Story No. 9 Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Fra start til slut en virkelig nem proces med upload af det ønskede billede og den personlige tekst. Det eneste jeg kunne savne var længden af selve teksten. Den var meget begrænset - selvom... Leggi di più

Det var nemt og hurtigt at bestille, dog med et lille problem. Da man kunne lave et kort til sidst i bestillingen var det svært at forstå hvad man kunne skrive uden at “nogen tegn var umulige at br... Leggi di più

I came across this company on my Facebook feed and went to check out their website. I think this is a perfect solution for those of us who are tired of boring gifts. I ordered a book for my boyfr... Leggi di più

Finally!!! This is exactly what I've been looking for. Came across this website through my friend's Facebook. Apparently, it's a start-up, but nonetheless the products are awesome. I ordered a... Leggi di più

1. Negozio di articoli da regalo
  2. Libreria

Story No. 9 er en dansk online gaveshop på kærlighedsmission. Drømmen er at sprede glæde med vores personlige bøger. Alle bøger er lavet med kærlighed, kreativitet, flot design og et personligt præg. Vores danske bøger er printet i Letland, som bliver kærligt bundet sammen i højeste kvalitet 🌻

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

3 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

TEKNISK FEJL (FIKSET)

Jeg havde problemer med et køb og fik hurtig hjælp til at løse det.

30 novembre 2022

Halløj Jonas,

Tusind tak for din anmeldelse 🌻

Vi beklager at du har oplevet en teknisk fejl på siden i dag. Vi har kigget nærmere på din ordre og den er gået igennem 😊

Det er blot nogle timer du skrev til os via e-mail. Vi har ikke haft mulighed for at hjælpe dig indtil nu.

Der var sendt en ordrebekræftelse til din e-mail - er den mon havnet i din SPAM folder? 😊 Samtidig, har vi sendt dig en ny ordrebekræftelse.

Vi vil gene personligt sige undskyld for ulejligheden. Vi er dog kede af, at vi ikke har fået mere tid, så vi kunne forsikre dig om, at alt er i orden.

Håber du vil svare os på heilo@storynine.dk - samt give os chancen for at gøre det godt.

Story Team

Har lige modtaget bogen i dag

Har lige modtaget bogen i dag.

Har modtaget den fineste og flotteste bog! Og kan slet ikke vente med at give den i gave!🤩
Mega god kvalitet og bogen overgår alle mine forventninger!🤩
også rigtigt fin leverings tid, bestilte en torsdag og fik den fredagen ugen efter.
Vil helt sikkert handle hos jer igen!🤩

25 novembre 2022

PDF version ikke god til udskrivning

Desværre kunne jeg ikke udskrive bogen (købte den på pdf), fordi siderne stod ikke i rækkefølge til at printe ud. Desuden var det ikke A4, så der var hvidt forneden og foroven, når man printede det.

1 novembre 2022

Halløj Signe,

Tak fordi du deler din oplevelse🌻

Vi vil gerne sige undskyld for at du har haft en dårlig oplevelse med at printe vores e-bog.

Vi har kigget nærmere på din ordre, og kan se, at du har bestilt vores 140 x 140 mm e-bog. Vi har forsøgt at oplyse på vores hjemmeside, at bogen ikke er oplagt til at printe, men leveres direkte til modtagers e-mail som en gave. Vi har dog sendt en simpel udgave af kærlighedsbilletterne i A4 PDF-fil, som er til at printe ud - samt blanke kærlighedsbilletter.

Det er så ærgerligt, at du ønskede at printe vores 140 x 140 mm e-bog i stedet for at sende e-bogen digitalt. Vi beklager inderligt, at der er sket en misforståelse.

Vi har sendt dig en e-mail med løsninger. Vi håber, at du vil svare os på heilo@storynine.dk - og give os chancen for at rette op på fejlen.

Super god oplevelse

Super god oplevelse

D. Får kun 4 stjerner da tracking ikke virkede.

14 ottobre 2022

Halløj Emilie,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Hvor dejligt at høre at du har haft en super god oplevelse 🌻

Vi har kigget nærmere på din ordre, og kan se at dit tracking nummer virker. Vi beklager dog at det kan tage gå op til 2-3 hverdage, før din forsendelse bliver opdateret hos PostNord. Vi er taknemmelig for din tålmodighed.

Tak fordi du fejrer hverdagens små glæder 🌿

Til min elskede

Jeg bestilte en kærligheds bog til min elskede, som han skulle have i morgengave på vores bryllups dag
Han er normalt en meget sej fyr, som ikke viser følelser, men han blev så glad og rørt over bogen ❤

17 ottobre 2022

Halløj Anita,

Tusind tak for din nydelige anmeldelse og varme ord! Hvor er det fantastisk at høre at din mand blev rørt over bogen. Vi elsker at høre historier som disse. Det betyder alverden for os! Vi håber at bogen bringer jer tættere sammen og tillykke med jeres bryllup 🌻

Tak fordi du fejrer hverdagens små glæder med os og vi håber at se dig igen i shoppen 🌿

Smadre sød

Rigtig flot og smadre sød

26 ottobre 2022

Halløj Peter,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 😀

Det er fantastisk, at du er fuld tilfreds og at du synes at bogen er flot og sød. Du skal have et stort TAK fra os🌻

Story Team

På alle måder super tilfreds

Der var lidt problemer med forsendelsen, og kontaktede firmaet, som nærmest havde svaret inden jeg fik klikket på send, og straks var tingene bragt i orden.
Fantastisk kundeservice :D

9 settembre 2022

Halløj Lea,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Hvor dejligt at høre at du har haft en dejlig oplevelse med vores kundeservice, til trods for lidt problemer med forsendelsen 🌻

Vi sætter pris på kunder som dig, der rækker ud til os og giver os chancen for at rette op på fejlen hurtigst muligt. Ligeså snart du klikker "send", så er vi klar til at hjælpe 😀

Tak for din tålmodighed og fordi du fejrer hverdagens små glæder 🌿

Fint bogomslag

Fint bogomslag, dog lidt dyrt for så lidt. Men service og levering var i orden.

11 ottobre 2022

Halløj Bente,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og hjælpsomme ord. Det er så dejligt, at høre at du synes at service og levering var i orden :)

Det er fantastisk, at du deler dine tanker, så vi kan forbedre vores produkter. Vi vil gøre vores bedste kombinere pris og kvalitet i fremtiden 🌻

Absolutely fantastic website

Absolutely fantastic website. Their products are of the highest quality. Very professional and incredibly helpful service. I am delighted with the book - a really special and personal present. I highly recommend using Story No. 9 if you are looking for a unique present.

18 agosto 2022

Heilo Alison,

Thank you so much for your amazing review. It makes us insanely proud of what we do. t means a lot to know that you had a happy shopping experience. It was a pleasure to help you with 🌻 We are so grateful for your support in recommending us.

Thanks for celebrating the little things with us and for being an awesome customer 😀🌿

All the best,

Super fantastisk service

Super fantastisk service. Min vare forsvandt hos Postnord. Men sælger sender en ny bog uden beregning. Stor anbefaling herfra.

9 agosto 2022

Halløj Trine,

Mange tusind tak for din anmeldelse! Hvor dejligt at høre at du har modtaget en positiv oplevelse med vores service, til trods for at din ordre forsvandt med PostNord 🌻

Vi sætter pris på kunder som dig, der rækker ud til os og giver os chancen for at rette op på fejlen hurtigst muligt. Tak for din tålmodighed og fordi du fejrer hverdagens små glæder 😀🌿

En sød gaveide

En sød gaveide med oplevelser som gør tiden efter en rund fødselsdag lige så god som selvee dagen❤️

4 agosto 2022

Halløj Annalise,

Mange tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget mere end du tror! Vi håber, at i får fejret de små stunder hele året efter en dejlig rund fødselsdag 🌻

Meget tilfreds

Meget tilfreds. Hurtig levering trods produktion i udlandet. Fint produkt. “Magi Cup” 👍🏻⭐️

29 luglio 2022

Halløj Martin,

Så skønt at modtage din anmeldelse, hvor er det herligt at du havde en god oplevelse med hurtig levering 🌻 Vi har valgt vores produktion i Letland, pga. kvaliteten :)

Tak for "Magi Cup" og fordi du fejrer hverdagens små glæder med os 🌿

Story Team

Nem selvbetjeningsløsning til at lave…

Nem selvbetjeningsløsning til at lave en bog til fars dag. Rigtig god kvalitet. Tilfreds

20 giugno 2022

Halløj Emilie,

Tusind tak for dine rosende ord. Hvor fantastisk at du havde en god oplevelse med at lave en bog til fars dag. Det betyder rigtig meget for os 🌻

Story Team

Fantastisk flot bog og min kæreste blev…

Fantastisk flot bog og min kæreste blev meget glad for den.

30 maggio 2022

Halløj Daniel,

Tusind tak for dine rosende ord. Det betyder alverden for os, at at din kæreste blev glad for bogen 🌻

Meget tilfreds

Pakken kom langt hurtigere end jeg havde forventet, jeg købte den billige levering på 5-9 hverdage og den kom på den 5 hværdag. Jeg kunne ikke være mere tilfreds. Vil helt klart handle der igen😀😀
5 stjerner her fra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

23 maggio 2022

Halløj Anna,

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Vi er utrolig glade for, at du er tilfreds leveringen 🌻 Vi mangler ord for din hjertevarme anmeldelse.

Tak fordi du vil handle igen og fordi du fejrer hverdagens små glæder med os ❤

Rigtig godt bog

17 maggio 2022

Halløj Amalie,

Tusind tak for dine rosende ord. Det var en fornøjelse at betjene dig! 😉🌻

Så søde !

Så søde !! Og god kvalitet kommer efter en rimelig tid bliver ik sidste køb

30 aprile 2022

Halløj Dina,

Mange tak for din skønne anmeldelse! Hvor dejligt at du er tilfreds med bogens kvalitet og levering 🌻

Det er en fornøjelse at betjene dig. Vi håber at se dig igen på shoppen 😊

1000 tak fordi du fejrer hverdagens små glæder! 🌿

God service

Hjemmesiden er nem at overskue. Bogen er super sød og god kvalitet. Desuden blev den leveret hurtigere end forventet.

26 aprile 2022

Halløj Laura,

1000 tak for din flotte anmeldelse og rosende ord! Hvor er det fantastisk at du har haft en god oplevelse fra bestilling til levering, og mest af alt, at du er glad for bogen 🌻