Valutata 1 stelle su 5

Bluff!!!! Jag betalade min mammas räkning och sen får hon påminnelse. När jag då hör av mig till dem så ska de ha fullmakt. Tar otroligt mycket energi från en så nu har vi även betalat den för att bli... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

VARNING!!! Jag vill genuint varna alla för detta företag och jag hoppas att alla hittar hit innan de hittar deras hemsida. Jag upplever att deras marknadsföring och försäljningsmetoder risker... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag blev uppringd av en supertrevlig man som presenterade Sun Helth D vitamin och jag bestämde mig för att tacka ja. Senare kom jag ihåg att jag redan har köpt D vitamin och inser att det är tillr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En glad och trevlig tjej ringer och undrade över vitaminkonsumtionen här i huset. Hon var väldigt duktig på att förklara vad det gällde och hur allt skulle gå till.. Är alla som denna tjej kommer ja... Leggi di più

1. Negozio di alimenti per la salute

Scritti dall'azienda

Sun Health arbetar med noggrant utvalda produkter, som skall vara kompletterande till en hälsosam livsstil. I svenska livsmedel, är det sedan många år tillbaka reglerat att adderad viktiga vitaminer som tillsatts (små doser). Detta har vi valt att ta med in i våra produkter, så att ni som kund, kan känna er trygg med mängden som konsumeras samt den effekt som eftersöks.

2,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

2,3

Tutte le recensioni

127 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Mycket trevlig säljare

Mycket trevlig säljare! Mycket detaljerad information!

26 marzo 2025

Hej Gunilla,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse och att du är nöjd med vår representant.

Valutata 4 stelle su 5

Tydlig och vad jag bedömer ärlig

Tydlig och vad jag bedömer ärlig, informationpch ett mycket trevligt bemötande.

26 marzo 2025

Hej Bengt,

Rekommenderar

Provade på deras D-vitamin och fungerar utmärkt!

Väldigt trevlig tjej som ringde mig och erbjöd mig detta:)

21 febbraio 2025

Hej Love,

Valutata 5 stelle su 5

Ringde en trevlig kille och fick ett…

Ringde en trevlig kille och fick ett erbjudande på D-vitamin som var väldigt förmånligt. Väldigt tydlig information. Nu väntar man på paketet.

2 dicembre 2024

Hej Consumer,

Valutata 5 stelle su 5

Fick ett samtal från Sunhealth från en…

Fick ett samtal från Sunhealth från en trevlig tjej.
Jätte bra erbjudande på D-vitamin som är perfekt för mig nu när vintern är på gång.

Rekommenderar detta företag.

2 dicembre 2024

Hej Niclas,

Hasse .P

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più