SOVA - Torpavallen Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Torpavallsgatan 4, 416 73 Göteborg, Kålltorp, SE

Valutata 5 stelle su 5

Trotts att jag fick en defekt sänggavel levererad är jag toppen nöjd! Underbar personal som är så hjälpsamma och underbart trevliga! Inga problem att lösa en ny med allt där emellan, så smidigt och så... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Sover så bra att jag känner jag sjunker in och släpper min kropp utan motstånd och faller i sömn inom 10-15 minuter bara! Madressen anpassar sig så bra min vikt och kropps form och återställer sig näs... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Bra hjälp vid visning. Bra kvalitet på sängen. En mindre bra detalj var att sängen inte ansågs slutbetald när vi hade betalat hela det belopp som fanns på avtalet. Priset hade höjts med 5 000:- och vi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Helt otroligt från start till slut! Säljaren i butiken, Corinne, var helt underbar och hjälpte oss jättefint på vägen, hon är grym! Även leveransen gick supersmidigt och framför allt så är sängen det... Leggi di più

1. Negozio di letti
  2. Negozio di biancheria da letto
  3. Negozio di mobili per camere da letto
  4. Negozio di materassi

Informazioni su SOVA - Torpavallen

Scritti dall'azienda

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1317 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Supernöjda

Supernöjda med vårat köp efter en gedigen sängbunden med säljaren.

20 giugno 2026

Hej Victor,
Tack för er recension! Vad roligt att höra att ni är nöjda med besöket i butiken, det ska vi hälsa vidare. Sov gott!

Valutata 5 stelle su 5

En fantastiskt trevligt mottagande och…

En fantastiskt trevligt mottagande och gick som smort hela vägen.

3 luglio 2026

Risposta di SOVA - Torpavallen

Tack för din recension Jaded! Det gläder oss att höra att du fick ett bra bemötande och att allt fungerade smidigt. Sov gott!

Risposta di SOVA - Torpavallen

Hej! Tack för din fina recension. Det gläder oss att höra att vår personal kunde förstå dina behov och hjälpa dig på ett bra sätt. Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att du får många goda nätters sömn.

Med vänlig hälsning,
SOVA

Valutata 1 stelle su 5

Leverans av min säng var 4 veckor…

Leverans av min säng var 4 veckor försenad!!!

2 luglio 2026

Risposta di SOVA - Torpavallen

Vi beklagar verkligen förseningen och det besvär det har orsakat, vi förstår att det påverkar upplevelsen. Under perioder med hög belastning kan tyvärr förseningar uppstå som ligger utanför vår kontroll, men vi arbetar hårt för att komma ikapp och hjälpa varje kund så snabbt vi kan. Vi önskar dig en fin dag!

Så nöjd!

Personal, service - toppklass!

26 giugno 2026

Risposta di SOVA - Torpavallen

Vad roligt att vi kunde hjälpa till, tack så mycket för din recension och sov gott!

Valutata 4 stelle su 5

Mycket trevligt och hjälpsamt bemötande…

Mycket trevligt och hjälpsamt bemötande av personalen.

10 maggio 2026

Hej Liselott,
Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Tack för ert besök & recensionen. Vi önskar er många goda nätters sömn. Sov gott!

Bra mottagande i butik

Bra mottagande i butik, samt kontakt

31 marzo 2026

Hej Karlo,
Vi är glada att höra att du är nöjd med besöket i butiken! Varmt välkommen tillbaka. Sov gott!
Vänligen SOVA

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più