Gentagne gange kørt forgæves efter ja tak tilbud der er udsolgt og gjort butikken opmærksom på dette, nu er betjening til at afhente ja tak tilbud også forsvundet. I dag har jeg kørt forgæves for sids... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg handler i spar på rørvigvej i nykøbing sjælland og har aldrig før oplevet et personale så venlige og imødekomne. De hilser altid uanset tidspunkt på døgnet. Man bliver kun glad når man kommer i b... Leggi di più
L'azienda ha risposto
I har klaget over min forrige anmeldelse ikke høre til jeres virksomhed men en anden Hvilken virksomhed skulle det ellers være Det er jer der har skrabe lod konkuransen som der kan give op til 25% r... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Spar på Carls Jacobsensvej i Valby. Der er en uforskammet “leder”, hun har travlt med at irettesætte sit personale foran kunderne, og kolleger, Det er voldsomt ubehageligt, både for de ansatte og os s... Leggi di più
Ha risposto al 91% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Bij Spar city Alkmaar.
Pak shag gekocht maar was zo oud was niet te roken bahbah en was nog oude prijs.
Ik heb hierover op gebeld ja kon niet was fabriek fout!
Later beweerde dat niet bij de Spar City Alkmaar was gekocht.
Vriend later terug gegaan en we worden gewoon voor leugenaar uit gemaakt ongelijke!
De Baas en Manager wilden ook geen beelden terug kijken.
Ik ben hier erg boos om.
Onbeschofte lui en service!
Nooit rookwaar kopen daar dus!

Risposta di Spar
Spar Kerteminde må være en af rigets hyggeligste købmandsbutikker. På en overbevisende måde formår købmanden og hans smilende personale at kombinere en historisk stemning med nutidige konkurrencedygtige priser.
Mage til imødekommende mennesker, og mage til ordentlighed, indbydende atmosfære og et kæææmpe varesortiment skal man altså lede længe efter.
Spar Kerteminde er en kæmpe oplevelse....bravo!

Risposta di Spar
Utile pour se dépanner avec quelques rares articles. Sinon, prix tres excessifs, allant du simple au double dans certains cas par raport à d'autres enseignes. Une enseigne qui profite largement de l'inflation, qui chez elle, n'est pas de 5%, mais de 100% sur certains articles basiques.

Risposta di Spar
De har alvorlige hygiejneproblemer, og man risikerer madforgiftning. Tjek deres varer grundigt, da de fleste af dem er udløbet. Bagerafdelingen er fyldt med insekter og gammelt brød, som sikkert har stået der i flere dage. En virkelig dårlig oplevelse. 🤢

Risposta di Spar
Spar Skælskør kan ikke printe UPS labels,til trods for appen (UPS) henviser dertil. Det er en dummer - Det er evt ikke Spars skyld, men enormt spild af en længere køretur.

Spar i Nr. Bjert
Jeg har købt 'to good to go' fra butikken. Alle varer løb på dato den dag, det skulle afhentes og en pakke oksekød var grå og råddent.
Der er ikke en gang mulighed for at putte varene i fryseren, da det løb på dato samme dag.
39kr for noget de ligeså godt kunne have fisket op fra containeren..

Risposta di Spar
Mangle på personale, ventetid ved pakke afhentning i en uacceptable lang tid. Lang kø ved kassen.

Risposta di Spar
Spar Saltumvej, Aalborg øst.
Falske reklamer for at lokke kunder! 😡👎 Oplever alt for mange gange at tilbud på avis er ikke i selve købmanden! Fuldstændigt uacceptabelt! 👎👎👎

Risposta di Spar
Kan se det gælder flere forretninger med store flotte misvisende skilte,reklamer for deres produkter om Skarpe priser der overhovedet ikke hænger sammen med virkligheden ,,,eksempel whiskas kattemad 67,95 skarp pris ,nej overhovedet ikke og fås ikke dyrere ,og har lige købt 2 i netto en 70 kr hvilket er mere end billigt.Forklaring de bestemmer ikke selv deres skilte i butikken men deres leverandøer ifølge damen ved kassen ,hvilket jeg ikke kan tro er rigtigt ,,,,,

Risposta di Spar
Spar Hobro burde virkelig ikke have elever…. Eller for den sags skyld ung arbejder. De behandler ikke deres ansatte særlig godt og der er ikke særlig godt arbejdsmiljø. De to chefer burde virkelig tag og kigge på hvordan de behandler deres ansatte. Har aldrig afbejdet så dårligt et sted og kan se deres elever og und arbejder flygter til en anden spar i nærheden. Der må jo være noget galt? Hvorfor kigger ingen på det? Det har jo været galt i flere år

Risposta di Spar
Hvordan kan det egentlig være at i er så forfærdeligt dyre at handle hos?
Især i et område som Viby hvor man snildt kan gå 200 meter den anden vej og finde bedre vare til næsten det halve i pris?
Jeg tror aldrig jeg har handlet i så dyrt og så variationsfattigt supermarkedet før.
og hvad sker der med jeres misvisende "tilbud" hvorved i markere visse vare med rød skilt hvor der står "stærk pris" og får det til at ligne et tilbud, hvorefter man så ser skrevet med småt at det er den præcis samme pris som i altid har...
altså i narre ikke nogen med en "skarp pris" soja på 45kr når jeg kan cykle i rema og købe en til 9kr...

Risposta di Spar
Køber et familie journal til min søde nabo til 41,95 som jeg betaler med diverse småmønter. Siger så til kassedamen at jeg gerne vil have en benadryl, giver hende så en halvtredser og 22 i mønt, men de koster nogen og 80 kr så jeg finder endnu en halvtredser frem. Ser så det er benaday og vil have pengene tilbage. Hun giver mig 72 kr tilbage . Hun har så lavet en bon på kontant 150 kr, og en retur på 85.95 ??? Det giver jo ingen mening. Meget ubehagelig oplevelse, da hun nægter at have modtaget for bladet før .... hun kalder på bestyrer, som siger han godt kan sige mange grimme ting til mig, da jeg prøver at forklare hvad der er sket.

Risposta di Spar
Klage over personale Spar Doravej (vejgaard, 9000 Aalborg)
Spurgte pænt personalet om jeg måtte låne kurven ud til bilen, da deres vogne var frosset sammen. I den forbindelse fik jeg et kæmpe møg fald af den unge medarbejder i butikken, som råbte så højt af mig, at det kunne høres i hele butikken.-Udover at mene, at jeg skulle købe bæreposer til at løfte mine indkøb i, så mente han også, at han kunne nægte mig at handle i deres butik fremadrettet!
Jeg kunne sagtens have købt bæreposer, men den unge medarbejder var tydeligvis, hverken miljøbevidst eller bevidst om bæredygtighed, hvilket i sidste ende handler om medarbejderens fremtid.
Derudover undre det mig, at den unge medarbejder ikke længere lærer, hvad Kundeservice betyder. Der må være en chef, som mangler at forklare kundernes vigtighed i i butik herunder at butikken rent faktisk lever af kunderne.

Kæmpe klage over SparI Svendborg,
Så noget meget billigt vin og tænkte at jeg selvfølgelig skulle have lidt til mig og min mor, men når jeg så kommer op til kassen koster vinen meget mere end hvad der står på skiltet. Jeg sagde til den unge pige I kassen at vinen stod til en anden pris, hun tilkaldte straks sine medarbejdere, hvor efter to mænd dukker op og stiller sig bag ved mig, deres generelle adfærd virkede nedladende og ubehagelig...
De mente nok at jeg forsøgte at snyde, for Jeg blev indirekte kaldt dum og de sagde at jeg burde kunne regne ud at prisen var en fejl, jeg sagde nej tak til at købe vinen når den alligevel ik var på tilbud, men de 3 medarbejdere forsøgte at presse mig til at købe vinen,. ... jeg stod presset op af kassen og min PTSD begyndt at mærkes i kroppen, det var meget ubehageligt, men det lykkedes mig til sidst at sætte en fod i jorden og forlade butikken uden at lade mig presse.

Risposta di Spar
De snyder, de fleste gange jeg går derhen tager de altid ekstra penge. Der stod at 150 g ingefær kostede 16 kr. men de fik mig til at betale 20 kr. Det er ikke første gang og de må altså stramme op.

Risposta di Spar
Absolutely disgusting service from spar on telephone complaints about gone off milk which food poisoning can accur from that vile milk they sell and staff nearly none English so dont even know about rules on food and drink... I've complained and all Spar could say was email us my proof 😞🧾 so now I'm emailing the food standards agency reporting for breaking the law when it comes to food products unhappy spar customer going to shop somewhere else Spar shop in UK Morecambe regent road lol food standard agency next to complain

Risposta di Spar
IGEN en elendig oplevelse i SPAR!!!
Desværre starter det nye år med endnu en elendig oplevelse i SPAR! Jeg gik derover for at indlevere lidt af den returpant på alle de drikkevarer jeg har købt der, men IGEN IGEN IGEN virker deres automat ikke. Det er snart mere reglen end undtagelsen! Jeg forhører mig så hos den unge kvinde, som af en eller anden grund er ansvarlig! Og hun fortæller de ikke skal tage imod pant, hun siger det er op til dem at vurdere hvad en lille mængde er, som de evt ville tage imod, for havde hun sagt f.eks 10 stk, så var jeg blot gået ind og ud af butikken det antal gange jeg havde brug for, hvilket jeg er i min gode ret til som kunde, for at komme af med min pant. Håber Poul Erik vil tage denne henvendelse seriøst, for det personale der er på en dag som i dag og normalt om aftenen, de har mere travlt med at snakke end at give en service de sagtens kunne da der kun var en anden kunde i butikken. Her er hvad der står officielt angående pant, som modsiger den unge kvinde: Det er helt korrekt, at butikkerne er forpligtet til at tage imod pantflasker. Forpligtelsen til at tage imod pantflasker følger af bekendtgørelsen om Pant på og indsamling m.v. af emballager til visse drikkevarer. Ifølge bekendtgørelsen er butikker forpligtet til at tage engangsemballagen retur og udbetale pant.21. okt. 2023... Jeg er i hvert fald færdig med at handle i den butik, for når ikke de ansvarlige er på job så er service en ikke eksisterende ting i butikken, desværre.

Risposta di Spar
De reklamerer med at de sælger kartofler for 10 kr (og det var IKKE et app tilbud, men den fælde røg jeg i med andre varer). Når man så kommer frem til butikken koster kartoflerne sørme 12 kr. Jeg kan ikke tale med fremmede, så jeg prøvede at maile dem på to adresser. Den ene står på deres Facebook side. Intet svar i flere måneder.
Det er ikke en butik jeg bruger så tit, og med den behandling kommer jeg heller ikke til det.
Jeg ved ikke om det er den rigtige dato jeg angiver, men det var i hvert fald der jeg kontaktede dem - og stadig intet svar.

Risposta di Spar
Worste online shopping experience. I ordered 10 bottles of Gins online from spar Glostrup, no update from them and after several times that I followed up they said we got your package and sold it to someone else. Really awkward experience. I am still waiting for them to call me. Why do you made online shopping websites when you are not able to support?????

Risposta di Spar
Hver gang jeg handler i Spar tæt på mig , bliver man snydt hvis du ikke tjekker din bon. Sidste gang var det appelsiner til 24.-. Den bliver slået ind til 36.-. Så er der kattemad til 39.- som de så slår ind til 59.-
De første 10 gange troede jeg det var en fejl , men jeg er overbevist om at der er bevidst SNYD.

Risposta di Spar
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.