stylelegs.dkRecensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Der er altid et stort udvalg også til curvy kvinder , og hjemmesiden fungerer fantastisk . Der er altid kontakt til sælger , der svarer på mail allerede samme dag. Kvalitets strømper og samtidig er må... Leggi di più

Bestilte mandag eftermiddag. Tirsdag morgen lå min pakke på dørtrinnet. Der var desværre en forkert vare med, men jeg kontaktede dem via mail, hvor der blev svaret indenfor få timer. Jeg fik efte... Leggi di più

Jeg købte RIA-ankelstrømper ved stylelegs de passer perfekt til mine korte støvler de er af microfiber som gør dem holdbare på trods af det daglige slid. De passer også godt til mine capribukser... Leggi di più

De bundløse strømpebukser jeg har købt ved styllegs.dk er bare helt fantastiske de er behagelig at have på og passer perfekt jeg bruger dem hverdag og kan kun anbefale styllegs.dk der er mange forskel... Leggi di più

1. Negozio di accessori di moda

www.stylelegs.dk - FOR OS DER ELSKER STRØMPER. Vi sælger strømpebukser, leggings, fashion strømper, selvsiddende og meget andet legwear. Vi ønsker at gøre det nemt for dig at shoppe strømper, derfor har vi et stort udvalg i en lækker kvalitet til rimelige priser – så du kun behøver komme ét sted, for at finde de perfekte strømper.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

1K recensioni

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

14 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

En udsøgt fornøjelse som altid

En udsøgt fornøjelse som altid, ekstrem hurtig levering dag til dag.
Kvaliteten helt i top, selvsiddende 60 🥰

29 dicembre 2023

Risposta di stylelegs.dk

Den udsøgte fornøjelse går begge veje og det er derfor skønt at betjene dig. Tusind tak for din fine anmeldelse. Glæder mig meget at høre at alt er i orden. Betyder alverden.
De bedste hilsner Charlotte🌼

Bestillingen af de lækreste strømper

Bestillingen af de lækreste strømper, var mega nemt og hurtig lervering… men men men, jeg fik desværre ikke engang strømperne helt på, inden de gik i stykker øverst foran ved syning, som så bare løb ned ad mod låret..
Øv øv, jeg havde glædet mig til dem, de var lige prikket over i til nytårs kjolen.
Strømpen er:
SUBLIME strømpebukser med hofteholderlook 20 DEN. - S/M, Sort

19 dicembre 2023

Risposta di stylelegs.dk

Tusind tak for din anmeldelse. Det kan desværre ikke undgås, at der forekommer produktionsfejl i nylonstrømper - enten i syningerne eller i selve vævningen af garnet. Fejlene sker uanset prisklasse og kvalitet af strømperne. På hjemmesiden, opfordrer jeg derfor altid til at henvende sig direkte på kontakt@stylelegs.dk, fordi jeg så dermed har mulighed for at kompensere for dette. Det glæder mig meget at læse, at de processer jeg faktisk har indflydelse på - såsom hvor hurtigt varen bliver sendt og hvor nemt det er at bestille, var i orden.
DBH Charlotte🌸

Syntes desværre ikke kvaliteten er…

Syntes desværre ikke kvaliteten er særlig god. De er lidt stive i materialet

13 dicembre 2023

Risposta di stylelegs.dk

Tusind tak for anmeldelsen. Jeg er ked af at høre at du oplever strømperne som stive i materialet. Der er over 300 forskellige strømper på shoppen, og da jeg ikke tidligere har hørt fra kunder med samme udfordring, kan du kontakte mig på kontakt@stylelegs.dk, hvis det er noget jeg skal undersøge nærmere. Du er også altid velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon, så jeg kan rådgive dig om de forskellige strømpematerialer inden et køb, og dermed finde de strømper der passer til dig.

Smukke lækre strømper

Smukke lækre strømper. Hurtig levering og alt tip top. Eneste grundt til 4/5 er at enkelte strømper var flere størrelser størrer i pasform, og dermed alt for store. Lidt ærgeligt. Men ellers super fint. Har allerede købt igen😊

5 dicembre 2023

Risposta di stylelegs.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse og fordi du tager dig tiden til at skrive den. I forhold til at klassificere størrelserne, kan jeg kun tage udgangspunkt i producenternes størrelsesinddeling og størrelsesguides. Det er derfor også en stor hjælp for mig og andre kunder, hvis du vil skrive til mig på kontakt@stylelegs.dk hvilke strømper det drejer sig om, så jeg kan undersøge om de er store i størrelsen. Også tusind tak fordi du handler hos Stylelegs igen. Glædelig jul.

Alt er TIP TOP

Jeres produkter er altid tip top kvalitet ligesom jeres service også mht. levering.
Alt er perfekt 👍
10 stjerner herfra

9 dicembre 2023

Risposta di stylelegs.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse og tusind tak fordi du gav dig tiden til at skrive den. Det er virkelig dejligt at høre at du er tilfreds på alle parametre og det glæder mit strømpehjerte og betyder alverden. Jeg glæder mig til at betjene dig på shoppen igen.
DBH Charlotte🌺

Strømperne ser fine ud og er nok også…

Strømperne ser fine ud og er nok også ok til prisen - købte med rabat under Black Friday. Ved ikke mht kvalitet da jeg ikke har prøvet dem endnu. Umiddelbart hurtig levering ca. 5 dage, men er sikker på det skyldes BF-travlhed 🖤

30 novembre 2023

Risposta di stylelegs.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse og fordi du tager dig tiden til at skrive den. Det glæder mig at du synes strømperne ser fine ud og at prisen er i orden. Jeg håber de også lever op til dine øvrige forventninger. Og beklager den meget lange leveringstid, men ja det skyldes Black Friday travlhed både hos Stylelegs og fragtselskaberne.

Flotte strømper/ dårlig kvalitet

Strømperne er superflotte og skiller sig positivt ud. Jeg har for kort tid siden købt 6 par hos jer, men har indtil videre kun haft et par på. Jeg havde dem på ud at spise, så jeg er ærligt skuffet over, at de efter dette er fyldt med vandrette “streger” i materialet. Jeg håber at de 5 andre par lever op til det forventede.

21 novembre 2023

Risposta di stylelegs.dk

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre at strømperne ikke var tilfredsstillende i kvalitet. Der er over 300 forskellige strømper fra 19 forskellige mærker på shoppen, så jeg ved ikke hvilke strømper det drejer sig om. Du er derfor velkommen til at kontakte mig på kontakt@stylelegs.dk, så jeg kan få indsigt i, hvilke strømper der evt. er produktionsfejl eller et generelt kvalitetsproblem med. Det er altid bedst at rette henvendelse direkte, når der er tale om en reklamation eftersom jeg kan refundere kunden for købet samt blive gjort opmærksom på at der evt. er bestemte strømper, som ikke har en god nok kvalitet til at blive solgt på shoppen.
DBH Charlotte🌻

Behøver ikke at prøve ved at jeres…

Behøver ikke at prøve ved at jeres strømper altid er i orden. Bliver altid komplimteret for mine strømper og fortæller alle hvor jeg har den fra

29 novembre 2023

Risposta di stylelegs.dk

Tusind tak for den fine anmeldelse og fordi du ville dele din oplevelse. Det er virkelig skønt at høre du er tilfreds med strømperne. Også en kæmpe tak fordi du anbefaler Stylelegs til andre. Det betyder alt.
DBH Charlotte🌼

Fantastisk service og gode produkter

Fantastisk service. Dejlige strømpebukser.
Stylelegs ydede en fantastisk service ifm. varer, der var forsvundet under transporten. Strømpebukserne jeg senere modtog var rigtig flotte og dejlige at have på. Synes absolut kvaliteten er ok og til en meget fornuftig pris.

29 novembre 2023

Risposta di stylelegs.dk

Det er mig der takker dig - både fordi du handler hos Stylelegs, for den fine anmeldelse og fordi du vil dele dette med andre. Det glæder mig desuden at høre at vi fik løst problemet med den manglende levering på en ordentlig måde.
DBH Charlotte🌺

Super fin handel og der er altid noget…

Super fin handel og der er altid noget som frister på deres hjemmeside. Senest købte jeg 2 par strømpebukser afmærket Ballerina, de er super flotte og en rigtig god kvalitet, dog er de meget lavtaljet og det kunne I godt skrive så også førstegangskøbere også ved det. Men alt i alt kun positivt herfra.

9 novembre 2023

Risposta di stylelegs.dk

Tusind tak for den fine anmeldelse og fordi du handler hos Stylelegs.dk. Det er jo skønt at høre, at der altid er noget der frister. Det er altid svært at beskrive strømpebukserne tilstrækkeligt. Derfor laves beskrivelserne primært ud fra producenternes og derudover hvis der er mange kunder der f.eks. oplever et bestemt par strømper som små i størrelsen, så anføres dette også i beskrivelsen. Det er derfor super godt at du deler din oplevelse.
DBH Charlotte🌸

Synes ikke pris og kvalitet hænger…

Synes ikke pris og kvalitet hænger sammen, kommer ikke til at handle her igen.
Kvaliteten er bedre på de strømpebukser fra Føtex. Og der kunne jeg have sparet virkelig mange penge...
det skal hertil siges jeg havde dem på ud og spise og ikke en tur i byen.

3 novembre 2023

Risposta di stylelegs.dk

Jeg er ked af at høre, at strømperne ikke var tilfredsstillende. Jeg ved desværre ikke hvilke strømper det drejer sig om, men jeg vil da opfordre dig til at rette henvendelse på kontakt@stylelegs.dk og skrive lidt om hvori der har har været problemer. Om det er fordi der eksempelvis har været løbere i strømperne, syninger der ikke var gode eller noget helt tredje. Derefter har jeg mulighed for at kompensere dig for købet.
DBH Charlotte🌺

Min kæreste har altid været meget…

Min kæreste har altid været meget tilfreds med hvad vi har købt, god kvalitet og til en fornuftig pris!
Aldrig været problemer med levering

13 novembre 2023

Risposta di stylelegs.dk

Hvor er det bare dejligt at høre og tusind tak for din fine anmeldelse. Det betyder virkelig meget for mig. Glæder mig til at betjene jer igen.

Lækre produkter

Lækre produkter, god kvalitet og super god service! Tak 🙏

10 novembre 2023

Risposta di stylelegs.dk

Det er mig der takker dig. Fordi du handler dine strømper hos Stylelegs og fordi du er så sød at skrive en skøn anmeldelse. Det betyder alverden. Glæder mig til at betjene dig igen.
DBH Charlotte🌺

Altid hurtig levering og rigtig flotte…

Altid hurtig levering og rigtig flotte og lækre nylonstrømper som kan fåes til alle lejligheder.

6 novembre 2023

Risposta di stylelegs.dk

Tusind tak for den fine anmeldelse og skønt du ville tage dig tiden til at skrive den🙏Det glæder mig at du kan finde strømper til alle lejligheder og jeg glæder mig til at betjene dig igen.
DBH Charlotte🌼

Forsendelsen kom hurtigt og var intakt…

Forsendelsen kom hurtigt og var intakt .bemærkede straks det var god og holdbar kvalitet. Vil helt sikkert handle med jer igen

2 ottobre 2023

Risposta di stylelegs.dk

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det glæder mig meget at alt var som det skal være. Vil glæde mig at betjene dig igen.
DBH Charlotte🌺

en fornøjelse at handlendle…

Det er altid en fornøjelse at handle hos jer. Altid en masse nye vare og også i mange str. Så alle kan finde noget de kan bruge. Lynhurtig betjening varene kommer efter få dage og det er en fornøjelse at pakke op. Skulle der være noget som jeg er i tvivl om angående varene kan vi altid ringe og der får vi en dejlig sød og meget forstående pige til at hjælpe os tusind tak.
Jeg skal ikke handle andre steder så jeg er vel en trofast kunde.

28 settembre 2023

Risposta di stylelegs.dk

Det er sådanne tilbagemeldinger, der gør at jeg bare elsker mit job og det går lige i hjertet. Tusind tak fordi du handler trofast hos Stylelegs. Tusind tak for roserne og at du skriver denne søde og fine anmeldelse. Ingen dig - ingen Stylelegs, så det betyder bare alt for mig. Jeg glæder mig til at betjene dig igen - og ring endelig hvis der er noget. Elsker at høre fra mine søde kunder.
DBH Charlotte🌹

Meget tilfreds

Meget tilfreds. Hurtig levering og gode priser. Ikke sidste gang jeg har handlet der.
Var desuden så heldig at vinde gavekort til ny ordre.

22 settembre 2023

Risposta di stylelegs.dk

Tusind tak for den fine anmeldelse og at du tog dig tiden til at skrive den. Det betyder alt. Det glæder mig at du er tilfreds og at Stylelegs.dk er en strømpeshop du vil vende tilbage til.
DBH Charlotte, Stylelegs.dk🌼

Super glad for mit køb

Super glad for mit køb, hurtig levering

21 settembre 2023

Risposta di stylelegs.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse og at du tog dig tiden til at skrive den. Det glæder mig at du handler hos Stylelegs.dk og at du er tilfreds.
DBH Charlotte, Stylelegs🌻