Fantastisk service . Fik bestilt en støvsuger slange . Fandt ud af det var forkert og ringede til støvsuger poser med det samme . Pakken var pakket og klar til afsendelse , men den flinke mand sk... Leggi di più

Støvsuge poserne virker til at være god kvalitet. Super hurtig levering og super gode priser i forhold til gratis forsendelse!

GENIALT koncept! Jeg har handlet hos støvsugerposer.dk et par gange og bliver hver gang overrasket over de samme tre ting: 1. Der er gratis fragt uanset hvilket beløb du handler for 2. Deres... Leggi di più

Købte et downtown-tilbud her for lidt tid siden, hvor man fik 50 % rabat inkl. levering. Da jeg længe har skullet købe støvsugeposer, var det meget passende at gøre det nu. Købte deres tilbud med... Leggi di più

1. Fornitore di prodotti per la pulizia

Støvsugerposer sendes fragtfrit i Danmark, Kæmpe udvalg til Lave priser og det er nemt at bestille. Vi har helt sikkert posen til din støvsuger model ellers spørg os.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,9

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Jeg skriver sjældent anmeldelser men…

Jeg skriver sjældent anmeldelser men jeg flere gange bestilt hos støvsugerposer.dk og det fungerer bare. Levering dagen efter til dørtrinnet inden man overhovedet er stået op. Levering med DAO fungerer i hvert fald hos os. Min varmeste anbefaling herfra.

27 ottobre 2020

Jeg har endnu ikke modtaget pakken

Jeg har endnu ikke modtaget pakken. Dog skulle den sendes til min adresse via firmaet DAO. Desværre fik jeg ikke pakken leveret til min adresse og skulle hente den et andet sted. Jeg vil ikke handle hos Stovsugerposer igen udelukkende pga. de bruger DAO til at levere pakken.

Kør til El-giganten istedet, det bliver alligevel ikke leveret til addressen!

17 ottobre 2020

Hej Osman

Tak for din mail.

Hvis du havde taget fat i os inden du fløj til tasterne og givet en dårlig anmeldelse, som jeg faktisk ikke synes vi fortjener, så havde vi da helt sikker fundet en løsning på dit problem. Og jeg er sikker på at vi også nu skal finde en løsning til dig.

At du ligefrem skriver en så dårlig anmeldelse af os, synes jeg måske er lige voldsomt nok. Vi har jo sådan set ingen indflydelse på hvordan DAO leverer deres varer, men vi skal selvfølgelig sørge for at de opfylder de krav vi stiller til deres service og følge op hvis de ikke gør det godt nok.

Jeg vil selvfølgelig tage fat i DAO for at høre hvorfor de ikke har kunne levere til dig - der kan være mange grunde til det, fx låst dør, ingen postkasse, overfyldt postkasse eller ingen navn på postkassen. Men det finder jeg ud af mandag.

VI sender også med andre firmaer end DAO, så man bare skrive i kommentarfeltet at man ønsker en bestemt levering.

Hurtig levering

Ordre: 364459

Lynhurtig levering og god kvalitet. Meget nemmere end at starte bilen og køre forgæves til et supermarked.

15 ottobre 2020

Hej Tobias

Dejligt at du er tilfreds 😊

Passer perfekt

Passer perfekt. Selv om Skousen Viborg. sagde man ikke kunne få poser til denne støvsuger mere. Mange tak nu kan vi klare os et stykke tid. Bestiltd onsdag formiddag torsdag morgen var
pakken ved døren

8 ottobre 2020

Hej Ole

Dejligt at vi kunne hjælpe dig 😊

Perfekt handel

Perfekt handel, billig, lynhurtig levering, 18 timer efter bestilling, var støvsugerposerne leveret med DAO, kan varmt anbefales.

7 agosto 2020

Sidste gang jeg handler her!

Har handlet her 2 gange nu.
Første gang bliver jeg irriteret over at pengene bliver hævet så snart man har lagt ordren hos dem, og spørger ind til det hvorefter jeg får en søforklaring.
Denne gang hævede de pengene igen så snart ordren var lagt.
Har nu af 2 omgange gjort opmærksom på det er i strid med dansk lovgivning hvilket de er fuldkommen lige glade med.!
Der er ikke kommet svar på mine 2 mails i forbindelse med min sidste ordre hos dem hvilket jeg betegner som utrolig dårlig service ...! Det var sidste gang jeg handlede her!

3 giugno 2020

Hej Dorthe
Jeg har svaret dig i den mail du har sendt til os.
Jeg håber selvfølgelig, at du kan bære over med os, da vi absolut ikke ønsker snyde nogle. Vi går meget op i at drive en sober og ærlig forretning. Men vi er også mennesker bag og desværre kan der ske fejl, men vi retter altid op på vores fejl og yder den bedste service vi overhovedet kan.
Jeg beklager og er ked af at du føler du har fået en dårlig service.

Kundeservice

første og eneste gang jeg handler her

første og eneste gang jeg handler her.
Desværre en rigtig dårlig oplevelse! Bestilte en lørdag. Mandag formiddag hæver de pengene - i strid med lovgivning. Fredag aften skriver de, at de ikke kan finde min adresse. Svarer og spørger til, hvorfor pengene er hævet, når de ikke har sendt mine varer.. så en forklaring om at andre kunder var flyttet. Forstår ikke helt, hvad det har med min ordre at gøre. Derefter er det pga corona, at de har klokket i det. Langt om længe sender de min vare og jeg modtager halvanden uge efter køb og de har trukket pengene... desværre rigtig dårlig oplevelse med både køb og kundeservice og jeg føler mig ikke tryg ved, at handle der igen.

23 aprile 2020

Hej Michelle

Jeg kan desværre kun beklage den manglende service på din bestilling.

Det der er sket er, at vi er kommet til at hæve din bestilling inden vi opdagede at du ikke havde oplyst din adresse på bestillingen. Der erkender og beklager jeg, at vi så har været for langsomme til at skrive til dig og bede om adressen, så vi kunne sende din ordre.
Grunden til at min kollega skriver noget om flyttet. Det er at vi ikke kan bruge Krak til at søge efter folks adresse, da Krak ikke er opdateret og folk kan være flyttet, så vi er nødt til at kontakte vores kunder, hvis de glemmer at påføre adresse eller andet på deres bestilling.

Som vi tidligere har skrevet til dig, så har det virkelig været tryk på pga Corona krisen - vi har simpelthen haft så travlt, og så erkender jeg at et par ting er smuttet, og det beklager jeg.

Vi gør ellers meget i at yde den bedste service for vores kunder, men vi er kun mennesker og vi laver desværre fejl en gang i mellem.

Jeg håber da en dag du vil vende tilbage og prøve os igen..

DÅRLIGT

Altså jeg forlanger sgu levering til dørren.
Jeg har da ikke aftalt med jer at Postnord skulle smide min pakke i en pakkeboks 15 km fra min adresse.
Da slet ikke når vi i så fald har en pakkeshop i byen hvor jeg bor.
Det var da både første, sidste og eneste gang i havde mig som kunde.

28 marzo 2020

Hej Tommy
Som udgangspunkt sender vi pakker til nærmeste posthus, da vi har erfaring med at folk ikke er hjemme og den så alligevel afleveres på nærmeste posthus.
AT den så ikke bliver afleveret på nærmeste posthus er Post Nords fejl og ikke vores. Det kan enten være at der ikke er plads på ønskede posthus eller at der er sket en fejl.
Det ville have været dejligt hvis du havde kontaktet os, så vi kunne tage fat i Post Nord og bede dem om at lægge den på det rigtige posthus.
Venlig hilsen

Nemt, hurtigt og professionelt

Kunne aldrig finde på at bestille andre steder. Jeg har bestilt her i årevis og altid nem og hurtig betaling, bestilling og modtagelse. Køb af støvsugerposer skal virkelig fylde meget lidt i ens liv og det hjælper denne virksomhed med :-D

27 febbraio 2020

Fremragende service

Fremragende service. De guidet mig frem til billige støvsugeposer, bestilte ca kl 15 og fik leveret støvsugeposer dagen efter. Jeg vil bestemt handle der igen 👌

13 gennaio 2020

Ekstrem hurtig levering

Bestilte igår kl. 13 og i morges lå pakken foran min dør.
Det er fantastisk med hurtig levering :)

Dertil er hjemmesiden nem og man indtaster blot støvsuger mærke og model, så kommer posen frem.

12 settembre 2019