Story No. 9 Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Fra start til slut en virkelig nem proces med upload af det ønskede billede og den personlige tekst. Det eneste jeg kunne savne var længden af selve teksten. Den var meget begrænset - selvom... Leggi di più

Det var nemt og hurtigt at bestille, dog med et lille problem. Da man kunne lave et kort til sidst i bestillingen var det svært at forstå hvad man kunne skrive uden at “nogen tegn var umulige at br... Leggi di più

I came across this company on my Facebook feed and went to check out their website. I think this is a perfect solution for those of us who are tired of boring gifts. I ordered a book for my boyfr... Leggi di più

Finally!!! This is exactly what I've been looking for. Came across this website through my friend's Facebook. Apparently, it's a start-up, but nonetheless the products are awesome. I ordered a... Leggi di più

1. Negozio di articoli da regalo
  2. Libreria

Story No. 9 er en dansk online gaveshop på kærlighedsmission. Drømmen er at sprede glæde med vores personlige bøger. Alle bøger er lavet med kærlighed, kreativitet, flot design og et personligt præg. Vores danske bøger er printet i Letland, som bliver kærligt bundet sammen i højeste kvalitet 🌻

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Da jeg fik min bog hjem

Da jeg fik min bog hjem, var den smadret og jeg kunne ikke læse det jeg havde skrevet grundet den ikke har kunnet registre å,ø og æ, og der derfor i stedet stod "u00e5". Dog allerede den dag den var sendt afsted, fik jeg en mail hvor jeg fik en undskyldning, og fik af vide, at min bog var i produktion igen, og de nok skulle skynde sig med at få den leveret. Kæmpe stor ros for det. Den eneste grund den ikke får 5 stjerner, er pga. den ødelagte vare. Service er super god! Og desuden, selvom min bog var ødelagt, så det hele professionelt og fint ud :-)

2 marzo 2022

Halløj Emma,

Tak fordi du deler din oplevelse 🌻

Vi er kede af, at du kom hjem til frustration. Du har brugt tid på gaven og har glædet dig til at give den.

Vi er glade for, at vi spottede fejlen i tide og fik løst en lille teknisk fejl af bogstaverne "æ,ø,å", samt bestilt en ny bog til dig med det samme. Vi er så lettet over, at din bog nåede frem inden den 5. marts, som var dit ønske 🌻

Tak for din venlighed og forståelse via e-mail. Vi er super glade for, at det endte med en glad tone, og bogen med "u00e5" bruges nu til gætteleg 😊

Vi håber at du blev tilfreds med hvordan vi har håndteret fejlen.

Er der det mindste, vi ellers kan gøre for at gøre dig tilfreds, så kontakt os igen på heilo@storynine.dk. Det vil glæde os, at høre fra dig igen 🌻

Vi håber frem for alt, at det blev en fantastisk gave. Tak for din tålmodighed og din mening betyder meget for os 🌿😊

Story Team

Jeg modtog den fineste bog med…

Jeg modtog den fineste bog med kærlighedshilsner til min mand i anledningen af vores bryllupsdag. Jeg var så stolt af den og det lignede at jeg havde brugt meget længere tid på “at lave den” end jeg havde.

16 febbraio 2022

Halløj Nadja,

Tusind tak for dine rosende ord. Det er det største kompliment nogensinde, at du blev stolt af at give en flot gave i anledning af jeres bryllupsdag. Stort tillykke med kærligheden.

Ingen problemer.

15 febbraio 2022

Halløj Trine,

Tusind tak for din anmeldelse. Det var en fornøjelse at betjene dig uden problemer 😉🌻

Story Team

Der gik 14 dage fra jeg bestilte den…

Der gik 14 dage fra jeg bestilte den til jeg havde den, syntes det var lang vente tid og så syntes jeg den koster meget 😕

8 febbraio 2022

Halløj Mette,

Tak fordi du deler din oplevelse 🌻

Vi har kigget nærmere på din ordre, og kan se, at din ordre blev afgivet den 11. januar 2022 og blev leveret den 21. januar 2022. Det er 8 hverdage 😊 Husk, at vi oplyser på vores hjemmeside, at levering er eksklusiv weekender og helligdage.

Vi er kede af, at vi sendt din bog til produktion, efter en leveringsform, som du selv har valgt (PostNord: 5-9 hverdage med fuld forsikring).

På vores hjemmeside, er der mulighed for at opgradere din ordre til Ekspresslevering.

Det er ærgerligt, at du ikke synes vi levede op dine forventninger - og kan sagtens forstå, at leveringen føles som langtid, når det er en gave. Samtidig, gør vi vores
bedste for at være markedets billigste udbyder af personlige bøger til kvaliteten. Din gavebog er trykt særligt til din veninde - i 170gsm glossy fotopapir.

Er der det mindste, vi kan gøre for at gøre dig tilfreds, så kontakt os på heilo@storynine.dk. Det vil glæde os, vil du vil give os chancen for at rette op på de forventninger du havde til os 🌻

Vi håber frem for alt, at det blev en god gave. Tak for din tålmodighed og din mening betyder meget for os 🌿😊

Super god service

Super god service. Vil helt klart bruge Story No. 9 igen

7 gennaio 2022

Halløj Louise,

Tusind tak for dine rosende ord. Det var en fornøjelse at betjene dig! Hvor er det dejligt at du er tilfreds med vores service. Det vil betyde rigtig meget for os, at se dig i shoppen igen 😉🌻

Tak for god betjening!

18 dicembre 2021

Halløj Kirsten,

Mange tusind tak for dine pæne ord! Vi er så glade for, at du er tilfreds med vores betjening – og håber at din gavebog bragte masser af kærlighed!🌻

Story Team

Super fin ekspedition og varen lever…

Super fin ekspedition og varen lever helt op til mine forventninger

7 dicembre 2021

Halløj Jette,

Tusind tak for dine skønneste ord. Hvor fantastisk at varen lever op dine forventninger. Det vil glæde os meget at dele din anmeldelse med teamet bag vores kærlighedsmission 🌻

Hurtig levering

Hurtig levering, fantastisk flot bog ved modtagelsen.

23 novembre 2021

Halløj Kate,

Tusind tak for din skønne feedback. Vi er utrolig glade for, at du er tilfreds med leveringen – og at du synes at din gavebog er blevet flot 🌻 Vi mangler ord for din anmeldelse.

Tak fordi du fejrer hverdagens små glæder 🌿

Fuld tilfreds

Dejlig nemt!!

23 novembre 2021

Halløj M L,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😀

Det er fantastisk, at du er fuld tilfreds og at det var nemt for dig. Du skal have et stort TAK fra os🌻

Story Team

Great gift and great quality

Great gift and great quality, very happy with what I got!

21 novembre 2021

Heilo Amerah,

Thank you for your amazing review! Happy news that you like our gift book and the quality! We are over the moon to share your feedback with the rest of our team 🌻

Thank you so much for celebrating the little things with us 🌿

All the best,
Story Team

Nemt,hurtigt og rigtig god kvalitet af…

Nemt,hurtigt og rigtig god kvalitet af produkterne

19 novembre 2021

Halløj Lene,

Mange tusind tak for din anmeldelse og rosende ord. Hvor dejligt at du er tilfreds med kvaliteten af vores bøger - og at du synes at det er nemt og hurtigt 😀🌻 Det betyder rigtig meget for os at du er glad - sikke en stor fornøjelse!

Fantastisk service!!

31 ottobre 2021

Halløj Diana,

Mange tusind tak for din anmeldelse! Hvor dejligt at høre at du har modtaget en positiv oplevelse med vores service 🌻

Tak fordi du fejrer hverdagens små glæder med os 😀🌿

Fantastisk gavei ide

29 ottobre 2021

Halløj Frederik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er så glade for at du synes at det er en fantastisk gave idé - vi er igang med at lave mange flere bogtitler, og håber at se dig i shoppen igen på et senere tidspunkt 🌻😀

Story Team

The quality of the book was not as…

The quality of the book was not as accepted.

16 ottobre 2021

Heilo Mathilda,

Thanks for your honest feedback again 😊

So sorry that you felt the need to give us a 3-star review two times after giving you a free e-book 🌻

We want you to be 100% happy with your purchase. If there's anything else we can do for you, just let us know! Please feel free to contact us at heilo@storynine.dk for a return/refund process.

Thank you so much for celebrating the little things with us 🌿

All the best,
Story Team

Hurtig levering og helt vild med mit…

Hurtig levering og helt vild med mit køb😍

9 ottobre 2021

Halløj Christina,

Tusind tak for dine hjertevarme ord😍 Hvor er det fantastisk at du er vild med dit køb og vi er bare vilde med din anmeldelse. Det betyder meget for os🌻

Fantastisk bog!

27 settembre 2021

Halløj Camilla,

Tusind tak for dine rosende ord. Så skønt at at du synes bogen er fantastisk! Det betyder rigtig meget for os 🌻

Super fine produkter

Super fine produkter. Høj kvalitet. Tak.

22 settembre 2021

Halløj Sara,

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Hvor fantastisk at betjene dig! Det glæder os meget, at du er tilfreds med kvaliteten af din gavebog.

Af hjertet, tak dig og fordi du fejrer hverdagens små glæder med os 😀🌻

Hurtigt levering og bogen er så fin

Hurtigt levering og bogen er så fin
Tusinde tak til jer ❤

12 settembre 2021

Halløj Heidi,

Tusind tak for din skønne feedback. Vi er utrolig glade for, at du er tilfreds med bogen – og at du synes at din gavebog er blevet fin 🌻 Vi mangler ord for din hjertevarme anmeldelse.

Tusind tak for dig! og fordi du fejrer hverdagens små glæder med os ❤

Story Team

God Kundeservic og en glad kæreste for…

God Kundeservic og en glad kæreste for kærlighedsbilletterne

31 luglio 2021

Halløj Amanda,

Tusind tak for dine rosende ord. Det var en fornøjelse at betjene dig! Hvor er det også dejligt at din kæreste blev glad for kærlighedsbilletterne. Vi håber i får masser af glæden af bogen fremadrettet. Vi har stolt delt din anmeldelse med vores team 😉🌻

Nemt sikker og hurtigt

Nemt, sikkert og hurtigt.
Meget nemt og overskueligt
Mine ønsker til bogen blev opfyldt
Hurtig levering
Tak

16 giugno 2021

Halløj Johanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og varme ord. Det er så dejligt, at bogen opfyldte dine ønsker 😀

Det er fantastisk, at du hele processen var nemt og hurtigt for dig. Du skal have et stort TAK fra os. Sikke en fornøjelse at betjene dig og vi håber at se dig i shoppen igen 🌻