SOVA - Mölndal Recensioni

TrustScore 4 su 5

Johannefredsgatan 5, 431 53 Mölndal, Solhem, SE

Valutata 1 stelle su 5

Leverans skulle ta mellan 4-6 veckor. Efter 6 veckor så har de en så kallad kompensationsstege. Fick sängen efter 11 veckor. 1500kr i avdrag. Det är en skämt den där ”stegen”! Hade ja vetat att de sku... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service och mycket trevlig och kunnig personal! Jag har handlat många gånger hos SOVA och köpt flera olika produkter och har alltid varit supernöjd. Hög kvalitet, professionellt bemötande o... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag är väldigt nöjd med mitt köp hos SOVA. Sängen är verkligen bekväm och jag sover bättre än på länge – jag vaknar mer utvilad och känner en stor skillnad i vardagen. Jag vill särskilt tacka Momo... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt bra bemötande när jag ville byta säng. Generellt proffsig och mycket hjälpsam så att jag till slut kunde få den säng jag ville ha. Måste i sammanhanget också säga att jag varit kund hos Sova s... Leggi di più

1. Negozio di letti
  2. Negozio di biancheria da letto
  3. Negozio di mobili per camere da letto
  4. Negozio di materassi

Informazioni su SOVA - Mölndal

Scritti dall'azienda

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1368 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Trevligt bemötande men mer tveksam nytta

Vi fick ett trevligt bemötande och bra service. Sedan är det väl mer tveksamt om man verkligen fattar bättre beslut när man har hjälp av en säljare. Vi köpte en ganska dyr säng som visade sig vara helt fel och som tyvärr inte går att sova i. Nu går det ju att ångra köpet men det är ju ändå förenat med kostnader för transport så man hade önskat lite bättre stöd i att fatta ett bra beslut. Jag upplever nog att fokus främst ligger på att sälja en dyr säng snarare än att det ska bli rätt säng.

28 gennaio 2026

Risposta di SOVA - Mölndal

Vad tråkigt att höra att ni känner så – tack för att ni tog er tid att berätta om er upplevelse. Så ska det naturligtvis inte kännas. En sängprovning ska hjälpa er att hitta rätt säng utifrån just era behov, och ge en trygghet i den investering man gör. Kontakta gärna vår kundservice om du har fler frågor och om vi kan hjälpa till med något mer. Vi kommer naturligtvis att framföra detta till berörd butik. Önskar er en fin dag!

Valutata 4 stelle su 5

Trevlig säljare som tog med oss på en…

Trevlig säljare som tog med oss på en "guidad tur" runt bland olika typer av sängar

4 dicembre 2025

Hej Marianne,
Stort tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att höra att ni uppskattade er sängprovning hos oss. Ni är varmt välkomna tillbaka – tills dess önskar vi er många goda nätter!

Felleverans och dålig kommunikation

Köpte en 1,60 m bred säng med sängbotten i två delar. Vid leverans var en av två sängbottnar fel (fel bredd, höjd och färg). Tog flera veckor innan jag fick en ny och rätt andra halva av sängbotten. Under den här tiden hade jag en halv säng att sova på, och kommunikationen från sova var obefintlig. Sova återkopplade aldrig, även när de lovat att höra av sig med uppdateringar. Ville jag ha en uppdatering fick jag höra av mig själv. Det var inte en bra upplevelse. Rekommenderar inte att köpa säng från Sova i Mölndal.

20 novembre 2025

Hej Sofie,

Det är verkligen tråkigt att höra om din upplevelse, och vi förstår att det här har varit frustrerande för dig. Självklart tar vi med oss dina synpunkter. Du ska ha blivit kontaktad via en annan kanal angående detta ärende.

Bra kundbemötande

Hade oturen att min säng blev skadad i leveransen. Efter att alla turer utretts fick jag mycket bra hjälp av Sova!

10 settembre 2025

Hej Thomas!
Tack för att du delar med dig. Tråkigt att höra om skadan vid leveransen, men skönt att allt löste sig tillslut. Vi önskar dig många nätter av god sömn!

Trevlig peronal

Trevlig peronal, stort tack till Viktor.

23 dicembre 2025

Risposta di SOVA - Mölndal

Så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till Victor! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Valutata 5 stelle su 5

Det var den betjäning jag fick

Det var den betjäning jag fick. Personal som var engagerade. Är också nöjd med den madrass de rekommenderade mig att köpa.

25 novembre 2025

Hej Lillemor,
Vi är glada att höra att du är nöjd med både vår personal och madrassen. Vi hoppas att den ger dig många goda nätter med skön sömn.

Valutata 3 stelle su 5

Tycker det inte blev någon större…

Tycker det inte blev någon större skillnad från gamla madrassen som vi ändå haft i dryga 12 år.

13 dicembre 2025

Hej Kabil,
Vi uppskattar att du delar med dig. Hör gärna av dig direkt till oss om du vill berätta mer, vi lyssnar gärna!

Valutata 5 stelle su 5

Vi köpte bara ny plymå till vår 20 år…

Vi köpte bara ny plymå till vår 19 år gamla säng och tygkulören stämde precis. Blev som en ny säng!

9 dicembre 2025

Hej Christina,
Stort tack för er fina återkoppling! Vad kul att vi kunde hjälpa er att hitta rätt plymå till er säng. Så bra att allt passade och kulören stämde! Att kunna förlänga livet på en säng på det sättet gör oss verkligen glada. Sov gott!

Gott bemötande av personalen

Gott bemötande av personalen. Uppföljning efter leverans. Enda negativa var att just leveransen blev försenad.

9 dicembre 2025

Hej Jonas,
Vi är glada över att du upplevde ett gott bemötande och uppföljning. Vi beklagar verkligen förseningen av din produkt, vi förstår att det påverkar upplevelsen. Vi önskar dig många nätter av god sömn!

Sängkläder

Dålig upplysning gällande retur.

13 novembre 2025

Risposta di SOVA - Mölndal

Tack för din feedback. Vi beklagar verkligen att informationen kring retur inte varit tillräcklig tydlig. Vi tar till oss dina synpunkter och arbetar löpande med att förbättra vår kommunikation. Hör gärna av dig till vår kundservice om du har frågor eller behöver hjälp.
Sov gott!

Vänligen,
SOVA

Valutata 3 stelle su 5

Sängen är skön men strul med leverans…

Sängen är skön men strul med leverans och betalning drar ner betyget.

25 novembre 2025

Hej Herrey,
Vi beklagar verkligen förseningen av din säng och det besvär det kan ha orsakat. Ibland uppstår tyvärr förseningar som ligger utanför vår kontroll, men vi förstår att det påverkar upplevelsen.
Vi är glada att du är nöjd med sängen, och vi tar till oss din feedback – vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra leveranstider. Sov gott!

Valutata 1 stelle su 5

Ingen vet vad som gäller

Ingen vet vad som gäller, olika svar beroende på vem jag talar med, OM jag får kontakt. Ringt en hel dag blir hänvisad att de har för mycket att göra, ring igen. Xx som min kontakt ( ”mycket bra försäljare”) fick mig att skriva på papper direkt. Jag är 80 år, ledsamt.
Jag har nu väntat på resterande av min beställning. Mailat Xx 2ggr. Inget händer. Jag beställde en dyr hemleverans men vad hjälper det. Skall jag behöva skaffa hjälp för att få allt klart. Skulle ALDRIG rekommendera Sova och drar mig inte för att berätta i min omgivning hur uselt Sova är.
Vänligen Eva

12 dicembre 2025

Hej Eva,

Så tråkigt att höra om din upplevelse, så ska det inte vara. Vi förstår din frustration och tar detta på största allvar. Butiken ska ha kontaktat dig angående detta. Vi tar med oss dina synpunkter och arbetar kontinuerligt för att förbättra vår service.

Valutata 5 stelle su 5

Fick hjälp hela vägen med sängen från…

Fick hjälp hela vägen med sängen från affären till ihopmontering, var bara att slänga på rena sängkläder.

20 novembre 2025

Hej Alvaro,
Vi är glada att allt gick smidigt, från butiken till monteringen. Tack för din återkoppling, vi önskar dig många nätter av god sömn!

Hej Stefan,
tråkigt att höra om din upplevelse, så ska det inte vara. Vi tar med oss dina synpunkter och ser över vad som kan ha hänt. Vi önskar dig en fin dag!

Valutata 5 stelle su 5

Älskar att gå in i denna butik

Älskar att gå in i denna butik! Som butiker var förr i tiden, man kan prata med de som jobbar där, förhandla, skoja, skämta runt och skapa kontakt. Det får mig att vilja handla mer!
Jag är alltid nöjd när jag går in på SOVA i Mölndal!

15 novembre 2025

Risposta di SOVA - Mölndal

Tack för ditt fina omdöme Nicklas! Vi blir verkligen glada av att höra att du uppskattar stämningen i butiken. Det ska vi givetvis hälsa vidare! Varmt välkommen tillbaka och sov gott.

Proffsigt bemötande😃

Säljaren tog riktigt god tid på sig för att vi skulle hitta bästa sängen (och det gjorde vi)😃
Han försökte inte sälja på oss nåt och det var ingen stress.
Leveransen var i tid och trevliga/proffsiga killar😃

8 novembre 2025

Hej Lena,
Stort tack för din recension! Vad roligt att höra att ni hittade den perfekta sängen. Detta ska vi hälsa vidare till butiken. Sov gott!
Vänligen SOVA

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più