Swedishhottub (Svenskabadtunnor) Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Proffsigt från början till slut! Letade runt bland olika badtunnor men bestämde mig till slut för Svenska Badtunnor, och jag kan inte vara annat än nöjd! Snabba svar av kundsupport och tunnan... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jag kan varmt rekommendera Svenska Badtunnor! Fick snabb återkoppling på alla de frågor jag hade inför köpet. Samtliga produkter jag fått hem är av högsta kvalitet och allt var mycket väl em... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bad 4 firmor om offert på kamin. Endast 1 hörde av sig. Ingen svarade i telefon. Men efter ett dygn ringde en tjej från Svenska Badtunnor. Väldigt trevlig och kunnig ! Tog alla uppgifter, bekräftade... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jättebra service och ett extremt vänligt bemötande! Expeditören skadade min första badtunna, vilket åtgärdades omgående av Svenska Badtunnor och en ny leverans skedde veckan efter. Dem var även vänlig... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Vivaio e articoli per il giardino

Scritti dall'azienda

We offer a wide range of high-quality hot tubs at attractive prices. Our manufacturing takes place in Sweden,Gävle. We will gladly help you find the perfect hot tub tailored to your needs.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

121 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt nöjd med tunnan som helhet!

Väldigt nöjd med tunnan som helhet!
Snabb leverans!!
Minus: dålig kedja till proppen i tunnan, gick sönder snabbt.
Tog nästan 3 månader innan fakturan kom.

15 agosto 2019

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)

Hej Jon, Vad kul att du är nöjd med din badtunna. Tack för återkopplingen, vi ska kika på kedjan till proppen om det går att få dit en starkare kedja

Valutata 5 stelle su 5

Toppenbra service och snabb leverans

Riktigt bra och personlig service både vid beställning och när vi hade frågor vid installationen.
Beställningar skickades samma dag och var snabbt på plats, det gällde även när vi behövde komplettera.
Toppklass!!

7 agosto 2019

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)

Hej Maud, tack för din återkoppling

Bästa köpet!

Vi köpte en vedeldad badtunna, den runda modellen.
Superbra helhetsintryck på badtunnan, riktigt rejäl och stabil!
Riktigt snygg design och bra djup på tunnan.
Så bra investering! Nu är semestern räddad!

2 luglio 2019

Hej Anna,
Vad kul att höra, tack för din feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Riktigt nöjd med mitt köp hos er snabb…

Riktigt nöjd med mitt köp hos er snabb leverans och trevligt bemötande kommer starkt att rekommendera er till mina vänner:)

1 luglio 2019

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)

Hej och tack för din återkoppling, kul att höra att du är nöjd med ditt köp

Valutata 1 stelle su 5

Oseriösa

Oseriösa
Köpte en badtunna med isolering
För att kunna ha den uppvärmd vintertid
Med elvärmare.
Som jag köpte av dom samtidigt
Men det blev alldeles för dyrt att hålla den varm
Vid närmare kontroll visade det sig att
Det dom kallade isolering
Var ett tunt lager bubbel plast.
3000:- för den isoleringen är ju att lura kunderna
Så ska ni köpa en Isolerad tunna så köp av
Någon seriös tillverkare.

29 giugno 2019

Hej Fredrik.
Åter igen, väldigt tråkigt att du upplever oss oseriösa. Det absolut viktigaste i våra verksamhet är att kunden får en produkt som dom är nöjd med. Vi skulle självklart aldrig lura någon då vi inte har någon som helst vinning i detta.

Det du refererar till bubbelplast är en thermoreflektmatta som motverkar den värmeförlust som uppstår genom att värmestrålning inte absorberas utan reflekteras tillbaka till ca 96% och och därmed bromsar värmestrålningens vandring ut genom konstruktionen, dvs värmeförlusten. Denna produkt är väldigt vanlig i spabad pga sina bra egenskaper.
Köper man en isolerad vedeldade badtunna av oss så klär vi hela botten med cellplast xps300 50 mm och sedan monterar vi mattan på väggarna.

Vi säljer inte eluppvärmda fristående badtunnor. Det du har köpt är en vedeldad badtunna med sandfilter och elvärmare, elvärmaren kan man ha till badtunnan för att till exempel hålla den som en liten sommar pool eller hålla några plus grader under vintern för att slippa tömma vattnet vid frysgrader. Våra vedeldade badtunnor är inte byggd för att hållas varma med elvärme på vintern det går såklart att hålla vattnet frostfritt men självklart blir det en elkostnad.

Denna isolering gör att badtunnan håller sig varm längre, tex om du eldar upp badtunnan fredag kväll och sedan vill bada även lördag och söndag så kommer det gå fortare att elda upp badtunnan resterande dagar. Den kommer inte hålla 38 grader men du kommer snabbt att komma upp i denna temperatur. Med en isolerad stomme kan det även gå längre tid mellan vedeldningarna även vintertid innan man riskerar att vattnet fryser.

Vill man ha en eluppvärmd lösning så säljer vi terrasspooler med elvärmekit som man isolerar själv, detta för att det då behövs cellplast i väggarna då varmhållningen behöver vara ännu mera effektiv.

Med vänliga hälsningar
Melinda på Svenska badtunnor.

Valutata 5 stelle su 5

Jag är jättenöjd med min terasspool…

Jag är jättenöjd med min terasspool Grand från Svenska badtunnor.
Snabb frakt och trevligt och hjälpsamt bemötande hela vägen.
Allt har fungerat perfekt.

26 giugno 2019

Hej Birgitta, vad kul att höra. Tack för återkopplingen

Valutata 5 stelle su 5

Snabb leverans, trevlig personal och mycket fin badtunna!

3 gennaio 2019

Hej Philip, Vad kul att höra, tack för din återkoppling

snabbt enkelt

snabbt enkelt, proffsigt, väldigt nöjd,

16 maggio 2018

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)

Hej Simon, tack för din återkoppling

Valutata 5 stelle su 5

Kvalité och service till bra pris!

Kvalité och service till bra pris!
Snygg design på både tunna och kamin. Detaljerna talar för att dessa byggs utav proffs!

3 maggio 2018

Hej Martin,
Tack för din återkoppling, väldigt kul att höra att du är så nöjd

Jättenöjd

Snabbt, smidigt och prisvärt! Är jättenöjd med min badtunna! :)

27 aprile 2018

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)

Hej Denise, Vad kul att höra!

Valutata 5 stelle su 5

Snygg design och bra pris på…

Snygg design och bra pris på produkterna. Snabb hjälp och trevligt bemötande.

26 aprile 2018

Hej GA,
Tack för din återkoppling

Valutata 5 stelle su 5

Jag köpte den Åttakantiga mörkgrå…

Jag köpte den Åttakantiga mörkgrå varianten med vedkamin på utsidan. En verklig fullträff för våra behov. Lätt att göra ren eftersom kaminen står utanför, det underlättar nått enormt, Jag har haft en tunna med kaminen integrerad, så jag kan jämföra! Uppvärmningstiden är nog så kort kortare än min förra tunna faktiskt. Från 5 grader till ca 42 grader på ca 3 timmar! Avsvalningstiden är lång. Med det isolerade locket sjönk, vid 10-15 grader kallt, temperaturen från 41,5 grader till 38 grader vid ytan (från kl 23.00 på kvällen till kl 08.00 dagen efter). Helt otroligt bra. Vi är mycket Nöjda och kan verkligen rekommendera denna tunna!!!

PS Jocke och de andra gör säkert flera andra modeller lika bra som denna!

26 marzo 2018

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)

Tack Lars! Otroligt roligt att få sån positiv feedback.
Vi på Svenska Badtunnor vill tacka dig

Rekommenderar verkligen …

Rekommenderar verkligen Svenskabadtunnor. Bra GENOMTÄNKTA prylar till bra pris med ett kundbemötande av högsta klass! Svenskabadtunnor ställer t.o.m upp på helger och kvällar för kundens bästa, här är inget omöjligt, ovanligt i dagens samhälle. TOPPBETYG!

14 novembre 2017

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)

Tack Hans! Vad kul att höra att du är nöjd med oss

Proffsigt.

Trevligt, kunnigt bemötande. Snabb leverans.

31 ottobre 2017

Tack Sussie! Vad kul att höra

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più