Svetstanu Recensioni

✔ Různé možnosti platby
✔ Doprava za nejlepší cenu
✔ Sledujte dodání online
✔ Náhradní díly na skladě
✔ Doprava až na hranici pozemku

Objevte naši širokou nabídku

Výhody našich párty stanů

Scritti dall'azienda

Levné a cenově výhodné party stany vysoké kvality
Naše párty stany se liší jak materiálem plachty, tak konstrukcí. Celkem u nás najdete šest různých druhů párty stanů v různých cenových kategoriích, od levných modelů až po dražší, mimořádně stabilní stany, které jsou vhodnější pro dlouhodobé používání.

Informazioni di contatto

Promotion box for Svetstanu

Objevte služby, kvalitu a doručení

Osobní poradenství, bezpečná platba a rychlé doručení

Molto buono

TrustScore 4 su 5

6 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

(6)

6 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Korektní spolupráce

Komunikace byla zcela v pořádku. Drobný problém nastal s tím, že místo balíku se svislou stěnou dorazil balík s další střechou. Nicméně řešení tohoto problému proběhlo rychle a profesionálně.

22 giugno 2026

Risposta di Svetstanu

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Mrzí nás, že došlo k záměně balíku, ale těší nás, že komunikace i následné řešení proběhly rychle a profesionálně.

Valutata 3 stelle su 5

Zlepšit kvalitu dopravy a komunikace s ní

Objednán skladový stan a foliovnik. Kvalitní provedení a jednoduché postavení. Více konstrukčních prvků přišlo poškrábáno, některé deformovány. Krabice roztrhané, dopravce nekomunikoval předání, kromě jednoho mailu s hodně nekonkrétním časem, žádný telefonát, přitom jsem prodejci své číslo sdělil. Jednoho dne se zásilka prostě zjevila na zahradě.

17 giugno 2026

Risposta di Svetstanu

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že jste spokojen s kvalitou produktu a jeho jednoduchou montáží. Zároveň nás velmi mrzí poškození některých částí, stav balení i průběh doručení. To rozhodně neodpovídá našim standardům.

Vaše připomínky předáme našemu logistickému a kvalitativnímu týmu, abychom mohli tyto nedostatky do budoucna zlepšit. Pokud budete potřebovat řešit poškozené díly nebo máte další dotazy, neváhejte kontaktovat náš zákaznický servis – rádi vám pomůžeme.

SUŠG

Alles war in Ordnung

18 giugno 2026

Risposta di Svetstanu

Vielen Dank für Ihr Feedback! Es freut uns sehr, dass alles zu Ihrer Zufriedenheit war. Wir hoffen, Sie bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Valutata 4 stelle su 5

Good quality product

18 giugno 2026

Risposta di Svetstanu

Thank you for your feedback! We're glad to hear that you're satisfied with the quality of the product. We hope you continue to enjoy it, and we look forward to serving you again.

pavilon

ok, vše v pořádku

10 giugno 2026

Risposta di Svetstanu

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu! Jsme rádi, že bylo vše v pořádku. Budeme se těšit na vaši další návštěvu.

Skvělý stan

Ahoj,

moc děkuji za ten krásný stan, který jste mi poslali.

Pokračujte v dobré práci!

Marek

3 giugno 2026
Non scritta su invito

Ahoj Marek,

moc děkujeme za tvoji milou zprávu. Jsme rádi, že se ti stan líbí.
Přejeme ti s ním hodně skvělých zážitků.

Děkujeme a přejeme hezký den!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più