Gentagne gange kørt forgæves efter ja tak tilbud der er udsolgt og gjort butikken opmærksom på dette, nu er betjening til at afhente ja tak tilbud også forsvundet. I dag har jeg kørt forgæves for sids... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg handler i spar på rørvigvej i nykøbing sjælland og har aldrig før oplevet et personale så venlige og imødekomne. De hilser altid uanset tidspunkt på døgnet. Man bliver kun glad når man kommer i b... Leggi di più
L'azienda ha risposto
I har klaget over min forrige anmeldelse ikke høre til jeres virksomhed men en anden Hvilken virksomhed skulle det ellers være Det er jer der har skrabe lod konkuransen som der kan give op til 25% r... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Spar på Carls Jacobsensvej i Valby. Der er en uforskammet “leder”, hun har travlt med at irettesætte sit personale foran kunderne, og kolleger, Det er voldsomt ubehageligt, både for de ansatte og os s... Leggi di più
Ha risposto al 91% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Come questa azienda usa Trustpilot
Installerede i går deres App for at få de 20% i velkomstbonus.
Men da jeg så har betalt, finder jeg ud af, at det gælder ikke fungerer UDEN fysisk betalingskort, og det har jeg ikke. Jeg bruger altid kontaktløs betaling.
I butikken fik jeg så at vide, at sådan har deres App fungeret helt fra start 🤔
Hvorfor er Spar ikke kommet videre i teknologien. ?
Sørgeligt og dårlig stil, når andre butikker kan få deres App til at modtage kontaktløs betaling
Så nu afinstallere jeg bare Appen igen. Og måtte bare betale fulde beløb på 👎

Risposta di Spar
Det er sgu da tyveri på højlyst dag.
60 kr. for en lille pose med 21 tabs til opvaskemaskine 🤦♂️
Mine køb ved Spar bliver holdt på et absolut minimum 🤦♂️
Utroligt den butikkæde kan overleve.
Kan godt forstå der kun var 4 andre kunder da jeg var der

Spar Tved i Svendborg.
Ja...
Jeg hører ikke med til det negative råbekor..
Min Spar er hyggelig - og hørmedyr, som alle andre Spar - og sådan er det..
Det eneste jeg tuder over er....
Pigerne er møg dårlige til at smile.
Min jubel går til drengene, som i dén grad er kundevenlige.
Oooog HURRA for billigere kager..😜

Risposta di Spar
Vil du have friske råvare, rene hylder og hurtig service? Så skal du IKKE handle her. Der er mug på deres frugt og grønt dagen efter. Hver gang. Uden undtagelse.

Risposta di Spar
SPAR; Sylows Alle 17, Frederiksberg. Ligger tæt på Biografen, Frederiksberg Biblioteket, CBS, bag om Frederiksberg Center. En virkelig god købmand, rent og pænt, har det hele og mere til, virkelig godt smørrebrød og sandwiches. Anbefales

Risposta di Spar
Mest elendige app og kundeservice.
Ingen velkomstrabat, ubrugelig app og dårlig kundeservice.
SPAR reklamerer med 20% rabat på sit første køb, hvis man downloadede Spar's app.
Jeg downloadede app'en, tilmeldte mit Dankort, aktiverede velkomstrabatten - og læste at rabatten automatisk ville blive trukket, når man brugte det tilmeldte betalingskort.
Man kan så bare ikke kan bruge Dankortet/Visakortet på mobilen. Jeg betalter altid via mobilen - der har samme Dankort tilknyttet. Det glemmer SPAR blot at oplyse om.
Jeg fik så ingen rabat - jeg skal kundeservice hvis det ikke virker, skriver de selv.
Optimistisk kontakter jeg Spar via mail - de svarer 1 døgn senere - efter at jeg har sendt både kvittering og betalingsbevis fra mobilen.
MEN - deres elendige app virker ikke med mobilbetalinger - OG de kan/vil ikke give mig rabatten, men jeg kan jo bare handle igen og betale med mit fysiske kort og få rabatten.
Jeg tror bare Spar glemme kunden i denne proces - og er overbevist om at deres system er godt nok.
Det er det IKKE! Jeg kommer ikke til at handle i Spar igen - hverken med eller uden app. Der findes langt, langt bedre butikker og app-løsninger derude.

Risposta di Spar
Jeg så at man kunne få 20% rabat på sit første køb, hvis man downloadede Spar's app.
Det gjorde jeg, tilmeldte mit Dankort, aktiverede velkomstrabatten - og læste grundigt hvilke produkter tilbuddet ikke gjaldt og at rabetten automatisk ville blive trukket, når man brugte det tilmeldte betalingskort.
Det SPAR glemmer at fortælle er, at man ikke kan bruge Dankortet på mobilen. Jeg betalter altid via mobilen - der har samme Dankort tilknyttet.
Jeg fik så ingen rabat - igen læser jeg - kontakt kundeservice hvis det ikke virker.
Stadig optimistisk kontakter jeg Spar via mail - de svarer 1 døgn senere - efter at jeg har sendt både kvittering og betalingsbevis fra mobilen.

Risposta di Spar
Spændende udvalg! Stoppede i Spar på vej hjem fra Skagen og det var en velplejet og spændende butik :)

Risposta di Spar
VÆRSTE KØBMAND NOGENSINDE, vi kommer i spar doravej for at hente et moppesæt (havde fået ordre nummer) når vi så ankommer til butikken leder de efter sættet i 10 min og kommer tilbage og fortæller de ikke har det?

Spar Blåvand
Roder og virker slidt.
Og igen i dag tom!!
Derudover højt prisniveau i forhold til
Øvrige butikker i byen.

SPAR HORNSYLD
ofte mangler der tilbudsvarer!
Uddeleren burde pakke kone og ejendele og ta tilbage til middelfart hvor han kommer fra og blive der!
Aldrig har jeg før oplevet en uddeler der er så arrogant,og nedladende overfor unge arbejderne! Han udnytter ungarbejdere,og dem omkring de 18, han aner ikke hvad kundeservice er,han trækker absolut ALT ned ved at være en del af den butik

Risposta di Spar
At man i Ryslinge, vægter optælling af (gamle Erna's) sparegris tungere, end at ekspedere forrige kunde færdig, kan undre...
I skylder en fransk hotdog..
Og det brød, som nu får en tvebak til at se saftig ud, bør nok kyles ud.

Risposta di Spar
Husk at informerer medarbejderen - han har vist været på 3 ugers ferie. Mødte ham i går og stadig en nonchelant fed fyr. "Mor jeg er på arbejder, så må ringe senere". Os gamle kender det
Snak lige med chefen og giv medarbejdren ros. Jeg må måske tage et billede af ham. Han er sku ikke genert
Og PS butikken virker stadig som en sommerferie butik i Nørre Snede - de gode er nok i Hornbæk
SPAR SKEJBYEN.
Jeg har flere gange handle hos den lokal Spar Skejbyen. Kamma Klitgårds Gade, Risskov
Jeg synes ikke selve butikken er god. Ligner en butik i sommerlandet med øl, sodavand og billig plastik udenfor. Hvad har de lokale behov for? En plastik skovl, elendige skrammel som forretninger tror at alle børn har behov for i sommerlandet
Vi er i et boligbyggeri tæt på Aarhus. Vist 700 lejligheder i nybyggeri med masser af unge mennesker. Sku da pinligt
Men, men - jeg har fundet min favorit kassemedarbejder.
En ung fyr, en service fyr, en udadvendt gut. Lun, morsom med stil
Spar. Jeres medarbejder går i skole. Han søger ikke job i Spar efter skolen.
Glæd jer over at I har denne medarbejder.
Jeg kender ikke kasse medarbejderens navn.
Jeg blev betjent kl 17 den 24.7
SPAR. Kontakt medarbejderen og giv ham ros og klap. Han et en gave til Spar og Aarhus.
Jeg håber I kan finde medarbejder og overbringe rosen. Han fortjener det

Risposta di Spar
Martin, en ansat der bør anerkendes !
08.00 ankom jeg til SPAR Wandalscenteret i Svendborg. Skulle af med en stor portion pant. Den unge Martin sad på hug og meget omhyggeligt, rengjorde deres pant tromle. Ret hurtigt reagerede han på mig og selvom jeg ytrede at jeg havde tid nok. Insisterede han på at lave et break. Så jeg kunne komme af med mit pant “og der kommer jo nok også andre” som han ganske givet har ret i.
“Ved du hvorfor” spurgte jeg ?
“JA, fordi maskinen altid fungere” svarede Martin.
“Ved du hvorfor” spurgte jeg så’en lidt spydigt ?
“JA, fordi vedligeholder den og passer på den” svarede Martin KONTANT og med stolt stemme.
Det var TYDELIGT at vi her har med en ansat at gøre, der er meget ærekær over sit job, nyder det og i den grad. Føler mentalt ejerskab over SPAR’s værdier. Han hjalp mig afslutningsvis med både at tage min klamme pose, trykke min talon ud og overlevere mig den 😳😳😳
Jeg kunne ikke nære mig overfor butikschefen, Lennart. Da jeg gik forbi ham i butikkens vindfang. Som han i øvrigt lige var igang med at shine op.
“Ham den unge mand du har ude i flaske indleveringen, ik ?” Sagde jeg. Hvorefter Lennart PROMPTE sagde, “ja, han er fantastisk, ik ?”
Så jeg er slet ikke i tvivl om, at butikschefen VED hvilken FANTASTISK medarb. han har i sin stab.
Håber SPAR Danmark også ser det. Så kan jeg kun håbe på, at de efterflg. anerkender Martin med en god flaske vin eller 3 romkugler fra verdens bedste bager, Jacob hos “Thurø bageren”
Bliver SÅ GLAD INDENI, når det hænder man render på en butiksansat som Martin. Dyb, dyb respekt herfra 👊🏼
De sommerligste hilsner
Jens R. Hansen

Spar i Hobro
Jeg ringede til SPAR i Hobro, for at høre om en GLS pakke der skulle tilsendes en kunde stadig lå i butikken hos SPAR i Hobro da kunden ikke havde afhentet den- En ualmindelig uforskammet dame (Der viste at være Spars indehaver ) sagde at hun ikke kunne tage sig af den slags da hun havde andet at tage sig til- Jeg har ALDRIG i som mange årig GLS kunde oplevet en sådan uforskammet opførsel der sluttede med at denne "Dame" smækkede røret på. Efterfølgende da jeg talte med vores kunde der skulle have pakken kunne jeg forstå at omtalte "Spar dame" er almindelig dårlig kendt i Hobo for sin uforskammede måde at opføre sig på- Det viste sig senere ( Da vores kunde tog til SPAR I HOBRO) at pakken stadig lå til afhentning, og kunden gik således ikke forgæves.

Risposta di Spar
Det var IKKE kassedamen skyld vil jeg starte med at sige. 2 gange gjorde hun kolleger klart at en person ventede
ved udlevering af pakker. 10 min stod jeg og ventede og ingen reagerede. Spar i Glostrup
Helle p

Risposta di Spar
Bestilte salatbord til 22 mennesker... 2 foliebakker😡 den ene med pasta og lidt snittet rødkål den anden en ganske alm grøn salat tilsat mosebølle bær og 2 italienske dressinger til 14 kr pr flaske og tre mikrobrød. 1100 kr???!!!!!! Svineri.luk den kæde .det er fuldstændig til grin.
Det drejer sig om spar i koldby Thy. 7752 snedsted. Har billed dokumentation men det kan åbenbart ikke lade sig gøre at gi syn for sagen👎👎

Risposta di Spar
Spar I Brejning er et hjernedødt dårligt sted at handle og de beskylder folk for tyveri selv om man ikke har gjort noget så ganske enkelt ganske enkelt et hjernedødt dårligt sted der er et ondsvag personale der så et frygteligt sted med hjernedøde personale

Risposta di Spar
Jeg købte et franskbrød i dag Spar på Kastetvej i Aalborg og betalte fuld pris gik ud fra at det var frisk men da jeg kom hjem viste det sig at det var fra i går ..Ringede og fortæller dem at det var gammel det brød så vil han have at jeg skulle komme med det så han kunne se om jeg talte sandt .. Fortæller ham at jeg bor 30 km fra købmanden frem og tilbage og det vil koste mig 40 kr i benzin..men det var han da åbenbart ligeglad med..At han gidder og have dårlig ry istedet for at sige at jeg kunne hente et nyt når jeg kommer der ud igen

Risposta di Spar
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.