Fantastisk service . Fik bestilt en støvsuger slange . Fandt ud af det var forkert og ringede til støvsuger poser med det samme . Pakken var pakket og klar til afsendelse , men den flinke mand sk... Leggi di più

Støvsuge poserne virker til at være god kvalitet. Super hurtig levering og super gode priser i forhold til gratis forsendelse!

GENIALT koncept! Jeg har handlet hos støvsugerposer.dk et par gange og bliver hver gang overrasket over de samme tre ting: 1. Der er gratis fragt uanset hvilket beløb du handler for 2. Deres... Leggi di più

Købte et downtown-tilbud her for lidt tid siden, hvor man fik 50 % rabat inkl. levering. Da jeg længe har skullet købe støvsugeposer, var det meget passende at gøre det nu. Købte deres tilbud med... Leggi di più

1. Fornitore di prodotti per la pulizia

Støvsugerposer sendes fragtfrit i Danmark, Kæmpe udvalg til Lave priser og det er nemt at bestille. Vi har helt sikkert posen til din støvsuger model ellers spørg os.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

4,9

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse. Bestilte varen lørdag aften. Kunne ikke forstå jeg ikke havde modtaget den torsdag.
Skrev på mail, hvornår jeg kunne forvente den, og fik med det samme besked på at det var DAO der havde problemer pga. Black Friday. Næste morgen lå pakken ved min dør SKØNT med sådan en dejlig oplevelse

3 dicembre 2021

Hej Jørgen
Tak for din fine anmeldelse.

Kundeservice

Måske forkert pose, men ingen respons

Bestilte støvsugerposer, men tror måske jeg har fået nogen andre end bestilt. Jeg har henvendt mig to gange for at høre om det er de forkerte jeg har fået, men ingen respons.

Ordrenr 403264
Der er skrevet tilbage på en mail som I sendte fordi i manglede informationer til forsendelsen.

18 ottobre 2021

Risposta di Stovsugerposer

Nu har jeg fundet din bestilling. Det kan muligvis være en pakkefejl fra vores side. Men det skal vi da lige have fundet ud af, så jeg har sendt dig en mail.

Hej

For at jeg lige kan hjælpe dig, så skal jeg lige have dit faktura nr., så vil du sende det til os.
Hvis vi ikke har svaret dig, så tænker ikke vi har modtaget din mail. Vi svarer altid på mails samme dag de kommer ind.

Lad mig høre fra dig.

Super! Varmeste anbefaling⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super!
Bestilte tirsdag. Levering onsdag✅
Jeg havde desværre bestilt forkert res.del., og havde ikke tjekket ordrebekræftelsen.
Mailede onsdag, om min fejl. Torsdag morgen lå den ønskede og rigtige del på adressen.
Super service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Tak!

14 ottobre 2021

Hej

Tak for din pæne anmeldelse her på Trustpilot :-)

Hurtig levering

Men ville ønske at det var samme produkt som afbilledet på hjemmesiden. Det gør mig som forbruger usikker på, om produktet også virker til min støvsuger.
Udover det, skulle pakken være sendt hjem til mig, men Postnord har altså ikke været her, i mens jeg har arbejdet hjemmefra. Postnord vælger at sende min pakke til en PakkeShop der ovenikøbet ligger knap 6 km. Fra hvor jeg bor. Det er ikke Jeres skyld, men det var en overvejelse værd, om I ikke skulle vælge et andet fragt firma.

Mit ordrenummer er: 397948

4 agosto 2021

Hej igen Pernille

Jeg kan ud fra dit fakturanr. se at du har bestilt originale poser 201109. Bosch Siemens G ALL æskerne har lige fået nyt design, så du har fået de nye poser. Men vi har ikke lige fået det nye billede på vores side, og det beklager jeg. Men det er de korrekte poser du har fået tilsendt.

Hej Pernille

Jeg beklager, at vi har fået sendt andet produkt. Det kan være fordi vi lige er løbet tør for den vi plejer at sende, men jeg kan ikke lige se det uden at du sender dit fakturanr. til os, så det er du velkommen til.
Som du rigtigt nok skriver, så kan vi desværre ikke lige gøre noget ved at Post Nord har valgt at lægge din ordre på posthuset, men det beklager jeg på deres vegne.
Der kan desværre altid ske fejl på leverancer, og det sker også ved alle de andre fragtfirmaer vi samarbejder med. Men i betragtning af hvor mange forsendelser vi har om dagen, så sker der faktisk få fejl.

Kundeservice

Bestilte onsdag kl 14.40 fik leveret…

Bestilte onsdag kl 14.40 fik leveret torsdag 12.00 under 24 timer og alt var iorden, hvad kan man forlange mere. SUPER.

22 luglio 2021

Hej Lars

Dejligt at du har haft en god oplevelse med din bestilling hos os, og tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Kundeservice

Jeg har flere gange købt støvsugerposer…

Jeg har flere gange købt støvsugerposer og reservedele hos jer, og det kan kun anbefales - nemt at finde de rigtige ting på jeres hjemmeside, og man kan vælge de uoriginale poser hvis man ikke har lyst til at betale overpris for de originale. Jeg vil helt sikkert handle hos jer igen.

19 luglio 2021

Hej Ditte

Tak for din fine anmeldelse :-)

Kundeservice

Super hurtig levering og god service

Den hurtigste og mest effektive internet handel, jeg har prøvet.
Fra jeg trykkede “køb” til jeg havde varen, gik der mindre end 20 timer.
10 ud af 10 på alle områder

28 maggio 2021

Hej Tine

Mange tak for din dejlige anmeldelse.

Super god service

Jeg er meget kritisk når det kommer til hjemmesider og søger altid på trustpilot. Jeg bestile så en ting på Støvsugerposer. Dk og kunne først ikke forstå hvorfor jeg ikke hørte fra dem. Åhh tænke jeg, er jeg nu alligevel gået i fælden. Jeg skrev til dem og de skrev at det var svært at sende en mail til mig da jeg havde skrevet min mail forkert, og så to gange. Så hatten af for dem. De holde hvad de lover. 👍👍👍

12 maggio 2021

Hej Jill

Vi er glad for dine stjerner, og dejligt at du har haft en godt oplevelse med os.

Det er for vildt.

Det er for vildt.
Jeg bestilte støvsugerposer og tilbehør om formiddagen på store bededag, og her dagen efter er de leveret i postkassen.... Sover i aldrig??
5* med pil op herfra...

1 maggio 2021

Hej Jens

Dejligt at du er tilfreds 😊

Kundeservice

Jeg havde bestilt en pakke poser og da…

Jeg havde bestilt en pakke poser og da Dao meddelte at pakken var leveret ved døren, kunne jeg ikke forstå hvor den var, det viste sig jeg havde påført forkert postnummer. Støvsugerposer.dk sendte straks nye, trods det var min fejl.
Kæmpe ros herfra, og hurtig levering👍

26 aprile 2021

Hej Pernille

Tak for din anmeldelse af os.

Kundeservice

14 dag og hele 3 forsøg skulle der til…

14 dag og hele 3 forsøg skulle der til for at leverer købte og betalte støvsugerposer.

Fik 2 gange meddelese gennem DAO at varen ville blive leveret i pakke shop - men ingen vare blev leveret.
3 gang er lykkens gang her blev pakken på ny fremsendt denne gang med Post Nord og varen blev en da leveret ved døren.

Oplevelsen her er et godt eksempel på at kvaliteten er bundet op på hvem leverandøren arbejder sammen med, vi har gentagende gange oplevet manglende leveringer når DAO er disprubetører af pakker, så måske er det ikke Støvsugerposer.dk vi skal klandre, og dog det er der vi købte varen så moske skulle de stramme op på deres samarbejds partnere, der er plads til forbedring.

17 marzo 2021

Hej

Jeg har fuld forståelse for at det er lang tid at vente på en pakke, og sådan skal det ikke være.
Det er faktisk også sjældent det er så slemt som i dit tilfælde, i forhold til hvor mange pakker vi sender.
Der er altid for og i mod de forskellige distributører, alt efter hvem man spørger. Så det er ikke altid nemt at gøre alle 100% tilfredse, men vi prøver at løse de problemer der måtte komme, så alle bliver tilfredse.

Alle spørgsmål løses faktisk ved at sende en mail til info@stovsugerposer.dk, hvor vi svarer inden for kort tid.

Rigtig god service

Rigtig god service. Købt del til Miele Støvsuger to gange fra dem nu! Bare Mieles kvalitet var lige så god som servicen fra Støvsugerposer.dk ;-)

6 gennaio 2021

Billige støvsugerposer og hurtig levering

Billige støvsugerposer, gratis og hurtig levering.
Har bestilt fra Stovsugerposer en enkelt gang, efter at have fået dem anbefalet. Rigtig god pris ved køb at flere poser, især når man får gratis fragt- endda med levering til døren.
Bestilte søndag, og pakken blev leveret tirsdag morgen.
Vender tilbage næste gang jeg skal have flere støvsugerposer.

29 dicembre 2020

5 stjerner, men ...

Kan man være imponeret? Ja det kan man. Hvis vi snakker leveringstid, så formåede stovsugerposer.dk sammen med DAO at levere på under 24 timer.

Kl 14 et eller andet bestilt, halv time senere besked at varen blev sendt og kl 03:45 lå den foran min dør.

DÉT er imponerende.

Minuspunkt får hjemmesiden. Den er absolut uegnet til mobilbrug. Det gjorde bestillingen besværligt.

Derfor kan jeg heller ikke sige om det er stovsugerposer.dk der har sendt et andet produkt eller mig der har bestilt forkert.

Det er dog heldigvis ikke det helt store problem da poserne stadig passer til støvsugeren, men hvis man skal være penibel, så er det ikke det jeg ville bestille.

Næste gang prøver jeg at bestille fra pc og se hvad jeg får.

Men da produktet stadig passer til støvsugeren og leveringen var ekstrem ekstrem ekstrem hurtigt, får i 5 stjerner.

19 novembre 2020