Leverans skulle ta mellan 4-6 veckor. Efter 6 veckor så har de en så kallad kompensationsstege. Fick sängen efter 11 veckor. 1500kr i avdrag. Det är en skämt den där ”stegen”! Hade ja vetat att de sku... Leggi di più
Fantastisk service och mycket trevlig och kunnig personal! Jag har handlat många gånger hos SOVA och köpt flera olika produkter och har alltid varit supernöjd. Hög kvalitet, professionellt bemötande o... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag är väldigt nöjd med mitt köp hos SOVA. Sängen är verkligen bekväm och jag sover bättre än på länge – jag vaknar mer utvilad och känner en stor skillnad i vardagen. Jag vill särskilt tacka Momo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Väldigt bra bemötande när jag ville byta säng. Generellt proffsig och mycket hjälpsam så att jag till slut kunde få den säng jag ville ha. Måste i sammanhanget också säga att jag varit kund hos Sova s... Leggi di più
- Negozio di letti
- Negozio di biancheria da letto
- Negozio di mobili per camere da letto
- Negozio di materassi
Informazioni su SOVA - Mölndal
Scritti dall'azienda
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!
Sängvaruhuset SOVA
Scritti dall'azienda

Johannefredsgatan 5, 431 53, Mölndal, Solhem, Svezia
- 031-27 41 27
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche

Risposta di SOVA - Mölndal
Sängen är bra personalens bemötande sämre
Sängen är bra. Madrassen i sig är mycket bra.
Däremot är är madrasskyddet dåligt. Det gör att lakan och madrassen glider. Fäster inte alls på säng delen. Ringt och påpekat detta men fick till svar att ” jag har detta skyddet och jag uppelever det inte så. Gå in på hemsidan och reklamera” Det var inte det bemötande jag önskade mig som kund efter att investerat i denna säng.

Väldigt nöjd!
Väldigt bra kundbemötande i butik.
Produkt kom inom dem leverans veckorna som angavs.
Bra killar som kom och levererade.
Allt 5 plus
//Tony

Risposta di SOVA - Mölndal
Vi blev rekomenderade för småunderlakan…
Vi blev rekomenderade för småunderlakan till våra 105cm sängar!

Leveransproblem
Trots att vi blev lovad leverans i norra Skåne den 2/9 så levererades sängarna till Er butik i Mölndal och kom inte till Båstad förrän den 30/9, mycket dåligt.
Mvh Po

Kvalitet
Hög kvalitet på utbudet i butiken. Mycket trevlig och kompetent personal, som snabbt hittade vad vi behövde.

God totalupplevelse
Säljaren Viktor var utmärkt, fick oss att satsa på en dyr säng (som nu visat sig vara fantastisk!), utan att vara pushig eller verka stressad. I övrigt funkade allt bra, som förväntat med leverans etc.

Extremt lång leveranstid.
Extremt lång leveranstid.
Blev lovad 6-8 veckor vilket i sig är jättelångt.
Sen kom orderbekräftelsen och då var det 12 veckor

Alla hästar hemma!
Jag behövde en säng som gick bra att sova i och vakna utvilad i och utan plågor. Jag besökte flera möbelvaruhus och blev lovad så mycket mellan himmel och jord, att inget kunde vara sant.
Av en händelse hittade jag Sova i Mölndal. Där tog jag mig friheten att tjuvlyssna på ett sakligt och upplysande samtal mellan försäljaren Sandra och en familj som skulle köpa säng. Köparfamiljen var ytterst högutbildad och säljaren kunde möta på rätt nivå. Det blev naturligtvis affär. Jag passade på att när de var klara, ställa mina, vid det här laget initierade frågor, till Sandra. Hon förstod pricksäkert vad jag var ute efter och det hade kunnat bli affär på stört, om jag inte haft huvudet fullt av sängar och säljargument från andra möbelvaruhus. Jag måste alltså sova på saken för att städa ur huvudet. Sedan var saken klar. Jag tackar Sandra för hennes goda humör och oändliga tålamod med mig och mina tvivel, trots att hon hela tiden visste vart det hela skulle ta vägen. Leveransen gick blixtsnabbt trots att killarna, som jag förstod utan att de ens antydde det, hade ett pressat schema. De kom på sekunden för den avtalade tiden och med ett härligt humör. Även leveransen var en upplyftande erfarenhet. Idag har jag sovit två veckor i en säng som låter mig somna kvickt och vakna utan att vara ledbruten. Min gamla säng var inte usel, men den nya är något i hästeväg.
Ett stort tack till Sandra som verkligen har alla hästar hemma!

Risposta di SOVA - Mölndal
Det finns mycket att välja på så man…
Det finns mycket att välja på så man hittar den rätta sängen för oss o kunnig personal

Risposta di SOVA - Mölndal
Fick fel ben levererade till sängen
Fick fel ben levererade till sängen. Överdraget sprack i ett hörn när vi trädde på det. Leveransdatum blev en dag tidigare än vad som bestämts vid köpet, blev rätt krångligt med tillträde, flyttstädning och sängleverans samtidigt
Tilllägg: sovas svar bedrövligt oengagerat, särskilt med tanke på sängens pris. Letar ni säng så leta i annan butik, finns ju att välja på !

Risposta di SOVA - Mölndal
Försäljaren gav sig tid att visa och…
Försäljaren gav sig tid att visa och berätta så jag tog rätt beslut

Bara sälj…
Extremt säljig och ej lyhörd säljare… Vi uppgav att vi hade en budget på 50 000kr men fick en offert på 158 000kr.

Risposta di SOVA - Mölndal
Duktig säljare informativ pedagogisk…
Duktig säljare informativ pedagogisk vänlig vi kände inte att vi störde och sängen är en mycket positiv vilplats mvh per

Servicen får 5 stjärnor!
Hannah i Mölndal-butiken ska ha stort tack för att hon första kontakt vägledde mig genom hela köpet. Hon förstod mina behov och jag kände mig trygg av all hennes kunskap. Superbra service. Nu ser jag fram emot att sova skönt!!