Ik heb bij Studentendrukwerk mijn eindwerk geprint, en ze hebben me onwijs goed geholpen om alles soepel te laten verlopen. Mijn bestelling werd onwijs snel geleverd en gedurende het hele proces ben... Leggi di più
Snelle levering, product zoals verwacht en echte topkwaliteit. Helemaal waar voor mijn geld, super blij!
Ik heb 2 boeken laten inbinden. PostNl geeft aan dat het is afgeleverd in de brievenbus. Dit is niet mogelijk want onze brievenbus is daarvoor te klein. Studentendrukwerk heeft aangegeven het te gaan... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Snelle levering en goede service. In eerste instantie was mijn printopdracht niet helemaal goed gegaan, er zat een veeg in. Ik heb gelijk contact opgenomen en werd snel geholpen en ze boden twee goede... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Snel jouw scriptie of thesis professioneel laten printen en inbinden? Dan ben je bij Studentendrukwerk aan het juiste adres!
Osloweg 75, 9723 BJ, Groningen, Paesi Bassi
- info@studentendrukwerk.nl
- www.studentendrukwerk.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Makkelijk en duidelijk bestelproces
Makkelijk en duidelijk bestelproces, snel geleverd en erg blij met het product
Makkelijk te bestellen
Makkelijk te bestellen, goed materiaal en netjes afgewerkt
Bijzonder blij met hun service
Bijzonder blij met hun service, snel, mooi, makkelijk en een hoop keuze!
Zeer (klant)vriendelijk
De 2 bestelde items waren in eerste instantie niet helemaal in orde. Nadat ik een mail met de klacht omschrijving en foto's had gestuurd, kreeg ik de dag erna al reactie. Ze zouden de 2 producten herdrukken en versturen, zonder retour name van de eerst geleverde producten. Zeer (klant)vriendelijk en accuraat. Prima webshop!
Perfect werk voor een zeer schappelijke prijs
Perfecte druk van een boek waar ik ruim een half jaar aan heb gewerkt. Mijn verwachtingen waren hoog gespannen, gegeven de talrijke positieve reviews. Het resultaat overtrof nog ruimschoots mijn verwachtingen. Ik ben erg blij met het resultaat en beveel Studentendrukwerk zonder reserve bij iedereen aan. Goede website die na het uploaden al een preview geeft van het resultaat. Duidelijke aanwijzingen voor de aanlevering. Correcte communicatie over productietijd. Inzage van proefexemplaar voordat de hele oplage (21 exemplaren) wordt gedrukt. Maar bovenal prachtig boek voor een zeer schappelijke prijs.
Tevreden over werkboekjes
Ik laat hier altijd mijn werkboekjes drukken. Prima, klantvriendelijk, regelmatig leuke kortingsacties. Ik ben al jaren klant hier.
Herdruk boek en goede communicaie
Ik heb een boek geschreven met reisverhaal, perssonlijk verhaal en foto’s. Bij de 1e druk bleken foro’s onscherp. Samen met Robin naar oplossing gezocht. Hij heeft mijn bestand via wetransfer opnieuw laten inlezen (ipv upload via website) en de controle gehouden pver de kwaliteit. Het boek waar ik er 5 van had laten maken is vervolgens met goede kwaliteit geleverd. De tussentijdse communicatie met hem was goed verzorgd
Mooi drukwerk met goede prijs-kwaliteit
Heel tevreden over de bestelling. De tool op de website werkte uitstekend, en de informatie over aanleververeisten is ook duidelijk. Fijn dat je ook als niet-student een bestelling kan doen, want de prijs-kwaliteit verhouding vind ik erg goed. Ook handig: bij bestelling van 10 boeken of meer is er de optie voor een proefdruk. Toen ik de proefdruk ontving, kon ik daarna nog aanpassingen doen, dus dat was prettig. De levertijden zijn niet supersnel, maar voor mij geen probleem. Verder was het mij ook niet helemaal duidelijk hoe ik de aanpassingen nav de proefdruk door kon geven. Gelukkig werd ik door de klantenservice spontaan gebeld voor het vervolg. Ik ga zeker hier nog een keer wat bestellen.
Zeer goede kwaliteit, maar communicatie ondermaats
In december 2024 en juni 2025 heb ik verschillende bestellingen geplaatst (hardcover boek, A2-poster) en de geleverde producten waren van zeer goede kwaliteit. In juni had ik enkele vragen, die ik via de chatbox gesteld heb. Als AI geen antwoord weet, kun je een medewerker inschakelen en mag je binnen 24 uur een reactie verwachten. Dat is in geen enkel geval op tijd gebeurd, soms helemaal niet. Na de ontvangst van een proefdruk (van een boek) kun je via WeTransfer een gecorrigeerd bestand opsturen, maar deze transfer liet men verlopen, waardoor de gedrukte boeken (na herhaald contact via chatbox en telefoon) met vertraging geleverd werden. Overigens werd bij een onjuist berekende korting het teveel betaalde wel keurig teruggestort.

Risposta di Studentendrukwerk
Snelle service, handige editor
Snelle service, mooie producten en de prijzen zijn voordelig. Bevalt me prima! Vooral de online editor is handig in gebruik, geen poespas, gewoon snel het gewenste resultaat. Ik heb eerder besteld hier en zal dat zeker opnieuw doen.
Tevreden
Eenvoudig samen te stellen op de website. Keuze uit diverse bindwijzes en harde kaften.
Levering duurde ong. 2 weken. Druk is goed, prijs-kwaliteit.
Simpelweg pdf aangeleverd en de…
Simpelweg pdf aangeleverd en de software maakt er zonder gedoe een prachtboek van. Netjes en snel afgedrukt en geleverd…
Super service en perfect drukwerk!
Super goede service en perfect drukwerk! Altijd wel spannend, een nieuwe drukker maar ik ga hier zeker vaker bestellen. Hele vriendelijke medewerkers die meedenken en echt helpen, zelfs op zondagmiddag. Drukwerk zag er top uit. Echt een aanrader dus!
Een aanrader
Makkelijk bestelsysteem. Uitstekend werk. Solide verzending. Prettige prijs.
Makkelijke website
Makkelijke website, goede kwaliteit en snel geleverd
Heel mooi
Geweldig, mijn afbeeldingen zagen er hetzelfde uit. Afdruk papier was qualiteit😍. Onder de indruk..
Erg blij met het resultaat
We hebben een groot boek besteld met kinderfoto’s.
Ongeveer 400 pagina’s.
De site is gebruiksvriendelijk, duidelijke opties hoe je het wilt hebben en we hadden ook nog eens een leuke korting.
Snelle levering en erg blij met het resultaat.
Zeker aan te raden.
Erg tevreden
Erg tevreden. Het product was super mooi gedrukt en goeie kwaliteit. Ik had donderdag avond iets besteld en kreeg het zaterdag al terwijl ik het eigenlijk dinsdag zou krijgen. Top service!
Fantastische ervaring.
Duidelijke website met wat de keuze is, vooraf is de prijs te berekenen wat het gaat kosten.
Inleveren gaat snel en makkelijk en vooraf is te zien hoe het resultaat gaat worden. Mijn bestelling was zelfs een dag eerder dan gezegd geleverd en ziet er echt van top kwaliteit uit. Mijn volgende printwerk gaat zeker weer door studentendrukwerk gemaakt worden! Heel erg bedankt voor jullie fantastisch werk.
Snelle verzending en top service
Snelle verzending en top service