Stellingspecialist.nl Recensioni

TrustScore 1 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Slechte ervaring mee. Voor 14 uur besteld, volgende dag in huis, maar altijd binnen 2 dagen volgens website. Niet gebeurd, bestelling te laat aangeleverd bij transporteur, dus komen beloftes niet na v... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

jullie zijn een heel slecht bedrijf, en zeer onprofessioneel. Ik heb direct betaald en alleen een gedeelte van de kast is opgestuurd, de andere nog niet, en hebben jullie het lef mijn mening te vragen... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Vanmorgen is mijn bestelling bezorgd. Netjes verpakt op een pallet. Echter, heb ik een puntje van aandacht voor zowel leverancier als transporteur. Er wordt klakkeloos van uit gegaan dat er op het l... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Zeer slechte service, verkeerde onderdelen en missende onderdelen. Na enkele dagen en enkele telefoontjes goede onderdelen binnen maar missende onderdelen niet. gewoon slecht

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Perfecte stellingen, goed geadviseerd.

Ik heb veel stellingen geplaatst en ben telkens weer aangenaam verrast door de ontzettend makkelijke GS-3 stellingen. Zelden een product gezien met zo'n uitstekende pasvorm en afwerking. Echte aanrader die GS-3 stelling van de stellingspecialist uit Elst.

10 febbraio 2014
Valutata 5 stelle su 5

Deugdelijke materialen vergezeld van een zeer goede en betrokken service

Voor mijn garage een Easyrack stelling besteld, omdat Ikea mij toch te zwak leek en niet groot/diep genoeg was. Geleverd door expeditiebedrijf tot in de garage. Opzetten van de stelling is letterlijk een paar minuten werk, alles past goed en behoeft geen handleiding. Ik zou eenieder aanraden om zijn stelling te kopen bij de stellingspecialist.

17 dicembre 2013

Top voor elkaar

Gebruiksvriendelijke webshop, goed bereikbaar en snel geleverd. smorgens om 9.00 uur besteld en om 11.00 uur compleet geleverd.

29 novembre 2013

Topservice!

We hadden de bestelling niet ontvangen terwijl de faktuur er wél al was.
De leverancier heeft er afgelopen uren alles aan gedaan om de zending te traceren.
Dank jullie wel!

20 novembre 2013
Logo di Stellingspecialist.nl

Risposta di Stellingspecialist.nl

Valutata 4 stelle su 5

Een zeer klantvriendelijke en snelle leverancier met persoonlijk contact

Een goede website om de producten te kiezen. een snelle levering binnen 3 dagen. En het moment van leveren wordt, na persoonlijk contact, de ochtend van de levering binnen een marge van 2 uur gegeven.
De levering zit prima verpakt.
Helaas hadden we transport schade, maar zelfs dat werd op zaterdag opgelost. Prima
Kortom, wij zijn helemaal tevreden. Een snelle complete levering tegen een voordelige prijs met prima service. En op de website staan nog video's voor de montage van de stellingen.
Hier wordt een mens vrolijk van!

23 settembre 2013
Valutata 4 stelle su 5

Goed en stevig materiaal.

Mooie stellingen ook zeer stevig. Ook handig de tussenschotten die je kunt plaatsen om de plastic bakken te vervangen. Eén tip voor jullie als bedrijf. Als je met de klant afspreek in de ochtend leveren, kom dan niet rond half 4 's middags.

13 settembre 2013
Logo di Stellingspecialist.nl

Risposta di Stellingspecialist.nl

Geachte klant,

Goed om te lezen dat u tevreden bent over het product! Wat betreft uw opmerking betreffende de levering, daar heeft u helemaal gelijk in. Toch wil ik even toelichten, dat de transporteur in deze in gebreken is gebleven. Deze heeft verzuimd om in hun eigen systeem te zetten, dat het een tijdrit was die voor 12.00 uur geleverd moest worden. Dit alles hebben we ook tijdens ons telefonisch contact toegelicht. Nogmaals onze excuses.

Medewerkers Stellingspecialist.nl

Valutata 5 stelle su 5

Perfecte service bij afhaling 100%, zeer goede materialen.

Dit bedrijf is zeker een aanrader voor stellingen. Men is zeer vriendelijk, klantgericht en niets is teveel. Stellingen die ik gekocht heb moesten nog iets ingekort worden wat gelijk voor mij gedaan werd.
Ook de stelling zelf is van een zeer goede kwaliteit, zeer stabiel waar men jaren plezier van heeft. Het opbouwen van de stelling is ook zeer eenvoudig zonder schroeven of dergelijk bevestigingsmateriaal.
Het is een kwestie van in elkaar klikken en de stelling staat als een huis.

10 settembre 2013

De Stelling staat al.

Op verzoek is de stelling na 2 dagen al geleverd. Fijn dat het zo snel kon.
Helaas ontbrak 1 plank, maar één telefoontje was genoeg om vandaag een nieuwe binnen te krijgen. Het is nog even wachten of deze ook echt vandaag komt. (ik schrijf dit om 9:30)
Als men de daad bij het woord voegt, laat men zien dat service ook een plus is die je hier kunt verwachten.

9 settembre 2013
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più