Ja gjorde en beställning hos stylingagenten o där hände inget ting fick ingen bekräftelse så ja skrev till dem o de sade först du har ingen beställning gjord men ja gav inte med mig så ja fortsatte o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Beställt en gång innan är supernöjd och enda stället jag handlar på när de kommer till parfymer bra priser seriös service REKOMMENDERAR VERKLIGEN!!! finns parfymer till bra och billigt pris vilket u... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Beställde puderrouge, helt ok, fick det jag beställde. Leveransen skulle gå till hemmadressen. När beskedet kom att det var på väg så gick det inte dit. Svaret jag fick var att Earlybird inte del... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fantastiskt nöjd med mina Anua produkter som håller absolut top kvalitet och med marknadens bästa priser hos StylingAgenten. Parfymer har jag köpt här i många år men ni måste testa deras fantastiska... Leggi di più
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 93% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
helt hjem påstår de har lagt pakken i min postkasse. Den var tom de har tatt bilde av pakken over en postkasse som ikke er min. Bildet de har tatt av postkassen er en svart postkasse uten navn. Jeg har navn på min postkasse. Så hvem er det som har ansvaret her siden den ikke er levert til meg?

Risposta di StylingAgenten.se
Fick fel vara hem, hade en mailkonversation med deras kundservice där jag visade vad som blivit fel, och de säger bara att jag har fel och vill inte åtgärda det. Det var inte en dyr vara, men det spelar absolut ingen roll, jag fick inte vad jag beställde. Handla aldrig härifrån!
Tillägg: som alla ser har de svarat här nedan.
Först, vilka är ni att nämna vad jag handlat för alla att läsa? Det är bara en parfym, men sen när är det offentliga uppgifter? Oseriöst företag helt klart.. Återigen, bilden visar vad jag ville beställa, startbilen visar exakt vilken jag vill ha, inte den jag fick. Så om ni visar en BMW på sidan, men jag fick en Skoda som fanns på bild nr 3, ger det er rätt? Inte alls..
Tillbaka, jämförde doften (har originalet hemma, så kan jämföra), inte samma parfym.
Det är uppenbarligen för dyrt för dem att ersätta med rätt produkt trots sitt ringa pris, så återigen, handla aldrig här, stöd inte lurendrejare och handla från riktiga företag.

Risposta di StylingAgenten.se
Fick fel produkter hemskickade (hade valt hemleverans). Kommentaren var ett "tråkigt att de packade fel på lagret". Elva dagar senare kommer rätt produkter till serviceombud. Måste nu åka och hämta dem samt packa om de felaktiga produkterna och skicka tillbaka dem med retursedel. Uttryckte missnöje och blev erbjuden en snål rabattkod för framtida köp. Nej tack!

VARNING – Mycket tveksam äkthet
Jag har köpt över 10 exemplar av den här produkten tidigare från andra återförsäljare och vet exakt hur den ska dofta och upplevas. Produkten jag fick härifrån avviker tydligt – både i doft och helhetskänsla.
För mig framstår det som att produkten inte är äkta. Antingen har de allvarliga kvalitetsproblem eller så är det något som inte stämmer med ursprunget.
Jag har valt att bestrida betalningen via mitt kortbolag. Jag kan tyvärr inte rekommendera någon att handla här innan företaget kan säkerställa och bevisa att deras produkter är genuina.
Handla på egen risk.

Risposta di StylingAgenten.se
Super happy with the service - thank you!

Risposta di StylingAgenten.se
Bra produkter och snabb leverans samt enkelt att betala. Är nöjd.

Risposta di StylingAgenten.se
Bra pris på deodoranten jag köpte och snabb leverans. Nöjd!

Risposta di StylingAgenten.se
Jeg returnerte en vare til nesten 600 kroner, med Norgespakke med sporing. Stylingagenten nekter å betale for den returnerte varen, selv om Posten kan dokumentere at den er levert sammen med andre varer i en sekk til Stylingagenten. Jeg har snakket med kunderådgiver i Forbrukerrådet og kommer til å sende klage på Stylingagenten og få hjelp til å få pengene tilbake. Denne saken har kostet MYE tid og energi...har aldri opplevd liknende juksefirma!

Risposta di StylingAgenten.se
Bra priser och snabba leveranser!

Risposta di StylingAgenten.se
De gav mig falsk information om produkten. De erbjöd gratis retur, men bad aldrig om ursäkt; lite otrevligt. Jag spenderade en timme på att beställa, hämta, skriva ut returetikett, paketera och returnera varan. Så spara tid och köp från andra säljare.

Risposta di StylingAgenten.se
Är alltid nöjd med mina beställningar.
Snabba leveranser som uppfyller mina förväntningar 👍

Risposta di StylingAgenten.se
Fick hem min Replayparfym dagen efter, luktar ljuvligt❤️

Risposta di StylingAgenten.se
Supernöjd, snabb leverans och bra produkter. Snabbt svar från kundservice 👍
Sämsta jag varit med om fick min vara snabbt men eftersom fakturan skall gå genom Walley så kan jag inte få betala förrän 2 månader efter + att dom lägger på en avgift på ca 50kr så akta er ni som handlar på detta företag.
Efter svar från StylingAgenten så måste jag påpeka att det är väldigt otydligt att man kan betala med faktura antingen 30 dagar eller 2 mån vilket ni måste tänka på dessutom väldigt otydligt att dom tar en avgift för detta + att man absolut inte kan betala innan utan måste vänta 2 mån. Dåligt 👎. Normalt när man handlar på nätet med faktura så får man fakturan direkt och kan betala så snart man vill även om man har 30 dagar på sig.

Risposta di StylingAgenten.se
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.