Jeg handlede en brugt Toyota Yaris hos Stubbe automobiler i Måløv Februar 2026. Det var en super god oplevelse, hvor jeg blev modtaget meget venligt og imødekommende af Jan. Efter kort tid havd... Leggi di più
Tak for en super service da jeg skulle bestille og få udleveret min nye Toyota Urban Cruiser. Tæt kontakt, god opfølgning og service. Vil helt klart anbefale jer. Man kan altid få fat på jer, og tonen... Leggi di più
Jeg er utrolig glad for min nye Toyota BZ4X, som jeg har købt hos Arne Stubbe Automobiler. Hele oplevelsen har været helt i top – fra første kontakt til levering af bilen. Bilen kører fantastisk, e... Leggi di più
Altid venlig tone i telefonen, altid et venligt hej når man kommer ind i deres butik. Ringer tilbage som aftalt.... Selvfølgelig lidt dyrere end et uautoriseret værksted, men idet det lige har kos... Leggi di più
Arne Stubbe Automobiler A/S er en familievirksomhed med mere end 65 års erfaring. Vi er et autoriseret værksted af Toyota, Renault og Dacia 🛠️ Hos Arne Stubbe Automobiler A/S tilbyder vi både køb, salg, leasing og finansiering af nye og brugte biler 🚘 Det gælder både for private kunder og erhvervskunder, som vi står klar til at rådgive og vejlede – uanset hvad der søges 🔎 Derudover tilbyder vi service, reparation, hjulskifte, skadesbehandling, køb af reservedele og meget andet. Da vi har egne mekaniske værksteder, pladeværksted og eget malerværksted. Som autoriseret værksted kan du være sikker på, at din bil er i helt trygge og erfarne hænder 🤝 Velkommen hos Stubbe – og på gensyn!
Måløv Byvej 7, 2750, Ballerup, Danimarca
Ha risposto al 40% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
En helt igennem god oplevelse at få professionel vejledning og super service i valget at ny bil. Der har været fokus på mig som kunde, alle aftaler er overholdt til tiden og ved leveringen i dag, var der tænkt på alt. Jeg forlod Toyota Målev med det største smil - og nu forstår jeg deres slogan “hvor tilfredserne handler” 😊 giver min bedste anbefaling og siger tak til Hr. Christoffer Jensen 🙏🏽 Ham skal I passe på...

Risposta di Arne Stubbe Automobiler A/S
Jeg har lige haft min bil til rep. efter en skade,
både jeres modtagelse og bagefter aflevering og udførelse er helt i top og meget professionelt
venligst Benny Hansen

Risposta di Arne Stubbe Automobiler A/S
Har brugt dem til 1. service på min Aygo, og jeg er glad for at der er en god dialog, og mulighed for at få svar på mine spørgsmål. Jeg er ny som bilejer nemlig. Jeg blev ringet op angående ekstraudgift på 160 kr. plus moms, så det synes jeg er god stik og da jeg jeg var nødt til at blive og vente de 3-4 timer service tager, så sørgede de for at minimere spiltiden og holder mig opdateret på tiden.

Risposta di Arne Stubbe Automobiler A/S
Har netop købt en brugt Toyota Aygo hos Arne Stubbe. Sælgeren hed Jonas og var utrolig professionel og grundig til hans arbejde. Som førstegangskøber, følte jeg mig i meget trygge hænder, hvor alt på bilen blev gennemgået og der var plads til dumme spørgsmål :-)
Så kun varme anbefalinger herfra.

Risposta di Arne Stubbe Automobiler A/S
Jeg har købt en Toyota Yaris hybrid, hos Stubbe i Roskilde. Jeg blev mødt af en behagelig sælger ved navn Jonas som mødte mig i “øjenhøjde” og guidede mig til det bedste valg. Der var ro og tid til at jeg ikke følte mig presset til noget, samtidig med jeg fik en yderst professionel og grundig vejledning både ved køb og aflevering. Jeg anbefaler kraftigst at handle bil hos Arne stubbe automobiler, specielt hos Jonas.
Jeg går meget glad derfra med min nye Toyota Yaris og er meget glad for handlen. Det er bestemt et sted jeg føler mig tryg og vil søge mod igen.

Risposta di Arne Stubbe Automobiler A/S
Venligt personale som klarede en mindre misforståelse om et aftalt værkstedsbesøg, så bilen fik et serviceeftersyn samme dag.

Risposta di Arne Stubbe Automobiler A/S
Udmærket modtagelse og super samarbejde. Alt udført til UG!.

Købte en ny Aygo X.
Jeg henvendte mig til sælger Nicklas Kristensen her for halvanden måneds tid siden. Jeg var på udkig efter en brugt eller ny bil. Jeg endte med at købe en ny Toyota Aygo X som jeg modtog igår. Jeg er rigtig glad for bilen og forløbet. Aldrig har jeg fået en bedre service. Han var top top professionel hele vejen igennem og hans rådgivning i forhold til mine behov for størrelse af bil og viden om bilerne var grunden til jeg valgte at købe hos jer. Han var desuden meget forstående overfor at jeg havde en anden bil som jeg først skulle afsætte inden købet. Alt blev klaret til punkt prikke. 5 stjerner til bilen og 6 stjerner til sælgeren 👍

Risposta di Arne Stubbe Automobiler A/S
Jeg var forbi en søndag lige efter min ferie , og jeg efter en lang kørertur trængte jeg til god oplevelse, og det fik jeg . De gjorde alt, hvad jeg havde håbet på

Risposta di Arne Stubbe Automobiler A/S
Super service i Roskilde forbindelse med prøvekørsel og købe af bil. Efter prøvekørselen kiggede vi videre og fandt en Rød C-HR demobil i Køge, men Jonas kom tilbage og fortalte at han godt kunne sælge jeres hvide demobil. Jonas har under hele forløbet ydet super service og har givet sig tid til at informere og svar på alle vores spørgsmål. Det er Jonas fortjeneste, at vi valgte at købe den hvide C-HR i Roskilde.

Risposta di Arne Stubbe Automobiler A/S
Jeg har sjældent oplevet at blive behandlet med så meget respekt, omhyggelighed og forståelse for, at det med finansiering, ikke er lige nemt for alle. Nicklas Kristensen, sælgeren hos Stubbe, tog mig stille og roligt igennem alle lånedokumenter, og lagde ikke skjul på noget. Alt var gennemskueligt, og til at forstå. Jeg vidste hvad jeg fik for mine penge!!!
Nu er min bil leveret, og endda en måned før tid. Nicklas tog mig godt igennem bilens mange funktioner, og sikrede sig, at jeg var komfortabel inden jeg forlod værkstedet.
Alt i alt en helt igennem dejlig oplevelse. Nicklas Kristensen er den behageligste bilsælger jeg har mødt, derfor får han min varmeste anbefaling.

Service og komunikation
Jeg har sendt en klage til den sælger der i sin tid solgte mig min bil.
Er utilfreds med service og kommunikation som giver anledning til at jeg efter 15 år vil vælge et andet sted at få foretaget service.
- Ikke ensartet kommunikation fra værksted og skranke. Værksted kommunikerer fint. Skranke gør ikke
- Forklaringer uden reel faglig viden om bilen
- Service der virker til at overse problemer med bilen
Det er muligt det bare en en dårlig bil jeg har, men i så fald er den også købt samme sted. Renault Clio.

Risposta di Arne Stubbe Automobiler A/S
Har lige haft min elbil (Renault Zoe) til service hos Stubbe i Måløv, alt er så fint, og sammen med servicebogen lå der et udskrift på batteriets stand. Helt igennem perfekt, og så var bilen lige blevet vasket og støvsuget.

Risposta di Arne Stubbe Automobiler A/S
Virkelig dårlig oplevelse. Medarbejder vender ikke tilbage som aftalt.
Medarbejder skulle vende tilbage med pris på en service opgave og en evt købspris (de skulke købe vores bil). 3 gange blev jeg brændt af, 3 gange rykkede jeg. Sælger virker FULDSTÆNDIG ligeglad. Vil aldrig bruge dem. Hverken ved service opgaver eller bilkøb.

Risposta di Arne Stubbe Automobiler A/S
Fik den bedste og hurtigste service i forbindelse med udbedring af stenslag. Deruden en vasket og støvsuget bil.
Som altid en super service.

Risposta di Arne Stubbe Automobiler A/S
Nicklas har givet mig den vildeste rådgivning og jeg har sendt dette til ham
Du har det der, lige det der helt særlige, der hedder så meget og det er det jo “bare” at være dig:
- jeg kan mærke BIG TIME, at jeg kan stole på dig- får lyst til at blive ven med dig- vil gerne drikke kaffe med dig- føler faktisk jeg går glip af noget ved at sige nej til at møde dig- eller bliver nysgerrig på dig- du er meget “særlig”/unik (Nicklas havde ikke en bil til mine behov)
Hvis du bliver ved at være dig, så kommer du derhen du vil:
Stor ejendomsmægler, eget bil-hus, koncernchef eller forbilledlig bilsælger som slår alle tal Tak for du anbefaler mig at købe den afprøvede Peugeot, som dækker mine særlige behov - ALLE bilkøbere bør prøve Nicklas Kristensen, Toyota Måløv, Toyota Stubbe eller lokalt “Toyota-krydset”

Risposta di Arne Stubbe Automobiler A/S
Har en Yaris II TS og har gennem årene haft mange biler - og besøgt mange værksteder, logisk :)
Hos Stubbe i Ballerup har jeg oplevet en fabelagtig service, det være sig fra ankomst til man igen forlader sin Toyota familie.
Er en trofast kunde.

Risposta di Arne Stubbe Automobiler A/S
Jeg er 58 år, og har købt en del biler i mit liv.
Nu har jeg købt en brugt bil, hos Stubbe.
Aldrig i mit liv har jeg fået så god en behandling, hos en bilforhandler, og for øvrigt heller ikke så god og ærlig en bil.
Både sælger og værksted er professionelle, rare og meget hjælpsomme.
Det har været så god en oplevelse, at jeg ikke kan rose nok.
Tak til jer, for at være en pryd i branchen.

Risposta di Arne Stubbe Automobiler A/S
Trist aftaler at jeg skal have lavet bil mens jeg venter. Kommer 15 min før aftalt tid.
45 min senere er de ikke igang endnu.

Risposta di Arne Stubbe Automobiler A/S
Gode, service-mindede sælgere. Den fornøjelse stopper dog brat hos værkstedet.
Historien:
- Højre forhjul er punkteret, den bliver derfor bugseret til deres værksted i Måløv.
- Ringer i forvejen for at fortælle dem, at der er nogle andre fejl, og at jeg ønsker vinterdæk påsat i stedet for et nyt dæk for at sparre den til næste skifte.
- Værksteds-mekannikker ringer så pludselig sidst på eftermiddagen, hvor det er svært at få at vide, hvad der er blevet lavet og hvornår.
- Det viser sig et nyt dæk er påsat, der påstås samtidig over telefonen, de har min accept.
- Det har de ikke og der er ikke et eneste misset opkald fra dagen.
Nu bliver jeg så konfronteret med at jeg kan få bilen uden dæk eller betale 1.500 kontant, som de udmærket godt ved ikke er værd at inddrive igen.
Det er meget lig Skorstensgaard metoderne fra værkstedet ikke så langt derfra.