stylelegs.dkRecensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Der er altid et stort udvalg også til curvy kvinder , og hjemmesiden fungerer fantastisk . Der er altid kontakt til sælger , der svarer på mail allerede samme dag. Kvalitets strømper og samtidig er må... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte mandag eftermiddag. Tirsdag morgen lå min pakke på dørtrinnet. Der var desværre en forkert vare med, men jeg kontaktede dem via mail, hvor der blev svaret indenfor få timer. Jeg fik efte... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg købte RIA-ankelstrømper ved stylelegs de passer perfekt til mine korte støvler de er af microfiber som gør dem holdbare på trods af det daglige slid. De passer også godt til mine capribukser... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De bundløse strømpebukser jeg har købt ved styllegs.dk er bare helt fantastiske de er behagelig at have på og passer perfekt jeg bruger dem hverdag og kan kun anbefale styllegs.dk der er mange forskel... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di accessori di moda

Scritti dall'azienda

www.stylelegs.dk - FOR OS DER ELSKER STRØMPER. Vi sælger strømpebukser, leggings, fashion strømper, selvsiddende og meget andet legwear. Vi ønsker at gøre det nemt for dig at shoppe strømper, derfor har vi et stort udvalg i en lækker kvalitet til rimelige priser – så du kun behøver komme ét sted, for at finde de perfekte strømper.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

14 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super glad

Super glad for mit køb, og denne butik. Har handlet hos dem flere gange, og de levere altid indenfor få dage, samt har et stort udvalg af lækre strømper.

7 settembre 2023

Risposta di stylelegs.dk

Tusind tak fordi du handler hos Stylelegs.dk og du vender tilbage for at handle her. Det betyder alverden. Det glæder mig at du kan lide udvalget og fragtiden. Også stor tak for den fine anmeldelse og at du tog dig tiden til at skrive den.

Valutata 5 stelle su 5

Super service flotte strømper.

Super service flotte strømper.
Hurtig levering ikke noget at komme efter.😎😎😎

12 luglio 2023

Risposta di stylelegs.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det er meget påskønnet og det bobler i mit strømpehjerte over at du både er tilfreds med servicen og produkterne.
DBH Charlotte, Stylelegs🌼

God oplevelse

Igen super flotte strømper hurtigt leveret .. klæder min kones ben så flot

28 giugno 2023

Risposta di stylelegs.dk

Jamen det er jo præcis det der er meningen - at fruen er glad. Tusind tak for den fine anmeldelse og fordi du tager dig tiden. Det betyder alverden. Hils fruen og sig tak fra mig fordi hun bruger strømper fra Stylelegs.

Valutata 5 stelle su 5

Super hjemmeside, lækre strømper og hurtig levering.

17 maggio 2023

Risposta di stylelegs.dk

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder virkelig meget, at du er tilfreds og at du gør dig umagen at skrive denne anmeldelse🙏.
De bedste hilsner Charlotte🌺

Valutata 5 stelle su 5

Super lækkere strømper og god…

Super lækkere strømper og god betjening

20 maggio 2023

Risposta di stylelegs.dk

Tusind tak fordi du gør dig umagen at skrive den fine anmeldelse. Glæder mig meget at du er tilfreds og glæder mig til at betjene dig igen.
De bedste hilsner Charlotte🌸

Valutata 5 stelle su 5

Meget lækre strømper til rimelige…

Meget lækre strømper til rimelige priser😊😊😊🎩

3 maggio 2023

Risposta di stylelegs.dk

Tusind tak for den fine anmeldelse og tak fordi du tog dig tiden til at skrive den. Det glæder mig meget at høre du er tilfreds med såvel strømper som pris.

Kundeservice uden sammenligning

Helt igennem en fantastisk kundeservice. Sendte et billede af en trøje, og Stylelegs fandt præcis strømper i samme farve. Og ovenikøbet fremsendt i ekspresfart, så jeg nåede at have dem på til festen.
Tak til Stylelegs.

1 maggio 2023

Risposta di stylelegs.dk

Det er mig der takker dels fordi det bare er de skønneste kunder jeg får lov at betjene og dels fordi du gør dig umagen at skrive en fin anmeldelse. Det betyder alverden.
DBH Charlotte🌸

De er så gode

De er så gode. passer og elastikken er lige som den skal være jeg har før købt i Føtex men har prøvet at de glider ned , jeg er meget glad ,nu er der ikke noget at være nervøs for . Tusind tak

1 maggio 2023

Risposta di stylelegs.dk

Tusind tak for den fine anmeldelse og ikke mindst tilliden. Det betyder alverden. DBH Charlotte🌻

Valutata 5 stelle su 5

god kvalitet til fornuftige priser

god kvalitet til fornuftige priser, konen blev glad, og så er alle glade

13 febbraio 2023

Risposta di stylelegs.dk

Tusind tak for den fine anmeldelse og tak fordi du tog dig tiden til at skrive den. Det glæder mig meget at du er tilfreds med pris og produkter og at konen er glad. Og du har helt ret, når konen er glad er alting jo godt😊

Valutata 4 stelle su 5

Tak for tilsendte

Tak for tilsendte! Jo det var fint,næste gang bestiller jeg nok str. 3xXL. 2xXL var fint, men jej foretrækker de andre!
Mvh. F. Norreen

17 gennaio 2023

Risposta di stylelegs.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det var dejligt du ville tage dig tiden dertil. Det påskønner jeg meget og ser frem til at betjene dig på shoppen igen.

flot service

Jeg er ikke helt sikker på datoen, men den service, jeg fik var flot. Jeg kunne ikke betale med kort, som var blevet væk, men Charlotte sørgede for, at jeg bare kunne overføre betalingen til en konto. De første strømper var lidt for små, så bestilte jeg to par XXLarge. Igen fik jeg lov til at overføre pengene, og igen kom varen hurtigt. Jeg er gammel og klumrer tit i det, men den elskværdige og effektive Charlotte ordnede alt uden besvær. Flot service!
venlig hilsen,
gamle Thorkil

13 gennaio 2023

Risposta di stylelegs.dk

Kære Thorkil. Det har slet ikke været besværligt eller omstændeligt at hjælpe dig. Uanset hvem man er eller hvilken alder man har, så finder vi da bare ud af det. Tusind tak for din fine anmeldelse og det pæne ord. Det betyder alverden og jeg vil glæde mig til at betjene dig på shoppen igen. De bedste hilsner Charlotte🌺

Valutata 5 stelle su 5

Super service, modtog vare med fejl, det klarede stylelegs uden problemer. Kan klart anbefale dem

11 dicembre 2022

Risposta di stylelegs.dk

Tusind tak for den fine anmeldelse og anbefaling. Det er virkelig sødt af dig at du skriver en så positiv anmeldelse, når der nu var produktionsfejl i de strømper du modtog. Det glæder mig meget at du synes det blev løst ordentligt og jeg håber at kunne betjene dig på shoppen en anden gang. DBH Charlotte🌼

Virkelig god service

Virkelig god service. Kan klart anbefales.

27 dicembre 2022

Risposta di stylelegs.dk

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det var sødt af dig at tage dig tiden til at skrive den og det glæder mig at du har været tilfreds med servicen. Rigtig godt nytår. DBH Charlotte🥳

Valutata 5 stelle su 5

Sidder tæt og lækkert på benene ❤️❤️😁…

Sidder tæt og lækkert på benene ❤️❤️😁 sammen med et par høje hæle udgør de et flot og lækkert hele' .

9 dicembre 2022

Risposta di stylelegs.dk

Tusind tak for den fine anmeldelse og at du tager dig tiden til at skrive den. Det glæder mig meget at du kan lide strømperne fra Stylelegs.
Rigtig godt nytår. DBH Charlotte🥳

Valutata 2 stelle su 5

Placering af printet matcher ikke h-v strømpe imellem

Printet på de selvsiddende strømper med lidt print på siden af underbenet samt rundt elastikbåndet - matcher ikke i placeringen. Det er superærgerligt, for det syner og gør, at jeg ikke har lyst til at tage dem på.

Tilføjelse efter respons fra forhandleren:
Jeg synes faktisk ikke, at det er en "dårlig anmeldelse", jeg skrev. Stjernerne er ikke et udtryk for min utilfredshed med Stylelegs som forhandler; den del har fungeret upåklageligt - men da jeg ikke kan anmelde producenten og deres fabrikation, fordi jeg ikke kender jeres leverandør - ender anmeldelsen hos jer, som forhandler. Hermed uddybbet.

Jeres respons virker enormt fordømmende. Det synes jeg ingenlunde klæder en ellers fin forretning og ditto image. Jeg har før handlet hos jer, og aldrig før har der været noget; igen, denne anmeldelse går på produktet, som jeg har al grund til at være utilfreds med - uden skyggen af forventning om, at I åbner og tjekker hver og en af jeres varer inden videresalg.

8 dicembre 2022

Risposta di stylelegs.dk

Det er rigtig ærgerligt, at du vælger at skrive en dårlig anmeldelse på et produkt der ikke lever op til dine forventninger i stedet for at rette direkte henvendelse til shoppen.

Det hænder, ligesom med alle andre produkter, at der opstår produktionsfejl og det kan jo umiddelbart lyde til at det er det der er sket her. Derudover er det faktisk således at hvis du i stedet for at skrive en dårlig anmeldelse, havde brugt tiden på at rette henvendelse til direkte til mig med en reklamation, så havde du nu vidst at man som kunde i Stylelegs ALTID får sine penge retur ved reklamationer og at jeg også i dit tilfælde ville have stået på hovedet for at du blev tilfreds og fik en god service.
MVH Charlotte

Fantastiske strømper

Fantastiske strømper som sidder perfekt. Fik ros fra alle. Altid en god oplevelse når jeg handler hos StyleLegs

2 dicembre 2022

Risposta di stylelegs.dk

Jeg er meget taknemmelig for din fine anmeldelse af Stylelegs og ikke mindst skønt at du vil tage dig tiden at skrive den. Det betyder meget for mig at du er tilfreds.

Valutata 4 stelle su 5

De er super gode

20 ottobre 2022

Kære Lone
Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder mit strømpehjerte at høre du er tilfreds med strømperne.

Valutata 5 stelle su 5

super hurtigt levering hver gang og…

super hurtigt levering hver gang og gode strømpebukser, kan kun anbefales 👍

22 ottobre 2022

Kære Heidi
Tusind tak for din super fine anmeldelse. Det glæder mig meget at høre at du er tilfreds både med strømperne og leveringstiden. Det var sødt af dig at tage dig tiden til at skrive den positive anmeldelse. TAK🌺

Valutata 5 stelle su 5

God service hurtig levering tak

5 ottobre 2022

Risposta di stylelegs.dk

Tusind tak for den fine anmeldelse og fordi du tog dig tiden til at skrive den. Det er så dejligt at høre at du er tilfreds og glæder mig til at betjene dig på shoppen igen. DBH Charlotte

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più