alt var tip-top , mennn de der "gratis" strømper 46/51 , de glider sku ned i skoen efter 20 minutter ,æv
Hurtig levering. Jeg bestilte varerne om lørdagen og kunne afhente min pakke om tirsdagen. Jeg bestilte diabetes strømper i str. 49- 52 og de passer perfekt til mandens størrelse 47 brede fod m... Leggi di più
Helt fantastisk hurtig. God service. God kvalitet. Anbefales i den grad! Bestilte søndag, fik leveret tirsdag. Jeg havde målt forkert og bestilte samme dag i anden størrelse. Fik leveret onsdag - dag... Leggi di più
Fantastiks virksomhed. Min mand har handlet hos dem flere gange og deres service er helt i top. Produkterne kommer efter kort tid, og de ombytter eller returnerer pengene hurtigt, såfremt man send... Leggi di più
StoreDrenge.dk leverer tøj i store størrelser direkte hjem til dig. Smart og lækker tøj til hverdag, fritid, arbejde og fest. Xxxl tøj i sportstøj, t-shirt, bukser, jeans og meget mere.
Krogsbjergvej 8, 5600, Faaborg, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Jeg har været kunde hos STORE DRENGE gennem længere tid og almindeligvis været tilfreds selv om prisniveauet er højt. Mit seneste køb er imidlertid under al kritik. Jeg købte et par bukser med en livvidde på 112 centimeter, men det faktisk mål var 116 cm og længden på bukserne var næsten 10 cm for langt i forhold til mine andre bukser med samme mål (44/34)
Store Drenge har valgt ikke at komme mig i møde på nogen måde og det skal selvfølgelig give sig udtryk i en måling af tilfredshed. Derfor den ene stjerne på TrustPilot.
God kundeservice og hurtig levering. Kan anbefales.

Risposta di StoreDrenge.dk
5 stjerner for fantastisk fleksibel og venlig kundeservice i forbindelse med bytning og for lynhurtig ekspedition.

Risposta di StoreDrenge.dk
Jeg bestilte 2 par Windbreakerbukser, desværre var det ene par en forkert størrelse. Fejlen blev dog rettet problemfrit og hurtigt - derfor giver jeg alligevel 5 stjerner p.g.a. den gode betjening

Risposta di StoreDrenge.dk
Min oplevelse er en rigtig god service. Jeg købte en vare som gave, der så skulle byttes. Varen var fin, men størrelsen passede desværre ikke. Varen blev sendt retur, og derefter gik en mail åbenbart tabt hos mig/gavemodtager. Efterfølgende blev jeg ringet op og spurgt om mine ønsker for ombytning/retur. Super service, og pengene kom derefter retur straks. Den eneste ting, der kunne være en my bedre i fremtiden er gratis retur og medsendt label. Det vil gøre det mere attraktivt for mig at handle gaver fremover, da modtager nemt og uden ekstra omkostninger kan bytte/returnere.

Risposta di StoreDrenge.dk
Bestilt i søndags, pakken var klar til afhentning i dag!
Super hurtig levering!
Det er heller ikke min først bestilling hos dem skal det lige siges, og bestemt heller ikke min sidst!
Tak for forsat super hurtig levering! Og fair priser til os der er højere end gennemsnittet! 😃😃😃
Faldt for nylig over denne webbutik og “kom til” at købe en jakke. Varen blev leveret inden for den frist, der opgives på hjemmesiden i en solid papkasse. Desværre havde jakken en mindre defekt, men jeg kunne ikke lade være med st tage den i brug alligevel. StoreDremge.dk var meget lydhøre og imødekommende og jeg ville få et pænt nedslag på næste køb. Og det fik jeg! I det hele taget er deres kundeservice hurtig og venlig.
Jeg kommer til at handle her igen; klart jeg kan anbefale dem.

Risposta di StoreDrenge.dk
Super hjemmesider. Gode kvalitetsprodukter - fin service ved reklamation - og lynhurtig behandling/levering af ordrer

Risposta di StoreDrenge.dk
Jeg har bestilt varer hos dem af to omgange nu og altid leveret indenfor 2 dage, så kan kun give dem 5 stjerner :)
Passede perfekt. Super hurtig levering. Kan kun anbefales.
Hurtig levering, hurtig behandling af returnering, hurtig penge retur og fint informationsniveau undervejs.
Fantastisk service. Havde ikke den t-shirt jeg bestilte, fik et dyrere mærke uden xtra omkostning. Modtog alligevel varen 2 døgn efter bestilling. Kan kun anbefales.
Rigtig god forretning. Gode varer, leverer hurtigt, og bytter hurtigt, og uden problemer. Kan kun anbefale dem. Jeg kommer igen😀
Forretningen udøver en særdeles god kundeservice og er hurtig til at ekspedere varerne, så derfor en god oplevelse
Mvh Bennny Stisen
Overraskende god, grundig og meget personlig kundeservice:-) Wauw!! Og så er det bare dejligt at blive overrasket så positivt af nogle mennesker som tydeligvis gør sig umage for at gøre det så godt som det overhovedet er muligt... De er forbilledlige hos storedrenge.
Super kundeservice!
Købte noget tøj i samme størrelse som jeg normalt bruger men tænkte ikke over der måske var lidt størrelsesforskel så det var for stort til mig, sendte en mail og fik forklaret hvordan jeg skulle gøre, og tre dage senere var tøjet her igen i den helt rigtige størrelse.
God kommunikation gennem det hele og venlig tone.