Sveland Djurförsäkringar Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Jag får alltid den hjälp jag behöver. Blir trevligt bemött. Och jag har haft Carolin Holst i många år och är jätte nöjd med henne. Hon är alltid trevlig . Och skönt att ha samma varje gång jag ringer.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mycket kompetent o trevlig personal. Gav mig bra råd, men också en tanke på att min katt var gammal 16 år o 4 mån. Vi fick henne när hon var 7 år. Hon har varit vid min sida sen dess. Följt mig överal... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag är väldigt nöjd med er som försäkringsbolag. Ni har alltid bemött mig på bästa sätt. I just detta ärende har den skriftliga kommunikationen via mail och brev gett ett fint bemötande då ni verklig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag har haft Svelands djurförsäkringar för mina djur sedan 1994 för både hund och katt. Trots upprepade sjukdomar och många veterinärbesök genom åren har jag aldrig upplevt annat än stöd och vänlighet... Leggi di più

1. Azienda di assicurazioni per gli animali domestici
  2. Agenzia di assicurazioni
  3. Compagnia assicurativa

Scritti dall'azienda

Sveland Djurförsäkringar är ett svenskt ömsesidigt försäkringsbolag som i över ett sekel har fokuserat helt på djurens trygghet och välmående. Bolaget bildades år 1911 som en kreatursförening, och har sedan dess utvecklats med brett utbud av djurförsäkringar för hundar, katter, hästar och smådjur. Det som gör Sveland unikt är att bolaget är kundägt, vilket innebär att försäkringstagarna också är företagets ägare. Ingen vinst plockas ut, utan alla resurser återinvesteras i verksamheten för att gynna kunderna och deras djur. Detta syns i både premiehantering och i vårt fokus på service, där premierna sätts efter faktiska skadekostnader och målet är att hålla en sund ekonomi med en rimlig vinstmarginal för vidare utveckling.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

1K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1085 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Enkelt att skicka in via hemsidan.

Enkelt att skicka in via hemsidan.
Det är smidigt med återbetalningen.

4 agosto 2026

Risposta di Sveland Djurförsäkringar

Tack för din feedback! Vi är så glada att höra att det var enkelt att skicka in via hemsidan och att du uppskattar smidigheten med återbetalningen. Det betyder mycket för oss att du är nöjd. 💚

Mycket trevligt bemötande

Mycket trevligt bemötande och bra rådgivning.

7 agosto 2026
Non scritta su invito

Risposta di Sveland Djurförsäkringar

Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är så glada att höra att du upplevde ett mycket trevligt bemötande och fick bra rådgivning. Din feedback betyder jättemycket för oss! 💚

Risposta di Sveland Djurförsäkringar

Tack för din vänliga recension! Vi är så glada att höra att du uppskattar vår snabba hantering av ditt ärende. Vi strävar alltid efter att vara effektiva och ge snabb service. 💚

Valutata 5 stelle su 5

Snabb och enkel service vid behov av…

Snabb och enkel service vid behov av reglering via försäkring.
Snabb, trevlig och förstående återkoppling då försäkringen avslutades pga djurets bortgång.

28 luglio 2026

Risposta di Sveland Djurförsäkringar

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du upplevde vår service som snabb och enkel vid reglering via försäkring. Vi beklagar djupt förlusten av ditt djur och uppskattar dina vänliga ord om vår förstående återkoppling under den svåra tiden. Det betyder mycket för oss.💚

Alltid snabb hjälp!

Alltid snabbt svar, snabb hjälp och trevliga konsulenter!

4 agosto 2026

Risposta di Sveland Djurförsäkringar

Stort tack för de fina orden! 💚
Vi är så glada att höra att du uppskattar snabba svar, snabb hjälp och våra trevliga konsulenter. Det gläder oss att du är nöjd!

Relativt snabb handläggning sommartid

Relativt snabb handläggning trots sommar och sen pengar direkt in på kontot.

Risposta di Sveland Djurförsäkringar

Vi är glada att höra att du uppskattade den snabba hanteringen och att pengarna kom in direkt på kontot, trots att det var sommar. Tack för din positiva feedback! 💚

Så tryggt att lita på

Så tryggt att lita på, ja valde er för ja gillar de småskaliga istället för de massiva,så ni är så bra fast ni är mindre, heja er 🌼

Risposta di Sveland Djurförsäkringar

Tack för de vänliga orden! Vi är så glada att höra att ni uppskattar vår småskalighet och känner er trygga med oss. Er uppmuntran betyder mycket för oss! 💚

Snabbt och bra hantering

Snabbt och bra hantering

Risposta di Sveland Djurförsäkringar

Tack för din vänliga återkoppling! Vi är så glada att höra att du uppskattade vår snabba och effektiva hantering. Det betyder mycket för oss.💚

Inget krångel

Jag har haft min hund försäkrad i massa år men detta är första gången hon blivit dålig. Skickade in kvitton och efter nån vecka fick jag ersättning. Inget att klaga på

Risposta di Sveland Djurförsäkringar

Vi är glada att höra att processen med din hunds försäkring gick smidigt och att ersättningen kom fram snabbt. Vi uppskattar din feedback. 💚

Bra och smidigt

Bra och smidigt! Snabb återkoppling när vi behövde uppsöka djursjukhuset med vår 10 månaders hund.

Risposta di Sveland Djurförsäkringar

Tack snälla för din fina feedback! 💚

Vad skönt att höra att du upplevde att det var både bra och smidigt, och att du fick snabb återkoppling när ni behövde uppsöka djursjukhuset med er hund. Vi är glada att vi kunde hjälpa till!

Snabb och tydlig hantering

Snabb och tydlig hantering efter operation av kattens tänder.

Risposta di Sveland Djurförsäkringar

Vi är så glada att höra att hanteringen efter din katts tandoperation var snabb och tydlig. Tack för de vänliga orden! 💚

Snabb och tillitsfull hantering

Svealand har varit snabba med all hantering i samband med att min valp bröt armbågen.

Risposta di Sveland Djurförsäkringar

Vi är glada att höra att vi kunde agera snabbt och effektivt när din valp behövde oss som mest. Tack för de vänliga orden! 💚

Valutata 5 stelle su 5

Alltid upplevt en snabb hantering utan…

Alltid upplevt en snabb hantering utan några konstigheter.

Risposta di Sveland Djurförsäkringar

Tack för den fina recensionen! Det gläder oss verkligen att höra att du upplever en snabb hantering utan några konstigheter. Vi uppskattar din feedback! 💚

Enkelt

Enkelt, tydligt och snabb hantering

Risposta di Sveland Djurförsäkringar

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att det var enkelt, tydligt och att hanteringen var snabb för dig. Vi uppskattar verkligen din positiva upplevelse.💚

Mycket nöjd

Mycket nöjd, inga krångel alls & behövde inte göra något själv. Mycket snabb & smidig hantering.

Risposta di Sveland Djurförsäkringar

Vi är så glada att höra att du är nöjd med vår snabba och smidiga hantering. Tack för din positiva feedback! 💚

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più