Jeg er så glad for at jeg meldte mig ind da jeg var 18 år. Nu, næsten 50 år senere, har jeg adskillige svære skavanker som er dyre at medicinere. Men selvom apoteket er dyrt, så trykker jeg bare på "... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Har kun gode ting at sige om Danmark, big thumbs up herfra. Er min mor evig taknemlig for at hun i sin tid meldte mig ind i Danmark. I dag har jeg nemlig 3 kroniske sygdomme så får en del medicin , me... Leggi di più
Udbetaling af tilskud må ikke være lotteri. Efter indsendelse af kvitteringen blev tilskuddet afvist i første omgang skriftligt, i anden omgang mundligt, og i tredje omgang bevilget uden yderligere f... Leggi di più
Sidste uge kontaktede jer kundeservice 2 gange, da der ikke var registret indberetning fra apotek. Hver gang blev jeg oplyst at det var apotekets fejl. Så i denne uge får jeg besked fra apoteketet at... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
På sygeforsikring.dk kan du melde dig ind i ”danmark”. Du kan også se alle tilskudstakster og kontingenter for de forskellige grupper. Er du medlem kan du se Egne medlemsoplysninger, bestille en udbetaling eller foretage ændringer i dit medlemskab.
Informazioni di contatto
Palægade 5, 1261, København K, Danimarca
- www.sygeforsikring.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 86% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Super godt
Hej jeg skriver fordi jeg synes at alle de negative anmeldelser trænger til lidt modspil. Jeg har været medlem i halvdelen af midt liv og de første mange år brugte jeg det stort set ikke, men med alderen kommer der jo nogle skavanker så nu bruger jeg det en del til medicin briller tandlæge mm. Jeg har aldrig aldrig oplevet problemer af nogen art så jeg er meget positiv over for Danmark. Husk det er jo en forsikring som hus bil og meget andet og bygger på tillid blandt medlemmerne.

Glem dette korrupte firma
Glem dette korrupte firma! De udnytter syge mennesker og du får absolut intet ud af det!
Jeg har betalt i 43 år og har aldrig set skyggen af tilskud!
Deres kundekontakt er helt forfærdeligt. De taler grimt og nedladende.

Risposta di Sygeforsikring
Jeg har ALTID været fuld tilfreds med…
Jeg har ALTID været fuld tilfreds med sygesikringen Danmark
😊😊

Nedladende personale
Nedladende, uvidende og arrogant "service"personale. Meget ubehagelig oplevelse, blot for at få svar på et enkelt tvivlsspørgsmål.

Inkompetente og uforstående
Al kontakt jeg har haft til sygeforsikringen Danmark har været fuldstændig forfærdelig. Jeg blev mødt med en meget uforstående tone både på telefonen, samt på beskeder. Dette gav mig følelsen af at de ansatte hverken har lyst til at hjælpe eller har styr på noget. For det første er denne forsikring ekstremt dyr, hvorfor man forventer imødekommende kundebehandling. For det andet, ønskede jeg at melde mig ind i gruppe 5 (den aktive gruppe), men blev sat i gruppe S pga. et afsluttet sygdomsforløb jeg havde for 3 år siden. Da jeg så ville ændre dette, var det åbenbart helt umuligt, selvom medarbejderen indrømmer at denne regel ikke giver mening og er åndssvag. Derefter kunne jeg ikke få tilskud for en større fjernelse af visdomstænder selvom jeg før operationen snakkede med en medarbejder, der fortalte mig, at jeg var berettiget tilskuddet. Jeg havde åbenbart fået en besked for længe siden, hvor der helt til sidst stod, at man ikke kan få tilskud før der er gået 3 måneder i mit tilfælde. Så operationen skete lige 4 dage for tidligt - og dette nægtede de at bortse, selvom jeg blev vejledt forkert af dem. Manglen på forståelse og menneskelige værdier, mega øv og ubehagelig oplevelse og spild af mange af mine penge… Jeg håber at folk vil kigge på andre forsikringer end denne, for det kan koste jer meget.

Risposta di Sygeforsikring
Forfærdeligt dyrt gebyr på 89 kroner…
Forfærdeligt dyrt gebyr på 89 kroner for forglemmelse af betaling af kontingent.

Risposta di Sygeforsikring
A bunch of rude customer service
A bunch of rude customer service. If they hear you speaking English they just immediately close in your face. But apparently they have no problem taking my foreigner money. How about hire some competent people who are bilingual instead of acting so rude and unprofessional?
Update to their response: oh LORD I cannot believe their snobbish response. Are you that dense not to know that you can have danish cpr and residence without speaking danish? For some foreigners it takes some time to learn fluent danish, are they not worthy of support help just because they dont speak danish? Yet they pay the same as a DANISH PERSON??? Well I hope at least foreign people are aware now with this review that they will be getting the ignore treatment from Sygeforskriking if they dont speak danish. You should state in your policy that you only want danish speaking people as your customers.
UPDATE 2: several languages? Nobody said anything about several languages, I only mentioned english, which is like the bare minimum language companies should speak nowadays, it is mandatory since middle school as far as I know, and it is international. You tried to be cheeky, but you failed once again. Theres no excuse why your employees dont speak english when so many other danish companies do.

Risposta di Sygeforsikring
Prisen er blevet for høj
Det lader til, at alle medlemmer skal bøde for udbetalinger til Wegovy-medicin i 2023.
Sygeforsikring Danmark tæller over 2.7 millioner medlemmer. Gruppe 5 er steget med 100 kr. pr. år. (Prøv at gange det med antal medlemmer!!!)
Jeg må erkende, at det ikke giver mening at betale 1628 kr. om året taget i betragtning, hvor lidt man får dækket, så er det penge ud af vinduet.
Opatering:
Tak for svar det havde jeg egentlig ikke forventet. Det er da en ganske flot, at egenkapitalen kan dække det trecifrede millionunderskud. Så blev der trods alt tabt mindre på Wegovy i 2023. end på selskabets investeringer i 2022, der resulterede i at egenkapitalen faldt med 1,4 mia. det år.
Jeg hæfter mig fortsat ved, at kontingentet er steget betragteligt.

Risposta di Sygeforsikring
Jeg har kun godt at sige om…
Jeg har kun godt at sige om Sygesikringen Danmark!
Det er en forsikring alle burde være medlem af!
Jeg tror jeg får det jeg kan tilkomme, og indtil videre er det en underskudsforretning, men det skal jeg jo være glad for. En forsikring er jo noget man tegner for (forhåbentlig ikke at få brug for den). MEN hvis "uheldet" er ude, er den rar at have som supplement til ens egen (alt for lille) pengetank.
Derimod vil jeg da lige anfægte noget ved medlemsmødet i Randers Arena. Flotte lokaler og fornemt traktement.
MEN madspild begrænser man ikke ved at lave portionsanretninger! Tværtimod! Det var trist at se "returmaden" gå til spilde.

Risposta di Sygeforsikring
Jeg er dybt skuffet over min oplevelse…
Jeg er dybt skuffet over min oplevelse med Sygeforsikring af Danmark. Jeg ansøgte om at blive en del af en gruppe, men blev afvist og i stedet henvist til en anden gruppe, som tilbød dårligere muligheder til samme pris. Efterhånden som tiden gik, blev det klart for mig, at hele arrangementet var ubrugeligt, men alligevel fortsatte de med at trække penge fra min konto i flere måneder, inden de endelig annullerede mit medlemskab. Jeg finder denne praksis yderst urimelig og skuffende. Det er efter min mening en skændsel, og jeg kan ikke anbefale Sygeforsikring til andre.
Indbegrebet af arrogant sagsbehandling.
Når der er så firkantede regler for optagelse, forstår jeg ikke, at I afviser uden at spørge yderligere ind til de oplysninger, I mener er problematiske, og vi som ansøgere nemt kommer til at besvare forkert. Der er mao. ingen fejltolerance fra jeres side og ikke reel mulighed for at komme i dialog. Får I de rigtige kunder ind på den måde?
Det er som det skal være!
Har været medlem siden 1998. Startede i gruppe 5, rykkede efter nogle år til en gruppe med bredere dækning og har de sidste mange år, haft hvilende medlemskab.
Jeg har aldrig haft problemer - end ikke med udbetalinger for tandbehandlinger i udlandet.
Jeg kan derfor kun anbefale danmark og er helt uforstående overfor de dårlige anmeldelser, fra personer der tilsyneladende ønsker at bruge danmark på en måde, som forsikringen ikke er beregnet til.
Afslutningsvis må jeg henlede opmærksomheden på, at ingen andre forsikringsselskaber - overhovedet - udbetaler så mange af de indbetalte penge, som danmark gør. Hvis jeg ikke husker forkert, er det i omegnen af 99%
Uprofessionelt og spild af tid!
Jeg brugte lang tid på at udfylde det indledende skema. Jeg blev så bedt om at alle udfylde et nyt skema, som tog rigtig lang tid. Jeg fik så at vide, at jeg ikke kunne komme i gruppe 5 af en årsag, som jeg allerede havde oplyst i det indledende skema. Jeg kan komme i en anden gruppe med dårligere dækning men til en anden pris. Jeg synes, at sagsbehandlingen har været dybt uprofessionel og ikke i overenstemmelse med princippet om dataminering. Derudover har i totalt spildt en god kundes tid.

Risposta di Sygeforsikring
SSD nedsætter nu tilskud til Ozempic
SSD nedsætter nu tilskud til Ozempic, som er et lægeordineret medicin målrettet diabetikere!!! og ikke er Vægttabsmedicin, ja Ozempic kan hjælpe med vægttab, men bestemt ikke altid, men der er en del andre midler i som hjælper diabetikere med bla. at få blodsukkeret ned, beskytte nyrer mv. SSD side stiller Ozempic med wegovy som netop er et desideret Vægttabsmedicin, og ikke andet! Jeg synes ikke det er iorden SSD, hvad er det næste som i uden egentlig grund, bliver fjernet fra tilskudslisten?? Hilsen Bo Michael Hansen

Risposta di Sygeforsikring
Efter samtale med to forskellige…
Efter samtale med to forskellige “rådgivere” får vi lavet en behandling, og sender faktura ind som vi er blevet vejledet, hvor rådgiveren så fortæller at vi får refunderet pengene indenfor 2 bankdage. Da der ikke sker noget efter 7 dage tager jeg kontakt til sygeforsikringen, hvor de så fortæller at vi har en Karens periode på 3 måneder og vi skulle bare vente 10 dage mere så var vi over Karens perioden. Utrolig dårlig rådgivning fra start af, og ikke oplyse os om en vigtig detalje. Derfor brug andet forsikringsselskab.

Svineri
Undrer mig. Skiftede til gruppe 2, fordi jeg bruger wegovi, men fra januar kan jeg ikke mere få tilskud til wegovi...men er bundet et år dvs. Jeg er bundet et år....men det er de ikke? Man kan da ikke ændre vilkår, uden at give kunderne mulighed for at fravælge deres vare. Jeg er ikke interesseret i at være i gruppe 2 mere, men er bundet til juni 24.

Risposta di Sygeforsikring
KUN SAMARBEJDE MED ET APOTEK i HELE…
KUN SAMARBEJDE MED ET APOTEK i HELE SVERIGE, derfor ingen refusion på receptpligtig medicin.
Skulle købe receptpligtig medicin i Sverige/ Gotland, har indsendt alle dokumenter, men fik afslag på trods af jeg har fået det godkendt hos lægemiddelstyrelsen og udbetalt den del fra dem, som man normalt får her i Danmark.
Da jeg indsender ansøgningen Sygesikring Danmark, spørger jeg hvordan jeg indsender resten af dokumentationen, da der kun er mulighed for at sende et ad gangen.
Jeg får afslag, hvor de skriver at de kun giver til receptpligt medicin, hvilket det er og noget jeg har fået i flere år. De undlader og svare på mit spørgsmål om hvordan man uploader flere dokumenter. Og vedhæfter et link til at de kun udbetaler hvis det er elektronisk indberettet fra apoteket, men de har kun samarbejde med et apotek i HELE Sverige og det ligger i Limhamn. Så hvis man som jeg har 8 timers rejse fra Gotland og til Limhamn (færge 3,5 time + 4 timers tog), så får man ikke refusion.
Jeg skrev indtil dem igen, og her gjorde jeg opmærksom på at der var tale om receptpligt medicin og jeg undrede mig over de ikke havde svaret på mit spørgsmål om hvordan man uploader flere dokumenter.
De svarede, at de ikke havde svaret på mit spørgsmål fordi de ikke skulle have dokumenterne....De skulle åbenbart ikke have dokumenterne, da man kun kan få refundering hvis medicinen havde været købt på de ENE apotek i HELE SVERIGE de samarbejder med. Det er simpelthen SÅ ringe betingelser og mangel på service.
En af de nødvendige forsikringer i…
En af de nødvendige forsikringer i Danmark, som man skal ikke opsige før den dag man dør.
Jeg ved at SSD er modstander af det, men synes nu stadig en mulighed for at betale pr. måned. Ligesom større forsikringsselskaber tilbyder i dag, ville være oplagt. Især for folk med lav indtægt og folkepensionister.
Meget tilfreds
Jeg har været medlem i ca 40 år.
Har altid været tilfreds, både da mine børn var dækket af sygeforsikringen og nu.
Med årene er der blevet flere udgifter og så er den en stor tryghed.
Dog er jeg ikke tilfreds med at Wegovy tilskuddet stopper helt - man kunne jo sætte tilskuddet ned.
Ellers kun positive erfaringer.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.