Der er altid et stort udvalg også til curvy kvinder , og hjemmesiden fungerer fantastisk . Der er altid kontakt til sælger , der svarer på mail allerede samme dag. Kvalitets strømper og samtidig er må... Leggi di più
Bestilte mandag eftermiddag. Tirsdag morgen lå min pakke på dørtrinnet. Der var desværre en forkert vare med, men jeg kontaktede dem via mail, hvor der blev svaret indenfor få timer. Jeg fik efte... Leggi di più
Jeg købte RIA-ankelstrømper ved stylelegs de passer perfekt til mine korte støvler de er af microfiber som gør dem holdbare på trods af det daglige slid. De passer også godt til mine capribukser... Leggi di più
De bundløse strømpebukser jeg har købt ved styllegs.dk er bare helt fantastiske de er behagelig at have på og passer perfekt jeg bruger dem hverdag og kan kun anbefale styllegs.dk der er mange forskel... Leggi di più
www.stylelegs.dk - FOR OS DER ELSKER STRØMPER. Vi sælger strømpebukser, leggings, fashion strømper, selvsiddende og meget andet legwear. Vi ønsker at gøre det nemt for dig at shoppe strømper, derfor har vi et stort udvalg i en lækker kvalitet til rimelige priser – så du kun behøver komme ét sted, for at finde de perfekte strømper.
Lumbyvej 34, 5000, Odense C, Danimarca
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Super glad for mit køb, og denne butik. Har handlet hos dem flere gange, og de levere altid indenfor få dage, samt har et stort udvalg af lækre strømper.

Risposta di stylelegs.dk
Super service flotte strømper.
Hurtig levering ikke noget at komme efter.😎😎😎

Risposta di stylelegs.dk
Igen super flotte strømper hurtigt leveret .. klæder min kones ben så flot

Risposta di stylelegs.dk
Super lækkere strømper og god betjening

Risposta di stylelegs.dk
Meget lækre strømper til rimelige priser😊😊😊🎩

Risposta di stylelegs.dk
Helt igennem en fantastisk kundeservice. Sendte et billede af en trøje, og Stylelegs fandt præcis strømper i samme farve. Og ovenikøbet fremsendt i ekspresfart, så jeg nåede at have dem på til festen.
Tak til Stylelegs.

Risposta di stylelegs.dk
De er så gode. passer og elastikken er lige som den skal være jeg har før købt i Føtex men har prøvet at de glider ned , jeg er meget glad ,nu er der ikke noget at være nervøs for . Tusind tak

Risposta di stylelegs.dk
god kvalitet til fornuftige priser, konen blev glad, og så er alle glade

Risposta di stylelegs.dk
Tak for tilsendte! Jo det var fint,næste gang bestiller jeg nok str. 3xXL. 2xXL var fint, men jej foretrækker de andre!
Mvh. F. Norreen

Risposta di stylelegs.dk
Jeg er ikke helt sikker på datoen, men den service, jeg fik var flot. Jeg kunne ikke betale med kort, som var blevet væk, men Charlotte sørgede for, at jeg bare kunne overføre betalingen til en konto. De første strømper var lidt for små, så bestilte jeg to par XXLarge. Igen fik jeg lov til at overføre pengene, og igen kom varen hurtigt. Jeg er gammel og klumrer tit i det, men den elskværdige og effektive Charlotte ordnede alt uden besvær. Flot service!
venlig hilsen,
gamle Thorkil

Risposta di stylelegs.dk
Super service, modtog vare med fejl, det klarede stylelegs uden problemer. Kan klart anbefale dem

Risposta di stylelegs.dk
Sidder tæt og lækkert på benene ❤️❤️😁 sammen med et par høje hæle udgør de et flot og lækkert hele' .

Risposta di stylelegs.dk
Printet på de selvsiddende strømper med lidt print på siden af underbenet samt rundt elastikbåndet - matcher ikke i placeringen. Det er superærgerligt, for det syner og gør, at jeg ikke har lyst til at tage dem på.
Tilføjelse efter respons fra forhandleren:
Jeg synes faktisk ikke, at det er en "dårlig anmeldelse", jeg skrev. Stjernerne er ikke et udtryk for min utilfredshed med Stylelegs som forhandler; den del har fungeret upåklageligt - men da jeg ikke kan anmelde producenten og deres fabrikation, fordi jeg ikke kender jeres leverandør - ender anmeldelsen hos jer, som forhandler. Hermed uddybbet.
Jeres respons virker enormt fordømmende. Det synes jeg ingenlunde klæder en ellers fin forretning og ditto image. Jeg har før handlet hos jer, og aldrig før har der været noget; igen, denne anmeldelse går på produktet, som jeg har al grund til at være utilfreds med - uden skyggen af forventning om, at I åbner og tjekker hver og en af jeres varer inden videresalg.

Risposta di stylelegs.dk
Fantastiske strømper som sidder perfekt. Fik ros fra alle. Altid en god oplevelse når jeg handler hos StyleLegs

Risposta di stylelegs.dk
super hurtigt levering hver gang og gode strømpebukser, kan kun anbefales 👍