3,6

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Jeg skulle flytte og havde valgt…

Jeg skulle flytte og havde valgt Sydflyt, Vordingborg.
De kom lidt over 8. Og var færdige inden kl. 11.
To skønne, smilende, hurtige og effektive flyttemænd, Thomas og Martin.
Jeg kan helt klart anbefale dem.
Jeg fik det også billigere end det skriftlige tilbud, fordi det gik så stærkt. Det er flot kundeservice.
Tak for Jer..

16 maggio 2025

Sydflyt har netop flyttet for os

Sydflyt har netop flyttet for os. Rigtig god oplevelse, og så er det lokalt firma. De kom og kiggede på, hvad vi havde, lånte nogle flyttekasser, og vi pakkede selv kasserne. De havde fint overblik, og alt gik gnidningsfrit. Tilbuddet holdt

13 marzo 2025

Kan bestemt ikke anbefales.

Vi stod for at skulle flytte, og skulle bruge nogle flyttefolk, og ringede derfor til Sydflyt, da de er et firma man har set i mange år her i omegnen.
De ville komme og give et tilbud, og det forløb også fint, manden kom, og gik rundt og skrev op, hvad vi havde osv, og så ville han gå hjem og regne på det. Og ville så sende overslag via mail senest 2 dage efter. (dette var så en lørdag).
Men mandag havde vi stadig INTET hørt, vi kiggede flere gange efter mail, men forgæves.
Sidst på ugen besluttede vi så at kontakte et andet flyttefirma, og de kom gav overslag, dette fik vi med det samme, og dette firma hyrede vi så, og de kom og flyttede vores ting, og alt forløb til UG, men ikke pga Sydflyt, som ikke engang sendte et overslag. Vi har aldrig hørt fra dem, hvilket jeg syntes er virkelig tarveligt og slet ikke proffesionelt af dem.
Så dette er ikke et firma vi under nogle omstændigheder vil anbefale.

26 luglio 2016

Kan ikke hente mine ting i weekenden

Jeg stod og manglede et sted at opmagasinere mine ting da jeg skulle flytte til Sydsjælland og fandt Sydflyt. Allerede fra starten var der et par ting der ikke helt virkede som om det var professionelle mennesker jeg havde med at gøre.
Ankom med en varevogn jeg selv havde fyldt og havde i forvejen aftalt at jeg kom. Men jeg måtte vente 30 minutter før ejeren ankom, sur og tvær, for han var ved at istandsætte en lejlighed, eller et eller andet ligegyldigt.
Jeg fik bakset mine ting ind på et åbent lager og fik at vide jeg fyldte 4 kubikmeter, selvom alle med øjne i hovedet kun kunne få det til 2. Nå men, jeg betalte og det har jeg gjort i næsten to år.
Jeg skal til at flytte igen, nu med kæresten, og vi har endelig fået aftalt med familien at vi flytter en lørdag. Jeg ringer derfor til Sydflyt og sådan her lyder samtalen:
Hej Jakob XXX her. Jeg skal flytte her i weekenden og har mine ting stående hos jer. Hvordan gør vi?
SF: Det kan ikke lade sig gøre!
- stilhed -
Jakob: Undskyld?
SF: Ja det kan ikke lade sig gøre. Vi er her ikke i weekenderne.
Jakob: Er I her ikke i weekenderne? Er det ikke i weekenderne fok flytter for det meste?
SF: Nej det gør man i hverdagene!
Jakob: Nå, det vil da ellers være svært for dme med fuldstidsarbejde, kunne jeg forstå. Jeg har aftalt med alle, at vi skal flytte lørdag, så hvordan får jeg mine ting?
SF: Det kan du ikke.
Og herefter bliver samtalen så bare dummere og dummere. Damen insisterer på at de er professionelle, næppe, og at stort set ingen nogensinde i de 21 år de har haft forretning, har flyttet i weekenderne. Hun kan heller ikke se det smarte i, at en nabo, genbo, datter, svigersøn eller en ANSAT, kunne komme og lukke op i de 15 minutter det bogstaveligt tager for mig at hente mine ting.
Jeg siger at jeg ringede i mandags, hvor vi vidste det kunne lade sig gøre at flytte, men det passede ikke! For de tager altid telefonen, 24 timer i døgnet. Da jeg fortalte at de ikke tog telefonen i mandags, siger hun at jeg lyver. Jeg havde ikke mulighed for at ringe tidligere, da det først var muligt i mandags at lave aftalerne med de andre der skal hjælpe.
Med andre ord: Sydflyt er IKKE professionelle mennesker. De lyder som om de er pensionister, eller i hvert fald deropad, der tjener lidt håndører på opmagasinering.
At påstå at flyttefirmaer ikke arbejder i weekenden, er simpelthen noget sludder.
Hold dig langt fra Sydflyt.

16 maggio 2013