Stabelo AB Recensioni 2136

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Valutata 3 stelle su 5

Vi blev kontaktade flera gånger med samma frågeställning kring lånet vilket känndes lite underliget eftersom vi redan svarat på frågorna. Likaså verkade "appen/webbsidan" för den som är medsökande int... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Enkelt, tydligt, ingen förhandling. Det som är mycket negativt är att ni blivit uppköpta av en storbank. Jag har farhågor hur bra ni kommer vara framöver.

Valutata 5 stelle su 5

Perfekt lånegivare, bytte ifrån LF och fick betydligt lägre ränta. Inga krånliga upplägg och bra support i samband med bytet. Tydligt översikt när man loggar in på ränta, amortering och vad som skall... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snabbt och smidigt, inga ”polisförhör” som andra banker när man ansöker om att flytta bolån vilket är väldigt skönt. Värderade dessutom mitt hus högre så fick 2.82% ränta i jämförelse med lägsta... Leggi di più

1. Erogatore di crediti ipotecari
  2. Agenzia prestiti

Informazioni su Stabelo AB

Scritti dall'azienda

Stabelo erbjuder ett enkelt, färdigförhandlat och digitalt bolån. Vi ger vi alla kunder låg ränta, år efter år.

Glöm personliga rabatter, plötsliga räntehöjningar och sega samtal med banken. Hos Stabelo är det enkelt, transparent och färdigprutat.

Välkommen med en ansökan!

Färdigprutade bolån

Scritti dall'azienda

Färdigförhandlade bolåneräntor till alla kunder
Vi erbjuder färdigförhandlade och transparenta räntor. Enkelt smidigt och digitalt.
Helt digitalt
Ansökan sker helt digitalt och du signerar med bankID.
Inget helkundskrav
Du behöver aldrig flytta över sparande eller andra kringprodukter, du har bara ditt bolån hos oss.

Tre skäl att välja Stabelos bolån

Lägre bolåneränta, inga personliga rabatter utan istället helt transparent

Lägre bolåneränta, inga personliga rabatter utan istället helt transparent
Lägre ränta, utan förhandling: Hos oss får du alltid en konkurrenskraftig ränta utan att behöva vara en mästare på att förhandla. Du kan alltid vara trygg i att du får vårt bästa erbjudande – helt automatiskt.

Inga rabatter att hålla koll på: Eftersom vi inte jobbar med tidsbegränsade personliga rabatter, slipper du oroa dig för när din rabatt löper ut. Du kan alltid känna dig trygg med att räntan på ditt bolån är låg över tid.

Transparent och tydligt: Vi tror på enkelhet och transparens. Hos oss vet du alltid exakt vad du får vilket gör det tryggt för dig.

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 5 stelle su 5

Smidigt från början till slut med nytt…

Smidigt från början till slut med nytt bolån.

2 marzo 2026

Stort tack för din feedback!

Vad roligt att höra att du upplevde processen som smidig från början till slut.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig!

Enkelt tydligt och snabbt

Enkelt tydligt och snabbt
Smidigt att ladda upp dokument som efterfrågas.
Inget krångel.
Bra ränta.

3 marzo 2026

Stort tack för din feedback!

Vad roligt att höra att du upplevde processen som enkel, tydlig och snabb. Vi strävar alltid efter att göra det så smidigt som möjligt att ladda upp dokument och få sin ansökan hanterad utan krångel.

Extra kul att du också är nöjd med räntan!

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt, Tack Hugo

20 gennaio 2026

Stort tack för din feedback!

Vad roligt att höra att du upplevde processen som snabb och smidig.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse!

Väldigt smidigt

Allt gick så smidigt till, med alla dokument som skulle laddas upp och all info som behövdes från både er sida och min sida.

Snabba svar via telefon också.

Stor skillnad jämfört med storbanker.

Dessutom mycket bättre ränta.

6 marzo 2026

Risposta di Stabelo AB

Stort tack för din fina feedback!

Vad roligt att höra att du upplevde processen som smidig och att uppladdningen av dokument samt informationen från oss fungerade bra.

Kul också att du uppskattade våra snabba svar via telefon och att du märker skillnaden jämfört med storbankerna. Och självklart är vi extra glada att du är nöjd med räntan!

Valutata 5 stelle su 5

En nytänkande enkel och smidig bank

En enkel smidig bank med tydliga processer som är enkla att förstå. Låga konkurrenskraftiga räntor som inte behöver förhandlas. Gillar också deras nytänkande! Rekomenderas starkt!

19 febbraio 2026

Risposta di Stabelo AB

Tack snälla för dina fina ord!
Det betyder mycket för oss att höra att du upplevt processen som enkel och tydlig.

Stort tack också för att du rekommenderar oss – det värmer verkligen!

Valutata 5 stelle su 5

Stabelo visar att de är en modern…

Stabelo visar att de är en modern bolånebank med smidiga tekniska lösningar och ett fantastiskt kundbemötande.

Risposta di Stabelo AB

Stort tack för din fina feedback!

Vi strävar alltid efter att göra bolåneprocessen så enkel, trygg och transparent som möjligt – och det är väldigt roligt att höra att det märks. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse!

Smidigt och lätt

Smidigt och lätt

25 febbraio 2026

Risposta di Stabelo AB

Tack för ditt omdöme! Vad härligt att höra att du upplevde det som smidigt och lätt 😊

Bra service

Risposta di Stabelo AB

Tack för ditt fina omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med servicen.

Mycket bra

Smidigt och bra ränta.

Risposta di Stabelo AB

Tack för att du delar med dig! Vad härligt att höra att det både kändes smidigt och att du är nöjd med räntan.

All digitalt

All digitalt, smidigt. Tog någon vecka att byta till Stabelo. 0,35-0,25%-enheter lägre ränta.

Risposta di Stabelo AB

Tack snälla för att du delar med dig! Vad roligt att höra att bytet kändes smidigt. Tack för att du valde att flytta ditt bolån till oss!

Valutata 3 stelle su 5

Brist i kommunikationen och…

Brist i kommunikationen och återkoppling.
Saknade ett proaktivt hanterande av vårt ärende och lite ointresse av oss som kund.

2 febbraio 2026

Risposta di Stabelo AB

Tack för att du tar dig tid att dela din upplevelse med oss. Jag är ledsen att kommunikationen och återkopplingen inte levde upp till dina förväntningar. Dina synpunkter är viktiga för oss och hjälper oss att bli bättre.

Valutata 5 stelle su 5

Nöjd med bytet och kontakten!

Nöjd med bytet och kontakten!
Allt gick smidigt!

Risposta di Stabelo AB

Tack snälla för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både bytet och kontakten med oss och att allt gick smidigt från start till mål.

Valutata 5 stelle su 5

Smidigt att flytta bolånet!

Smidigt att flytta bolånet!

Risposta di Stabelo AB

Tack för att du delar med dig! Vad härligt att höra att det kändes smidigt att flytta bolånet. Tack för att du valde oss!

Inget krångel

Inget krångel, snabb hantering.

2 febbraio 2026

Risposta di Stabelo AB

Tack för ditt omdöme! Vad skönt att höra att du upplevde processen som både snabb och utan krångel.

Tack för att du valde oss!

Valutata 4 stelle su 5

Smidigt sätt att hantera vårt huslån

Smidigt sätt att hantera vårt både gamla och nya huslån.
Bra och trevlig bemötande med de jag pratat med.

9 febbraio 2026

Risposta di Stabelo AB

Tack för att du delar med dig! Vad fint att höra att det kändes smidigt och trevligt.

Tack för förtroendet!

Risposta di Stabelo AB

Tack snälla för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du upplevde kommunikationen som både bra och smidig, det är viktigt för oss att det ska kännas enkelt och tydligt hela vägen.

Tack för att du är kund hos oss!

Valutata 5 stelle su 5

Jag upplevde trevlig personal och snäll.

Jag upplevde trevlig personal och snäll.

18 dicembre 2025

Risposta di Stabelo AB

Tack för ditt fina omdöme! Vad glad jag blir att höra att du upplevde din kommunikation med oss som trevlig.

Tack för att du är kund hos oss!

Fanny

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più