Ik heb bij Studentendrukwerk mijn eindwerk geprint, en ze hebben me onwijs goed geholpen om alles soepel te laten verlopen. Mijn bestelling werd onwijs snel geleverd en gedurende het hele proces ben... Leggi di più
Snelle levering, product zoals verwacht en echte topkwaliteit. Helemaal waar voor mijn geld, super blij!
Ik heb 2 boeken laten inbinden. PostNl geeft aan dat het is afgeleverd in de brievenbus. Dit is niet mogelijk want onze brievenbus is daarvoor te klein. Studentendrukwerk heeft aangegeven het te gaan... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Snelle levering en goede service. In eerste instantie was mijn printopdracht niet helemaal goed gegaan, er zat een veeg in. Ik heb gelijk contact opgenomen en werd snel geholpen en ze boden twee goede... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Snel jouw scriptie of thesis professioneel laten printen en inbinden? Dan ben je bij Studentendrukwerk aan het juiste adres!
Osloweg 75, 9723 BJ, Groningen, Paesi Bassi
- info@studentendrukwerk.nl
- www.studentendrukwerk.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Was redelijk duur voor de kwaliteit die…
Was redelijk duur voor de kwaliteit die ik terug kreeg. Er zaten allemaal strepen en vlekken op mijn magazine

Risposta di Studentendrukwerk
Razendsnelle service
Razendsnelle service, prachtig product, wat wil je nog meer?
Aanrader!
Mooi druk werk
Mooi druk werk , goedkoper dan elders , een geweldige service , en heel vriendelijk en behulpzaam personeel.
Echt een aanrader .
Perfect product, snelle levering
Zeer nette prijzen, makkelijk uploaden en preview product, snelle levering en perfect eindresultaat!!
Duidelijke uitleg en makkelijk te…
Duidelijke uitleg en makkelijk te bestellen. De kopieën zagen er keurig uit!
Prima drukwerk gekregen
Prima drukwerk gekregen. Waar PostNL het liet afweten, heeft Studentendrukwerk het uitstekend opgelost.
Keurige boeken ontvangen en netjes…
Keurige boeken ontvangen en netjes verpakt. Ben helemaal tevreden.
Best site ****
I tried so many sites, unsuccessfully until I found this site extraordinarily easy to use.
Top, positief verrast hoe makkelijk alles ging!
Top, super makkelijk! Ik moest een aantal readers bestellen en wat ik heel fijn vond is dat de uploads automatisch naar het juiste formaat werden aangepast en met het voorbeeld kan je het zelf direct nakijken hoe het eruit komt te zien. Vervolgens kan je heel easy alle keuzeopties doorlopen en zie je ook direct wat dat met de prijs doet. Ik was positief verrast hoe makkelijk dit alles ging. Levering en resultaat is supernetjes!
Super tevreden!
Super tevreden van het resultaat en snelle levering!
Mooi drukwerk
Mooi drukwerk en snel geleverd.
Het drukwerk is ook makkelijk aan te leveren.
Heel tevreden.
Her en der bewaarde informatie gebundeld in een fraai naslagwerk
De kwaliteit van het ingebonden drukwerk is uitstekend, zowel qua kleur als ook de stevigheid. Een prachtige oplossing voor documenten waar je misschien geen boek van maakt, maar die je wel graag wilt bewaren. Zo wordt her en der opgeslagen en bewaarde informatie een fraai naslagwerk in je boekenkast.
Preview op site is handig en drukwerk…
Preview op site is handig en drukwerk is van goede kwaliteit
Een geweldig bedrijf
Ik kan er kort over zijn.
De medewerkers van het bedrijf zijn terzake kundig, gemakkelijk telefonisch en per email bereikbaar, en wat misschien nog wel het belangrijkste is, zeer servicegericht.
Het geleverde werk voldoet geheel aan de verwachtingen.
Een geweldig bedrijf dus.
Helemaal goed
Makkelijke website. Mok gekocht. Fijne software om de afbeelding op de mok te plaatsen en hoe dat er dan uit zou zien. Resolutiecheck zit in software. Snelle bezorging.
Snelle service en prima uitvoering
Snelle service en prima uitvoering. Precies zoals ik ingedachte had!
Snel geleverd en goede kwaliteit
Snel geleverd en goede kwaliteit! Precies hoe ik het wilde :)
Prima voor elkaar
Prima voor elkaar. Intern document nu in boekvorm waaronder het veel meer uitstraling heeft dan alleen een pdf-document.
Uitstekende service
Uitstekende service, 1e boek was beschadigd aangekomen, direct een nieuwe kosteloos opgestuurd! Kwaliteit is erg goed en niet te duur! Zou het zeker aanraden.
Snelle levering en keur verzorgd
Snelle levering en het zag er keurig verzorgd uit.