Gentagne gange kørt forgæves efter ja tak tilbud der er udsolgt og gjort butikken opmærksom på dette, nu er betjening til at afhente ja tak tilbud også forsvundet. I dag har jeg kørt forgæves for sids... Leggi di più
Jeg handler i spar på rørvigvej i nykøbing sjælland og har aldrig før oplevet et personale så venlige og imødekomne. De hilser altid uanset tidspunkt på døgnet. Man bliver kun glad når man kommer i b... Leggi di più
I har klaget over min forrige anmeldelse ikke høre til jeres virksomhed men en anden Hvilken virksomhed skulle det ellers være Det er jer der har skrabe lod konkuransen som der kan give op til 25% r... Leggi di più
Spar på Carls Jacobsensvej i Valby. Der er en uforskammet “leder”, hun har travlt med at irettesætte sit personale foran kunderne, og kolleger, Det er voldsomt ubehageligt, både for de ansatte og os s... Leggi di più
Ha risposto al 91% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Hej Spar Helsingør,
Jeg vil gerne give denne butik 1 ud af 10 stjerner - 0 ud af 10, hvis jeg kunne. Jeg er skuffet over den service, jeg har modtaget, samt den attitude, der har været. Det virker som om, I ikke tager godt imod jeres kunder, og der er en negativ reaktion, hvis man ombestemmer sig. Jeg håber, I kan tage dette til efterretning og forbedre kundeoplevelsen.

Risposta di Spar
I had a few instances with a local SPAR shop when my parcels 'mysteriously disappeared'.
A story from today: I dropped two parcels at a local SPAR shop and a member of staff somehow managed to scan both parcels on the same receipt. I asked for the second receipt, but that person insisted that both (2!) parcels are on the same receipt and tracking number. I called a carrier to confirm that they have both parcels and, of course, they said that they have not received the second parcel and sent me back to the shop to check for it again. I went to the shop and a shop assistant said that all parcels have been collected by a carrier!!! I called the carrier again and they insisted that they do not have my second parcel in their system and it is still due for collection. I called to the shop again and a SPAR shop assistant was rude saying that they can't help me as ALL MY PARCELS HAVE BEEN COLLECTED! Interestingly enough, that the same shop has already twice 'lost' the parcels I was due to receive. Even when I had a picture from the Royal Mail showing my parcel on the top of a pile of other parcels, the SPAR was insisting that they had not received it. Whom one should trust?

Risposta di Spar
Ordered from Spar using Deliveroo. We were charged but the order did not arrive. Contacted Spar but they could not care less.

Risposta di Spar
Et absolut minus på at begge mine e-mail adresser bliver erklæret ugyldige hvis jeg har et spørgsmål til dem. Nul stjerner. Vi snakker bla.om Gmail !!!!!!!
Desværre igen dårlige grøntsager.
Købte gulerødder i lørdags spar Frederiksværk
Da vi kom hjem opdagede vi st de var slimede og rådne.
Virkelig træls. Der er ikke første gang vi oplever dårlige varer her

Risposta di Spar
Fik en gavekort til spar bag på står at man kan få udbetalt resten inden for et år, men neej det kan de ikke hvorfor skriver de det så¨bag på kortet.

Risposta di Spar
Sindsyg dårlig service i starup spar. Det er helt vildt og alle deres medarbejder er sure og stresset… virkelig ik iorden chefen er også mega flabet.

Risposta di Spar
Købt 3 pk. knækbrød i Spar Visse (9210) til 5kr pr. pk. pga. dato. Kiggede desværre ikke på dato, men da jeg åbnede den ene pk. stank de virkelig. Opdager så først derefter at den ene slags knækbrød var 4 mdr. for gammel og den anden slags 3. Mdr. Ringer og taler med købmanden for at fortælle han burde fjerne dem fra butikken, da de er dårlige. 3 dage efter er jeg i butikken og samme knækbrød er stadig til salg.

Risposta di Spar
Diepvries brood gesneden en verpakt ,als ik voor diepvries brood naar spar ga,kan even goed mijn eigen brood invriezen .IK WOU VERS BROOD EN NIET GEVROREN BROOD !!

Risposta di Spar
Verfaulte Früchte im Regal👎 Ich habe den Mitarbeiter Dario darauf aufmerksam gemacht!

Risposta di Spar
Det er altid hyggeligt at handle i spar i Borup en høj mand som jeg tror er chefen i butikken hilser altid når han er der og godt udvalg af halal kød vare der er altid rent og alt ligger bare der hvor det skal der er meget pænt

Risposta di Spar
Vi har netop bestilt en nytårsmenu til 4, der smagte dejligt.
Dog er det en umulighed at få ændret i antallet af kuverter, når den først er bestilt.
For det første virkede telefonnummeret på ordrebekræftelsen ikke. Den blev i hvert fald ikke taget, hverken på hverdag eller helligdag, trods utallige opkald
Den generelle kundeservice oplyser til en person i selskabet, at man kan bestille menuen frem til d. 28/12, og derfor også ændre den dertil.
En anden person i selskabet får at vide fra samme kundeservice, at det skal butikken gøre.
Men ingen i kundeservice tager ansvar, eller får noget gjort.
Butikken informerer om, at det kan de ikke, de står blot for at udlevere maden. De vil dog “se på det”, men intet sker, og vi endte alligevel med en kuvert for meget.
Selvom maden smagte dejligt, er det under al kritik at der ikke er styr på den slags.
Vi endte med at betale og få mad til 4, selvom vi kun var 3, pga den dårlige service.

Nytårs menu fra Hornsyld Spar
Vi er 8 jyder som har fået nytårsmenu fra Spar i Hornsyld. Tak for dejlig og rigtig god mad
Vi vender tilbage til næste år.
Hilsen Lisbeth og de andre 🎉🎊🎉

Risposta di Spar
Har nu købt entrecote 2 gange i Spar Svenstrup 4220. Første gang på tilbud med 4 stk i en pakke fra kødgrossist i Randers og anden gang som hel oksefilet fra Menus eget mærke Gestus. Begge gange sejt som sålelæder og fuldstændigt uspiseligt - kun hunden gad æde det. Køb ikke kød der, selv om det i øvrigt er en udmærket butik.

Risposta di Spar
D. 23/12 henvender jeg mig til personalet i Spar på Hospitalsvej i Nykøbing Falster, da jeg har brug for frisk bagerbrød til en julefrokost d. 26/12 og derfor gerne vil bestille til afhentning samme dag.
Den søde medarbejder undersøger med “chefen” og kommer tilbage og meddeler det ikke er nødvendigt for der bliver bagt så meget den dag, så det er ikke nødvendigt at bestille.
Jeg understreger vigtigheden af at jeg kan få brødet på dagen og bliver forsikret om det ikke bliver et problem…
Jeg sender derfor min kone glad ind i butikken d. 26/12 til frokost for at hente brødet. Hun kommer hurtigt ud og siger der er ikke noget??? Jeg siger det kan ikke passer og går selv derind, men intet brød på hylden???
Jeg finder heldigvis den søde medarbejdere der på vegne af “chefen” forsikret der ville være brød og hun kunne huske mig, så hun skynder sig ud i baglokalet for at finde det lovet brød, men kommer til sammen konklusion - DET ER INKE NOGET.
Hun tjekker med kollegaer og “chefen” og bageren har vist glemt at bage brød…???!!!
Jeg spørger hvad vi så skal spise og hun trækker på skuldrene… Jeg spørger hvad med det selvskab som sidder og venter på frisk brød??? Stadig ikke noget svar…
Det er jo ikke pigens skyld, men magen til amatør butik!!!
JEG SÆTTER ALDRIG MIN BEN I DEN BUTIK IGEN, og jeg opfordre alle andre der heller ikke vil holdes for nar af en købmand der ikke har styr på sin butik og sætter de unge foran for at slippe for at stå til ansvar for sin total mangel på opfølgning og kundeservice!!!
Øv øv øv og atter øv - en julefrokost ødelagt af at man stolede på en butik 😟

Risposta di Spar
Ubehøvlet ansatte der ikke har styr på en skid, man skal lede længe efter en så lasket og ubehøvlet attitude overfor kunderne i Gug butikken.
Om jeg fatter den butik stadig kan overleve.
Har snakket med butikken og selvfølgelig vil den ansatte ikke stå ved hans handlinger. Men det ændre ikke det faktum, at mange har samme oplevelse og skriver om det..

Risposta di Spar
6/12 står der varer i kølemontren med udløb 20/11 - uden mærkning omkring at varen er gået på dato.
Info gives til købmanden, som blot svarer flabet tilbage. Den mand evner tydeligvis ikke at drive en butik.

Risposta di Spar
Pant maskinen fungere ikke og de gider ik at fikse den
Hov den er fikset nu

Risposta di Spar
Pant maskinen virker ikke og de gider ik og fikse den👍

Risposta di Spar
Jeg købte yoggi yoghurt lørdag den 30 november 3 dage efter opdager jeg den var løbet ud på dato den 17 november
Den var købt hos spar i munkebo
Købmanden beklagede og lovede kompensation hvilket han forsøgte at sende til mig 2 gange med postnord.det lykkedes ikke postnord at levere det så jeg fik tilbudt at hente det fysisk det gjorde jeg. Så må en postnord medarbejder forhåbentlig have mere brug for gavekortet