Fra start til slut en virkelig nem proces med upload af det ønskede billede og den personlige tekst. Det eneste jeg kunne savne var længden af selve teksten. Den var meget begrænset - selvom... Leggi di più
Det var nemt og hurtigt at bestille, dog med et lille problem. Da man kunne lave et kort til sidst i bestillingen var det svært at forstå hvad man kunne skrive uden at “nogen tegn var umulige at br... Leggi di più
I came across this company on my Facebook feed and went to check out their website. I think this is a perfect solution for those of us who are tired of boring gifts. I ordered a book for my boyfr... Leggi di più
Finally!!! This is exactly what I've been looking for. Came across this website through my friend's Facebook. Apparently, it's a start-up, but nonetheless the products are awesome. I ordered a... Leggi di più
Story No. 9 er en dansk online gaveshop på kærlighedsmission. Drømmen er at sprede glæde med vores personlige bøger. Alle bøger er lavet med kærlighed, kreativitet, flot design og et personligt præg. Vores danske bøger er printet i Letland, som bliver kærligt bundet sammen i højeste kvalitet 🌻
Tunnelvej 7, 1. TV, 2600, Glostrup, Danimarca
- heilo@storynine.dk
- www.storynine.gift
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Love the book.
TEKNISK FEJL (FIKSET)
Jeg havde problemer med et køb og fik hurtig hjælp til at løse det.

Risposta di Story No. 9
Har lige modtaget bogen i dag
Har lige modtaget bogen i dag.
Har modtaget den fineste og flotteste bog! Og kan slet ikke vente med at give den i gave!🤩
Mega god kvalitet og bogen overgår alle mine forventninger!🤩
også rigtigt fin leverings tid, bestilte en torsdag og fik den fredagen ugen efter.
Vil helt sikkert handle hos jer igen!🤩
PDF version ikke god til udskrivning
Desværre kunne jeg ikke udskrive bogen (købte den på pdf), fordi siderne stod ikke i rækkefølge til at printe ud. Desuden var det ikke A4, så der var hvidt forneden og foroven, når man printede det.

Super god oplevelse
Super god oplevelse
D. Får kun 4 stjerner da tracking ikke virkede.

Til min elskede
Jeg bestilte en kærligheds bog til min elskede, som han skulle have i morgengave på vores bryllups dag
Han er normalt en meget sej fyr, som ikke viser følelser, men han blev så glad og rørt over bogen ❤

Risposta di Story No. 9
På alle måder super tilfreds
Der var lidt problemer med forsendelsen, og kontaktede firmaet, som nærmest havde svaret inden jeg fik klikket på send, og straks var tingene bragt i orden.
Fantastisk kundeservice :D

Fint bogomslag
Fint bogomslag, dog lidt dyrt for så lidt. Men service og levering var i orden.

Absolutely fantastic website
Absolutely fantastic website. Their products are of the highest quality. Very professional and incredibly helpful service. I am delighted with the book - a really special and personal present. I highly recommend using Story No. 9 if you are looking for a unique present.

Super fantastisk service
Super fantastisk service. Min vare forsvandt hos Postnord. Men sælger sender en ny bog uden beregning. Stor anbefaling herfra.

En sød gaveide
En sød gaveide med oplevelser som gør tiden efter en rund fødselsdag lige så god som selvee dagen❤️

Meget tilfreds
Meget tilfreds. Hurtig levering trods produktion i udlandet. Fint produkt. “Magi Cup” 👍🏻⭐️

Risposta di Story No. 9
Nem selvbetjeningsløsning til at lave…
Nem selvbetjeningsløsning til at lave en bog til fars dag. Rigtig god kvalitet. Tilfreds

Risposta di Story No. 9
Fantastisk flot bog og min kæreste blev…
Fantastisk flot bog og min kæreste blev meget glad for den.

Meget tilfreds
Pakken kom langt hurtigere end jeg havde forventet, jeg købte den billige levering på 5-9 hverdage og den kom på den 5 hværdag. Jeg kunne ikke være mere tilfreds. Vil helt klart handle der igen😀😀
5 stjerner her fra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

God service
Hjemmesiden er nem at overskue. Bogen er super sød og god kvalitet. Desuden blev den leveret hurtigere end forventet.