Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Gentagne gange kørt forgæves efter ja tak tilbud der er udsolgt og gjort butikken opmærksom på dette, nu er betjening til at afhente ja tak tilbud også forsvundet. I dag har jeg kørt forgæves for sids... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg handler i spar på rørvigvej i nykøbing sjælland og har aldrig før oplevet et personale så venlige og imødekomne. De hilser altid uanset tidspunkt på døgnet. Man bliver kun glad når man kommer i b... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

I har klaget over min forrige anmeldelse ikke høre til jeres virksomhed men en anden Hvilken virksomhed skulle det ellers være Det er jer der har skrabe lod konkuransen som der kan give op til 25% r... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Spar på Carls Jacobsensvej i Valby. Der er en uforskammet “leder”, hun har travlt med at irettesætte sit personale foran kunderne, og kolleger, Det er voldsomt ubehageligt, både for de ansatte og os s... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Ha risposto al 91% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Køber en lille sandwich til den dyre…

Køber en lille sandwich til den dyre sum af 48 kroner. Sætter tænderne i og smagen af tør kiks rammer mine smagsløg. Sandwichen lavet for 2 dage siden. Føj

1 giugno 2025

Hej Heidi

Tak for din anmeldelse – og øv, hvor lyder det som en rigtig kedelig oplevelse 😞

En sandwich bør selvfølgelig være frisk og lækker, når man køber den 🥪

Da vi desværre ikke kan se, hvilken butik der er tale om, vil vi anbefale, at du kontakter butikken direkte, så de har mulighed for at følge op på din oplevelse og sikre, at det ikke gentager sig 🙏

Du kan finde kontaktoplysninger på alle vores butikker her:

Valutata 5 stelle su 5

En rigtig god købmand med gode tilbud…

En rigtig god købmand med gode tilbud og fornuftig priser og Bente er altid klar med et smil og god kommentar samt de andre unge ved kassen der er flinke og hjælpsomme så er rigtig glad for at handle der kastevej 9000 Ålborg

20 maggio 2025

Hej John

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse – hvor er det dejligt at læse 😊

Vi bliver simpelthen så glade, når vores kunder tager sig tid til at sende lidt ros afsted – og det lyder som om, både Bente og de unge ved kassen gør et fantastisk arbejde 💚

Vi sætter stor pris på, at du handler hos os – og vi håber, du får mange flere gode oplevelser hos os fremover 🛒

Valutata 1 stelle su 5

Nu har jeg købt over 10 poser Hatting…

Nu har jeg købt over 10 poser Hatting Græskarkerne boller løbende over flere måneder, og de har alle haft frost skader. Har købt dem i Spar butikken i Tønder. Har nævnt det for ungarbejderne og de ville sige det videre. Synes godt nok det er for ringe at sælge mad det er blevet beskadiget. Håber det er fikset næste gang jeg skal købe dem.

19 maggio 2025

Hej Morten

Tak for din anmeldelse – og fordi du gør os opmærksom på din oplevelse 🙏

Det er naturligvis beklageligt, at du har haft gentagne udfordringer med frostskader på de samme boller, og vi forstår din frustration 😕

Vi har sendt din anmeldelse videre til den ansvarlige købmand i SPAR Tønder, som har kigget nærmere på sagen.

Herfra lyder det, at han første gang hørte om problemet d. 11. maj, hvor du nævnte det til en servicemedarbejderen i kassen.

Allerede samme dag blev varerne i frostafdelingen kontrolleret, men der blev ikke konstateret frostskader.

Siden da er varerne blevet tjekket igen, og vi kan desværre fortsat ikke finde tegn på, at noget skulle være galt med produktet.

Der har heller ikke været nogen driftsforstyrrelser eller frostnedbrud i butikken i den relevante periode, og vi har solgt 24 poser af produktet uden yderligere henvendelser.

Købmanden vil meget gerne i dialog med dig for at finde en løsning. Han opfordrer dig til at komme forbi butikken med en af de poser, du mener er beskadiget, så han kan undersøge sagen nærmere – det er nemlig den normale procedure, når der opstår tvivl om et produkts kvalitet.

På den måde kan vi sikre, at du får den service og kvalitet, du har krav på – og samtidig få klarlagt, hvad der præcis er sket.

Vi håber, du vil tage imod den invitation, så vi sammen kan finde en god løsning 😊

“Spar” Karrebæksminde

“Spar” Karrebæksminde - mega dårlig behandling af ejeren, rigtig mange af deres vare er over dato, hvilket jeg har nævnt til købmanden “ejer” . Han var til min overraskelse fuldstændig ligeglad, sagde jeg bare kunne handle i Netto - sikken en holdning! 👎

11 maggio 2025

Hej Anders

Tak for din anmeldelse af SPAR Karrebæksminde.

Det er naturligvis vigtigt for os, at alle vores varer lever op til gældende standarder og er inden for holdbarhed – og vi beklager meget, hvis du har oplevet andet.

Vi har talt med købmanden om situationen, og han oplevede desværre samtalen som meget ubehagelig. Vi ønsker altid en god og respektfuld dialog – også når vi er uenige. Det er vigtigt for os at kunne tage imod henvendelser på en ordentlig måde, så vi sammen kan finde løsninger.

Vi ønsker dig en god dag 😊

Absolute rip off prices

Absolute rip off prices , bought two magnum white chocolate ice cream lollies from the Spar shop at Hope valley in the Derbyshire dales, over £6 for two, are they for real, these are £4.50 for six at Iceland, don’t mind paying a bit extra from a smaller franchised store, but come on, this is ripping people off

5 maggio 2025

Hi Dave

We’re sorry to hear about your experience – that certainly doesn’t sound satisfactory 😟

However, we would like to point out that you have reviewed SPAR Denmark, which has no affiliation with the SPAR store in Hope Valley in the Derbyshire Dales, England, that you mentioned.

To ensure you receive the correct assistance and that your feedback reaches the right place, we kindly ask you to remove this review and repost it under the correct SPAR chain in the UK.

We hope you receive a quick and constructive response from the appropriate store 🙏

Best regards

Valutata 1 stelle su 5

Dårlig kundeservice og hjælpeløse medarbejdere

Først og fremmest burde der være muligt at give 0 stjerner på TP:( jeg har fået samme dårlig oplevelse , som de fleste her på TP med Spar. Denne gang handler det om Spar butik i Ejby postnummer 4623. Jeg har afleveret 2 pakker fredag 2/5, og ung pige/dreng som ikke havde forstand på noget har fået byttet om på fragtmærker , som jeg allere får at vide af en af min modtagere lørdag morgen d 3/5. Jeg skriver til DAO, som er fragtmænd på mine pakker uden at høre nogen i 3 dage , så henvender jeg mig til Spar butikken 5/5, men får bare at vide, at det beklager fejlen og jeg skal henvende mig dil Dao, som ikke svar mig alligevel. Det er bare såda en dårlig kundeservice , man har i deres butikker. Tag jer sammen Spar i Ejby, det kan i bare gøre bedre😡😡

5 maggio 2025

Hej Katja

Tusind tak for din anmeldelse – vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse 😔

Det er bestemt ikke det indtryk, vi ønsker, at vores kunder skal stå tilbage med, og vi forstår din frustration over situationen med de ombyttede pakkelabels og den manglende respons fra DAO.

Vi har sørget for at sende din anmeldelse direkte videre til Spar-butikken i Ejby, så de er gjort opmærksomme på forløbet.

Det er vigtigt for os, at vores butikker får mulighed for at følge op og forbedre servicen fremadrettet 🙏

Selvom vi ikke selv håndterer pakkedistributionen eller kan følge op på sager hos DAO, så beklager vi naturligvis den uheldige oplevelse og håber, at sagen snart finder en løsning.

konkurrence fup og svindel

Endelig vandt jeg noget i ap1pen, nemlig is. Jeg kontrollerede at det var det tilmeldte kort samt at de va.r præcis den vundne is. Da jeg kom hjem kunne jeg se jeg havde betalt 35 kr. for den jeg ville aldrig have købt den til den pris.
Jeg handler ikke i spar igen

25 aprile 2025

Hej Claus

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af at høre, at du ikke har haft en god oplevelse i forbindelse med din gevinst i app'en. Det er selvfølgelig vigtigt for os, at vores kunder føler sig tilfredse 🙏

Vi kan se, at du også har sendt os en mail – den vil vi naturligvis få kigget på og besvaret hurtigst muligt, så vi kan finde en løsning sammen 🤝

Du ønskes en dejlig dag.

‘Sjov pris på 1/2 ift 1/1 kage samt chefens attitude

Jeg er i Spar, Tannisbugtvej 38, Tversted, 9881 Bindslev for at returnere en forkert udleveret pakke fra dagen før og hente min pakke. Dvs butikkens fejl!
Jeg kører i alt 24 km for at ombytte en forkert udleveret pakke.

Jeg vil samtidig købe en kage.
Jeg vil gerne købe en jødekage (pris 60,- kr, desværre har de kun en halv kage tilbage.
Ved kassen beder ekspedienten om 34,- kr. jeg påpeger, at 34 ikke er det halve af 60,- kr. Sådan er prisen for en halv kage hos dem. Argumentet er ‘sådan er det’.
Jeg vælger at gå ind i butikken igen for at finden chefen.
Han bruger samme argument ‘sådan er det’. Det er deres pris for en halv kage. Jeg siger, at mit valg var ikke at købe en halv kage men en hel. Det var derfor ikke min beslutning at kun købe en halv kage.
Derudover er det ikke listet på prisskiltet, at en hel kage koster 60,- kr og en halv kage 34,- kr.
Ualmindelig uhøflig - tenderende til fræk og ligegyldig attitude af chefen. Han prøver på ingen måde at lytte og/eller imødekomme kunden.
Ærgerligt for butikken - der kommer vi IKKE mere. Min familien har sommerhus tæt på og er kommet der gennem 40 år.

13 aprile 2025

Hej Jette

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os.

Først og fremmest vil vi gerne beklage, at der blev udleveret en forkert pakke. En af vores unge medarbejdere kom desværre til at give dig en pakke, som var tiltænkt en anden kunde med samme fornavn. Vi forstår, det er frustrerende at skulle køre retur, og vi beklager ulejligheden.

Vedrørende kagen: Du ønskede at købe en hel wienerstang, men da vi næsten var udsolgt i bagerafdelingen, var der kun en halv tilbage. Prisen for en halv kage er 34 kr., hvilket er en fast pris, vi anvender – også når der kun er en halv kage tilbage. Vi forstår, at du opfattede dette som urimeligt, men vores priser er ens for alle kunder, og vi har desværre ikke mulighed for at justere dem individuelt.

Vi er kede af, at dialogen i butikken ikke blev oplevet som imødekommende. Det er aldrig vores intention, og vi tager din feedback til os, da god kundeservice er noget, vi vægter højt.

Vi håber, du og din familie alligevel vil overveje at besøge os igen, så vi kan give jer en bedre oplevelse næste gang.

Du ønskes en dejlig dag.

Valutata 1 stelle su 5

De snyder deres loyale kunder

Er det mon tilfældigt at de aldrig har den specifikke vare man vinder igennem deres app på lager? I så fald er det meget mistænkeligt. Har været i 2 butikker for at lede efter nogle 'sicilianske pølser'. De havde mange andre variationer end den, men dem havde jeg desværre ikke vundet. Det virker meget godt hvis deres mål er at opnå en hurtig profit på de ting jeg køber når jeg alligevel er der, men den langsigtede profit får de ikke fra mig, da mit syn på forretningen falder hver gang jeg oplever dette og gør at jeg i fremtiden vælger den fra.

11 aprile 2025

Hej

Tak fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse – det er vi kede af at høre 😔 Vi forstår godt, at det er frustrerende at vinde en præmie gennem appen og så ikke kunne finde den i butikken.

Vi vil meget gerne hjælpe med at finde en løsning, så du ikke føler, at din præmie er gået tabt. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på kundeservice@spr.dk, så kigger vi på det sammen og sørger for, at du får en god oplevelse ud af din gevinst 🎁

Det er vigtigt for os at nævne, at de præmier vi udlodder i appen, altid er en del af det faste sortiment – herunder også de sicilianske pølser, som du nævner. Derfor burde alle butikker have dem på lager, og hvis ikke, er det butikkens ansvar at finde en passende erstatningsvare, så du som kunde stadig får din præmie.

Vi håber, du vil give os mulighed for at rette op på oplevelsen, og vi ser frem til at høre fra dig 💚

Valutata 1 stelle su 5

ALDRIG BRUG DERES PAKKESHOP!

ALDRIG BRUG DERES PAKKESHOP!
De får pakkerne leveret om middagen og sætter dem først op efter behov om aftenen!
På trods af man har været forbi for at spørger hvor de ikke sættes op så man kan hente ens pakker deres svar var - Du skal bare vente til vi har tid eller plads til at sætte dem på, så nok en gang i aften!
RINGE SERVICE ALDRIG BRUG DERES PAKKERSHOP HVIS DU VIL HENTE DINE PAKKER I RIMELIG TID (HOLSTEBRO STRUERVEJ)

11 aprile 2025
Valutata 5 stelle su 5

Spar købmanden ved Fanø bad er en…

Spar købmanden ved Fanø bad er en fantastisk butik. Personalet er yderst høflige og kompetente når man har spørgsmål. Man bliver mødt at en ordentlig butik med alt hvad man har brug for. Personalet er smilende og imødekommende. Vi handler altid her når vi holder ferie på Fanø.

7 aprile 2025

Hej Anette

Mange tak for din anmeldelse af SPAR Fanø.

Det varmer virkelig at læse, at du har haft så god en oplevelse hos butikken. Vi sætter stor pris på dine rosende ord om både butikken og personalet.

Derfor sørger vi naturligvis også for at sende din anmeldelse direkte videre.

Du ønskes en dejlig dag 😄

Valutata 5 stelle su 5

Leder siger fra over for kunder der snakker grimt

Jeg har lige været i Spar i grøfthøjparken i Viby, efter ristedeløg som jeg havde glemt til aftensmaden.

Systemet var langsomt, så begge køer gik langsomt, og kunden foran mig fik kaldt medarbejderen i den anden kasse langsom (da han skulle have noget bag hendes kasse) hvortil medarbjederen i vores kasse (Jeg antager udfra interaktionen at det var BC) siger fra og at vedkommende skal tale pænt til hans medarbjedere.

Det var virkelig fedt at være vidne til en leder som insistere på at personalet skal behandles ordentligt fra kunder, da butikspersonale godt nok skal stå model til meget.

3 aprile 2025

Hej Rikke

Tak for din anmeldelse af SPAR Grøfthøj.

Hvor er det bare skønt at høre, at du lagde mærke til og satte pris på, hvordan medarbejderen stod op for sin kollega 😊

Vi mener nemlig, at respekt og ordentlighed skal gå begge veje – også når der er travlt eller teknikken driller.

Vi giver naturligvis rosen videre til butikken i Grøfthøj, som uden tvivl bliver rigtig glade for din støtte 💛

Du ønskes en dejlig dag!

Valutata 1 stelle su 5

Nej tak til Ja tak tilbud, som alligevel ikke er reserveret til kundenSpar I Vejgaard ( Årestrupsvej)

Butikken annoncerer med en række spændende og billige Ja tak tilbud, men hvad hjælper det, når et ja tak tilbud reelt slet ikke er et ja tak tilbud.
Har nu flere gange sagt ja tak til en eller flere varer og fået et reservationsnummer, når den pågældende vare så skal afhentes er den solgt til kunder, som slet ikke har sagt ja tak, hvad hjælper det så, at man som butik laver en masse fine tilbud, når de alligevel ikke er reserveret til de kunder, som har tilkendegivet og reserveret produktet.
JA TAK tilbud ved Spar I Vejgaard er nærmere først til mølle tilbud, når man som personale ikke vil gøre sig den ulejlighed at tjekke om de kunder, der kommer og afhenter også reelt har sagt ja til den pågældende vare. En virkelig dårlig kundeoplevelse og total dårlig stil af forretningen!!

2 aprile 2025

Hej Sophie

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – som vi er kede af at høre 😞

Det skal selvfølgelig ikke være sådan, at du siger ja tak til et tilbud og derefter oplever, at varen ikke er reserveret til dig.

Vi forstår fuldt ud din frustration, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder 🙏

Vi har sendt din anmeldelse videre til butikken i Vejgaard, så de er gjort opmærksomme på situationen og kan tage hånd om det.

Tak igen for din feedback – den er med til at gøre os bedre 💚

Valutata 1 stelle su 5

Jeg har handlet hos Spar Svendborg…

Jeg har handlet hos Spar Svendborg gennem Wolt flere gange, men desværre har min oplevelse været meget skuffende. Jeg køber altid madvarer til en uge ad gangen, men flere gange har jeg modtaget varer, der er ved at være udløbet. Denne gang fik jeg en agurk, der var muggen ved modtagelsen, samt et kilo hakket kød, der var udløbet samme dag. Det er virkelig frustrerende at føle sig som en skraldespand for forretningen, og jeg kan desværre ikke længere støtte Spar under disse forhold. Det skal siges, at dette ikke er en enkeltstående hændelse, men snarere den generelle oplevelse jeg har haft med dem. Har forsøgt mig gennem Wolt, men de kan ikke komme i kontakt med forretningen da de enten har meget travlt eller nok bare er fuldt klar over hvad de laver.

23 marzo 2025

Hej

Vi er kede af at høre om din oplevelse 😞 – det er selvfølgelig ikke den standard, vi ønsker for vores kunder.

Vi har sendt din anmeldelse videre til butikken, så de er opmærksomme på problemet og kan tage hånd om det. Vi håber, at din næste oplevelse bliver meget bedre! 🙏

Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback.

Valutata 1 stelle su 5

Mig og min veninde cravede en rigtig…

Mig og min veninde cravede en rigtig dejlig nougat croissant så selfølgelig gik vi i spar og købte to da vi kom tilbage til skolen fik vi det største chok da vi så at de var BRÆNDTE og smagte af brandt DILL DOUGH fy ha spar din lille DILL DOUGH

24 marzo 2025

Hej Noa

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at jeres croissanter ikke levede op til forventningerne 🥐😞

Vi vil meget gerne følge op på din oplevelse, men da du ikke har nævnt, hvilken butik det drejer sig om, har vi desværre svært ved at gøre noget ved det.

Vi anbefaler, at du tager direkte kontakt til den pågældende butik, så de kan hjælpe dig bedst muligt.

Du kan finde kontaktoplysningerne til vores butikker her: https://spar.dk/find-butik 📍

Vi håber, at vi kan give dig en bedre oplevelse næste gang! 😊

Jeg sat 11’50 pant i fik dem ikke

Jeg sat 11’50 pant i fik dem ikke

21 marzo 2025

Hej Asbjørn

Vi er en smule i tvivl om, hvad du præcist mener, og hvad du ønsker, vi skal gøre 🤔

Hvis din anmeldelse omhandler pant i en af vores butikker, anbefaler vi, at du tager direkte kontakt til butikken, da de bedst kan hjælpe dig med din henvendelse.

Du kan finde vores kontaktoplysninger her: https://spar.dk/find-butik 📞📩

Du ønskes en dejlig mandag.

CHOK AT OPLEVE SPAR KERTEMINDE

Hold da op et chok af dimensioner at opleve Spar i Kerteminde.

Jeg skulle for første gang hente pakker og får at vide, at de har givet min pakke til en anden...
Der står jeg og tænker, at jeg har mistet brugskunst for over 1000 kr. Der var hele fire ansatte på pakkelageret den dag, deriblandt lederen og jeg forstår stadigvæk ikke, hvordan man kan udlevere pakker til forkerte kunder?!

Derefter bliver jeg (selvfølgelig) meget ked af det og lederen Søren føler det alligevel passende at stå at råbe ad mig. Jeg er i total chok over den manglende empati samt professionalisme.

Jeg cykler grådkvalt hjem og får nogle timer derefter et opkald fra Mathias, medarbejder i Spar. Han har modtaget min pakke fra den forkerte kunde.
Han er "flink" og afleverer pakken hos mig.
Men herefter får jeg et chok af dimensioner... Mathias braser ind i mit hjem og klantrer mig for at have stjålet fra Spar. Han råber og skriger af mig og jeg må pænt bede ham om at gå.
Han nægter. Og til stor besvær får jeg manden ud af mit hjem :/

Jeg har aldrig prøvet noget lignede og vil på det kraftigste advare andre om at benytte Spar i Kerteminde.
Det virker som om, at de føler sig hævet over andre, og hvis der sker en fatal fejl, så mener de, at det er kundens fejl.
Men at en Spar medarbejder tropper op i ens hjem, og man flere gange beder ham om at gå uden at han gør det - det er langt over min fatteevne.

Mathias og Søren.
Hvis I har brug for at råbe ad kvinder og kunder, så skal I nok i terapi.

19 marzo 2025

Hej Lotus

Vi er kede af at høre om din oplevelse hos os 😔

Vi bestræber os altid på at give den bedste service, men vi må også erkende, at fejl kan ske – især når vi netop har implementeret et nyt pakkesystem 📦

Da vi opdagede fejlen med din pakke, gjorde vi alt, hvad vi kunne, for at finde en hurtig løsning, og vi er glade for, at den blev lokaliseret og leveret til dig.

Vi forstår, at det var en frustrerende situation, men vi mener, at vi handlede rettidigt og professionelt for at rette op på fejlen.

Vores medarbejdere gør hver dag deres bedste for at skabe en god kundeoplevelse, og vi forventer, at alle parter møder hinanden med respekt.

Vi beklager, hvis du har følt dig dårligt behandlet, men vi oplever også, at der har været en gensidig misforståelse i kommunikationen.

Du ønskes en dejlig tirsdag.

Poisoned/ wrongly labeled food

Vegetarian for almost 10 years and bought a vegetarian meal, to find meat in the product and unfortunately eaten it.
Customer service was rude and refused to investigate even with substantial evidence it was a manufacturer fault.

25 febbraio 2025

Hi Jack

We're truly sorry to hear about your experience. We take product labeling and dietary requirements very seriously, and we completely understand how upsetting this must have been for you.

We always strive to provide accurate product information, and if a labeling issue has occurred with one of our own brands, we absolutely want to investigate it further 🔍

You have left your review on the Danish SPAR Trustpilot site. If your purchase was made in a Danish store, we would love to hear from you at kundeservice@spar.dk so we can assist you directly 💬

Wishing you a great day!

Best regards,

Spar are great

Always great service with a smile at Chobham Spar. It is a phleasure to deal with them.

24 febbraio 2025

Hi Ian

Thank you for your review! ⭐️

We're delighted to hear that you received great service with a smile at Chobham Spar.

However, you've left your review on the Danish Trustpilot site. I’m sure SPAR UK would love to hear about your experience, so I’d recommend posting your review on the UK Trustpilot site instead. 😊

Wishing you a fantastic day!

Best regards,

Valutata 5 stelle su 5

Super god butik med fantastisk service…

Super god butik med fantastisk service og enestående varer, til gode priser.

26 febbraio 2025

Hej Matteo

Tusind tak for din flotte anmeldelse på Trustpilot! ⭐️

Det gør mig virkelig glad at høre, at du synes, vi har en god butik med fantastisk service, enestående varer og gode priser. Din feedback betyder meget for os – og det varmer virkelig!

Jeg håber, du får en fantastisk dag! ☀️

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più