Jag är väldigt nöjd med er som försäkringsbolag. Ni har alltid bemött mig på bästa sätt. I just detta ärende har den skriftliga kommunikationen via mail och brev gett ett fint bemötande då ni verklig... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag har haft Svelands djurförsäkringar för mina djur sedan 1994 för både hund och katt. Trots upprepade sjukdomar och många veterinärbesök genom åren har jag aldrig upplevt annat än stöd och vänlighet... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag tycker att det alltid varit bra ersättning och en god hjälp för ekonomin. Aldrig ifrågasatts tusen tack🌷 Men jag vill inte att det blir dyrare, när min nuvarande hund går bort kommer jag aldri... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Avslutade min försäkring pga avlivning av min hund och bemöttes med stor förståelse. Fick även tips på att försäkringen täckte upp en del av avlivningskostnaden. Allt gick fort och smidigt, det fanns... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Sveland Djurförsäkringar är ett svenskt ömsesidigt försäkringsbolag som i över ett sekel har fokuserat helt på djurens trygghet och välmående. Bolaget bildades år 1911 som en kreatursförening, och har sedan dess utvecklats med brett utbud av djurförsäkringar för hundar, katter, hästar och smådjur. Det som gör Sveland unikt är att bolaget är kundägt, vilket innebär att försäkringstagarna också är företagets ägare. Ingen vinst plockas ut, utan alla resurser återinvesteras i verksamheten för att gynna kunderna och deras djur. Detta syns i både premiehantering och i vårt fokus på service, där premierna sätts efter faktiska skadekostnader och målet är att hålla en sund ekonomi med en rimlig vinstmarginal för vidare utveckling.
Gasverksgatan 3 A, 22229, Lund, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Väldigt bra och trevlig personal som lugnt och sansat gav råd.

Risposta di Sveland Djurförsäkringar
Bra rådgivning av djursjukvårdare, snabbhantering av ärendet.

Risposta di Sveland Djurförsäkringar
Snabbt och bra ordnat! Det har fungerat utomordentligt för alla mina djur sedan 1993.

Risposta di Sveland Djurförsäkringar
Det går snabbt att få ersättning av Sveland. Min lilla flickas veterinärbesök är dyra. Jag ligger ute med mer pengar än jag har råd med.

Risposta di Sveland Djurförsäkringar
Försäkring som täcker mycket.Dyrt men det är alla försäkringar idag, absolut inte dyrast. Bra med möjlighet till rådgivning.

Risposta di Sveland Djurförsäkringar
Smidigt att kunna göra skadeanmälan och skicka kvitton digitalt och sedan få utbetalning direkt in på angivet bankkonto. Sparar tid för mig, å både tid och pengar för Sveland!

Risposta di Sveland Djurförsäkringar
Jätte trevlig tjej som hjälpte mig på telefon med min hundförsäkring!

Risposta di Sveland Djurförsäkringar
Tacksamt med ett personligt bemötande där man förstår att personen man pratar med är insatt i ärendet. Uppskattade känslan av att det ska lösas.

Risposta di Sveland Djurförsäkringar
Snabb hantering av mina kvitton. Inget strul utan det jag förväntade mej att få utbetalades.

Risposta di Sveland Djurförsäkringar
Smidigt med all kommunikation och försäkringshantering. Kompetens inom företaget ✅

Risposta di Sveland Djurförsäkringar
Väldigt snabb och bra respons på min skadeanmälan jättebra !