Jeg handlede en brugt Toyota Yaris hos Stubbe automobiler i Måløv Februar 2026. Det var en super god oplevelse, hvor jeg blev modtaget meget venligt og imødekommende af Jan. Efter kort tid havd... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Tak for en super service da jeg skulle bestille og få udleveret min nye Toyota Urban Cruiser. Tæt kontakt, god opfølgning og service. Vil helt klart anbefale jer. Man kan altid få fat på jer, og tonen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg er utrolig glad for min nye Toyota BZ4X, som jeg har købt hos Arne Stubbe Automobiler. Hele oplevelsen har været helt i top – fra første kontakt til levering af bilen. Bilen kører fantastisk, e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Altid venlig tone i telefonen, altid et venligt hej når man kommer ind i deres butik. Ringer tilbage som aftalt.... Selvfølgelig lidt dyrere end et uautoriseret værksted, men idet det lige har kos... Leggi di più
Arne Stubbe Automobiler A/S er en familievirksomhed med mere end 65 års erfaring. Vi er et autoriseret værksted af Toyota, Renault og Dacia 🛠️ Hos Arne Stubbe Automobiler A/S tilbyder vi både køb, salg, leasing og finansiering af nye og brugte biler 🚘 Det gælder både for private kunder og erhvervskunder, som vi står klar til at rådgive og vejlede – uanset hvad der søges 🔎 Derudover tilbyder vi service, reparation, hjulskifte, skadesbehandling, køb af reservedele og meget andet. Da vi har egne mekaniske værksteder, pladeværksted og eget malerværksted. Som autoriseret værksted kan du være sikker på, at din bil er i helt trygge og erfarne hænder 🤝 Velkommen hos Stubbe – og på gensyn!
Måløv Byvej 7, 2750, Ballerup, Danimarca
Ha risposto al 40% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Come questa azienda usa Trustpilot
Efter reparation af skade på vores bil, fik vi en bil hjem med en ny skade, der var sket mens den var i STUBBE’s varetægt. De nægter et hvert kendskab til det. Det er chokerende uprofessionelt af STUBBE automobiler. Vi er rystede, ærgerlige og vrede over behandlingen. Sidste gang vi har sat vores ben i den forretning. Kan absolut IKKE anbefales.

Risposta di Arne Stubbe Automobiler A/S
Jeg var inde for at få et overslag på de ting der skulle laves på min bil, blandt andet et service, men personen bag ved kasse forsikrede mig om at jeg ville få et overslag. jeg fik et overslag og syntes det var dyrt, så jeg takkede nej, da jeg så kommer ud for at hente bilen, og aflevere den lånebil jeg havde lånt, finder jeg ud af at de har lavet et service på min bil til mere end 8000,- og det siger jeg ikke er fair og hun giver mig ret og undskylder. jeg går ud for at bytte ting om fra lånebil - til min egen og da jeg kommer ind igen begynder hun på at hun synes at jeg skal betale for service, da de jo har lavet det.. jeg siger at det havde vi lige blevet enige om da jeg gik ud 10 min før og at jeg selvfølgelig stadig ikke vil betale for noget jeg ikke har sagt ja til. hun truer lidt med at sige at hun jo endnu ikke har faktureret for en mekaniker der var ude i bilen (som sad i bilen i 2 min og rykkede fra første til andet gear, hvorefter han steg ud og kunne ikke konstatere andet, end måske...)
jeg siger at det er meget ærgerligt, men at det jo bare sådan det er.. personen bliver pigefornærmet og ignorerer mig og vender rykken til mig, hvorefter jeg går og siger god dag, men bliver stadig ignoreret..
så troede jeg at det var hvad det var.. men så får jeg en mail om aftenen om at de tilfældigvis lige har fundet en skade på lånebilen og da selvrisikoen er 5000,- så fik hun jo nogle af sine penge igen. jeg har ikke taget billeder før, da jeg ikke troede sådan noget her foregik i DK, men jeg ved med 100 % sikkerhed at jeg ikke har lavet en skade, jeg brugte bilen i to dage, hvor jeg endten har parkeret i. min egen private carport eller på en kæmpe parkering hos en kunde, hvor ingen af stederne har været mulighed for at jeg eller nogen anden kunne ramme bilen. havde det været mig, så var det helt fair at jeg selvfølgelig skulle betale, men når det er for at personen ikke får ballade med chefen, så er det under alt kritik! jeg fortæller denne historie til alle jeg kender og især min håndværkernetværk, så ingen skal snydes, som jeg selv er blevet det.
håber det afskrækker folk.

Risposta di Arne Stubbe Automobiler A/S
I bought a new toyota from this company this year and I wish I'd just used another dealership.
From the start the entire experience was and still is stressful. The sales rep never contacted me back when he said he would and I was always chasing after him, he requested important information at the very last minute instead of at the start, there was no aftersales communication or follow up, I ordered additional wheels and a box for the back. I never received the box, but the money was not refunded and they put the wrong wheels on the car. I did manage to get the wheels replaced with the correct ones, but have received a bill for changing them, due to their mistake. I would suggest shopping around and looking at other options
Jeg fik ordnet en skade, idet en anden bil var kørt ind i min højre fordør. Det var modpartens skyld. Bilen blev perfekt repareret med ny dør og lakering. Jeg fik en lånebil, Renault Captur i mellemtiden, helt ny. Spændende at prøve en ny bil, men jeg er nu glad for at få min ca. 10 år gamle Renault Clio tilbage. Her har jeg lidt mere styr over tingene. Alt ok.
Tusen takk for god hjelp med lading av vår El-Bil. Dette satte vi virkelig god pris på😊👍
Har ikke fået anmeldt min sidste oplevelse hos Stubbe Roskilde, men servicen var som altid perfekt på min snart 20 år gamle Toyota Yaris Verso. Tak til alle for god behandling.
Tak for god og dejlig oplevelse at købe ny bil hos stubbe god og venlig person Christoffer Jensen
kan kun anbefale Stubbe Auto I Måløv .
MVH
Finn & Connie
Super oplevelse, har netop købt min nye bil hos Arne Stubbe. Fremragende oplevelse, tak til Peder og Tobias.
Vi har netop købt en brugt Aygo hos Stubbe Måløv.
Salgstrainee Christoffer var super ærlig, venlig og interesseret, han fik os til at føle, at der var styr på det hele og det var der jo selvfølgelig også.
Det er bestemt ikke sidste gang vi handler hos Stubbe og meget gerne med den samme sælger.
Skøn service og yderst behjælpeligt personale. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, samt grundig vejledning af bilens udstyr.
Stor ros til sælger Christoffer for yderst kompetent behandling. Super gennemgang af vores nye C-HR. Dejligt sted at handle bil.
Dejligt at allle medarbejdere hilser når de går forbi.
Jeg Tonny Pedersen købte en Toyota Aygo som jeg fik leveret den 13-07-2020. Min sælger Christoffer Jensen har givet mig en fantastisk betjening har aldrig mødt en sælger der har været så i mødekommende og hjælpsom vil gerne takker ham for alt hans venlighed og var god til at holde mig orienteret. Endnu gang tak til Christoffer.
Super service hos stubbe automobiler især sælger Tobias. Virkelig glad for den dialog og vejledning der har været igennem hele købet. Fantastisk bil Renault clio!
Kæmpe ros til sælger Tobias hos Stubbe Automobiler i Måløv. Superprofessionel og behagelig hele vejen igennem. Dygtig vejledning, ikke kun til min mand som vil være primær bruger af vores nye Lækre Renault Captur, men også fokus på mig som passager mht. komfort, sikkerhed m.m. Tobias og Stubbe Automobiler er helt sikkert til 5 store stjerner👍
Jeg kvajede mig og fyldte 60 liter benzin på min Toyota Land Cruiser (dieselbil) i mandags - og kørte i den.... Jeg stillede bilen ved Toyota i Måløv mandag aften, talte med værkfører Ole næste morgen kl. 7.30, og kl. 15.30 fik jeg den bedste opringning ever - at motoren havde overlevet, og at jeg kunne hente bilen og en sølle regning på 2.500 kr. Fantastisk service - tak!!
Beklageligvis har jeg aldrig tidligere oplevet en så meget lidt seriøs sælger hos en bilforhandler. Specifikationerne på bilen vi forhandlede om ændrede sig pludselig og budprisen på byttebilen ligger væsentlig lavere end hos andre forhandlere. Men god fornøjelse til andre som vil handle her.
Aldrig Stubbe automobiler A/S og Renault igen,
Skal en motor i en Renault Espace 1,6dci 160 EDC Aut. holde mere end 3 år og 3 måneder og 87.000km?
Det var min forventning, men sådan skulle det ikke være, så her startede mit livs bilmareridt med Stubbe Automobiler A/S.
Bilen har 3 års garanti og alle services er overholdt hos Stubbe Automobiler – seneste service 2-3 måneder før det fatale sker.
10,5 uges bilmareridt genfortalt i punktform:
1. Motoren bryder pludselig uventet sammen, og Falck bringer bilen til Stubbe.
2. Efter 2 uger melder Stubbe tilbage, at de gerne vil sikre, at jeg vil betale for undersøgelse og reparation, inden de går igang.
3. Jeg melder tilbage, at bilen lige akkurat er passeret 3 års garanti og appellerer til Stubbe Automobiler A/S, at det må være en 100% kulancesag.
4. Stubbe melder tilbage i uge 3, at Renault vil dække 30% og jeg skal dække 70% - uden at informere om, hvad der er galt.
5. Dette går jeg ikke med til uden at kende omfanget af reparationen.
6. Fra uge 3 til uge 7 udfører Stubbe undersøgelser i samarbejde med Renault Nordic.
7. Bl.a. begge turboer og udstødningssystem bliver undersøgt og fundet OK, og i uge 7 laver Stubbe en kompressionstest, hvor de konkluderer, at motor skal skiftes. Motor/topstyk bliver ikke skilt af så hvad der konkret er sket kan jeg ikke få at vide.
8. Stubbe Automobiler fremsender et overslag på reparationen, der i alt beløber sig til ca. kr.125.000,00. Stubbe Automobiler A/S meddeler samtidigt, Renault dækker 80% (kulance) og min egenbetaling vil være 20%.
9. 80% kulancedækning kan se flot ud, men hvis prisen er meget høj, så er den reelle kulancedækning langt lavere.
10. Jeg havde ikke andet valg end at acceptere egenbetaling på ca. kr. 25.000,00 - det var den melding jeg fik af værkføren.
11. Efter 10,5 uge kan jeg hente min bil.
Chokeret over en sådan behandling, og har aldrig oplevet noget lignende med andre bilmærker i de 35 år, jeg har haft bil. Det, at der går 7 uger inden Stubbe finder ud af hvad der er galt er meget kritisabelt. Hver gang jeg henvendte mig til værkstedet fik jeg at vide, at service aftaler kom i første række, og når de havde tid vil de kigge på min bil.
Når man henvender sig til Renault Danmark og Renault Nordic, bliver man blot henvist til Renault's forhandlerled, dvs. værkstedet(Stubbe Automobiler A/S). Hermed kan konkluderes, at man som kunde hos en Renault-forhandler, udelukkende er i deres vold - både juridisk og teknisk. Mht. Stubbe Automobilers ledelse har de været meget anonyme i denne sag - ved henvendelse til Stubbe Automobilers ledelse, har de henvist til værkføreren.
Det er sidste gang jeg benytter Stubbe Automobiler A/S, og det bliver første og sidste gang jeg kører/køber Renault.
Helt ny bil leveret med lakskade – først efter 5½ måned bliver sagen afsluttet !!!
Vi valgte at købe bil hos Arne Stubbe, Renault i Roskilde da vi havde en god mavefornemmelse omkring sælgeren. Men efter salget var ordnet og bilen leveret er det kun gået ned af bakke.
Vi fik leveret en spritny bil, men med en lakskade på bagsmækken. Vi gør opmærksom på dette. De vælger at lave denne lakskade med en lakstift, hvilket efter udtalelse fra fagekspert ikke er fagmæssig korrekt udbedring af skade. Vi gør opmærksom på at vi ønsker økonomisk kompensation, men får at vide dette ikke er muligt, da bilens værdi ikke er forringet. Men lakskaden er så tydelig at den klart er forringet i værdi.
Vi ender med at melde os ind i FDM for at få juridisk hjælp, da Arne Stubbe Auto på ingen måder er til at snakke med og ikke vil imødekomme noget som helst. Dette ender så med en MEGET langtrukken sag.
Bilen ender hos maler hele TO gange inden at lakskaden er dækket korrekt og gjort ikke synlig. Dette tog 5½ måned siden køb af bilen.
Under forløbet hvor vi med juridisk hjælp siger at lakskaden skal udbedres på enten reklamationsret, fabriksgaranti eller lakgaranti er deres svar at de vil lave det på kulance (fralægge sig ansvar og laver det på goodwill). Dette bliver selvfølgelig ikke godtaget, men det er utroligt at man som værksted vil agere så uprofessionelt og kæmpe imod på den måde. Vi er dybt forargede og har på intet tidspunkt efter køb af bilen kunne nyde købet af en ny bil, da det ikke har været andet end kamp og besvær. Og nu her 5½ måned efter er ny-bil-følelsen der jo ikke mere. Så vi fraråder bestemt folk at bruge Arne Stubbe, Renault Roskilde da de ikke tager ansvar og agerer dybt uprofessionelt.
Som indehaver af en del Renault biler kender jeg mærket. Jeg bor j Roskilde, men det har aldrig stået i min magt at købe nye biler, eller få lavet service hos Stubbe.
Alligevel, trods tidligere dårlige erfaringer, aftalte jeg med værkstedet at jeg skulle have opdateret en "nøgle" der havde tabt forbindelsen til bilen. Jeg var til stede 15 min før den aftalte tid, fik tilbudt kaffe, og gav mig til at vente. 10 min efter blev jeg kontaktet, og fik oplyst at man ikke havde tid alligevel, men jeg fik tilbudt en tid den 28, altså om 13 dage.Kunne man ikke havde telefoneret, eller sagt det da jeg kom med bilen, eller??
Måske holdt aftalen
Jeg kan i tråden af utilfredse se at der findes en ledelse der lejlighedsvis svarer på kritik, men underskriver sig med firmanavn, uden persons nævnelse, det forstår jeg godt.
Vi har lige købt en Renault kadjar hos afd i måløv.
Vi blev mødt af en fantastisk sælger( Tobias Enselmann) vi fik lov at kigge rundt uden at sælger pressede på. Vi havde egentlig kigget på en bil andet steds men hele oplevelsen med Tobias og deres Renault gjorde at vi købte bilen med det samme😊
Nu glæder vi os bare til den kommer🙏🏻
Vi kan kun anbefale Arne stubbe og tobias😊
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.