Studentendrukwerk Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb bij Studentendrukwerk mijn eindwerk geprint, en ze hebben me onwijs goed geholpen om alles soepel te laten verlopen. Mijn bestelling werd onwijs snel geleverd en gedurende het hele proces ben... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, product zoals verwacht en echte topkwaliteit. Helemaal waar voor mijn geld, super blij!

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb 2 boeken laten inbinden. PostNl geeft aan dat het is afgeleverd in de brievenbus. Dit is niet mogelijk want onze brievenbus is daarvoor te klein. Studentendrukwerk heeft aangegeven het te gaan... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering en goede service. In eerste instantie was mijn printopdracht niet helemaal goed gegaan, er zat een veeg in. Ik heb gelijk contact opgenomen en werd snel geholpen en ze boden twee goede... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Stampante digitale

Scritti dall'azienda

Snel jouw scriptie of thesis professioneel laten printen en inbinden? Dan ben je bij Studentendrukwerk aan het juiste adres!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

217 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

68 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Precies wat ik wilde

Het was heel makkelijk om te bestellen en binnen een paar dagen kwamen de prachtige boekjes binnen. Ze waren precies gedrukt zoals ik wilde, dus ontzettend blij mee. Aanrader!

30 settembre 2025
Valutata 4 stelle su 5

Makkelijk, snel, goede prijs/kwaliteit en service!

Makkelijk om bestanden up te loaden, snel klaar en prijs/ kwaliteit verhouding is goed. Er was één foutje ingeslopen in de binding van één van mijn bestelde boeken maar na een mailtje hierover is er direct een nieuw exemplaar opgestuurd. Ik zou weer hier terugkomen!

27 agosto 2025
Logo di Studentendrukwerk

Risposta di Studentendrukwerk

Goedemiddag,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over het gemak van bestanden uploaden en de prijs-kwaliteitverhouding van onze producten.

We waarderen ook je feedback over hoe we het foutje in de binding van je boek hebben opgelost. Bij Studentendrukwerk streven we ernaar om eventuele problemen altijd snel en naar tevredenheid op te lossen.

We zien je graag weer terug voor een volgende bestelling!

Team Studentendrukwerk

Absoluut aan te bevelen

Maakte van Studentendrukwerk gebruik om een scriptie te laten drukken. Duidelijke website, goede klantenservice, redelijke prijs, duidelijke communicatie. Absoluut aan te bevelen.

26 agosto 2025

Vakwerk

Vanwege de gunstige prijs en snelle levering waren mijn verwachtingen niet heel hoog gespannen, maar dat bleek geheel onterecht. Mijn boek met harde kaft had niet beter en mooier gemaakt kunnen worden. Zeer indrukwekkend!

19 agosto 2025

Netjes

Ik had zelf een fout gemaakt maar kon dat dankzij een medewerker herstellen. Fijn contact. Product voldoet aan de verwachtingen en keurig geleverd.

4 agosto 2025

Prachtig magazine

We hebben een magazine laten drukken met harde cover. Hij is echt prachtig geworden. Zeer mooie afdrukken met heldere foto’s en zeer stevig papier. De cover ziet er ook heel mooi uit. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

18 agosto 2025

Geweldig!

Geweldige site! Prachtige a4 notitieboeken met harde kaft besteld, snel bezorgd en geweldige kwaliteit. Echt een aanrader

12 agosto 2025
Valutata 5 stelle su 5

Duidelijke site en heldere aanleverinstructies. Supersnelle levering! Vrijdag besteld en zaterdag geleverd (600 flyers A5).
Kwaliteit is prima in orde.
Puntje van aandacht: brievenbuspakketje paste niet door de brievenbus.

2 agosto 2025
Valutata 4 stelle su 5

Kwaliteit laat te wensen over, wel goed opgelost

Hele aardige mensen, maar matige kwaliteit en onduidelijke instructies. Had stickers besteld van 4×4 cm, maar deze lieten met geen mogelijkheid los van het vel. Naar de balie gegaan en de dame daar zei dat dit met deze stickers altijd zo is en ze dus eigenlijk niet bruikbaar zijn. Bijzonder dat het probleem dus bekend is, maar blijkbaar niets aan gedaan wordt. De klantenservice zei dan weer dat het normaal gesproken wel goed werkt, dus ik weet niet precies wat er aan de hand is...

Daarnaast vond ik de aanleverspecificaties erg onduidelijk. Staat alleen in mm aangegeven, maar niet in wat voor resolutie voor digitale bestanden, terwijl veel mensen (zeker studenten) over het algemeen geen InDesign oid gebruiken lijkt mij. Hierdoor heb ik best lang moeten uitzoeken hoe ik de bestanden correct moest aanleveren, waardoor uiteindelijk ook een verkeerde print is gemaakt. Noemen ze een klant fout, vind het zelf gewoon onduidelijk aangegeven. Bij andere drukwerk bedrijven was dit veel duidelijker.

Wel heeft de klantenservice, zowel aan de balie als aan de telefoon, me heel goed geholpen en heb ik mijn flyers gratis opnieuw gedrukt gekregen, dat is erg netjes. Wat betreft die stickers blijf ik een vaag verhaal vinden haha

Wil je dus echt de beste ervaring en kwaliteit kun je beter elders zoeken. Maar verder een prima bedrijf met scherpe prijzen.

4 agosto 2025
Logo di Studentendrukwerk

Risposta di Studentendrukwerk

Goedemiddag Midas,

Hartelijk dank voor je review en het delen van je ervaring. We waarderen je feedback!

Het probleem met de stickers is absoluut een productiefout geweest, dit is niet normaal bij dit product en niet wat je van dat product mag verwachten. Dit wordt intern opgepakt met de productie en de kosten hiervoor zijn dan ook teruggestort.

De aanleverspecificaties proberen we zo duidelijk mogelijk te maken op onze website: voor digitale bestanden werken we met specificaties die ingevoerd kunnen worden in alle gangbare ontwerpprogramma's. We begrijpen dat dit soms misschien lastig kan zijn als je hier minder ervaring mee hebt, dus onze klantenservice staat altijd klaar om vragen hierover te beantwoorden en je op weg te helpen bij je bestelling. Bij veel producten kun je je bestanden ook eenvoudigweg uploaden via de Online Editor.

We zijn in ieder geval blij te horen dat je tevreden bent over onze klantenservice en de manier waarop we je situatie hebben opgelost. Klanttevredenheid staat bij ons voorop.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben bij het aanleveren van bestanden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Team Studentendrukwerk

Helemaal top!

Helemaal top! Ik ben echt super blij met de opties en service van Studentendrukwerk. De website en informatie over producten, opties en levertijden is super duidelijk en overzichtelijk. Ook heel handig dat je van tevoren een proefberekening kan maken o.b.v. de opties die je wil kiezen. Zo wist ik van tevoren wat de kosten zouden zijn. Ook handig dat je het bestandstype als PDF moet aanleveren en de instructies over de kaft en het voorblad zijn helder. Het boek dat ik had samengesteld als cadeau voor mijn moeder was perfect afgedrukt. Hoge kwaliteit, snelle levering en dat tegen een zeer betaalbare prijs! Ik raad Studentendrukwerk zeker aan!

28 luglio 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più