Valutata 1 stelle su 5

Bluff!!!! Jag betalade min mammas räkning och sen får hon påminnelse. När jag då hör av mig till dem så ska de ha fullmakt. Tar otroligt mycket energi från en så nu har vi även betalat den för att bli... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

VARNING!!! Jag vill genuint varna alla för detta företag och jag hoppas att alla hittar hit innan de hittar deras hemsida. Jag upplever att deras marknadsföring och försäljningsmetoder risker... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag blev uppringd av en supertrevlig man som presenterade Sun Helth D vitamin och jag bestämde mig för att tacka ja. Senare kom jag ihåg att jag redan har köpt D vitamin och inser att det är tillr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

En glad och trevlig tjej ringer och undrade över vitaminkonsumtionen här i huset. Hon var väldigt duktig på att förklara vad det gällde och hur allt skulle gå till.. Är alla som denna tjej kommer ja... Leggi di più

1. Negozio di alimenti per la salute

Scritti dall'azienda

Sun Health arbetar med noggrant utvalda produkter, som skall vara kompletterande till en hälsosam livsstil. I svenska livsmedel, är det sedan många år tillbaka reglerat att adderad viktiga vitaminer som tillsatts (små doser). Detta har vi valt att ta med in i våra produkter, så att ni som kund, kan känna er trygg med mängden som konsumeras samt den effekt som eftersöks.

2,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

2,3

Tutte le recensioni

127 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Lurar in äldre i prenumerationsavtal…

Lurar in äldre i prenumerationsavtal som de inte kan förstå innehållet i.

Skickar mail om uppsägning och får svar på EN dag. Svaret innehöll två alternativ:
A: Fortsätta prenumerationen och betala drygt 2800 kr.
B: Säga upp prenumerationen men betala ÄNDÅ 1790 kr för att företaget haft ”omkostnader”.

Ringer företaget och förklarar att den gamle personen är inte riktigt tillräknelig och därför ska prenumerationen och dess kostnader bara strykas.Då säger företaget att intyg/journalutdrag ska skickas in för att bevisa detta.

Nytt mail skickas till företaget med utdrag från journalen. (GDPR-säkert???).
Efter 8 dagar fortfarande inget svar.

Ringer igen. Får bara som svar att mailen besvaras så fort som möjligt men de kan inte ge något tydligare svar än så. En dag? En vecka? En månad? Det går inte att svara på. Så fort som möjligt är svaret…

Under tiden skickas försändelser och fakturor ut med hot om inkasso om man inte betalar.
Deras affärsmetod är en riktig scam.

Så otroligt skamligt hur de riktar in sig mot våra äldre invånare och vilseleder dem. Ett sk*tföretag.

15 gennaio 2026

Hej Anhörig,

Sjävklart så ingås inga avtal hos oss utan att fullt samförstånd finns. Detta är A och O för oss. Tydlighet och kundnöjdhet är ytterst viktigt.

Vid uppsägning av prenumeration erbjuds olika alternativ för detta. Ta emot kvarvarande leveranser enligt avtal, eller att avsäga sig kommande leveranser. Detta tycker vi är bra service och detta står i konsumentköplagen, och måste erbjudas då kund önskar avsluta sitt abonnemang.

Vid avvikande saker såsom sjukdom, kan ett intyg behöva skickas in som styrker detta. Inget tvång men kan behövas ifall avslut i förväg ska göras.

Vi ber om ursäkt om svar dröjt länge. Vi säkerställer alltid att ett senare svar än önskat inte drabbar kunden på något vis. Vi vill vara noggranna och se över allt ordentligt innan svar ges.

Vänligen skriv inte att vi håller på med "scam" och "vilseleder äldre invånare". Detta är total osanning och jag borde egentligen anmäla inlägget för dessa påståenden. Dock vill vi hellre bemöta och besvara så långt det går. Ett sakligt bemötande är viktigt även om man inte alltid kan vara överens.

Önskar en trevlig helg!

Använder oseriösa metoder

Använder oseriösa metoder. Min mor 80 år har inte medvetet ingått något avtal, hon vill inte ha något avtal, har aldrig velat och kommer inte vilja. Hon känner sig väldigt lurad av säljare som ringde pratade länge och till slut erbjöd ett gratis prov.
Ca 2500 kr kostar det henne att hon var trevlig och lyssnade tålmodigt. 7 försändelser ska hon betala.
Ser att det är många som vittnar om samma upplevelse här.

Hej Hasse
Nej det har det inte ingåtts något avtal i samförstånd. Nu menar du säkert att hon svarat på SMS och enligt er då godkänt ett avtal men nej, hon har inte ingått avtal i samförstånd. Hon har inte varit medveten om något avtal utan känner sig väldigt lurad.
Ett JA på SMS som svar på avtal är kanske lagligt men allt som är lagligt är inte lämpligt.
Jag har varit haft en dialog med er kundtjänst i 4 månader nu utan att få några vettiga svar eller lösning på det här ärendet så nu skriver jag ett inlägg här då min upplevelse är att ert sätt att sälja och bemötande i kundtjänst är just oseriöst.

1 ni ringer till Nixade nummer
2 ni säger att det handlar om en undersökning, och som sen mynnar sen ut i avtal om köp
3 ni erbjuder varuprov gratis mot enbart fraktkostnad men är inte tydliga med att det innebär fortsatt köp
3 ni använder inget tydligt sätt att ingå avtal ex BankID eller underskrift.
4 ni använder ett JA som underskrift p avtal vilket vem som helst skulle kunna skicka men som sen drabbar den som äger abonnemanget. Ni har alltså inget sätt att säkerställa vem som svarar JA på ert ”avtal”
5 ni säger till den äldre att hen ska svara JA för att få ett gratis prov
6 ni onåbara på telefon under de närmsta 14 dagarna
7 ni ingår avtal på otydliga grunder men kräver fullmakt från oss för att företräda/sköta dialog åt den äldre, det gör det extra krångligt att hjälpa
8 ni skickar ingen bekräftelse på uppsägning
9 den mängd av liknande upplevelser och dåliga omdömen här bekräftar min upplevelse av ert oseriösa sätt att sälja och bemöta

Hej igen
Nejdå, det är inget konstigt med lagen om distansavtal, ni följer säkert den, men … med den lilla ovanligheten att ni räknar 14 dagar från det att samtalet sker, inte från när produkt kom hem till kund.
Som sagt även om något är lagligt behöver det inte vara lämpligt

När jag läser de omdömen som finns här blir det tydligt i alla fall för mig att ni och kund inte samma bild av just samförstånd, så även i mitt fall.

Jo, ni har sålt in avtal på Nixat nummer i mitt fall, men vad bra att ni inte ska göra det, då ska jag förmedla det en gång till till kundtjänst så kanske det här kan lösa sig.

Och ja, jag har varit i löpande dialog under lång tid med kundtjänst utan att få ordning på ärendet. Därför skrev jag nu ett omdöme offentligt för att andra ska se min upplevelse av ert företag.

Nej , vi har inte fått bekräftelse på uppsägning på den kommunikationsplattform vi använder, mejl till kundtjänst.

Fint, då vet ni nu att -kund inte upplever tydlighet, känner sig lurad och inte upplever samförstånd samt att - det säljs in avtal på nixade nummer.
Uppgifter ni kan använda om ni vill utveckla ert arbete framåt.

14 gennaio 2026

Hej UP,

Vi är högst seriösa och noggranna vid våra kontakter med potentiella kunder. För att ett avtal ska vara giltigt så ska det ingåtts i samförstånd.

Det stämmer att våra avtal innehåller 7 leveranser av vald produkt. Vi erbjuder inga gratisprov, men ibland kan det vara rabatter på första leverans och liknande.

Hoppas detta svaret var vad du önskade.

Svar efter uppdaterat omdöme från UP:

Hej UP,

För att ett avtal ska vara giltigt enligt lagens mening så ska det ingås i samförstånd. Vi följer distansavtalslagen som alla företag som bedriver försäljning utanför affärslokal gör. Inget konstigt i detta alls.

Vi ringer inte till nixade nummer. Alla avtal gås igenom tydligt och accepteras både muntligt och skriftligt. Att besvara avtal med Ja eller Ok betyder att man accepterat avtalet. Detta är extremt tydligt. Det står och i anbudet att om svar uteblir eller om svar inkommer med nej så finns ingen betalningskyldighet.

Vi nås på telefon mån-tors och besvarar alla som ringer in. E-post och brev är andra kontaktvägar som är tillgängligt dygnet runt.

Vi ingår absolut inga avtal på otydliga grunder. Självklart krävs fullmakt om man ska säga upp eller ändra en annan persons abonnemang. Bekräftelse fås alltid på samma sätt som man kontaktat oss på.

Jag rekommenderar kunden att höra av sig till vår kundtjänst om något fortsatt är oklart. Här via trustpilot kan vi inte gå in på specifika kunddata överhuvudtaget.

Trevlig fredag!

Trevlig fortsatt torsdag!

Valutata 1 stelle su 5

Trots uppsägning inom 14 dagar…

Trots uppsägning inom 14 dagar fortsätter de att skicka vitaminerna. De påstår att jag ska få fler och att jag ska betala 1700kr i slutändan.
Jag försöker nå dem via mail utan svar. Det här måste vara olagligt. Det känns kriminellt att få försändelser som man inte beställt och vara tvungen att betala annars får man kronofogden på sig. Att ingen besvarar ens mail gör att man känner sig utsatt för utpressning. Vad ska man göra för att bli av med dem? Ska ringa polisen och fråga om det får gå till så här. Konsumentverket blir det också!
TACKA NEJ i telefon till detta oseriösa företag. Ni blir aldrig av med dem.

14 gennaio 2026

Hej Marit,

Vi följer såklart distansavtalslagen och enligt den så har man alltid 14 dagars ångerrätt efter första leverans. När ångerfristen passerat så gäller överenskommet avtal.

Vi skickar absolut inte försändelser utan att ett giltigt avtal finns. Vi besvarar alla kunder så fort vi kan. Kötiden varierar beroende på ärendets natur, samt inkomna ärenden. Svar ges alltid.

Hör av dig till vår kundtjänst så kommer du få hjälp med ditt ärende.

Vi vill också påpeka att du skriver en hel del saker som är olämpliga här i ditt omdöme. Tänk på tonen när du skriver saker som "olagligt", "kriminellt ", "utpressning".

Vi kommer inte anmäla inlägget då vi önskar bemöta, men ändra gärna ditt svar till ett mer passande och lämpligt sådant.

Fortsatt trevlig eftermiddag!

Man blir låst med 7 pkt

Man blir låst med 7 pkt, försökte avsluta och fick till svar att jag bundit mig till 7 pkt.Sedan även när jag betalat får jag inkassobrev från dom🤔 Sedan går dom inte att nå ens på deras mycket korta telefontid. Berättade när dom ringde första ggn att jag redan hade D-vitamin i min apo-dos. Och bara ville ha 1 pkt, men blev inlagd så glömde ringa inom 2 veckor för att avboka. Väldigt oseriös verksamhet. Går inte att nå på telefontid…….

13 gennaio 2026

Hej Charlotte,

Det stämmer att avtal kan tecknas om 7 leveranser. Detta är något som alla som blir kund har godkänt hos oss med gällande avtal.

Angående inkassobrev så kan man erhålla sådant om betalning uteblivit, eller varit försenast från förfallodatum.

Vi besvarar alla som ringer vår kundservice och inte lägger på. Kontakta oss annars via e-post för snabb och smidig service.

Vid avvikande händelser som sjukdom, kan vi såklart komma att se över detta. Intyg gällande händelsen kan behöva inkomma för detta.

Fortsatt trevlig dag!

Oseriöst och oetiskt

Min mamma blev övertygad av nån trevlig telefonsäljare att köpa D-vitamin, som hon redan får via sin vårdcentral så inget hon har behov.( Misstog mig att det var Omega 3 och magnesium som hon "får" från nåt annat ställe.)

När vi försöker avsluta det så är de jättekrångliga; de går knappt att nå och skickar dessutom betalningspåminnelse med avbetalningsplan på avgifter som redan har betalats, så att det här är ett väldigt oseriöst företag som förefaller utnyttja svaga konsumenter. Det är Sun Healths logga på skuldbreven, och trots att vi har betalat förseningsavgift så har de skickat till inkasso. Det går inte att använda deras OCR-nummer, pga plusgiro, så de hittar inte våra inbetalningar vad det verkar. Vi vill bara betala skulden och avsluta tjänsten.

Hej C Eek,

Nu har du nog skrivit detta omdöme på fel sida. Vi har inte magnesium eller omega 3 i vårat sortiment.

Vi hade uppskattat om du kunde ta bort detta omdöme, då det uppenbart inte gäller vårat företag.

Uppdaterat svar efter ändrat omdöme nedan:

Hej C Eek,

Vid kontakt med vår kundservice som ombud behöver först en fullmakt inkomma och godkännas. Kunden kan såklart själv kontakta oss enkelt via telefon, e-post eller brev för snabbast service.

Vi skickar aldrig ut några påminnelser eller krav på fakturor som vi redan bokfört som betalda. Det är inte korrekt alls.

OCR-numret anges som meddelande till betalningsmottagaren. och det ska vara enkelt att göra vid betalning. Kontakta annars er bank för support hur man betalar in en faktura korrekt. Alla som blir kund hos oss blir detta frivilligt och har godkänt avtalet helt enligt gällande lagstiftning.

Om något fortfarande är oklart, kontakta vår kundservice för vidare assistans.

//Hasse.P efter uppdaterat omdöme.

Trevlig fredag!

Sämsta service någonsin.

Sämsta service någonsin.
Svårt få kontakt, mejl besvaras efter lång tid
Går ej att säga upp prenumerationen via mejl
Nu skickat Ångerblankett och även sparat en kopia.
Svårhanterligt, så ni som tänker ta kontakt och prenumerera, tänk efter först, ni spar mycket energi på det.

Hej Gunilla,

Tråkigt att läsa att du tycker vi har dålig service. Vi är alltid behjälpliga och besvarar alla som kontaktar oss.

Vid uppsägning via mail behöver ibland e-postadressen verifieras. Detta beror på att personuppgifter hanteras.

Ytterst viktigt att dessa hamnar på rätt ställe godkänt utav kunden i fråga först.

Vi har en mycket enkel hantering, kontakt sker till vår kundservice via telefon, e-post eller brev. Inga svårigheter alls!

Njut av det härliga vintervädret nu!

Valutata 1 stelle su 5

Går tyvärr inte att sätta färre…

Går tyvärr inte att sätta färre stjärnor.
Kan bara bekräfta tidigare recensioner, svarar ej i telefon, svarar ej på mejl, ringer upp personer som sagt nej tack efter första köp. ringer gärna äldre och personer med någon diagnos.
finns det inget sätt att stoppa dessa oseriösa "företag"

Hej Stefan,

Vi besvarade alla som ringde vår kundservice idag. Mail kan ta olika lång tid att få svar på. Det beror på ärendets natur samt kötid. Svar ges alltid.

Vill man inte bli kontaktad av oss kan man enkelt säga detta vid uppringning. Vi har kunder i alla åldrar och kön hos oss på Sun Health. Att vi skulle rikta in oss på folk som är äldre eller har "någon diagnos" ser jag som rent förtal.

Du är välkommen att kontakta vår kundservice om något fortsatt är oklart.

Tills dess önskar jag dig en fortsatt fin eftermiddag i det härliga vintervädret!

Valutata 1 stelle su 5

Sun Health skickar fortfarande…

Sun Health skickar fortfarande betalnings påminnelse och levererar produkter trots att vi har reglerat skulden och sagt upp fler leveranser,

Hej Conny,

Kontakta vår kundservice så får du hjälp med detta. Här på Trustpilot kan vi inte hantera kundspecifika frågor.

Självklart så skickas det inte ut några betalningspåminnelser om fakturan betalats in.

Ha en bra fortsatt dag!

Scam av äldre

Ni har skickat en faktura med betalningskrav till min mormor trots att hon inte har godkänt något skriftligen samt att säljaren "lovade" att det inte skulle kosta något och "noterade" att hon absolut inte ville ha något som kostade, och nu när både hon och jag har försökt ringa er kundtjänst i 4 veckor så är det ingen som svarar. Bett henne inte betala fakturan samt ringa konsumentverket samt polisen för att anmäla imorgon. Sjukt oseriöst företag.

7 gennaio 2026

Hej Kolumbus,

Vi skickar inga betalningskrav eller fakturor till någon som inte har ingått avtal och erhållit paket.

Alla som ringer vår kundtjänst besvaras. Väljer man att själv avsluta samtalet innan man kopplats fram så är det eget beslut.
Hänger man kvar i kön så besvaras samtalet alltid.

Kontakt via e-post och brev finns tillgängligt för den som tycker det är enklare.

Ha en fortsatt fin dag!

Valutata 1 stelle su 5

Lurar in folk i dyra abonnemang

Om 0 stjärnor hade funnits vore det lämpligast.
Ringer äldre personer och ställer frågor om deras hälsa. Erbjuder gratis start-paket med D-vitamin mot fraktkostnad. Allt den äldre ska göra är att svara JA eller OK på ett sms. Då får den äldre ett långt sms där det inledningsvis står att man ska svara ja /ok får att få ett gratis paket. Längre ner i det långa smset står det att man förbinder sig till 12 månaders abonnemang till en kostnad av 2581 kr med 1 månads uppsägningstid. Det visar sig senare att om man säger upp abonnemanget efter mer än 14 dagar så måste personen ÄNDÅ betala 1790 kr för att företaget haft "omkostnader". Inget levereras men kunden ska betala.
Ett riktigt SKAMLIGT företagande.

1 dicembre 2025

Hej Missnöjd,

Vi har läst ditt omdöme och har ett par enkla svar på detta här nedan:

Alla som blir kund hos oss får det muntliga anbudet förklarat för sig tydligt och lugnt. Efter avslutat samtal så skickas samma sak som gåtts igenom i det muntliga anbudet ut skriftligt via ett sms. Detta sms behöver besvaras med accept innan avtal ingås. Besvaras inte sms:et eller om det besvaras med ett nej, så ingås inget avtal. Alla villkor står tydligt i avtalet.

När accept inkommit så skickas välkomstmeddelandet ut och man har alla kontaktuppgifter till vår kundtjänst i meddelande. Dessa finner man sedan också på förpackningen samt fakturan när man väl får hem det i brevlådan.

Ångerrätt enligt lag är 14 dagar efter första leverans, det är inget som vi har hittat på själva utan vi följer helt enkelt gällande lagstiftning.

Ha en bra dag!

Valutata 1 stelle su 5

Får påminnelse och har betalat den…

Får påminnelse och har betalat den 21/12-25 hur i all världen ska man göra när ni aldrig svarar, vill avsluta så fort jag kan hjälp ,hjälp skickar tillbaka vill inte ha mer tabletter sänder tillbaka, dålig upplevelse 👎👎👎👎👎/maj åhlander

30 dicembre 2025

Hej Maj,

Kontakta vår kundservice så hjälper de till med dina frågor.
Det är säkert ett enkelt ärende att lösa angående din betalning.

Det är inga problem att kontakta oss, samtliga som ringer in och hänger kvar i kön besvaras.

E-post är annars ett snabbt och enkelt kontaktsätt.

Gott nytt år!

Valutata 1 stelle su 5

Svarar inte på telefonen trots telefon…

Svarar inte på telefonen trots telefon tid!!

29 dicembre 2025

Hej Lisbet,

Tack för tålamodet!

Vi besvarade alla som ringde vår kundservice idag. Ibland tar det lite längre tid att få hjälp, men alla som ringer in och hänger kvar får hjälp.

Önskar dig en god fortsättning och gott nytt år!

Valutata 1 stelle su 5

Ser ni skriver att kunden har ett…

Ser ni skriver att kunden har ett skriftligt avtal o hur har ni fått det ?? är ju ingen som svarat att dom har skrivit under något likaså min far som ni kräver betalning på .. Så oseriöst företag. Var ärliga när ni ringer upp.

15 dicembre 2025

Hej Peter,

Först ges informationen om våra produkter muntligen via telefonsamtal. Efter avslutat samtal skickas det skriftliga anbudet ut via sms, brev eller e-post.

För att avtalet ska ingås behöver man acceptera det skriftliga anbudet tillbaka, därefter mottager man välkomstmeddelande.

Alla kunder kan begära att få en kopia på sitt avtal, inkom till vår kundservice så löser vi det.

De har ringt mig från 14 olika nummer

De har ringt mig från 14 olika nummer, som jag har blockerat och nästa gång ringer de från annat nummer igen Jag vill absolut inge ha med företaget att göra Uppringaren lovar att ta bort mig men gör det troligen inte Det är rena terrorn Ringde idag igen 23 dec 2025 och då var jag otrevlig och hon lovade stryka mig men......... Nu vet jag inte hur jag ska få de att sluta

23 dicembre 2025

Hej Kerstin,

Det låter inte alls roligt detta. Kontakta vår kundservice så hjälper de till med att stryka ditt nummer från eventuella listor.

Du kan maila in för snabbast och enklast hantering, eller använda kontaktformuläret via vår hemsida.

Hoppas julen varit lugn och fridfull.

Valutata 1 stelle su 5

Hur behandlar ni våra äldre?!

Min mormor har blivit terroriserad genom att flertalet gånger och efter varandra blivit kontaktad av en av era säljare som upplevdes som mycket otrevlig. Mormor sa nej flertalet gånger, men säljaren var mycket påstridig och sa att hon redan skickat ett SMS och att det inte var möjligt att häva eller ta bort smset. Hon tvingade mormor att besvara/godkänna smset och mormor (som är äldre och redan sagt nej) kände sig rädd och tvingad.

Hon vill gärna säga upp sitt abonnemang men efter att ha stått i telefonkö i 30 minuter så hjälper min mamma henne nu att skicka mejl angående detta. Har företaget någon skam i kroppen hjälper dem min mormor att säga upp detta abonnemang omgående.

Hej LillaSkrivaren,

Det låter inte alls bra om det du skriver stämmer. Våra representanter ska såklart vara hörsamma och acceptera ett nej.

Avtalet blir inte godkänt förrän man besvarat tillbaka med accept, besvaras det inte eller om man skriver nej tillbaka så ingås inget avtal.

Inkom till vår kundtjänst så hjälper vi till med detta omgående.

Din mormor kan ringa, maila eller skicka brev till oss själv, önskar du företräda henne behövs fullmakt normalt inkomma muntligt eller skriftligt först.

Detta är en bedrägeriverksamhet

Detta är en bedrägeriverksamhet. De sätter påminnelser och inkasso i system. HÅLL ER BORTA.

16 dicembre 2025

Hej Maud,

Du kan inte skriva att det är en "bedrägeriverksamhet" att bedriva försäljning av hälsokost.
Uppdatera ditt omdöme snarast då du anklagar oss för att vara brottslingar.

Påminnelse och Inkasso kan skickas ut om fakturor inte betalas på utsatt förfallodatum. Det är inget konstigt och självklart följer vi god inkassosed.

God jul och gott nytt år Maud!

Otroligt oseriöst

Min dementa mor på 75 år med NIXat nummer har kontaktats av detta bolag som nu på två veckor inte hanterat mitt ärende där jag försöker avsluta hennes abonnemang per mejl.

Jag har behövt skicka in intyg på min mors hjärnskada för att de öht skulle vilja hantera ärendet, vilket de trots det inte har gjort.

När jag ringer menar kundtjänst att de som svarar i telefon inte jobbar på samma avdelning som de som svarar på mejl. Man vet därför inte när jag kommer få återkoppling på mitt mejl eller hur lång handläggningstiden är. När jag ifrågasatte detta tackade man för sig och lade på.

Jag har själv jobbat med försäljning i hela mitt vuxna liv och skäms verkligen över att oseriösa aktörer som Sunhealth får verka i vår branch.

Ärendenummer 24017

16 dicembre 2025

Hej Anhörig,

Handläggningstiden beror lite på ärendets natur, och vad för slags underlag vi fått in. Dröjer det lite längre tid än normalt så är det för att ärendet kräver merarbete. Detta är inget som kunden drabbas av negativt, då vi alltid behandlar från första kontakt. Vi kan inte stressa med ett ärende, utan det är viktigt att allt blir korrekt.

När man kontaktar oss som ombud för annan person, behöver det först inkomma en godkänd fullmakt. Denna kan skickas in skriftligt eller lämnas muntligt.

Vid sjukdom så kan ett intyg behöva inkomma från sjukvården som styrker detta. Intyget är inget krav men kan behövas om ett avtal ska avslutas i förtid.

Vid försäljningstillfället så ska inte våra produkter erbjudas om vår representant märker av något avvikande (sjukdom). Detta kan vara svårt att avgöra om det gäller en person som låter helt frisk och vill köpa våra produkter. Detta hoppas jag även du förstår som jobbat med försäljning hela ditt vuxna liv.

Vi är absolut ingen oseriös aktör, utan behandlar alla våra kunder med största respekt och allvar.

Ärendenummer 24017 är redan avslutat och löst, så hoppas att du kan uppdatera ditt omdöme här så att sanningen kommer fram.

Vi på Sun Health hoppas också på bättring för din mor och att hon tillfrisknar fullt ut!

Till sist vill jag passa på att önska er en god jul och gott nytt år.

Valutata 1 stelle su 5

oseriöst blufföretag som ringer och…

oseriöst blufföretag som ringer och lurar gamla människor att teckna abonemang

15 dicembre 2025

Hej Daniel Jesuus Olsson,

Att du ens påstår att vi ska vara "blufföretag" och att vi "lurar gamla människor" är på gränsen till olagligt att ens skriva.

Vi dokumenterar alla som skriver nedsättande eller kränkande, och vi vill stå upp för vad som faktiskt är okej att säga/skriva.

Alla som blir kund hos oss gör detta frivilligt, och signerar skriftliga avtal helt enligt lag.

Tänk på din ton och vad du skriver, vi är människor som bemöter andra människor här på trustpilot också.

Upprepas detta kommer vi flagga för olämpligt beteende. Hoppas att trustpilot städar bort sådana här inlägg.

Valutata 1 stelle su 5

Idag fick jag svar på mitt omdöme

Idag fick jag svar på mitt omdöme. I svaret blev jag anklagad för att fara med osanning. Dels angående tiden man sitter i telefonkö. Då jag har en iPhone, står tiden man väntar och alla gånger har det varit mycket lång väntetid. Det stämmer dock att man tillslut får tala med någon. De man får tala med kan tyvärr inte hjälpa dig då de inte har informationen framför sig. De ber dig återkomma via mail, vilket vid alla tillfällen jag mailat har tagit över en vecka att få svar.

Senaste gången jag ringde, ville jag ha namnet på personen jag pratade med. Det satt långt inne. För att inte tala om namnet på hans chef. Det ville han inte uppge. I nästa svar här förmodar jag att ni påstår att även det är en lögn.

I avtalet står det att varje leverans innehåller 2 månads förbrukningar. Varför skickar ni då tre leveranser under två månader?

Hur köni dessutom kan mena att ni inte är oseriösa, då man förklarat att ni har varit i kontakt med en äldre människa som inte förstår. I mitt fall en dam på 83 år. Jag har på alla sätt bevisat hennes förvirring. Dels genom att försöka förklara och skickat papper på pågående utredning.
Trots detta nekar ni henne att säga upp avtalet. Är detta seriöst? Vilket annat företag vill ha ofrivilliga prenumeranter?

Jag förstår verkligen inte hur ni kan sova på nätterna med tanke på vad ni utsätter gamla och i många fall människor med mycket lite pengar för. Att de sedan inte har råd med mat för dagen, verkar inte bekomma er. Oetiskt!

Hej "Kund",

När du kontaktar vår kundtjänst via telefon så varierar kötiden, det är korrekt.

Jag har ingen iPhone utan en sån där android (lustigt namn på en telefon). Jag kan också se hur länge ett samtal pågått (hör och häpna), Teknikens under!

Alla som ringer in och hänger kvar får sitt samtal besvarat. Våra kundtjänstmedarbetare presenterar sig alltid med sitt förnamn.

Du får alltid hjälp och svar på alla dina frågor i kontakt med kundtjänst. Det som kan göra att personliga uppgifter inte delges till dig är att du inte är kund hos oss. Det blir lite svårt att hjälpa dig med ett ärende om du inte är kund.

Önskar du företräda annan person vilket du förklarar i ditt omdöme här att du gör, så behöver en korrekt fullmakt först inkomma. Generella frågor kan alltid besvaras dock.

Hur menar du med att du på alla "sätt bevisat hennes förvirring"? Jag skulle kunna skriva eller säga här att jag bevisat att du inte är kund genom att du skriver som du gör, men du kan lika gärna tala om dig själv i tredje person. Jag kan inte bevisa detta, men mycket tyder på att du som skriver här inte är kund hos oss.

Varje leverans innehåller 2 månadsförbrukningar. Ifall det skickats 3 leveranser på kort tid, så är min slutsats att fler beställningar gjorts utav kunden i fråga. -(Be kunden, eller om det är du som är kund)? att kontakta vår kundtjänst för att enkelt reda ut detta.

Vid sjukdom så kan ett intyg från sjukvården behöva inkomma ifall vi ska ta beslut som går utanför avtalet som ingåtts. Inkom med sådant till vår kundtjänst via antingen brev eller e-post.

Vi nekar ingen att säga upp sitt avtal, det är befängt att ens påstå detta och en direkt felaktighet.

Mitt tips denna onsdag blir då att kunden eller om det är du som är kund, kontaktar vår kundtjänst. Skriva oändliga omdömen som inte leder nånstans här via trustpilot hjälper inte till.

Vi önskar självklart nöjda kunder som beställer våra produkter, vi är alltid behjälpliga och löser ärenden tillsammans med våra kunder.

Önskar dig en bra onsdag samt god nattsömn!
Hasse .P

Valutata 1 stelle su 5

Jag är 80år gammal och blev kontaktad…

Jag är 80år gammal och blev kontaktad av er trots NIX spärr jag är dement och behöver stöttning av min familj blev orolig och på ert sms visste jag inte vad jag skulle göra svar ok men några minuter senare svara jag att detta är inget jag ville ha!

Distanslagen säger att om jag ångrar mej inom 14dagar så kan jag avbryta ert avtal jag gjorde det några minuter efter men det skiter ni i..

Trots detta lura ni på mej ett avtal.

Polisanmälan gjord på detta ärende!

Hej Hannes,

Vi har ingen kund som heter Hannes Liljebok.
Vi har inte heller mottagit något mail från någon som heter Hannes Liljebok.

Kontrollera dina uppgifter och kontakta vår kundtjänst via telefon, e-post eller brev, så kommer vi assistera dig vidare.

Jag hoppas verkligen inte du skrivit allt detta för att smutskasta oss, det vore oerhört tråkigt för oss som seriöst företag.

Uppdatera gärna ditt omdöme så fort du fått ordning på detta.

Ha en fortsatt fin dag!
Hasse .P

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più