1. Servizio di trasloco e immagazzinamento

Letlager har gjort det muligt for dig at leje et billigt og sikkert opbevaringsrum til de ting, som du ikke har plads til derhjemme. Det er simpelt og tager kun et par minutter at leje et lagerrum hos os. Du får hurtigt adgang til et af vores lagerrum på 3, 7 eller 9 kvadratmeter og vi har døgnåbent. Du finder vores lagerhotel på Ringstedvej 645, Ringsted. Det har en god beliggenhed lige ved motorvejen, afkørsel 34 Borup. Og du kan parkere lige udenfor porten.

3,6

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Elendig service!

De er ikke til at komme i kontakt med. De har ikke styr på deres bogholderi. Jeg venter stadig på at få penge retur som de har faktureret mig forkert for i september.
Der er ud over alt kritik!

30 settembre 2024

Må give den sidste anmelder ret ,virker…

Må give den sidste anmelder ret ,virker som svindel ,nummeret kan ikke ringes op,endelig på deres Facebook MSN får man svaret ,det forstår jeg ikke ,var der selv tidligere ! Ja mon man så også kommer til at betale i evigheder ,for noget man slet ikke kunne bruge 😡 lige så snart man ramte knap lyste den rødt,men det åbenbart 1 selv der helt blank!!

24 marzo 2024

Ikke til at komme i kontakt med.

Ikke til at komme i kontakt med.
Porten vil ikke åbne på trods af gentagne forsøg. Vagttelefonen kan ikke kontaktes, går direkte på telefonsvareren. Alle telefonnumre man finder på nettet, tilhørende virksomheden, eksisterer ikke længere eller tilhører folk der ikke har noget at gøre med virksomheden. Letlager tilbageholder kundernes ejendele og kan ikke kontaktes. Ulovligt og uproffessionelt. Hold jer væk!

16 febbraio 2024

Musselort og tis i møbler/flyttekasser!

Vi har opbevaret vores hus - møbler - tøj - senge etc. fra oktober - juli. Ubeskriveligt meget musselort i vores flyttekasser. Tæpper, madrasser og træ gnavet i. Tis på sofaer og en stank af dyrehandel mødte os i vores rum. Vi blev oplyst, at de i marts var gjort opmærksom på mus. Vi havde ingenting hørt. Det ville være god stil at gøre opmærksom på mus til sine kunder så vi vidste hvad der måske ventede os. Naturligvis beklager Letlager, at de har mus, men hold nu op et stort arbejde at vaske og fjerne musselort. Plus fine hæklede tæpper og madrasser der er gnavet i. Fremover kan de være klogt at ligge mussegift i rummet, hvis du benytter Letlager.

23 luglio 2023

Hej Lykke,
Vi er meget kede af, at I har haft denne oplevelse hos os og kan godt forstå de to stjerner. Som du selv skriver, så oplevede vi det i marts og da dette skete valgte vi selv, at tjekke flere af rummene sammen med lejere i det pågældende område. Det var desværre ikke nok.

Vi har taget vores forholdsregler og øger antal af fælder osv, så vi kan få fjernet de skadedyr, der må være.

God sommer til dig ☀️

Nemt og god service

Nemt, flotte lokaler og god service. Fik lynhurtigt penge retur for de dage, der resterende den måned, hvor jeg opsagde mit rum.

26 febbraio 2023

Hej Janus,
Mange tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for, at du har haft glæde af dit lagerrum.

// Christian, Letlagers kundeservice

Stjerner herfra

Letlager Ringsted ligger godt med let kørselsadgang. Og så kan man komme og gå på alle tider af døgnet, hvilket for os er vigtigt. Det er super nemt at booke ledige rum online, og skulle der være udfordringer med betaling eller andre spørgsmål, er virksomheden yderst venlige og servicemindede. Vi anbefaler med glæde at bruge Letlager Ringsted

4 dicembre 2022

Risposta di Letlager Ringsted

Hej Anette. Mange tak for din fine anmeldelse og de mange stjerner. Vi er glade for at du nyder godt af vores lagerhotel - og du må endelig kontakte os på kundeservice@letlager.dk, hvis der er andet vi kan hjælpe med.

God dag!
// Christian, Kundeservice hos Letlager

Super god service

Super god service. Bare det var standarden i alle virksomheder!

28 novembre 2022

Risposta di Letlager Ringsted

Hej Birger. Mange tak for den fine anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for, at du kunne bruge vores lagerrum!
// Christian, Letlager

Vi føler os godt taget imod og vi har…

Vi føler os godt taget imod og vi har kunne få lige det rum vi stod og manglede

1 agosto 2022

Hej Jan,
Tak for de 5 fine stjerner - vi er glade for at vi har gjort os fortjent til dem. Og godt at vi kunne hjælpe med det rum du lige stod og havde behov for.

// Christian, Letlager

Stort smil er hvad man møder ved…

Stort smil er hvad man møder ved personlig kontak med personalet . Altid mulighed for dialog , nemt og bekvemt og komme til lagret . Jeg smiler og er glad når jeg køre der fra, min varmeste anbefaling her fra

3 ottobre 2022

Risposta di Letlager Ringsted

Hej Ulrik - mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du føler dig godt taget imod. Vi vil altid gerne yde den bedst mulige service. Rigtig god dag til dig!

Nemt billigt og godt

Nemt, gode og billige rum.
Varm anbefaling herfra!👍🏼

3 giugno 2022

Risposta di Letlager Ringsted

Hej Frederik! Mange tak for den fine anmeldelse! Det sætter vi stor pris på!