Är jätte nöjd med delarna(styservobehållare och slang) hade lite frågor om frakten men fick snabbt svar på deras kundtjänst och paketet levererades på 5 arbetsdagar från att jag beställde
Jag köpte stänkskydd fram till SAAB 9-3, kollade med Speedparts först så det var rätt artikelnummer. När stänkskydden kommer är det till bak SAAB 9-3, dessa har jag redan. Nu har jag mailat tre ggr... Leggi di più
Har beställt ett par gånger och fått bra prylar till bra pris!! Enda rekommendationen jag vill ge är att använda Postnord hellre än Schenker just när det gäller hemleverans. Postnord har en numera... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Scritti dall'azienda
Sedan 2016 i ny regi ! - 3000m² stort lager och alltid minst en miljon enheter på hyllorna vilket garanterar snabba leveranser - Vi har ett av världens bredaste sortiment inom tillbehör-reservdelar-tuning och uppgradering till SAAB & Volvo - Vi kan bara en sak - Svenska Bilar
Riksvägen 26, 35572, Ingelstad, Svezia
- info@speedparts.se
- www.speedparts.se
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Efter 2 returer var det nog för mig
Efter 2 returer var det nog för mig, som tidigare skribenter skriver så när du ska returnera något som uppenbart är garantifel eller speedparts som missat så står de som frågetecken med tykna oproffsiga svar tillbaka samt att man själv får står för frakten tillbaka. Det finns andra bra mycket proffsigare ställen att handla saabdelar på som tur är. Speedparts handlar jag aldrig mer hos igen.
Litet köp
Köpte lackstift och sprayfärg.
Snabb leverans och utan några konstigheter.

Risposta di Speedparts Sweden AB
I failed to order from shop.speedparts.se
Tried to order . Shipping fees are 3 times greater than shipping I have on my own UPS carrier account (not a business account). Since their shipping cost using same carrier was 6 times greater than the vehicle item itself, I thought It makes sense to get in contact with them.
Their website is a lot buggy, says it accepts pick-up, but they don't , says they have call support to help with orders and overcome these buggy web issues, but they don't . A very rude person replied via email-this website sounds like is a one man show . He removed immediately the call support from the webpage, he confirmed he did that, but he declined to accept same carrier but pickup initiated by me, despite the payment is always ahead to his website.
His replay was : " This is first time at all we ever hade a conversation like this.
If you not are happy with that, then place the order somewhere else and we thank for us."
Very bad customer support experience, I just got his middle finger because I tried to order. Avoid this guy so called "shop.speedparts.se"

Risposta di Speedparts Sweden AB
3 dygn för att plocka en order på 2 artiklar i lager...
Beställer tisdag vid 11.25. Torsdag har Speedparts gjort en fraktbeställning. 3 dygn för att plocka en order där båda artiklarna stod som i lager, och fortfarande gör det enligt webshoppen. Alltså 3 dagar för att plocka och packa 2 artiklar. Underkänt. Nu hoppas jag de verkligen packats väl då långa tryckröret till servostyrning är tämligen ömtåligt.

Otroligt bra butik
Otroligt bra! Snabb leverans (1-3 arbetsdagar). Behövde returnera en produkt då jag beställt fel och det gick helt utan problem. Vid ett senare köp beställde jag en produkt som sedan visade sig att leveransen var försenad på, och då mailade de direkt och undrade hur jag ville göra. Otroligt bra service!

Oproffsig verksamhet
Beställde en kylare till min bil. När den väl kom fram var den inte lik kylaren som marknadsförs på hemsidan och passade självklart inte i bilen heller. När jag väl påpekar detta så blir svaret mer eller mindre ”Oj beklagar”. Vad ska jag med en kylare som jag inte passar till. Ingen hjälp från kundtjänst när det håller hur returen ska gå till och vem som ska stå för fraktkostnaden. När jag väl frågar om vem som ska betala fraktkostnaden till deras butik så blir svaret: ”Det har jag nog bestämt inte påstått heller”. Och till råga på det, när jag väl konfronterar och säger att det inte finns någon anledning att bli otrevlig blir svaret: ”Va inte otrevlig, var lite skämtsam”. Extremt oproffsigt. Otrevlig kundtjänst som inte hjälper till, det är du själv som får fråga om ALLT. Även fast det är Speedparts som gjort fel. Vill inte ha några j*vla smileys när jag får lägga tid till att skriva Mail och returnera till höger och vänster. Speedparts, NEJ TACK, välj något annat säger jag.

Risposta di Speedparts Sweden AB
Handlat på SPEEDPARTS sedan 2006…
Handlat på SPEEDPARTS sedan 2006 ungefär. Har alltid fått god hjälp och riktigt bra rabatter eftersom jag är medlem i Saab Turbo Club of Sweden. Den enda gång det strulat under alla dessa år fick jag en ny produkt skickad direkt!
Speedparts är så otroligt bra!!!!
Speedparts är så otroligt bra, alltid lika nöjd! Snabb leverans, kunnig personal! Rekommenderas varmt!!!

Bra kundbemötande
Bra kundbemötande! Riktigt nöjd med min optimering, bilen går som ett skott!

Risposta di Speedparts Sweden AB
Mycket bra service med kunnig personal
Mycket bra service med kunnig personal, snabba leveranser och grejer med bra kvalitet. Kommer definitivt fortsätta handla hos Speedparts!

Riktigt nöjd
Riktigt nöjd! lättsamt att beställa, snabb leverans & trevlig personal 👍🏻 rekommenderas varmt

Risposta di Speedparts Sweden AB
Gjorde fel i min order och kundtjänst…
Gjorde fel i min order och kundtjänst var jättelätta att ha att göra med! Trevliga och snabba! Rekommenderar.

Risposta di Speedparts Sweden AB
Alltid en fröjd att ha med Speedparts…
Alltid en fröjd att ha med Speedparts att göra! Rekommenderas varmt till allt och alla

Risposta di Speedparts Sweden AB
Snabba leveranser och bra priser
Snabba leveranser och bra priser, speciellt med rabatt om man är medlem i nån klubb!

Förbaskat snabbt levererat!
Förbaskat snabbt levererat!