SOVA - Helsingborg Recensioni

TrustScore 4 su 5

Ekslingan 9, 254 67 Helsingborg, Skåne län, SE

Valutata 5 stelle su 5

Säljaren (jag tror hon heter Donia eller Dunia) var mycket kunnig och dessutom väldigt trevlig. Det gjorde att hela köpupplevelsen blev positiv. Sova har även agerat proffsigt och trevligt i tiden... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Jag köpte en säng hos er som tyvärr inte motsvarade mina förväntningar när det gäller komfort. När jag kontaktade er för att få hjälp blev jag mycket väl bemött av personalen, särskilt Dunia, so... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Sängen är bra, medan sättet för betalningen lämnar mycket i övrigt att önska. Vi blev ålagda, av Resurs bank (Sova), att fullbetala sängen en dryg månad innan vi fick leverans. Normalt är att man erl... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Åkte ut på väla i Helsingborg för att kolla på ny säng med mannen. Träffade den trevligaste säljaren vid namn Max! Tog sig tid och visade vad vi var ute efter landade på en tempur säng! S... Leggi di più

1. Negozio di letti
  2. Negozio di biancheria da letto
  3. Negozio di mobili per camere da letto
  4. Negozio di materassi

Informazioni su SOVA - Helsingborg

Scritti dall'azienda

Sängexpert sedan 1989

Certifierade sängexperter

Våra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.

Garantier

På SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.

Servicetjänster

Vi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.

Välkommen!

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

1329 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Bästa butiken med super trevlig personal

Åkte ut på väla i Helsingborg för att kolla på ny säng med mannen.
Träffade den trevligaste säljaren vid namn Max!

Tog sig tid och visade vad vi var ute efter landade på en tempur säng!

Stressade oss inte och gav oss tid att tänka i lugn och ro!

Gjorde valet mycket lättare med trevlig och professionell personal!

Nu är sängen beställd och vi väntar med spänning

2 ottobre 2025

Hej Linneá,
Vad glada vi blir att läsa detta! Så roligt att vi kunde hjälpa er att hitta rätt – det ska vi absolut hälsa vidare till Max. Vi önskar er många goda nätters sömn framöver.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk butik och personal!

Fantastisk butik och personal!! Rekommenderar 🥳

6 settembre 2025

Hej Max,
Vad roligt att du uppskattade besöket och vår personal! Det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Risposta di SOVA - Helsingborg

Så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till Daniel! Tack för ditt besök & din recension. Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Bra service

Snabb och bra service och mycket skön resårmadrass.

9 agosto 2025

Hej Fredrik,

Vad glada vi blir, så kul att vi kunde hjälpa till! Vi önskar många goda nätters sömn på din nya resårmadrass. Sov gott!

Valutata 4 stelle su 5

Bra service

1 agosto 2025

Så kul att vi kunde hjälpa till. Tack för din recension. Vänligen SOVA

Valutata 5 stelle su 5

Engagerad o hjälpvillig försäljare som…

Engagerad o hjälpvillig försäljare som var kunnig och symoatisk

13 agosto 2025

Hej Giesela,
Vad glada vi blir för din recension. Så kul att vi kunde hjälpa till - det ska vi hälsa vidare till butiken! Vi önskar dig många goda nätters sömn. Sov gott!

Valutata 1 stelle su 5

Följa upp det man lovar kunden…

Följa upp det man lovar kunden ,säljarna borde prata med varandra . En säger 4 till 6 veckor nästa säger 6 till 8 veckor o lovar kompensation nästa lämnar bara ut beställningen.
om det blir förseningar ring kunden o meddela detta!!

9 agosto 2025

Hej Ulf,
vi beklagar att din upplevelse inte blev som förväntat. Butiken ska ha kontaktat dig angående detta, men om det fortfarande inte har löst sig ber vi dig att kontakta vår kundservice via vårt kontaktformulär: https://www.sova.se/kundservice/kontakt.html, alternativt via den kontakt du redan har med butiken.
Vi tar till oss dina synpunkter och arbetar kontinuerligt för att förbättra vår kommunikation och service. Önskar dig en fin dag!

Valutata 1 stelle su 5

Oseriöst agerande – stor varning!

Trots att vi gjort allt rätt – varit i kontakt, betalat handpenning och fått leveransbesked – valde SOVA att sälja våra varor till en annan kund. Det är ett hån mot oss som konsumenter. Att de dessutom har låg soliditet enligt offentliga uppgifter gör att jag inte skulle rekommendera någon att betala i förskott hos dem.

15 agosto 2025

Hej Gilbert,
Vi beklagar att höra om din upplevelse. Tyvärr kan vi inte identifiera ärendet utifrån den information som framgår i recensionen. Vänligen kontakta butiken eller vår kundservice.

Betalade – men blev grundlurad

Jag betalade handpenning i god tro, men när leveransen närmade sig fick jag veta att produkten sålts till någon annan. Ingen kompensation, inget ansvarstagande – bara bortförklaringar. Det här är inte acceptabelt beteende från ett företag som vill uppfattas som seriöst. Jag känner mig lurad och kommer inte att handla här igen.

24 agosto 2025

Hej Debora,
Vi beklagar verkligen att höra om din upplevelse. Tyvärr känner vi inte igen oss i ärendet utifrån recensionen eller det referensnummer som du har angett, men vi vill gärna hjälpa dig att reda ut detta. Vänligen kontakta butiken eller vår kundservice.

Valutata 1 stelle su 5

Lova inte det ni inte kan hålla

Vi fick först god hjälp i butik och betalade handpenning på en säng. När vi sedan skulle hämta ut den fick vi veta att den sålts till annan kund. Ingen förvarning, ingen ursäkt – bara ett "det blev så". Detta är ett företag jag inte litar på längre.

20 agosto 2025

Hej James,

Valutata 1 stelle su 5

Allvarliga frågetecken kring företagets ekonomi

Enligt årsredovisningen hade Sova-koncernen endast ca 338 000 kr i eget kapital vid årsslutet 2024. Det väcker oro om företagets framtid. Jag avråder starkt från att förskottsbetala – om verksamheten upphör står du troligen utan både vara och pengar.

21 agosto 2025

Hej Svensson,
Så tråkigt att höra om din upplevelse, så ska det inte vara. Vi tar med oss dina synpunkter. Om du har frågor eller behöver hjälp med ett specifikt ärende är du varmt välkommen att kontakta oss direkt – vi hjälper gärna till.

Valutata 1 stelle su 5

Trots betalad handpenning säljer…

Trots betalad handpenning säljer företaget mina varor till annan kund. Det är inte seriöst!
När man ser på Sova koncernens egenkapital var det vid utgången av 2024 338.000Kr.
Här är det stor risk för att företaget upphör med sin verksamhet inom kort.
Var försiktig med förskottsbetalning, det kan straffa sig.

21 agosto 2025

Hej Sandra

Super besviken

Super besviken
Super besviken. Min man beställde varor och betalade handpenning och de skulle levereras. När vi skulle hämta hade man sålt dem till annan kund.

22 agosto 2025

Hej Lena,
Vi beklagar verkligen att höra om din upplevelse. Tyvärr kan vi inte se vilket ärende det gäller utifrån din recension, men vi vill gärna hjälpa dig att reda ut detta. Vänligen kontakta butiken eller vår kundservice.

Välskolad säljare!

Välskolad säljare! Inlyssnande, lösningsorienterad och tålamod. Uppskattade priserbjudandet. Men ska jag vara ärlig var det inte det som gjorde att jag fattade köpbeslut - utan enbart baserat på att säljaren gjorde ett riktigt bra jobb.

24 giugno 2025

Hej Sebastian,

Stort tack för din fina recension.
Det gläder oss verkligen att höra att kände dig väl bemött. Vi ska självklart framföra dina ord. Varmt välkommen tillbaka! Vänligen SOVA

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più