SOVA - Länna Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Truckvägen 5, 142 53 Skogås, Stuvsta-Snättringe, SE

Valutata 1 stelle su 5

GÅ INTE HIT! Världskass service med säljare som tuppar upp som och blir uppkäftiga när man utrycker missnöje. Köpte en Freja Viking säng som redan inom 8 veckor fick en stor liggrop i mitten på sängen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Efter två andra sängvaruhus så valde vi Sova. När vi kom in i butiken såg vi direkt att det var olika avdelningar med sängar, indelat efter pris och kvalité. Glada försäljare som hälsar när vi går... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Var i butik i Länna.. Fick en sån fin kontakt med Johanna Lundin butikschef. Jag åkte dit för att titta på en sänggave. Åkte därifrån med en ny säng😊 Jag kände mig avslappnad och fick ta min tid... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Uppskattar mycket chefen och personalen på SOVA Stockholm Länna för deras kundfokus. Vi erbjöds en fantastisk deal som vi tog direkt. Vår beställning som genomgick en del förändringar och även result... Leggi di più

1. Negozio di letti
  2. Negozio di biancheria da letto
  3. Negozio di mobili per camere da letto
  4. Negozio di materassi

Informazioni su SOVA - Länna

Scritti dall'azienda

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1350 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Bra trevlig säljare (Alex)

Bra trevlig säljare (Alex). Kunnig. Köpte säng i Länna och fick den på Orust utan problem.

27 febbraio 2026

Hej Mecka,
Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till Alex! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Väldig trevliga personal

Väldig trevliga personal
Alex är grymt trevlig och profitional

26 febbraio 2026

Hej Nada,

Valutata 1 stelle su 5

Ingen bra upplevelse med Sova

17 marzo 2026
Non scritta su invito

Hej Jonas,
Så tråkigt att höra att du inte är nöjd med din upplevelse, så ska det inte vara. Tyvärr har vi ingen möjlighet att titta närmare på ditt ärende här då du inte angett några orderdetaljer. Men om du känner att de är något mer som du inte fått svar på så får du gärna kontakta vår kundservice. Önskar dig en fin dag. Vänligen SOVA

Valutata 5 stelle su 5

Kompetent säljare med lysande…

Kompetent säljare med lysande bemötande. Bemötande är superviktigt! Allt flöt enligt plan, dvs leverans, betalning. Och sängen är såååå skön. Jag är jättenöjd:)

15 gennaio 2026

Risposta di SOVA - Länna

Tack för din fina recension Cecilia!
Vi är glada att du är nöjd med besöket i butik och att vår sängexpert kunde guida dig till att hitta helt rätt. Detta ska vi självklart hälsa vidare. Önskar dig många riktigt sköna nätter i din nya säng!

Hej Ibrahim!
Tack för ditt besök & tack för din recension - det ska vi hälsa vidare till Ali. Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Valutata 5 stelle su 5

riktigt bra service av Aleksander han…

riktigt bra service av Aleksander han verkligen tänker på det bästa för kunden. Man känner sig speciell.

18 dicembre 2025

Hej Loizos,
Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att Aleksander kunde hjälpa dig hitta rätt! Vi ser till att framföra ditt beröm till honom. Sov gott!

Bra kap

Bra kap! Tillmötesgående och bra hemleverans

7 novembre 2025

Hej Carina,
Tack för din fina återkoppling! Vi är glada att du är nöjd med köpet och att leveransen gick smidigt. Sov gott!

Mycket bra bemötande

Bra bemötande och bra priser. Sängen är jättefin och skön.

1 novembre 2025

Hej Mia,
Så roligt att läsa, tack för att du delar med dig! Vad kul att både bemötandet, priset och sängen motsvarade dina förväntningar. Vi hoppas att din nya säng ger dig många riktigt sköna nätter framöver. Sov gott!

Valutata 4 stelle su 5

Väldigt bra bemötande av kunnig…

Väldigt bra bemötande av kunnig personal.

29 novembre 2025

Hej Tony,

Vad glada vi blir! Så roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet, priset och din nya säng. Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott och god jul på dig!

Valutata 5 stelle su 5

Fick jättebra bemötande och hjälp i…

Fick jättebra bemötande och hjälp i affären. De som levererade var toppen. Och vi är otroligt nöjda med sängen!

1 novembre 2025

Hej Fanny,
Vad glada vi blir att höra detta! Så roligt att både bemötandet i affären och leveransen levde upp till förväntningarna, och att ni är nöjda med er nya säng. Vi önskar er många sköna nätters sömn. Sov gott och god jul!

Valutata 5 stelle su 5

Bra info och service från det vi kom in…

Bra info och service från det vi kom in i butiken, köpet och levedransen som var mer än punktlig. Kunduppföljning från butiken 1 vecka efter leverans, ett föredömme hur man sköter en kund även efter ett köp. Sängarna har varit helt perfekt till dags dato.

13 novembre 2025

Risposta di SOVA - Länna

Tack för ditt fina omdöme Rolf! Vi är glada att höra att ni är nöjda med både sängarna och hela upplevelsen – från butik till leverans och uppföljning. Detta ska vi hälsa vidare till butiken. Vi önskar er många goda nätter av sömn!

Trevligt bemötande.

Träffade Åsa på Sova Länna
Trevligt bemötande och kunnig

28 ottobre 2025

Hej Britt-Marie,
så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till Åsa! Tack för ditt besök & din recension. Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Fantastisk service…

Har inte fått min säng ännu men kan bedöma köpupplevelsen. Mycket engagerad samt trevlig och kunnig personal. Supernöjd!

29 settembre 2025

Hej Cristina,
Vad roligt att du är så nöjd med våra sängexperter! Vi uppskattar din återkoppling och hoppas att du kommer att gilla sängen lika mycket när den levereras. Sov gott!

allt var bra med sängen

allt var bra med sängen. Kudden som jag köpte fick jag inte provligga på så det blev fel.

18 settembre 2025

Hej Berit,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är glada att höra att du är nöjd med sängen!
Vi beklagar att kudden inte blev rätt. Om du vill ha hjälp att hitta en kudde som passar bättre, är du varmt välkommen tillbaka till butiken eller att kontakta vår kundservice: sova.se/kundservice/kontakt.html.
Sov gott!

Valutata 5 stelle su 5

Mycket trevlig och duktig personal som…

Mycket trevlig och duktig personal som hjälpte mej och min man att prova ut nya sängar. Vi är så nöjda med våra nya sängar från Ekens.

23 settembre 2025

Hej Ingrid,

Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är glada att höra att ni fick bra hjälp i butiken och att ni är nöjda med era nya sängar från Ekens. Vi hoppas ni får många goda nätter i era sängar!

Bra produkter

Bra produkter, trevlig och kunnig personal.

25 agosto 2025

Hej Susanne,
Vi är glada att våra produkter och personal uppskattas. Tack för er recension! Önskar dig en fin dag! Vänligen SOVA

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più