StylingAgenten.se Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Beställt en gång innan är supernöjd och enda stället jag handlar på när de kommer till parfymer bra priser seriös service REKOMMENDERAR VERKLIGEN!!! finns parfymer till bra och billigt pris vilket u... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Beställde puderrouge, helt ok, fick det jag beställde. Leveransen skulle gå till hemmadressen. När beskedet kom att det var på väg så gick det inte dit. Svaret jag fick var att Earlybird inte del... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastiskt nöjd med mina Anua produkter som håller absolut top kvalitet och med marknadens bästa priser hos StylingAgenten. Parfymer har jag köpt här i många år men ni måste testa deras fantastiska... Leggi di più

Molto buono

TrustScore 4 su 5

234 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 93% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Tutte le recensioni

49 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

⚠️ OBS for norske kundar

⚠️ OBS for norske kundar: Dobbeltsjekk postnummeret før du bestiller!

Bestilte ein pakke frå Stylingagenten, men skreiv dessverre eitt siffer feil i postkoden. Så snart eg oppdaga feilen, tok eg kontakt både med Helt Hjem og Stylingagenten for å prøve å få retta opp adressa før levering. Trass i fleire forsøk på å få hjelp, gjekk sendinga berre sin gang til feil by.

Då eg ikkje kunne hente pakken, blei den returnert. For å få den sendt på nytt måtte eg betale 150 kr i gebyr i tillegg til ny frakt. Eg opplever at det har vore svært liten vilje til å samarbeide eller finne ei rimeleg løysing, sjølv om eg tok kontakt tidleg og prøvde å rette opp feilen så fort som mogleg.

Det som gjer dette ekstra frustrerande, er at dei ekstra kostnadene nesten tilsvarar verdien av produkta eg hadde bestilt. Når ein handlar relativt rimelege skjønnheitsprodukt, kan eit gebyr og ny frakt fort gjere heile kjøpet ulønsamt. Dette er noko andre norske kundar bør vere merksame på før dei bestiller.

23 giugno 2026

Absolut jättebra allting!!

Absolut jättebra allting!!
Snabb leverans (skickad samma dag)
Service topp
Priser topp
TACK. 🧡

28 maggio 2026

Risposta di StylingAgenten.se

Tusen tack för din fantastiska recension! 🧡

Vad härligt att höra att du är nöjd med både leveransen, servicen och priserna. Det betyder verkligen mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka till StylingAgenten! //Andreas

Snabba leveranser

Superbra priser! Snabbaste leveranserna jag varit med om💪

27 maggio 2026

Hej! Stort tack för ditt fina omdöme 😍
Vad roligt att höra att du är nöjd med både priserna och leveransen. Vi jobbar hårt för att få iväg beställningarna snabbt, så det betyder verkligen mycket att få läsa detta.

Valutata 5 stelle su 5

Ja gjorde en beställning hos…

Ja gjorde en beställning hos stylingagenten o där hände inget ting fick ingen bekräftelse så ja skrev till dem o de sade först du har ingen beställning gjord men ja gav inte med mig så ja fortsatte o tjata o rätt vad de va så hitta de min beställning o de va så klart jag själv som gjort fel o skrivit fel mailadress ni skall ha ett stort tack för allt arbete ni lade ner för min skull 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

16 maggio 2026

Risposta di StylingAgenten.se

Hej! Stort tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tiden att skriva 🙏
Vad skönt att vi till slut kunde hitta din beställning och reda ut vad som hade hänt med mailadressen. Sånt kan hända, och vi hjälper såklart gärna till tills allt är löst.

Tack själv för ditt tålamod och för de fina orden – det uppskattas verkligen! 👍

Valutata 1 stelle su 5

Totalt värdelöst företag fick inte rätt…

Totalt värdelöst företag fick inte rätt produkt o i lådan låg en följesedel på det jag beställt. Massa strul hit o dit med mail kommer aldrig köpa något här mer 💩

6 maggio 2026

Risposta di StylingAgenten.se

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi beklagar verkligen att du fick fel produkt och att hanteringen därefter upplevdes som strulig. Det är såklart inte den upplevelse vi vill att någon kund ska få hos oss.

När något blir fel vill vi alltid försöka lösa det så snabbt och smidigt som möjligt, och vi är ledsna att det inte kändes så i detta fall. Vi tar med oss din feedback internt så att vi kan bli bättre..

Andreas, StylingAgenten

Valutata 5 stelle su 5

StylingAgenten är alltid bäst!

StylingAgenten är alltid bäst!

8 aprile 2026

Hej! Stort tack för dina fina ord 😍
Det gör oss verkligen superglada att läsa! Vi är så tacksamma för att du handlar hos oss och för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Valutata 5 stelle su 5

Ny leverans och lika bra som vanligt:)

7 maggio 2026

Hej! Stort tack för ditt fina omdöme
Vad roligt att höra att även den nya leveransen levde upp till förväntningarna. Det betyder massor för oss att du återkommer och är nöjd gång på gång!

Valutata 5 stelle su 5

Great perfumes and fast delivery

Great perfumes and fast delivery, will order again!

4 maggio 2026

Risposta di StylingAgenten.se

Hi! Thank you so much for your lovely review
We’re so happy to hear that you’re pleased with the perfumes and the fast delivery. It means a lot to us that you’d like to order again!

You’re always warmly welcome back to StylingAgenten.

Leverans

Beställde puderrouge, helt ok, fick det jag beställde.
Leveransen skulle gå till hemmadressen.
När beskedet kom att det var på väg så gick det inte dit.
Svaret jag fick var att Earlybird inte delade ut i mitt område men då ska det ju inte gå att välja det tycker jag.
Nu fick jag åka 2x2mil för att hämta ett litet paket, då kunde jag ju köpt det i stan när jag ändå var tvungen att åka dit.

30 aprile 2026

Risposta di StylingAgenten.se

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Vad tråkigt att leveransen inte blev som förväntat. Vi förstår verkligen att det blir frustrerande när man väljer hemleverans och sedan ändå behöver åka långt för att hämta paketet.

Du har helt rätt i att det inte ska kännas otydligt i kassan om ett fraktsätt inte fungerar fullt ut i ett visst område. Vi tar med oss din feedback och ser över hur detta visas, så att det blir tydligare framöver.

Skönt att produkten i sig kom fram som den skulle, men vi beklagar verkligen att leveransen blev krångligare än den borde ha varit.

Andreas, StylingAgenten

Valutata 5 stelle su 5

Jättesnabb leverans och superbra…

Jättesnabb leverans och superbra produkter, blev jätteglad när jag fick min leverans så snabbt!

30 aprile 2026

Hej! Stort tack för ditt fina omdöme
Vad roligt att höra att du blev så glad över din leverans och att den kom fram snabbt. Vi blir verkligen superglada av att läsa detta!

Väldigt nöjd

Väldigt nöjd, bra parfymer

29 aprile 2026

Risposta di StylingAgenten.se

Stort tack för din fina recension!

Vad roligt att höra att du är väldigt nöjd och att du gillar våra parfymer. Det betyder mycket för oss.

StylingAgenten

Valutata 5 stelle su 5

De hade slut på favoritparfymen

De hade slut på favoritparfymen, men blev Escada istället från dem som luktar ljuvligt!

24 aprile 2026

Tack för din recension!

Kul att du hittade en ny favorit hos oss – Escada har många uppskattade dofter.

Hoppas att din tidigare favorit snart är tillbaka i lager. Hör gärna av dig om du vill ha tips på liknande alternativ.

StylingAgenten

Rimelige priser.

Rimelige priser.
Rask leveranse med tidligere erfaring.

18 aprile 2026

Risposta di StylingAgenten.se

Stort tack för din fina feedback! 😊 Vad roligt att höra att du är nöjd med både våra priser och den snabba leveransen.

Hoppas vi får välkomna dig tillbaka snart!

Så nöjd

Så nöjd! Fick produkten dagen efter, älskar min parfym!

2 aprile 2026

Risposta di StylingAgenten.se

Stort tack för din fina feedback! 🤍 Vad roligt att höra att du är nöjd och att leveransen gick snabbt – och framför allt att du älskar din parfym!

Varmt välkommen tillbaka 🌸

Valutata 1 stelle su 5

Fake Versace Perfume, Total Waste”

"Don't waste your money—paying kr 869 for a fake Versace perfume."
• "kr 869 down the drain. Fake Versace scent-not even close."
• "Avoid-paying kr 869 for a fake Versace perfume."
• "Fake product. Spent kr 869 on what's supposed to be Versace-not worth it."
• "Waste of money-kr 869 for a fake Versace
perfume.

5 aprile 2026

Hello,

Thank you for your feedback.

We want to be very clear that we only sell 100% authentic products sourced from authorized suppliers. We do not sell replicas or counterfeit items, and claims that the product would be fake are therefore incorrect.

Fragrance can sometimes be perceived differently depending on factors such as skin chemistry, expectations, or even batch variations, which may affect how the scent is experienced. This can sometimes lead to the impression that a scent differs from what was expected.

Regarding returns, unopened products can of course be returned. However, for hygiene and safety reasons, opened fragrance products are not eligible for return, which is standard for this type of item.

If you have any concerns about your product, you are always welcome to contact our customer service so we can look into the matter further and assist you.

Kind regards,
Frida at StylingAgenten

Valutata 5 stelle su 5

Andra gången jag handlar här nu

Andra gången jag handlar här nu, lika nöjd igen!

30 marzo 2026

Risposta di StylingAgenten.se

Stort tack för din fina feedback! 😊 Vad roligt att höra att du är lika nöjd även andra gången – det betyder verkligen mycket för oss.

Hoppas vi får välkomna dig tillbaka många gånger till!

Frida på StylingAgenten

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più