Slechte ervaring mee. Voor 14 uur besteld, volgende dag in huis, maar altijd binnen 2 dagen volgens website. Niet gebeurd, bestelling te laat aangeleverd bij transporteur, dus komen beloftes niet na v... Leggi di più
jullie zijn een heel slecht bedrijf, en zeer onprofessioneel. Ik heb direct betaald en alleen een gedeelte van de kast is opgestuurd, de andere nog niet, en hebben jullie het lef mijn mening te vragen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vanmorgen is mijn bestelling bezorgd. Netjes verpakt op een pallet. Echter, heb ik een puntje van aandacht voor zowel leverancier als transporteur. Er wordt klakkeloos van uit gegaan dat er op het l... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Zeer slechte service, verkeerde onderdelen en missende onderdelen. Na enkele dagen en enkele telefoontjes goede onderdelen binnen maar missende onderdelen niet. gewoon slecht
Dettagli dell'azienda
Elsterstraatweg 31a, 3922 GD, Elst (utr.)
- 0318-472707
- info@stellingspecialist.nl
- www.stellingspecialist.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
uitstekende en snelle service
Zeer goed geholpen en snelle reactie.
Perfecte stellingen, goed geadviseerd.
Ik heb veel stellingen geplaatst en ben telkens weer aangenaam verrast door de ontzettend makkelijke GS-3 stellingen. Zelden een product gezien met zo'n uitstekende pasvorm en afwerking. Echte aanrader die GS-3 stelling van de stellingspecialist uit Elst.
makkelijk geconfigureerd, besteld en afgehaald.
Mooie configuratie tool, gelijk maar besteld, zelfde middag nog afgehaald.
Wat wil je nog meer ?
Vlot en compleet
Mijn kleine bestelling werd snel klaargemaakt en kon direct worden meegenomen. Top!
Prima service, denkt mee met de klant
Stelling nodig, Pedroshop.nl help u snel en levert kwaliteit.
Uitstekende service en prima product
Dhet bestelde product voldoet geheel aan de verwachting, levering was erg snel en correct. We zijn zeer tevreden ook omdat de kwaliteit van het product prima is.
fantastische service en geweldige kwaliteit
Levering perfect geregeld en stelling van buitengewoon goede kwaliteit! Wij zijn zeer tevreden!
Er wordt niet alleen in ruimte oplossingen gedacht. Ook in service oplossingen : TOP
Na het plaatsen van onze bestelling voor een opbergsysteem haalden wij onze garage leeg. Onze bestelling bleek, in verband met de Kerstvakantie, niet leverbaar. Daar is naar onze volle tevredenheid een snelle oplossing voor gevonden. Klasse!
Deugdelijke materialen vergezeld van een zeer goede en betrokken service
Voor mijn garage een Easyrack stelling besteld, omdat Ikea mij toch te zwak leek en niet groot/diep genoeg was. Geleverd door expeditiebedrijf tot in de garage. Opzetten van de stelling is letterlijk een paar minuten werk, alles past goed en behoeft geen handleiding. Ik zou eenieder aanraden om zijn stelling te kopen bij de stellingspecialist.
Top voor elkaar
Gebruiksvriendelijke webshop, goed bereikbaar en snel geleverd. smorgens om 9.00 uur besteld en om 11.00 uur compleet geleverd.
Snelle en correcte afwikkeling na telefonische bestelling.
Prima prijs kwaliteit verhouding (Legbordstelling) Snelle afhandeling, vriendelijk en behulpzaam personeel bij afhalen van de stelling.
Degelijk product, duidelijk op maat te bestellen en snel geleverd.
PRIMA! Heb hem in mijn eentje in elkaar kunnen zetten zonder problemen.
Topservice!
We hadden de bestelling niet ontvangen terwijl de faktuur er wél al was.
De leverancier heeft er afgelopen uren alles aan gedaan om de zending te traceren.
Dank jullie wel!

Risposta di Stellingspecialist.nl
Kwalitatief goede producten en uitstekende service
Alhoewel bij de bestelling online de ideal module eruit lag, werd ik de volgende dag gebeld of ik nog geinteresseerd was in mijn bestelling. Binnen 2 dagen was mijn stelling geleverd. Goede kwaliteit houten stelling (eigen fabrikaat).
Helder en Concreet samenwerken.
De Stelling Specialist heeft ons snel en vakkundig een passende legbordstelling geleverd.
Wij zijn dik tevreden!
Een zeer klantvriendelijke en snelle leverancier met persoonlijk contact
Een goede website om de producten te kiezen. een snelle levering binnen 3 dagen. En het moment van leveren wordt, na persoonlijk contact, de ochtend van de levering binnen een marge van 2 uur gegeven.
De levering zit prima verpakt.
Helaas hadden we transport schade, maar zelfs dat werd op zaterdag opgelost. Prima
Kortom, wij zijn helemaal tevreden. Een snelle complete levering tegen een voordelige prijs met prima service. En op de website staan nog video's voor de montage van de stellingen.
Hier wordt een mens vrolijk van!
Goed en stevig materiaal.
Mooie stellingen ook zeer stevig. Ook handig de tussenschotten die je kunt plaatsen om de plastic bakken te vervangen. Eén tip voor jullie als bedrijf. Als je met de klant afspreek in de ochtend leveren, kom dan niet rond half 4 's middags.

Risposta di Stellingspecialist.nl
Perfecte service bij afhaling 100%, zeer goede materialen.
Dit bedrijf is zeker een aanrader voor stellingen. Men is zeer vriendelijk, klantgericht en niets is teveel. Stellingen die ik gekocht heb moesten nog iets ingekort worden wat gelijk voor mij gedaan werd.
Ook de stelling zelf is van een zeer goede kwaliteit, zeer stabiel waar men jaren plezier van heeft. Het opbouwen van de stelling is ook zeer eenvoudig zonder schroeven of dergelijk bevestigingsmateriaal.
Het is een kwestie van in elkaar klikken en de stelling staat als een huis.
De Stelling staat al.
Op verzoek is de stelling na 2 dagen al geleverd. Fijn dat het zo snel kon.
Helaas ontbrak 1 plank, maar één telefoontje was genoeg om vandaag een nieuwe binnen te krijgen. Het is nog even wachten of deze ook echt vandaag komt. (ik schrijf dit om 9:30)
Als men de daad bij het woord voegt, laat men zien dat service ook een plus is die je hier kunt verwachten.