Proffsigt från början till slut! Letade runt bland olika badtunnor men bestämde mig till slut för Svenska Badtunnor, och jag kan inte vara annat än nöjd! Snabba svar av kundsupport och tunnan... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag kan varmt rekommendera Svenska Badtunnor! Fick snabb återkoppling på alla de frågor jag hade inför köpet. Samtliga produkter jag fått hem är av högsta kvalitet och allt var mycket väl em... Leggi di più
Bad 4 firmor om offert på kamin. Endast 1 hörde av sig. Ingen svarade i telefon. Men efter ett dygn ringde en tjej från Svenska Badtunnor. Väldigt trevlig och kunnig ! Tog alla uppgifter, bekräftade... Leggi di più
Jättebra service och ett extremt vänligt bemötande! Expeditören skadade min första badtunna, vilket åtgärdades omgående av Svenska Badtunnor och en ny leverans skedde veckan efter. Dem var även vänlig... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We offer a wide range of high-quality hot tubs at attractive prices. Our manufacturing takes place in Sweden,Gävle. We will gladly help you find the perfect hot tub tailored to your needs.
Tredje tvärgatan 4, 80284, Gävle, Svezia
Non risultano inviti alla recensione recenti
Lång väntan på restade delar och dessutom felaktiga delar levererade. Felet identifierat och enl uppgift har nya delar levererats (26 Maj), men vi väntar fortfarande (2 Juni). Konstruktion av isolerpaket ändrad utan förklaring varför instruktion för montering inte är begriplig. Dålig kundtjänst som endast kan nås via mail. För den här typen av produkt skulle man verkligen behöva kunna få support via telefon. Särskilt när det strular som mycket.

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Hittills väldigt nöjd med vår tunna. Inte hunnit koppla in och prova än. Bra och snabb kundtjänst. Lite utförligare beskrivningar/filmer skulle inte vara fel dock!

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Mycket nöjd med allt än. Allt komplett och ser bra ut. Inte hunnit koppla ihop och njuta av badet än:)

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Bra service och härlig badtumma :-)

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Produkterna är bra, men kundservicen är under all kritik, svarar ej på mejl eller telefon! Kan ju undra hur man tänker där när man är ett företag👎👎

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Ska inte säga att de säljer dåliga produkter, men TOTALT ODUGLIGA på kundservice svarar varken på telefon eller mejl. Har aldrig varit med om dess like i mitt liv.

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Vi hade handsnickrat en inbyggnad av vår badtunna - så det betydde att vi inte kunde köpa ett standard-lock. Vi hade dessutom lite olika mått, det var inte symmetriskt, så det blev en hel del pyssel med att få i ordning en ritning som kunde vara korrekt.
Joakim hos svenska badtunnor hade stort tålamod, gjorde skisser som jag kunde kolla, och slutligen en ritning som verkade OK. När locket kom, passade det perfekt.
Stort tack till det profesionella bemötandet och skickligheten
/janne

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Beställning och leverans m.m. gick hur bra som helst.
Jag grävde ner ca 60cm och fyllde sen med grus ca 15-20cm. Bottenisoleringen är ganska tjock så vill man ha den lite nedgrävd får man gräva en hel del extra. Till slut blev det hur bra som helst. Allt styrs med wifi-styrningen
Instruktionerna var bra och enkla att förstå. Sladden till lampan var dock för kort så den går inte att montera in i "tekniklådan" utan att den står kloss intill poolen. Det är värt att tänka på. Den går säkert att förlänga om man har lite grundläggande el-kunskap. I övrigt har badtunnan fungerat jättebra!

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Leverans enligt överenskommelse. Snabb leverans. Snabba svar vid frågor. Produkt i relation till kostnad. Bra instruktioner.

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Proffsigt från början till slut!
Snabba svar av kundsupport och tunnan levererades i tid, ett företag med kunden i fokus och en produkt i hög klass. Inget att anmärka på överhuvudtaget!
Rekommenderas starkt!

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
En badtunna (terasspool) som verkligen förgyller vår trädgård och vår fritid.
Enkelt och lättbegripligt. Leverens och service samt tillgänglighet har varit utomordentligt i ett för mig nytt område med pool.
Det som gör att det inte är 5 stjärnor är otydligheten kring filtret och hanteringen av inställningar på den delen. Det tog en del "googlande" på andra leverantörer för att förstå hur inställningar skulle skötas.

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Bra produktbeskrivning. Leverans i tid.
Snyggt och prydligt paketerat.
Inga anmärkningar på utförande eller finish.
Byggde altan och installerade badtunna, med kamin och tillhörande isolering på 4 dagar. Installationen av tunnan klarades av på en timma.
Kan bevarat rekommendera Svenska badtunnor.

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Mycket nöjd med service och bemötande. Rekommenderas starkt!

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Blixtsnabb leverans. Bra instruktioner med både videoklipp och nerladdningsbara manualer. Hemsida med tips och inspiration. Badtunnan med utrustning upplever jag har bra kvalite. Dessutom hjälpsamma då jag kontaktade dem via telefon. Kan inte annat än ge dem högsta betyg.

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Snabba på att svara på mail och snabb leverans som även va komplett, mycket nöjd.
Ett litet minus (-) dom har aldrig svarat på telefon.

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Köpte genomföringar till badtunna. Riktigt snygga och lätta att montera. Bra kvalité!

Risposta di Swedishhottub (Svenskabadtunnor)
Riktigt snabb leverans och väldigt bra kundservice.