Gentagne gange kørt forgæves efter ja tak tilbud der er udsolgt og gjort butikken opmærksom på dette, nu er betjening til at afhente ja tak tilbud også forsvundet. I dag har jeg kørt forgæves for sids... Leggi di più
Jeg handler i spar på rørvigvej i nykøbing sjælland og har aldrig før oplevet et personale så venlige og imødekomne. De hilser altid uanset tidspunkt på døgnet. Man bliver kun glad når man kommer i b... Leggi di più
I har klaget over min forrige anmeldelse ikke høre til jeres virksomhed men en anden Hvilken virksomhed skulle det ellers være Det er jer der har skrabe lod konkuransen som der kan give op til 25% r... Leggi di più
Spar på Carls Jacobsensvej i Valby. Der er en uforskammet “leder”, hun har travlt med at irettesætte sit personale foran kunderne, og kolleger, Det er voldsomt ubehageligt, både for de ansatte og os s... Leggi di più
Ha risposto al 91% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Køber en lille sandwich til den dyre sum af 48 kroner. Sætter tænderne i og smagen af tør kiks rammer mine smagsløg. Sandwichen lavet for 2 dage siden. Føj

Risposta di Spar
En rigtig god købmand med gode tilbud og fornuftig priser og Bente er altid klar med et smil og god kommentar samt de andre unge ved kassen der er flinke og hjælpsomme så er rigtig glad for at handle der kastevej 9000 Ålborg

Risposta di Spar
Nu har jeg købt over 10 poser Hatting Græskarkerne boller løbende over flere måneder, og de har alle haft frost skader. Har købt dem i Spar butikken i Tønder. Har nævnt det for ungarbejderne og de ville sige det videre. Synes godt nok det er for ringe at sælge mad det er blevet beskadiget. Håber det er fikset næste gang jeg skal købe dem.

Risposta di Spar
“Spar” Karrebæksminde - mega dårlig behandling af ejeren, rigtig mange af deres vare er over dato, hvilket jeg har nævnt til købmanden “ejer” . Han var til min overraskelse fuldstændig ligeglad, sagde jeg bare kunne handle i Netto - sikken en holdning! 👎

Risposta di Spar
Absolute rip off prices , bought two magnum white chocolate ice cream lollies from the Spar shop at Hope valley in the Derbyshire dales, over £6 for two, are they for real, these are £4.50 for six at Iceland, don’t mind paying a bit extra from a smaller franchised store, but come on, this is ripping people off

Risposta di Spar
Først og fremmest burde der være muligt at give 0 stjerner på TP:( jeg har fået samme dårlig oplevelse , som de fleste her på TP med Spar. Denne gang handler det om Spar butik i Ejby postnummer 4623. Jeg har afleveret 2 pakker fredag 2/5, og ung pige/dreng som ikke havde forstand på noget har fået byttet om på fragtmærker , som jeg allere får at vide af en af min modtagere lørdag morgen d 3/5. Jeg skriver til DAO, som er fragtmænd på mine pakker uden at høre nogen i 3 dage , så henvender jeg mig til Spar butikken 5/5, men får bare at vide, at det beklager fejlen og jeg skal henvende mig dil Dao, som ikke svar mig alligevel. Det er bare såda en dårlig kundeservice , man har i deres butikker. Tag jer sammen Spar i Ejby, det kan i bare gøre bedre😡😡

Risposta di Spar
Endelig vandt jeg noget i ap1pen, nemlig is. Jeg kontrollerede at det var det tilmeldte kort samt at de va.r præcis den vundne is. Da jeg kom hjem kunne jeg se jeg havde betalt 35 kr. for den jeg ville aldrig have købt den til den pris.
Jeg handler ikke i spar igen

Risposta di Spar
Jeg er i Spar, Tannisbugtvej 38, Tversted, 9881 Bindslev for at returnere en forkert udleveret pakke fra dagen før og hente min pakke. Dvs butikkens fejl!
Jeg kører i alt 24 km for at ombytte en forkert udleveret pakke.
Jeg vil samtidig købe en kage.
Jeg vil gerne købe en jødekage (pris 60,- kr, desværre har de kun en halv kage tilbage.
Ved kassen beder ekspedienten om 34,- kr. jeg påpeger, at 34 ikke er det halve af 60,- kr. Sådan er prisen for en halv kage hos dem. Argumentet er ‘sådan er det’.
Jeg vælger at gå ind i butikken igen for at finden chefen.
Han bruger samme argument ‘sådan er det’. Det er deres pris for en halv kage. Jeg siger, at mit valg var ikke at købe en halv kage men en hel. Det var derfor ikke min beslutning at kun købe en halv kage.
Derudover er det ikke listet på prisskiltet, at en hel kage koster 60,- kr og en halv kage 34,- kr.
Ualmindelig uhøflig - tenderende til fræk og ligegyldig attitude af chefen. Han prøver på ingen måde at lytte og/eller imødekomme kunden.
Ærgerligt for butikken - der kommer vi IKKE mere. Min familien har sommerhus tæt på og er kommet der gennem 40 år.

Risposta di Spar
Er det mon tilfældigt at de aldrig har den specifikke vare man vinder igennem deres app på lager? I så fald er det meget mistænkeligt. Har været i 2 butikker for at lede efter nogle 'sicilianske pølser'. De havde mange andre variationer end den, men dem havde jeg desværre ikke vundet. Det virker meget godt hvis deres mål er at opnå en hurtig profit på de ting jeg køber når jeg alligevel er der, men den langsigtede profit får de ikke fra mig, da mit syn på forretningen falder hver gang jeg oplever dette og gør at jeg i fremtiden vælger den fra.

Risposta di Spar
ALDRIG BRUG DERES PAKKESHOP!
De får pakkerne leveret om middagen og sætter dem først op efter behov om aftenen!
På trods af man har været forbi for at spørger hvor de ikke sættes op så man kan hente ens pakker deres svar var - Du skal bare vente til vi har tid eller plads til at sætte dem på, så nok en gang i aften!
RINGE SERVICE ALDRIG BRUG DERES PAKKERSHOP HVIS DU VIL HENTE DINE PAKKER I RIMELIG TID (HOLSTEBRO STRUERVEJ)
Spar købmanden ved Fanø bad er en fantastisk butik. Personalet er yderst høflige og kompetente når man har spørgsmål. Man bliver mødt at en ordentlig butik med alt hvad man har brug for. Personalet er smilende og imødekommende. Vi handler altid her når vi holder ferie på Fanø.

Risposta di Spar
Jeg har lige været i Spar i grøfthøjparken i Viby, efter ristedeløg som jeg havde glemt til aftensmaden.
Systemet var langsomt, så begge køer gik langsomt, og kunden foran mig fik kaldt medarbejderen i den anden kasse langsom (da han skulle have noget bag hendes kasse) hvortil medarbjederen i vores kasse (Jeg antager udfra interaktionen at det var BC) siger fra og at vedkommende skal tale pænt til hans medarbjedere.
Det var virkelig fedt at være vidne til en leder som insistere på at personalet skal behandles ordentligt fra kunder, da butikspersonale godt nok skal stå model til meget.

Risposta di Spar
Butikken annoncerer med en række spændende og billige Ja tak tilbud, men hvad hjælper det, når et ja tak tilbud reelt slet ikke er et ja tak tilbud.
Har nu flere gange sagt ja tak til en eller flere varer og fået et reservationsnummer, når den pågældende vare så skal afhentes er den solgt til kunder, som slet ikke har sagt ja tak, hvad hjælper det så, at man som butik laver en masse fine tilbud, når de alligevel ikke er reserveret til de kunder, som har tilkendegivet og reserveret produktet.
JA TAK tilbud ved Spar I Vejgaard er nærmere først til mølle tilbud, når man som personale ikke vil gøre sig den ulejlighed at tjekke om de kunder, der kommer og afhenter også reelt har sagt ja til den pågældende vare. En virkelig dårlig kundeoplevelse og total dårlig stil af forretningen!!

Risposta di Spar
Jeg har handlet hos Spar Svendborg gennem Wolt flere gange, men desværre har min oplevelse været meget skuffende. Jeg køber altid madvarer til en uge ad gangen, men flere gange har jeg modtaget varer, der er ved at være udløbet. Denne gang fik jeg en agurk, der var muggen ved modtagelsen, samt et kilo hakket kød, der var udløbet samme dag. Det er virkelig frustrerende at føle sig som en skraldespand for forretningen, og jeg kan desværre ikke længere støtte Spar under disse forhold. Det skal siges, at dette ikke er en enkeltstående hændelse, men snarere den generelle oplevelse jeg har haft med dem. Har forsøgt mig gennem Wolt, men de kan ikke komme i kontakt med forretningen da de enten har meget travlt eller nok bare er fuldt klar over hvad de laver.

Risposta di Spar
Mig og min veninde cravede en rigtig dejlig nougat croissant så selfølgelig gik vi i spar og købte to da vi kom tilbage til skolen fik vi det største chok da vi så at de var BRÆNDTE og smagte af brandt DILL DOUGH fy ha spar din lille DILL DOUGH

Jeg sat 11’50 pant i fik dem ikke

Risposta di Spar
Hold da op et chok af dimensioner at opleve Spar i Kerteminde.
Jeg skulle for første gang hente pakker og får at vide, at de har givet min pakke til en anden...
Der står jeg og tænker, at jeg har mistet brugskunst for over 1000 kr. Der var hele fire ansatte på pakkelageret den dag, deriblandt lederen og jeg forstår stadigvæk ikke, hvordan man kan udlevere pakker til forkerte kunder?!
Derefter bliver jeg (selvfølgelig) meget ked af det og lederen Søren føler det alligevel passende at stå at råbe ad mig. Jeg er i total chok over den manglende empati samt professionalisme.
Jeg cykler grådkvalt hjem og får nogle timer derefter et opkald fra Mathias, medarbejder i Spar. Han har modtaget min pakke fra den forkerte kunde.
Han er "flink" og afleverer pakken hos mig.
Men herefter får jeg et chok af dimensioner... Mathias braser ind i mit hjem og klantrer mig for at have stjålet fra Spar. Han råber og skriger af mig og jeg må pænt bede ham om at gå.
Han nægter. Og til stor besvær får jeg manden ud af mit hjem :/
Jeg har aldrig prøvet noget lignede og vil på det kraftigste advare andre om at benytte Spar i Kerteminde.
Det virker som om, at de føler sig hævet over andre, og hvis der sker en fatal fejl, så mener de, at det er kundens fejl.
Men at en Spar medarbejder tropper op i ens hjem, og man flere gange beder ham om at gå uden at han gør det - det er langt over min fatteevne.
Mathias og Søren.
Hvis I har brug for at råbe ad kvinder og kunder, så skal I nok i terapi.

Risposta di Spar
Vegetarian for almost 10 years and bought a vegetarian meal, to find meat in the product and unfortunately eaten it.
Customer service was rude and refused to investigate even with substantial evidence it was a manufacturer fault.

Risposta di Spar
Always great service with a smile at Chobham Spar. It is a phleasure to deal with them.

Risposta di Spar
Super god butik med fantastisk service og enestående varer, til gode priser.