Proffsigt från början till slut! Letade runt bland olika badtunnor men bestämde mig till slut för Svenska Badtunnor, och jag kan inte vara annat än nöjd! Snabba svar av kundsupport och tunnan... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag kan varmt rekommendera Svenska Badtunnor! Fick snabb återkoppling på alla de frågor jag hade inför köpet. Samtliga produkter jag fått hem är av högsta kvalitet och allt var mycket väl em... Leggi di più
Bad 4 firmor om offert på kamin. Endast 1 hörde av sig. Ingen svarade i telefon. Men efter ett dygn ringde en tjej från Svenska Badtunnor. Väldigt trevlig och kunnig ! Tog alla uppgifter, bekräftade... Leggi di più
Jättebra service och ett extremt vänligt bemötande! Expeditören skadade min första badtunna, vilket åtgärdades omgående av Svenska Badtunnor och en ny leverans skedde veckan efter. Dem var även vänlig... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We offer a wide range of high-quality hot tubs at attractive prices. Our manufacturing takes place in Sweden,Gävle. We will gladly help you find the perfect hot tub tailored to your needs.
Tredje tvärgatan 4, 80284, Gävle, Svezia
Non risultano inviti alla recensione recenti
Väldigt nöjd med tunnan som helhet!
Snabb leverans!!
Minus: dålig kedja till proppen i tunnan, gick sönder snabbt.
Tog nästan 3 månader innan fakturan kom.

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Riktigt bra och personlig service både vid beställning och när vi hade frågor vid installationen.
Beställningar skickades samma dag och var snabbt på plats, det gällde även när vi behövde komplettera.
Toppklass!!

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Snabb leverans och snabba svar i kundtjänst.
Fina tunnor och snyggt snickeri, och fin kamin!

Trevlig hjälpsam personal. Snabb leverans,

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Bra service snabba på mail. Tunnan levererad i tid.

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Vi köpte en vedeldad badtunna, den runda modellen.
Superbra helhetsintryck på badtunnan, riktigt rejäl och stabil!
Riktigt snygg design och bra djup på tunnan.
Så bra investering! Nu är semestern räddad!

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Riktigt nöjd med mitt köp hos er snabb leverans och trevligt bemötande kommer starkt att rekommendera er till mina vänner:)

Oseriösa
Köpte en badtunna med isolering
För att kunna ha den uppvärmd vintertid
Med elvärmare.
Som jag köpte av dom samtidigt
Men det blev alldeles för dyrt att hålla den varm
Vid närmare kontroll visade det sig att
Det dom kallade isolering
Var ett tunt lager bubbel plast.
3000:- för den isoleringen är ju att lura kunderna
Så ska ni köpa en Isolerad tunna så köp av
Någon seriös tillverkare.

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Jag är jättenöjd med min terasspool Grand från Svenska badtunnor.
Snabb frakt och trevligt och hjälpsamt bemötande hela vägen.
Allt har fungerat perfekt.

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Snabb leverans, trevlig personal och mycket fin badtunna!

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Kvalité och service till bra pris!
Snygg design på både tunna och kamin. Detaljerna talar för att dessa byggs utav proffs!

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Snabbt, smidigt och prisvärt! Är jättenöjd med min badtunna! :)

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Snygg design och bra pris på produkterna. Snabb hjälp och trevligt bemötande.

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Jag köpte den Åttakantiga mörkgrå varianten med vedkamin på utsidan. En verklig fullträff för våra behov. Lätt att göra ren eftersom kaminen står utanför, det underlättar nått enormt, Jag har haft en tunna med kaminen integrerad, så jag kan jämföra! Uppvärmningstiden är nog så kort kortare än min förra tunna faktiskt. Från 5 grader till ca 42 grader på ca 3 timmar! Avsvalningstiden är lång. Med det isolerade locket sjönk, vid 10-15 grader kallt, temperaturen från 41,5 grader till 38 grader vid ytan (från kl 23.00 på kvällen till kl 08.00 dagen efter). Helt otroligt bra. Vi är mycket Nöjda och kan verkligen rekommendera denna tunna!!!
PS Jocke och de andra gör säkert flera andra modeller lika bra som denna!

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Rekommenderar verkligen Svenskabadtunnor. Bra GENOMTÄNKTA prylar till bra pris med ett kundbemötande av högsta klass! Svenskabadtunnor ställer t.o.m upp på helger och kvällar för kundens bästa, här är inget omöjligt, ovanligt i dagens samhälle. TOPPBETYG!

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Jag rekommenderar verkligen detta företag! Bra service och personlig kontakt!