risikere du at miste dit medlemskab pga manglende betaling.
Ingen medlemskab uden mitid..
Ingen medlemskab uden mitid...
"For at blive optaget som medlem hos os, er det et krav, at man er digital og derfor har MitId. Dette skal bruges til at bekræfte medlemskab hos os. Har du ikke MitId, kan vi desværre ikke tilbyde dig medlemskab."
Vildt at man skal være digital for at være medlem hos jer da det ikke er et krav at man har mitid men et TILBUD til borgerne.
Intet virker på jeres hjemmeside!
Yikes en øf hjemme side og app
Yikes en øf hjemme side og app. ingen kvitterings side ved betaling og har forsøgt at sætte automatisk betaling op flere gange nu.
Bro, baaaaaare lav hjemme siden bedre, easy fix. Så gir jeg 5 stjerner easy.
En stjerne er stadig for meget
Desværre arbejder folk der ikke ved hvad de laver. Jeg bestilte kontaktlinser online. Først en øjentest okay. Så en faktura okay nu fik jeg at vide at en faktura ikke er nok, så tilføj også en følgeseddel?? Hvad ?? Konklusion Jeg siger op, ingen har brug for det og vi taler om et tilskud fra omkring 100 kr.
Wegovy
Jeg synes, det er fuldstændig URIMELIGT! hvis I fjerner tilskud til slankemedicinen Wegovy👎👎
Jeg kan forstå, det er et problem for jer, nu da så mange wegovybrugere melder sig ind. Fair nok. I er jo en forretning.
Men det skal IKKE gå ud over os GAMLE MEDLEMMER, det er simpelthen ikke ok. Jeg har været medlem i omkring 20 ÅR.
Det må da være muligt for jer at differentiere mellem de gamle og nye medlemmer, OG det må da også være muligt at finde ud af, hvem der blot melder sig ind pga. Wegovy. Og så må de vente med at få tilskud i f.eks. de første 6 måneder eller slet ikke få måske.
Det skal ikke gå ud over jeres gamle medlemmer.
STOR utilfredshed med sygesikring DK
Efter at have været medlem af gruppe s i lidt over et år søger jeg ind i gruppe 5, da jeg har været medicinfri i et år, samt ikke har haft fået en henvisning til psykolog i et år (brugte aldrig den en henvisning til psykolog i sin tid).
Efter 2 måneder hvor jeg har været i gruppe 5, går mit arbejde helt i kaos, og vi er flere medarbejdere der går ned med stress. Her får jeg 1,5 måned efter udskrevet medicin mod mavesår, efter yderligere en måned antidepressiva (som var det jeg havde fået i kort tid før hen, men været fri for i et år), men igen skal have desværre pga stress og derfor sover dårligt.
Efterfølgende mere stress på arbejdet og får desværre derfor mere medicin ( et præparat i kun en måned) til at sove på samt medicin mod mavesmerter grundet mit stress. Dette medicin er jeg så faktisk i denne måned den sidste måned jeg taget dette medicin.
Nu får jeg et brev om at jeg skal redegøre (uden at kunne forklare hele min sygdomshistorik) men med få rubrikker med meget lidt plads til at forklare.
Har i april fået diagnosen ADHD og nu medicin for dette (dette har jeg aldrig fået medicin for før hen, ej heller henvisning og har aldrig påtænkt jeg skulle have en diagnose).
Nu har jeg indsendt skemaet d.d og nu vil de have aktindsigt hos egen læge samt min psykiater (som intet har med at gøre før hen da jeg ikke har fået henvisning eller snakket med lægen omkring dette før.)
Inden de godkendte min gruppe 5, bedte de om journalnotat fra egen læge for at få BEKRÆFTET at jeg ikke havde været på medicin i et helt år, hvilket de har fået dokumentation på. Nu vil de så have aktindsigt og samtykke til at kunne læse det, som de før hen har fået, og kan blive bekræftet i at det er stress jeg har fået efterfølgende som gør at jeg har fået en del medicin de sidste 6 måneder.
Det er utroligt at man skal anklages for ikke at tale troværdigt og grundet at man går ned med stress og får medicin, hvor man er blevet godkendt nu skal forsvare sig selv fordi man er blevet syg et par måneder efter, og risikere at blive smidt ud..
Ligesom man får en bilforsikring og kan risikere at nogen/en selv køre ind i en kort tid efter indmeldelse, bliver man jo ikke smidt ud/redegøre for hvorfor man fik forsikring og mistænkt derefter for at køre galt med vilje, er jeg/andre jo heller ikke interraseret i at blive syge og indtage medicin med vilje.
Er dette tilfældet så har jeg tænkt mig at klage til forbrugerombudsmanden.
HOLD JER FRA DEM!
HOLD JER FRA DEM!!
De fu**king snyder at det kan være løgn har lige haft en i røret og siger at de skal kontrollere om jeg er syge og hvis jeg er bliver jeg smidt ud og SERIØST jeg fejler INTET udover at jeg er overvægtig og skal have hjælp til at tabe mig også har jeg fået, så meget bøvl med dem at jeg er mega vred at jeg lagde på med det samme uden at sige et ord og personen kunne heller ikke svare om på de gøre det samme mod deres vennerkreds eller familiemedlemmer. Føj hvor de klamme med deres latterlig regler, de vil gerne have mine penge, så jeg god nok, men at give tilbage nej om de vil nu skal de have fat i min læge og jeg ved ikke hvad. Men de ved ikke hvem de har med at gøre og hvilken netværk jeg har og ser jeg mere problemer fra dem, så vil de høre fra min chef.
Jeg venter ikke på at de vil “smide” mig ud jeg skal sgu nok selv meld mig ud og spar de penge på dem og Fu**k deres klamme regler og system fjolser…
MELD JER IKKE IND DE HJÆLPER IKKE DE VIL BARE HAVE JERES PENGE!!!
Utrolig dårlig start
Meldte hele vores familie ind for 7 mdr siden - og har oplevet en stor mistillid fremfor service tilgang. Er på nippet til at melde os alle ud igen hvilket det formentlig ender med.

ny medlem sygeforsiking danmark
har tilmeldt mig sygeforsiking danmark. og jeg oplever allerede problemer hos jer. når man skal logge ind på jeres hjemmeside med MitId kan man ikke logge ind. selvom man har alt op to date. og har ikke problemer med at logge ind andre steder med MitId kun på jeres side.. og nu sidder jeg og venter på at komme kontakt med en medarbejder. så vi kan løse dette. men synes det er en skam. at jeres Login ikke fungere. og men istedet for skal kontakte jer for at få lov til at komme ind. og har min første regning jeg ikke kan komme til at betale d. 11/5 dårlig start.

Dårlig behandling
Sygeforsikring Danmark mangler i den grad indsigt i, hvordan man taler og skriver til sine kunder.
Der er ingen problemer, så længe man kun skal have tilskud til det årlige tandlægebesøg eller til briller, men så snart man har været ved fx akupunktør eller kiropraktor, så bliver de ubehagelige.
I mit tilfælde har jeg skiftet fra gruppe s til gr5 (startede i S pga. en receptpligtig næsespray, jeg nu ikke har taget i 2 år). Efter 1 år uden allergiske symptomer skifter jeg til gruppe 5. Da jeg 3 mdr. senere får en spændingshovedpine, som jeg prøver akupunktør for, kommer der et ubehageligt brev fra Danmark, som mere eller mindre direkte mistænkeliggør mig og minder om, at jeg har skrevet under på, at jeg ikke var syg på indmeldelsestidspunktet. I første omgang skal jeg redegøre for, hvorfor jeg har været til akupunktør. Senere ønsker de også en fuldmagt til at måtte kontakte både akupunktør og min læge og få adgang til min lægehistorik for de sidste 5 år!!!
Jeg ringer til Danmark og taler med en sagsbehandler (og kommer til at hidse mig op i telefonen for første gang i mit liv). Essensen af svaret pr telefon var, at det ikke er normalt med en pludselig opstået hovedpine - den måtte jeg også have haft 3 mdr. tidligere, da jeg skiftede. Til gengæld ville de da gerne yde et større tilskud til briller, for det kunne alle jo pludselig for brug for!
Jeg gav meget mod mine principper tilladelse til lægejournalen, så de kunne se, at jeg ikke har en historik med hovedpine, der skulle retfærdiggøre, at jeg ikke må gå til akupunktør. Jeg begrundede samtidig, hvorfor jeg ikke ville give fuldmagt til at kontakte min akupunktør (det var mere end rigeligt med lægen i min optik).
Sygeforsikring Danmarks tone både i brev og pr telefon gjorde, at jeg følte mig uretfærdigt mistænkeliggjort og kriminaliseret. Hvilket jeg også skrev til dem/Helbredskontoret.
Så hørte jeg ikke en lyd fra dem i mange måneder, og nu i dag får jeg så en rykker på, at jeg ikke har underskrevet fuldmagten, så de kan kontakte akupunktøren. Intet andet. Ingen forholden sig til mit skriv til dem.
Jeg kan næsten ikke forstå, hvis medarbejderne på gulvet ikke har det dårligt med at behandle os på den måde.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.