Stabelo AB Recensioni 2.136

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Valutata 3 stelle su 5

Vi blev kontaktade flera gånger med samma frågeställning kring lånet vilket känndes lite underliget eftersom vi redan svarat på frågorna. Likaså verkade "appen/webbsidan" för den som är medsökande int... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Enkelt, tydligt, ingen förhandling. Det som är mycket negativt är att ni blivit uppköpta av en storbank. Jag har farhågor hur bra ni kommer vara framöver.

Valutata 5 stelle su 5

Perfekt lånegivare, bytte ifrån LF och fick betydligt lägre ränta. Inga krånliga upplägg och bra support i samband med bytet. Tydligt översikt när man loggar in på ränta, amortering och vad som skall... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Snabbt och smidigt, inga ”polisförhör” som andra banker när man ansöker om att flytta bolån vilket är väldigt skönt. Värderade dessutom mitt hus högre så fick 2.82% ränta i jämförelse med lägsta... Leggi di più

1. Erogatore di crediti ipotecari
  2. Agenzia prestiti

Informazioni su Stabelo AB

Scritti dall'azienda

Stabelo erbjuder ett enkelt, färdigförhandlat och digitalt bolån. Vi ger vi alla kunder låg ränta, år efter år.

Glöm personliga rabatter, plötsliga räntehöjningar och sega samtal med banken. Hos Stabelo är det enkelt, transparent och färdigprutat.

Välkommen med en ansökan!

Färdigprutade bolån

Scritti dall'azienda

Färdigförhandlade bolåneräntor till alla kunder
Vi erbjuder färdigförhandlade och transparenta räntor. Enkelt smidigt och digitalt.
Helt digitalt
Ansökan sker helt digitalt och du signerar med bankID.
Inget helkundskrav
Du behöver aldrig flytta över sparande eller andra kringprodukter, du har bara ditt bolån hos oss.

Tre skäl att välja Stabelos bolån

Lägre bolåneränta, inga personliga rabatter utan istället helt transparent

Lägre bolåneränta, inga personliga rabatter utan istället helt transparent
Lägre ränta, utan förhandling: Hos oss får du alltid en konkurrenskraftig ränta utan att behöva vara en mästare på att förhandla. Du kan alltid vara trygg i att du får vårt bästa erbjudande – helt automatiskt.

Inga rabatter att hålla koll på: Eftersom vi inte jobbar med tidsbegränsade personliga rabatter, slipper du oroa dig för när din rabatt löper ut. Du kan alltid känna dig trygg med att räntan på ditt bolån är låg över tid.

Transparent och tydligt: Vi tror på enkelhet och transparens. Hos oss vet du alltid exakt vad du får vilket gör det tryggt för dig.

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Bra kundservice

Personal på kundservice var hjälpsamma och snabba att hantera mitt ärende. Har varit kund hos Stabelo i flera år och är väldigt nöjd med deras tjänster.

Risposta di Stabelo AB

Stort tack för din fina feedback och för att du varit kund hos oss i flera år! Vad roligt att höra att du är nöjd med våra tjänster och att du upplevt vår kundservice som hjälpsam och snabb.

Bra process

Bra process, snabbt omhändertagande

2 marzo 2026

Risposta di Stabelo AB

Stort tack för din feedback! Vad roligt att höra att du upplevde processen som bra och att du fick ett snabbt omhändertagande – det betyder mycket för oss.

Valutata 5 stelle su 5

Smidig och snabb hantering.

Smidig och snabb hantering.

20 marzo 2026

Risposta di Stabelo AB

Stort tack för din feedback! Vad roligt att höra att du upplevde hanteringen som smidig och snabb.

Valutata 5 stelle su 5

En mycket trevlig mottagning!!!

En mycket trevlig mottagning!!!
Med vänlig hälsning från Ulla Lämgren

Risposta di Stabelo AB

Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du fick ett så trevligt bemötande – det betyder mycket för oss.

Stabelo är smidiga

Stabelo är smidiga, det är klara besked och inte massa onödig information. Enkelhet, tillgängliga och snabba!

17 marzo 2026

Risposta di Stabelo AB

Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du upplever oss som smidiga, tydliga och enkla, utan onödig information – precis så vi vill att det ska kännas.

Smidig flytt av bolån.

Det var väldigt smidigt att flytta bolånet till Stabelo. Snabb hantering. Bra ränta.

18 marzo 2026

Risposta di Stabelo AB

Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att flytten av ditt bolån till Stabelo gick smidigt, med snabb hantering och en bra ränta.

Valutata 4 stelle su 5

Enkla

Enkelt att flytta hit från annan bank. Dock är det långa svarstider på frågor. Lite bättre svarstider och det hade varit 5 stjärnor

11 marzo 2026

Risposta di Stabelo AB

Stort tack för din feedback! Vad roligt att höra att du upplevde det som enkelt att flytta ditt bolån till oss.

Vi beklagar samtidigt att du upplevt långa svarstider på dina frågor – det är något vi tar med oss och arbetar för att förbättra.

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt enkelt och smidigt att flytta…

Väldigt enkelt och smidigt att flytta över bolånet genom Avanza och fick en mycket bättre ränta.

3 marzo 2026

Risposta di Stabelo AB

Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att det var enkelt och smidigt att flytta över bolånet till oss.

Valutata 1 stelle su 5

Otydlig information

Otydlig information. Räntsatsen verkar ändra sig under tiden.

Risposta di Stabelo AB

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi beklagar att informationen upplevts som otydlig och att räntan känts föränderlig under processen – det är självklart inte så vi vill att det ska upplevas.

Din feedback är viktig för oss och hjälper oss att bli tydligare i vår kommunikation.

Valutata 5 stelle su 5

Allt fungerade väldigt smidigt och…

Allt fungerade väldigt smidigt och klanderfritt, från ansökan till färdigt bolån.

Risposta di Stabelo AB

Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att allt fungerade smidigt.

Smidigt och enkelt.

Smidigt och enkelt.

4 marzo 2026

Risposta di Stabelo AB

Stort tack för din feedback! Vad roligt att höra att du upplever oss som smidiga och enkla – det är precis så vi vill att det ska kännas.

Valutata 5 stelle su 5

Det var smidigt och enkelt när jag…

Det var smidigt och enkelt när jag flyttade över mitt bolån.
Väl fint bemötande.

Risposta di Stabelo AB

Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du upplevde flytten av ditt bolån som smidig och enkel, och att du fått ett fint bemötande.

Valutata 5 stelle su 5

För att ni alltid är trevliga ,och…

För att ni alltid är trevliga ,och alltid har tid gör mig som kund och era låga räntor och att alla kunder behandlas lika
Som kund och låntagare är jag väldigt nöjd

13 marzo 2026

Risposta di Stabelo AB

Stort tack för dina fina ord! Det betyder mycket för oss att höra att du upplever oss som trevliga, tillgängliga och att du känner dig väl bemött som kund. Vi strävar alltid efter att ge alla kunder samma goda service och erbjuda konkurrenskraftiga räntor, så det gläder oss verkligen att det märks.

Smidigt

Transparant. Smidigt. Snabb respons

13 marzo 2026

Risposta di Stabelo AB

Stort tack för din fina feedback! Det gläder oss verkligen att du upplever oss som transparenta, smidiga och snabba i vår respons.

Bra och enkelt

9 marzo 2026

Stort tack för din feedback!

Vad roligt att höra att du upplevde processen som bra och enkel.

Tack för att du tog dig tid att skriva till oss!

Pålitliga och snabb service

Transparenta. Bra kundservice, med snabba svarstider. Inga motprestationer som andra banker (lönekonto, sparande etc).

27 febbraio 2026

Stort tack för din feedback!

Vad roligt att höra att du uppskattar vår transparens och att du haft en bra upplevelse av vår kundservice med snabba svar.

Tack för att du tog dig tid att dela med dig!

Valutata 5 stelle su 5

Supersmidig flytt av lån samt riktigt…

Supersmidig flytt av lån samt riktigt bra erbjudande.

Stort tack för din feedback!

Vad roligt att höra att du upplevde flytten av ditt lån som smidig och att du är nöjd med erbjudandet. Det betyder mycket för oss att processen känns enkel hela vägen.

Tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Fanny

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più