Valutata 5 stelle su 5

Är jätte nöjd med delarna(styservobehållare och slang) hade lite frågor om frakten men fick snabbt svar på deras kundtjänst och paketet levererades på 5 arbetsdagar från att jag beställde

Valutata 1 stelle su 5

Jag köpte stänkskydd fram till SAAB 9-3, kollade med Speedparts först så det var rätt artikelnummer. När stänkskydden kommer är det till bak SAAB 9-3, dessa har jag redan. Nu har jag mailat tre ggr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har beställt ett par gånger och fått bra prylar till bra pris!! Enda rekommendationen jag vill ge är att använda Postnord hellre än Schenker just när det gäller hemleverans. Postnord har en numera... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Beställer tisdag vid 11.25. Torsdag har Speedparts gjort en fraktbeställning. 3 dygn för att plocka en order där båda artiklarna stod som i lager, och fortfarande gör det enligt webshoppen. Alltså 3 d... Leggi di più

L'azienda ha risposto

1. Fornitore di ricambi per la carrozzeria dell'auto

Scritti dall'azienda

Sedan 2016 i ny regi ! - 3000m² stort lager och alltid minst en miljon enheter på hyllorna vilket garanterar snabba leveranser - Vi har ett av världens bredaste sortiment inom tillbehör-reservdelar-tuning och uppgradering till SAAB & Volvo - Vi kan bara en sak - Svenska Bilar

3,3

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

3,3

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Bra priser och snabb leverans!

Beställt både bussningar, stötdämpare och turbo till saab med snabb leverans och bra priser, inget att klaga på! Grym kundtjänst som kunde fixa att lägga till en extra artiklar i ordern när jag glömde lägga till rätt antal

19 luglio 2020

Hej Emil!

Snyggt! Precis så det ska gå till :-)

Inga som helst problem

Har handlat hos Speedparts ett antal gånger och alltid fått rätt grejer snabbt. Har dessutom varit i kontakt med deras kundtjänst ett antal gånger och det har aldrig varit några problem att lösa saker.

15 giugno 2020

Kul att höra! :-)

Valutata 5 stelle su 5

Har köpt från Speedparts flera gånger…

Har köpt från Speedparts flera gånger utan problem, bra priser och service, inga problem med kundtjänst som svarar snabbt och är hjälpsamma. Ev restorder skickas utan problem.
Tack för bra service! Bl a order nr 157446137.
HL

14 maggio 2020

Risposta di Speedparts Sweden AB

Glada vi blir att höra detta! Alla gånger om välkommen åter när bilen behöver sig omplåstring! :-)

Valutata 1 stelle su 5

Orimligt dyra med sina reservdelar.

9 agosto 2019

Risposta di Speedparts Sweden AB

Vad har ni beställt kontra vad som finns på marknaden? Vi strävar alltid efter att ha ett av marknadens bredaste sortiment, med snabba leveranser och förmånliga priser. Att höra att vi uppfattas som dyra gjort ont i vår själ, då detta inte är meningar som rimmar med våran vision.

Kontakta oss: info@speedparts.se

utrolig dårlig kundeservice

utrolig dårlig kundeservice de svarer ikke!

Jeg købte en forkert toppakning og sendte den tilbage for at få pengene tilbage eller bare få den byttet til en rigtig jeg betalte for tilbage levering men hørte aldrig mere fra dem og de hverken svare eller noget nu...

undgå at handle hos dem deres toppakning var også i dårlig kvalitet så endte med at købe fra maptun performance de er til at stole på!

26 gennaio 2019
Valutata 4 stelle su 5

Snabb leverans av tre artiklar

Snabb leverans av tre artiklar, varav en artikel var i fel dimension -
Mailade dom ang. förslag till åtgärd - efter ca tre timmar fick jag mail att en ny vara var skickad , fick delen 2dgr senare.

7 gennaio 2019

Absolut ingen servicekänsla

Absolut ingen servicekänsla
Väldigt otrevliga dessutom

18 settembre 2018

Hej Henrik,

Sorgen att höra att ni blivit bemött i er utsaga på ett otrevligt sätt. Något sådant är inget vi förespråkar och sätter servicekänslan på allra högsta prioritet.
Låt oss försöka ge ett nytt intryck. Kontakta oss omgående!

Med vänliga hälsningar

svarar ej på mail

svarar ej på mail . har inte heller någon telefon kontakt

22 agosto 2018

Risposta di Speedparts Sweden AB

Vi har svarsfrekvens inom 12h i regel till våra angivna mailadresser/kontaktformulär på hemsidan, att ni inte fått svar på mail låter väldigt märkligt. Kan ni vägleda mig till ert ärende där ni behövt hjälp så får vi kolla på vad som inträffat.

Telefonsupport har Speedparts inte, svårt att lyfta luren till något som inte ringer :-)

Med vänliga hälsningar

VARNING

VARNING! Värre företag får man leta efter. Skickar ut fel delar (dvs inte orginal när man har beställt orginal), vägrar sen ta tillbaka varorna eller så drar dom av 350 kr i en så kallad "hanteringskostnad". Skickar även ut delar man inte vill ha när man vill avbryta en order som man sedan tvingas betala "hanteringskostnad 250kr" samt returfrakt för. Dom är även på råd och röns svarta lista. "googla" på "Speedparts ARN råd och rön svarta listan"

27 febbraio 2018

Risposta di Speedparts Sweden AB

Detta ärende låter väldigt märkligt. Vi har uppsatt om det är en eftermarknadsprodukt, OEM, originalprodukt. Vilket ärende rör detta? Kan ni vänligen maila in till oss på info@speedparts.se

Känner inte till detta alls, trots sökande i systemet. Att det skulle skickats ut annat fabrikat än vad som visas på hemsidan har tidigare aldrig inträffat om än inte till ett originalfabrikat av servicekänsla utan extra kostnad som kan förekomma.

Med som sagt, vänligen kontakta oss. Detta vill vi gå till botten med vad som inträffat.
Gällande ärende tidigare, var det ett svar kring en returhantering som inkom försent och tidigare regi av SPEEDPARTS. Vi avser alltid att följa nämndens beslut i fråga. Det är ett bra verktyg som erbjuds konstadsfritt till konsumenter idag för att få en objektiv bedömning i tredje part. Kan varmt rekommendera ARN till alla som vill få ett ärende prövat! :-)

Valutata 2 stelle su 5

Lysande exempel på hur e-handel Inte …

Lysande exempel på hur e-handel Inte ska fungera!
Skickade in en beställning vid 18 på eftermiddagen, när jag vid 22 samma kväll såg att det var fel skickade jag mail och bad dom stoppa ordern.
Fick svar från dom först runt 14 följande dag att ordern redan var skickad men att jag kunde returnera. Många hundralappar i sjön...
Kort sagt, en gång var en gång för mycket.
Avråder starkt från att handla från dom.

29 agosto 2017

Hej Johannes!

Mycket tråkigt att höra, vi är super snabba med mailsvar ( svarar i regel vanligt även utanför arbetstid för att tillgodose bästa service ) Här låter det som om mailet hamnat där det inte skulle och det inte uppmärksammats. Maila in till oss: info@speedparts.se

Nog kan vi ordna fram ett presentkort på motsvarande belopp ni här för längesedan fått ligga ute med i returkostnad när kontakts uppenbarts gjort.

Varma hälsningar i höstmörkret!

Beställde stenskottsskydd (Artnr

Beställde stenskottsskydd (Artnr : 63.9747) till bakre skärmarna till min Saab og93, pris 110kr. Har inte sett röken av dem. Beställde prylarna 2015-11-10. Ordernummer 65441276. Skickat flera mail utan någon framgång, det kallar jag för bedrägeri, företaget borde upphöra med omnejd!

14 maggio 2017

Risposta di Speedparts Sweden AB

Detta lät mycket märkligt. Trots ett nästan snart 5år gammalt ärende rotade jag mig in i arkivet:
Lagd beställning där artikeln i fråga var slut i lager och resterande delarna från denna order skickats ut. Beställning lades och betalades med kort, men endast en reservation görs vid kortköp och denna reservation är justerad för att bara debitera de delar som skickats.

Men vänligen kontakta oss, vi finns här för att höra en djupare åsikt om detta och se om vi kan tillgodose er på något vänster när kommunikationsmissen uppenbart varit i farten.

Snabbt och trevligt

Har beställt både service-prylar och styling produkter. Alltid kommit fram snabbt och känt mig nöjd.
Snabba svar från en trevlig kundtjänst :)

17 aprile 2016

Glädjande att höra! :-)

Ett bluff-företag

Skulle byta bromsskivor på min SAAB 9-5 Aero, vilket jag tidigare, utan problem, har gjort på både mina SAAB 900 och 9000. Den här gången köper jag skivor och bromsbelägg på Speedparts men något är fel. Jag får svåra vibrationer på ett framhjul vid inbromsning och jag tar lös allt för att kontrollera men efter ny montering kvarstår problemet. Efter att ha mailat Speedparts får jag uppmaningen att kontrollera monteringen och jag gör om allt igen två gånger till med noggrann rengöring. Sista gången mäter jag upp med en mätklocka att skivan inte är skev då den har ett spel i ytterkant som är mindre än än 0,1 mm. Med framvagnen uppallad, hjulet avmonterat och motorn på tomgång kan jag kolla att skivan var ojämn. Fingret hoppade till 1 ggn/varv när jag lät den glida på bromsskivans roterande yta. Nu slutar Speedparts att svara på mina mail och jag köper nya skivor från annan leverantör (som till skillnad mot Speedparts även svarar i telefon). Med dessa skivor försvinner alla problem och jag skickar tillbaka det felaktiga paret till Speedparts. Sedan får jag ett mail att det inte var något fel på dem! Hur tror ni den kontrollen har gått till? I ett mailet får jag höra att det finns tydliga spår som visar att de har varit felmonterade! Det hade varit skönt om jag hade haft möjlighet att åka förbi Uddevalla för att få granska dessa teckan! 980 kr i papperskorgen och för lågt belopp för att kunna anmäla till ARN. Det var sista gången jag handlade av Speedparts!

16 novembre 2015

Risposta di Speedparts Sweden AB

Mycket tråkigt att höra om detta. Här låter det tyvärr som om navet där skivans baksida monteras mot inte varit tillräckligt rengjort, varpå det blir obalans av minsta lilla millimeter av smets som ligger mot anläggningsytan. Ett väldigt gammalt ärende, men ack som betydelsefullt att ni känner er korrekt bemött. Kontakta oss på info@speedparts.se
Så ska vi se om vi kan vända skutan till det bättre!

Valutata 4 stelle su 5

Mycket nöjd!

Har handlat Saab reservdelar och tillbehör flera gånger. Både original och eftermarknads och har varit nöjd med kvalitén på varorna och snabb leverans.

20 ottobre 2015

Risposta di Speedparts Sweden AB

Alla varma kramar, alltid välkommen tillbaka!

SAAB or not SAAB

SAAB emblème mémorable de l'automobile Suédoise est mal représenté par ce site, mauvaise communication? Non! Aucune communication!

4 novembre 2013

Hi!

I want to understand you here ( it´s hard for us to understand you when you not have written in English ) so we can help you. It´s a old case but please contact us so we can help you in the future:
info@speedparts.se
Your opinion is of great value to us!

Take care!

Valutata 1 stelle su 5

Selling aftermarket copies as original.

Bought a set of carpets for my SAAB 9-5 from SpeedParts swedish website, they were, (and are still as of today 11JUL 2013) -clearly marked as "Original SAAB" and therefore quite expensive compared to an aftermarket copy from any other automotive shop.
Shipment was ok, but I got a huge surprise when opening the package: The "original SAAB carpets" are just like any other generic set...
I immediately took contact to Speedparts support, they were polite, but however insist the carpets are original because I quote them: "There is a sticker with the SAAB part number on the back and no-one complained before" End of quote.

A sticker on an unoriginal part does not make it an original part, Speedparts!

I have returned the carpets at great cost, on top they claim 12% handling when an item is returned....
Well, I can only say: If you are looking for a non-original item for your car, I guess you are ok, but don't buy and pay for something they claim is "original" because you will be left standing with the bill when what you buy does not fit your car as an original item would have done.

Highly discourage anyone from using this website for original items.

Best regards

11 luglio 2013

Hi!

Yhis is an old case but oh so valuable to us that you will be treated correctly. Please contact us:
info@speedparts.se

And we will help you we will value your opinion today in the new era we are in today.

Many best regards!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più